Author |
Topic  |
|
phoenix_nsk
Starting Member
19 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 11:25:01
|
nejde my vôbec platit kreditkou, vyberem kreditku hodim next a nepostupim dalej ale hodi ma to zpet k vyber, nerobi vam toto acount management?
|
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 11:28:38
|
Chtelo by to vice informaci... platil si uz tou kreditkou? Jakou mas kreditku? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 11:32:21
|
pokud tomu dobre rozumim, tak se ani k zadavani udaju z kreditky nedostane.. takze info ohledne kreditky je asi vedlejsi.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 12:38:07
|
quote: Originally posted by phoenix_nsk
nejde my vôbec platit kreditkou, vyberem kreditku hodim next a nepostupim dalej ale hodi ma to zpet k vyber, nerobi vam toto acount management?
Jede mi to, jestli chceš, tak ti s tím nějak pomůžu  |
 |
|
phoenix_nsk
Starting Member
19 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 13:02:36
|
hmm, super , teraz my zablokovali acount na 24h,preto ze som 3krat dal zle neco, ale jak 3krat zle, ked im to neslo, zadal som kreditku ,udaje a atd, dal som dalej a vyhodilo my to error, tak som isiel z5 s kusil a zese error thhp 500.....
ked to teraz skusim ide to ale uz nemozem robit pokusi lebo mam na 24h block platbu
co mam robit?
mam visa kartu |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 13:27:19
|
no pokecáme si o tom zítra v jednu po obědě, zatím čus  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 16:04:49
|
V názvu topicu je gramatická chyba  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 16:10:27
|
Posli mi login a password na tvoj ucet + cislo kreditky a ja sa ti na to mrknem  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 16:13:59
|
quote: Originally posted by Kořka
V názvu topicu je gramatická chyba 
uz jsem si rikal ze jsem jedinej co se mu to nezda :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 18:47:05
|
quote: Originally posted by Reyden
V názvu topicu je gramatická chyba 
uz jsem si rikal ze jsem jedinej co se mu to nezda :)
doesn´t ?
|
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 18:58:33
|
quote: Originally posted by Nisha doesn´t ?
touché :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 19:12:47
|
touché :)
+1? :) Jasně že doesn't ffs... Já prostě takové lidi nechápu(co píšou anglicky na českých fórech, když dělají chyby v základní gramatice) |
Arokh Estarioll |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 19:41:45
|
touché :)
+1? :) Jasně že doesn't ffs... Já prostě takové lidi nechápu(co píšou anglicky na českých fórech, když dělají chyby v základní gramatice)
ja zase nechapu lidi, co pisou na ceskych forech cesky a delaji chyby v zakladni gramatice.. a ze jich je.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
|
Topic  |
|