Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI po CURB
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 19/10/2005 :  15:32:44  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:
Originally posted by WereHamster

Ať si dají <jméno příšerky> perly do čehokoliv, ale ať se to nechá nějak kloudně tunit! Proč je ta dolní hranice úplně nepoužitelná? A doufám že ten 285 level bude taky dropovat action wound packy...

nahodou ja z DJM dostal health wound pack
edit: stejne pochybuju ze ho nekdo sejme - miss miss miss miss miss miss ... ?

Se tak bojím... Zachvilku uslyšíme Roberiona, jak je sóluje a jak neví co s tím vším crapem, co z toho padá...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 19/10/2005 :  16:51:47  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ať si dají <jméno příšerky> perly do čehokoliv, ale ať se to nechá nějak kloudně tunit! Proč je ta dolní hranice úplně nepoužitelná? A doufám že ten 285 level bude taky dropovat action wound packy...

nahodou ja z DJM dostal health wound pack
edit: stejne pochybuju ze ho nekdo sejme - miss miss miss miss miss miss ... ?

Se tak bojím... Zachvilku uslyšíme Roberiona, jak je sóluje a jak neví co s tím vším crapem, co z toho padá...

na to zapomen uz jenom DJM je problem trefit a to je o DOST mensi lvl nez 285 ...
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 20/10/2005 :  23:59:24  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
jasne ale vy to chlapci asi nechapete AI u defendera "NERF"

tak ze jedini co budou mit sanci ho porazit budou Guardiani jelikoz budou mit extra defenze a rychlejsi ofenzivu nez padawan....

DMG za 15000 jen tak normalne neustajis tak ze si nemyslim ze by jen tak nekdo to rozdejcha, ale prave diky tomu ze to bude hardcore budou znich padat ty spravne super veci... jako jsou perly

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 21/10/2005 :  08:35:46  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

tak ze jedini co budou mit sanci ho porazit budou Guardiani jelikoz budou mit extra defenze a rychlejsi ofenzivu nez padawan....

DMG za 15000 jen tak normalne neustajis tak ze si nemyslim ze by jen tak nekdo to rozdejcha, ale prave diky tomu ze to bude hardcore budou znich padat ty spravne super veci... jako jsou perly

A že o tom AI NERF defencera nebylo v update ani pípnutí? Včera jsem to zapoměl vyzkoušet..

Hergoth říkal, že prý změnili šance tunění k lepšímu, zkoušel jste někdo něco vytunit?
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 21/10/2005 :  15:04:21  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
bylo to na ofic.. foru force powers with defenze...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 21/10/2005 :  15:10:36  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Se vubec nevi jak to bude s bonusama z ranku.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 22/10/2005 :  10:55:58  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
lol ale ono zalezi jak to myslis...
neni rank jako rank...
mas rank jako titul:
jedi padawan
jedi knight
jedi guardian
jedi mastr

a pak ranky z urcite frakce
enforcer/sentinel atd....

zakladni ranky budou pridavat veci jako speed accuracy a a jedi initiated defenze s blockem...

to uz je stara vec ktera je skoro vsude znama jakej vli na to bude mit zakladni rank= konecne bude to mit vyznam mit titul JediKnight

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/10/2005 :  17:11:09  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Nevíš jak to bude se získáváním vyšších ranků? Budu jak kokot muset pozabíjet stovky jiných hráčů, nebo to vyřeší nějak inteligentně? Já jim na PvP seru, ja jsem jen PvE. Pochybuju, že Yoda nebo Anakin získali titul Jedi Knighta nebo Jedi Master zabíjením stovek nepřátel (stejně jako ho nezískali zabíjením stovek bolů a dewbacků).
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/10/2005 :  17:25:45  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
pokud budes perma overt tak pvp nemuzes mit na haku jak pises... Chces-li postupovat v rank systemu musis - stat se knightem - byt perma overt - zabijet ostatni knighty - hrat pvp. jinak to neslo, me osobne se to nelibi tak jak to je a souhlasim s tebou ze by to mohli udelat nejak inteligentneji, promyslet to trochu vice.
Poprosil bych pokud nekde najdete nejake zasadni informace ohledne změn jako psal Enni o AI tak sem postněte link pokud možno. Upozornuju ale že na americkych forech se napiše spousta blabolu, nejde vsemu verit.. osobně mam AI a zatim jsem zadny nerf nezaznamenal, az na to ze je obcas buglej timer a tak zbytecne zarvu.
jo a zkousel jsem to ted, a nerfli forcerun behem avoidu.. to me nasrali.

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 22/10/2005 17:29:14
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/10/2005 :  17:37:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Hmm, tak to do knechta nepůjdu, dělat terč pro postup pro pár mamlasů s precu krystalama, abych jim pomáhal dosáhnout mastera, to nemusím.

Takže HURAAAAAAAAAA, já už vlastně mám svůj final template!!!!!!!!
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/10/2005 :  00:03:51  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Hmm, tak to do knechta nepůjdu, dělat terč pro postup pro pár mamlasů s precu krystalama, abych jim pomáhal dosáhnout mastera, to nemusím.

dalsi duvod proc jediho vubec nedelat ...
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:38:41  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:
Originally posted by Jorssk

Jerzee - special uber perly pry budou za questy nebo special loot z uber mobu a ne beznych chuju jako krayti (slova deva).

to je nesmysl, proc to neudelaji jen jako drop z ancientu a ty nevyboosti na uroven nejakyho high end moba?

