Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 srabácký Zdechliny
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

moonwraiths
Starting Member

30 Posts

Posted - 10/10/2005 :  18:57:54  Show Profile  Send moonwraiths an ICQ Message Send moonwraiths a Private Message
je to tak, jinak se charakterizovat nedaj.

nedavno mě dvě postavy ze zdechlin začali farmit, byli to dva magove a ja war (měl jsem 49lvl) oni měli myslim 45lvl a 50lvl. ale budiž to bych ještě přežil.

ale co se mi stalo dneska je fakt svinarna. bežim si takle s hunterem v loch modanu, jsem na 13lvl a ze zadu ke mě přiběhne rogue s ???lvl a killne mě. jeho jmeno je SANEA.

MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:00:02  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message
první!

Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:04:58  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message
Brek fnuk LOL, co vice na to rict

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:05:12  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
Hm SANEU bych hned reportoval Blizum a zadal smazani charu a pokutu 100$... co si nekteri lidi dovolej to je sila!!! a jeste k tomu farmit aliky! to nestaci ze je potaji zabijite s velkou prevahou .. vy si je uz i pestujete!!!

btw krabici mas?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Pharoxx
Starting Member

Rei-wow

70 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:06:45  Show Profile  Send Pharoxx an ICQ Message Send Pharoxx a Private Message

World of Warcraft:
Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU
Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU

Age of Conan:
Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP)
Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:07:55  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message
quote:
Originally posted by moonwraiths

...bežim si takle s hunterem v loch modanu, jsem na 13lvl a ze zadu ke mě přiběhne rogue s ???lvl a killne mě. jeho jmeno je SANEA.

LOL
mit na 13. lvl zapnuty pvp flag v ally zone je fakt hnus

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:13:14  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message
hehe co tak jit na PVE server ?????
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:29:07  Show Profile Send Rahman a Private Message
Jy jo ja sem ale hajzl, jak vubec dokazu sam se sebou zit?
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:30:30  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message
hele to muzou killovat kdyz sou na ally zone ja myslim ze nemuzou pokud je nenapadnes

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:31:08  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message
quote:
Originally posted by Pharoxx

sem nak nepochytil

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:32:40  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
Kdyz jste sli na PVP server tak jste s tim mohli pocitat ze se toto dit bude.Me taky kosili a jeste kosej silnejsi postavi ale zkratka jsem cekal ze se to dit bude tak jenom sice obcas malem vztekem hazim PC z okna ale nevadi me to zas tak ze bych fnukal na forech jak lama.Jestli se s tim nedokaezs vyrovant tak bych ti doporcuil PVE server...

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Skilin
Starting Member

21 Posts

Posted - 10/10/2005 :  19:35:43  Show Profile  Visit Skilin's Homepage  Send Skilin an ICQ Message Send Skilin a Private Message
quote:

nedavno mě dvě postavy ze zdechlin začali farmit, byli to dva magove a ja war (měl jsem 49lvl) oni měli myslim 45lvl a 50lvl. ale budiž to bych ještě přežil.

ale co se mi stalo dneska je fakt svinarna. bežim si takle s hunterem v loch modanu, jsem na 13lvl a ze zadu ke mě přiběhne rogue s ???lvl a killne mě. jeho jmeno je SANEA.

CRY MORE NOOB, DROWN IN UR OWN BLOOD !!!!

edit: ja si to fakt nemoh odpustit :o)

Mess with the best, die like the rest.

Edited by - Skilin on 10/10/2005 19:36:18
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/10/2005 :  20:03:23  Show Profile Send Jaffa a Private Message
My jim to oplatíme neboj, v AB jim neleavnem jako Allianční random a natáhnem jim tu hru na 30 min.To je totiž pěkně sere sice prohrajem ale nemaj rychlé CP kurvy jedny Zdechliňácký

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 10/10/2005 20:20:02
Go to Top of Page

moonwraiths
Starting Member

30 Posts

Posted - 10/10/2005 :  20:27:44  Show Profile  Send moonwraiths an ICQ Message Send moonwraiths a Private Message
quote:
Originally posted by Werrevlk

Kdyz jste sli na PVP server tak jste s tim mohli pocitat ze se toto dit bude.Me taky kosili a jeste kosej silnejsi postavi ale zkratka jsem cekal ze se to dit bude tak jenom sice obcas malem vztekem hazim PC z okna ale nevadi me to zas tak ze bych fnukal na forech jak lama.Jestli se s tim nedokaezs vyrovant tak bych ti doporcuil PVE server...

tady jde o to že tě přijde killnout někdo na ali uzemi a jeste si vybirá cíle víc jak o 10lvl menší. mě spíš šlo o to že killujou i tak nízký lvl, pochopim spíš když se to děje na vyšších lvl, ale na tak nízkých je to fakt svin

MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/10/2005 :  20:37:11  Show Profile Send Jaffa a Private Message
jo to už je o povaze těch hráču co seděj před monitorem když tohle dělaj, prostě su to svině no. Jinak buď rád že leveluješ teď před příchodem PvP ve formě BG a ranku se nedalo skoro přežít teď to je uplné nic oproti tomu co bylo tenkrát a každej si tímhůe že ho zabijely větší levly prošel.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 10/10/2005 :  20:37:53  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Ilinia

quote:

sem nak nepochytil

oh really ?
Go to Top of Page

Garen
Starting Member

46 Posts

Posted - 10/10/2005 :  20:38:18  Show Profile Send Garen a Private Message
quote:

quote:

tady jde o to že tě přijde killnout někdo na ali uzemi a jeste si vybirá cíle víc jak o 10lvl menší. mě spíš šlo o to že killujou i tak nízký lvl, pochopim spíš když se to děje na vyšších lvl, ale na tak nízkých je to fakt svin

Spis jen probihal okolo a tys mu zavadil o ostri kudly to se stava:)
Go to Top of Page

Heru
Starting Member

22 Posts

Posted - 10/10/2005 :  20:41:41  Show Profile  Send Heru an ICQ Message Send Heru a Private Message
…………………………………….__,,,,,,,---,,,,,,_…………………………………………………………
…………………………_,,,--~’’#175;#175; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;#175;’’-,,_………………………………………………….
…………………….,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;#175;’~,_……………………………………………
…………………,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,………………………………………
……………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _,,_ ; ; ;#175;’-,…………………………………..
…………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’_ #175;’-,\ ; ; ; ; ‘,…………………………………
…………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-~’’’’’~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-‘;;;’, : :||; ; ; ; ; ‘,……………………………….
……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘/ :,-~’’~, : ‘,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,-‘ : // ; ; ; ; ; ;’,……………………………..
……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,| : ‘-,;;;;,-‘ : /’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; #175;’’’#175; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,……………………………
…….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,,___,,-~’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,………………………….
…….| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,;;’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-………………………….
……,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-;;;;| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |…………………………
……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-‘,;;;;|’’-~ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,…………………………
......| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;---,,,,,,,_,,,,-~’’, ‘-,;;;| ,,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,……………………….
……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;#175;’’~-,,,_ , , , , , , ‘,;,’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;\……………………….
……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,~-,, , ,,’’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,………………………
……’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,#175;’’;;;;| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,………………………
…….| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,_,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,………………………
…….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,……………………..
……..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; \…………………….
………\ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,……………………
……….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|……………………
………..| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,………………….
………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ,,--~~--,, ; ; ; ; ;,--------,, ; ,--~, ; ; ,,-~, ; ;,--,,;,,-~~-,, ; ; ; ; ; ;’,………………..
…………| ; ; ; ; ; ; ,-‘’ . ,,--,, . ‘-, ; ; ; ;| . ,-,, . ‘, | . . | ; ;’-, . .\,,/ . ./’-,,--, . ‘, ; ; ; ; ; ; ‘-,………………
…………| ; ; ; ; ; ; | . .,’ ; ; ;’, . .| ; ; ; | . .’-‘ . ,-‘ | . . | ; ; ; ‘-, . . .,-‘ ; ;,-‘ . ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ‘-,…………….
…………’, ; ; ; ; ; ;’, . ‘-,__,-‘ . ,’ ; ; ; | . .|\ . .\ . | . . |___ ; ;} . . / ; ; ;’----‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,………….
………….| ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ . ._,,-‘ ; ; ; ; |__| .\__\ ;|_____/ ; ;/__/ ; ; ; ; (#175;) ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,…………
…….......’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;#175; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,………
…………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,,_……
…………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/10/2005 :  20:55:42  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:

quote:

sem nak nepochytil

just wanted to mention that I would like to participate in this thread as well

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Heru
Starting Member

22 Posts

Posted - 10/10/2005 :  20:59:46  Show Profile  Send Heru an ICQ Message Send Heru a Private Message
Není ten můj hezčí? Nebo proč jako vůbec quotuješ toho suxxora? :(
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/10/2005 :  21:03:17  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message
quote:
Originally posted by Jaffa

My jim to oplatíme neboj, v AB jim neleavnem jako Allianční random a natáhnem jim tu hru na 30 min.To je totiž pěkně sere sice prohrajem ale nemaj rychlé CP kurvy jedny Zdechliňácký

30 min? tomu neverim ,vice nez 20 zdrzovat nestihnete

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/10/2005 :  21:13:29  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:
Originally posted by Heru

Není ten můj hezčí? Nebo proč jako vůbec quotuješ toho suxxora? :(

No, not rly :(

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Skilin
Starting Member

21 Posts

Posted - 10/10/2005 :  21:20:14  Show Profile  Visit Skilin's Homepage  Send Skilin an ICQ Message Send Skilin a Private Message
quote:

quote:

No jasne ze to nastve, tak se probehnes 2-3 min z GY a kvuli tomu tu delas post ? Proste WoW je valka a komu se to neliby at de hrat berusky ... popr tetris

Mess with the best, die like the rest.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 10/10/2005 :  21:35:37  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message
quote:

Kdyz ses dutej a na ally uzemi, ktere je vase mas pvp flag, TAK se kua nediv ze na tebe zautoci, kdyby si ho nemel tak na tebe nemohou utocit. Projdi si prosim zaklady hry a pak neco pis... Ally ikonka u tve hlavy znamena ze mas pvp flag a ze na tebe muze utocit horda, opravdu mi nedochazi jak si ho moh mit v Loch modanu. Jedine ze sis ho zapl nebo si lezl kam nemas(badlans, wetland), dalsi varianta zes na nej zautocil. Kdybych nekoho takoveho potkal tak ho take killnu..
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 10/10/2005 :  21:46:14  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message
chtel sem si taky spamnout..

o_O

Edited by - Dibone on 10/10/2005 21:47:12
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/10/2005 :  21:49:18  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message
tomu se vazne neda odolat

+1 ;-)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/10/2005 :  21:50:55  Show Profile Send Rakhen a Private Message
quote:

Jsou zlí. ZLÍ!
quote:
[
Evidentně jsi to nepřežil
quote:
Nezapínej si na ally území flag.

Jinak obecně bych tě rád upozornil, že na ShM je daleko víc aliance než horďáků. Zkus hrát hordu a zjistíš, že tě některá esa (TTH, czech heroes, rusian partyzans, avalanche RU) budou spokojeně vraždit i když budeš o 30-40 levelů níž naprosto normálně. Někteří z nich nemají naprosto problém běhat půl hodiny za warem dokud je ten war nehitne demo shoutem/warstompem/shoutem/thunderclapem nebo čímkoli podobným. V horďáckém ashenvale pokud si uprostřed hospody (horďácké) odejdeš afk na minutu tak máš tak 30 % šanci že při návratu budeš mrtvej protože tam pravidelně kempí 40+ roguové atd. Pokud jdeš MC, vchod je pravidelně zakempenej avalanche ru kteří tam jsou notoricky v počtu 5+ a kempí tam řetěz/vchod, samozřejmě stylem fear-mindcontrol - utopení v lávě a můžeš se jít znova opravit atd.