Kdyby mela byt z questu typu Kaminoan Great Staff treba Premium Pearl vubec by mi to neprislo nevyvazene - právě naopak.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:44:26  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
To je fakt, mít za nějakej super těžkej quest perlu 15 -2, to je můj sen.

Edited by - WereHamster on 23/10/2005 14:44:49
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/10/2005 :  15:45:54  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

vyvazeny by to bylo v tom pripade, ze by se ta perla dala vytunit jenom na dmg 110+ a FC minimalne -6, protoze opravdu udelat uber tezkej kvest a vytunit to na 15 -2 je opravdu skvele..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 23/10/2005 15:47:17
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/10/2005 :  17:05:29  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vyvazeny by to bylo v tom pripade, ze by se ta perla dala vytunit jenom na dmg 110+ a FC minimalne -6, protoze opravdu udelat uber tezkej kvest a vytunit to na 15 -2 je opravdu skvele..

takhle jsem to samozrejme myslel...

dejme tomu, ze by se netunila vubec - mela pevny staty a byla v tom pripade non tradable.

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/10/2005 :  17:46:38  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

quote:

takhle jsem to samozrejme myslel...

dejme tomu, ze by se netunila vubec - mela pevny staty a byla v tom pripade non tradable.

v tom pripade souhlasim

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 23/10/2005 :  20:46:05  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

rofl tak to uz asi je dostatecne high end a je taky dobre ze z nej mam badge pac ted se asi bude blbe zabijet .

hele ja myslel ze badge je za navsteu hrbitova kryat.. jako za location ja ho dostal, on je jeste nejaka badge za zabiti ? ???

WoW: Axgri
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/10/2005 :  21:05:11  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

quote:

rofl tak to uz asi je dostatecne high end a je taky dobre ze z nej mam badge pac ted se asi bude blbe zabijet .

hele ja myslel ze badge je za navsteu hrbitova kryat.. jako za location ja ho dostal, on je jeste nejaka badge za zabiti ? ???

je badge za zabiti ancienta (zkouseli sme ho s klukama a proste kdyz ma asi 20% zdravi tak se regeneruje tak rychle ze se to neda outdamagnout ani s MSL )
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/10/2005 :  22:05:26  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

..ono to ani moc neni o precu krystalech, ale daleko vice o grupe. Jedi muze byt sebesilnejsi, ale v okamziku kdy jsou proti nemu 2x1 - rekl bych dokonce jakekoliv profese - tece mu do bot. Pak uz je to jen na tom, jak dobre kdo taktizuje vzhledem k moznostem sveho buildu.

Precu mece, krystaly hraji zasadni roli pouze v duelech. A pokud jde o pvp tak z vlastni zkusenosti je to duel tak mozna ve 30%.... kdyz nekoho nahodou nacapes nebo kdyz se jako spravni rytiri domluvite na ferovku - duel s db..

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 24/10/2005 :  15:34:39  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

je badge za zabiti ancienta (zkouseli sme ho s klukama a proste kdyz ma asi 20% zdravi tak se regeneruje tak rychle ze se to neda outdamagnout ani s MSL )

Tak dneska budu kazdyho otravovat at de se mnou na Ancienty! Zitra nastupuje mozna nova obtiznost, tak to snad dneska dame ne ? ;]]

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 24/10/2005 :  17:22:45  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ne ta nastoupila s pub 24 ale whatever

Tak dneska budu kazdyho otravovat at de se mnou na Ancienty! Zitra nastupuje mozna nova obtiznost, tak to snad dneska dame ne ? ;]]

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 24/10/2005 :  18:24:26  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne ta nastoupila s pub 24 ale whatever

vite ze na kraytiky nefunguje armorbreak ?
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 24/10/2005 :  18:44:11  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

vime

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 24/10/2005 18:44:27
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 24/10/2005 :  19:24:26  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vime

ok
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/10/2005 :  11:58:52  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
čau, možná to někdo tady bude vědět. Funguje Jedi Innate armor tak jak má ? mě to furt připadá že to nejede ... dik

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 27/10/2005 :  09:42:09  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
Ahoj potrebuju poradit ohledne JEDI, prej vypli glowing nebo co, nemam moc praxi v hledani na eng serverech a chatech kdybyste o tom nekdo neco nasli, postnete sem naky info DIK!

navod z webu: Musíte nasbírat badge:
1 Profesni badge
5 Content badge (theme parky jabba,imp,warren atd.)
3 Jedi POI badges (ben kenobi's house tatooine,yavin 4 exar kun's palac,jedi
temple
2 Difficult POI badges (tusken fort,krayt grave yard tatooine)
5 Easy POI badges (zkratka lehky mista na kterych vam nic nehrozi :o) )

1. mam: Master Marksman, Master Bounty Hunter, Master Carbineer.
2. mam: Jabba Theme Park, Nyms Theme Park, Imperial Theme Park, Warren (obe
Badge)
3. mam: Ben kenobi's house Tatooine, Yavin 4 Exar Kun's Palace, Jedi Temple
on Dantooine.
4. mam: Tusken Fort, Krayt Grave Yard Tatooine.

Dale mam: Kashyyk Hunting Grounds badge, Acklay Hunter, oba sharlacy......atd + asi 15-20
dalsich lokaci vcetne vsech co byli jmenovany na webu....

/check sem ale jen: 5/6: "You have a strong sense of the Force within you."

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/10/2005 :  10:20:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
tohle je bug po pub24 - kazdej je ted jen strong (dokonce i jedi imho - at to zkusi) ja treba uz mam odemcenejch skoro 5 vetvi a sem najednou taky strong
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/10/2005 :  10:57:45  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

tohle je bug po pub24 - kazdej je ted jen strong (dokonce i jedi imho - at to zkusi) ja treba uz mam odemcenejch skoro 5 vetvi a sem najednou taky strong

ne ja jsem furt glow

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/10/2005 :  11:21:27  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne ja jsem furt glow

kazdopadne to bylo i v bug reportu po pub24 - s tema jedi sem si nebyl jistej no :)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 27/10/2005 :  12:04:16  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
to je umyslny bug, nastal konec jediu, na publish 27 chystaj permadeath
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/10/2005 :  13:04:14  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

to je umyslny bug, nastal konec jediu, na publish 27 chystaj permadeath

už je příliš pozdě
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 27/10/2005 :  13:07:25  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jestli bude pernadeath, tak to není nikdy pozdě :))))
Akorát pak bude Publish 28: kolektiv mladých developerů hledá práci v mladé progresivní firmě...
a Publish 29: zlaté padáky pro management (případně povýšení)
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/10/2005 :  13:10:58  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jestli bude pernadeath, tak to není nikdy pozdě :))))
Akorát pak bude Publish 28: kolektiv mladých developerů hledá práci v mladé progresivní firmě...
a Publish 29: zlaté padáky pro management (případně povýšení)

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 27/10/2005 :  13:15:08  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
no tak jestli to udelaji tak jim hodne lidi zrusi ucty...
museji to nejak domyslet a udelat nejaky rozuzleni ale jako kdyz me neco zabije a Enni me umre a nebo budu novice ve vsem tak asi to chancelnu....

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/10/2005 :  13:17:27  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

no tak jestli to udelaji tak jim hodne lidi zrusi ucty...
museji to nejak domyslet a udelat nejaky rozuzleni ale jako kdyz me neco zabije a Enni me umre a nebo budu novice ve vsem tak asi to chancelnu....

imo to byl jen vtip, kdyby byl permadeath tak by ti umrel jak jedi tak tvuj alt a musel bys zacit uplne od zacatku, to by jim moc lidi nevydrzelo a dopadlo by to jak rikal hammie

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/10/2005 :  17:17:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jj a tech poslednich par lidi co jeste v swg zbyva pujde Vy vite kam.. kdyby neco, je to server shadow moon, pamatujte si to, jo?
ale vazne, pokud by to skutecne byla pravda, tak me osobni pocity jsou:
uz ani nevim, jestli to je dobre nebo spatne.. za tech par mesicu, co mam jedi (myslim full templ.) uz me marketing SOE natolik zkazil, ze mi skoro jediove ani nevadi..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 27/10/2005 :  23:51:12  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

jj a tech poslednich par lidi co jeste v swg zbyva pujde Vy vite kam.. kdyby neco, je to server shadow moon, pamatujte si to, jo?
ale vazne, pokud by to skutecne byla pravda, tak me osobni pocity jsou:
uz ani nevim, jestli to je dobre nebo spatne.. za tech par mesicu, co mam jedi (myslim full templ.) uz me marketing SOE natolik zkazil, ze mi skoro jediove ani nevadi..

jerzee no není to provokatér?!

Edited by - Olusriel on 28/10/2005 01:25:57
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 28/10/2005 :  04:30:15  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
tak ze Jedi Cloack :
+8 firce rgeneration
+15 healt
+250 force buff

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 28/10/2005 :  08:17:16  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak ze Jedi Cloack :
+8 firce rgeneration
+15 healt
+250 force buff

A určitě se nedá nosit přes šaty...
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 28/10/2005 :  09:03:19  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ale urcite se fakt na nosit pres saty... chova se to jako normalni cloack jen s rozdilem ze uz na sebe neobleces vesticku ale co...
Aspon nemusim nosit robu a jsem na tom stejne.
Jinak roba s cloackem nejde nasadit

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 30/10/2005 :  17:32:46  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

nevite nekdo nejaky novinky ohledne tohodle, ja fakt nestiham cist eng fora.. mozna na to spis nemam chut...

kdybyste neco zaslechli dejte vedet, diky...

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 31/10/2005 :  09:23:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Novinka je takova ze to zatim opravene neni a az bude tak to poznas .
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 05/11/2005 :  10:09:57  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Prejmenujte to tu na Jedi po CU 2 hehe
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000