Jestli si myslíš že alíci jsou lepší než horda, tak to vyjde úplně nastejno (nedělám si iluze že horďáci nedělají podobné kousky i když vchod do MC jsem hordou zakempenej ještě neviděl). Jedinej rozdíl je v tom že alíků je citelně víc... rerolni na pve nebo rppvp pokud s tím nedokážeš žít.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 10/10/2005 :  23:00:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Rakhen

a jak ze se vlastne zapina flag ?
ale vazne, zrovna si to nemuzu vybavit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 10/10/2005 :  23:26:35  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message
vite co udelejte az budete v AB se zdechlinami tak je nechte hrat at to maj tak 1900:100(at nebrecej ) a pak VSICHNI leavnete AB a zdechliny nedostanou zadny CP a budou pekne nastvany;)

Go to Top of Page

Garen
Starting Member

46 Posts

Posted - 11/10/2005 :  00:36:26  Show Profile Send Garen a Private Message
quote:

vite co udelejte az budete v AB se zdechlinami tak je nechte hrat at to maj tak 1900:100(at nebrecej ) a pak VSICHNI leavnete AB a zdechliny nedostanou zadny CP a budou pekne nastvany;)

At to klidne udelaj a nekteri to uz delaj.Ale Cp dostanem i kdyz leavnete vsichni.)Nastavi se 5 minut do konce a to stihnem v klidu.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/10/2005 :  02:17:01  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
Reroll PvE !

ad ORLY?: NAW NOT RLY!

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 11/10/2005 :  07:23:56  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message
quote:
Originally posted by Garen

quote:

At to klidne udelaj a nekteri to uz delaj.Ale Cp dostanem i kdyz leavnete vsichni.)Nastavi se 5 minut do konce a to stihnem v klidu.

nedostanete nam se to stalo ze nam leavnuli hordaci a dostali sme velky ho*no

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/10/2005 :  08:15:54  Show Profile Send Rakhen a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Harmful akce na nepřítele na svém území, překvapivě. Na contested se flag přepne sám.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 11/10/2005 :  08:28:58  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Jo jasne a prileteli mali ufounci a Cp vam sebrali..:)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 11/10/2005 :  08:42:03  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Harmful akce na nepřítele na svém území, překvapivě. Na contested se flag přepne sám.

/pvp

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 11/10/2005 :  08:52:47  Show Profile Send Noztra a Private Message
quote:
Pokud jdeš MC, vchod je pravidelně zakempenej avalanche ru kteří tam jsou notoricky v počtu 5+ a kempí tam řetěz/vchod, samozřejmě stylem fear-mindcontrol - utopení v lávě a můžeš se jít znova opravit atd.

Jestli si myslíš že alíci jsou lepší než horda, tak to vyjde úplně nastejno (nedělám si iluze že horďáci nedělají podobné kousky i když vchod do MC jsem hordou zakempenej ještě neviděl). Jedinej rozdíl je v tom že alíků je citelně víc... rerolni na pve nebo rppvp pokud s tím nedokážeš žít.

Kdo v dnesni dobe leze do MC jeste pres retez ?

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/10/2005 :  09:00:15  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

Kdyz jste sli na PVP server tak jste s tim mohli pocitat ze se toto dit bude.

WoW ma pvp server ???
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 11/10/2005 :  09:09:31  Show Profile Send plussminuss a Private Message
quote:
Originally posted by Noztra

quote:
Pokud jdeš MC, vchod je pravidelně zakempenej avalanche ru kteří tam jsou notoricky v počtu 5+ a kempí tam řetěz/vchod, samozřejmě stylem fear-mindcontrol - utopení v lávě a můžeš se jít znova opravit atd.

Jakej retez?
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 11/10/2005 :  09:23:32  Show Profile Send lozes a Private Message
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:
Originally posted by Noztra

Jakej retez?

no skoro nikdo a já pak stojím dole s lozkou a zvedám 2/3 raidu , páč lidi baví zkoušet co je tvrdší, jestli oni a nebo skála

quote:
TTH, czech heroes, rusian partyzans, avalanche RU

viz todle a TTH, no je nás už něco přes 250 a minimálně 5 jedinců jedou krevní mstu. Tedy vidím něco červéného a tak mě nezajímá jestli je to šedé a nebo zelené. "když je to žluté a nebo červené, tak radši takticky ustoupím" s tím nikdo nic nenadělá. Ale nevím jak jinde, ale 90% lidí od nás stačí vyblbnutí v BG. Osobně sám útočím jenom, když mi někdo bere kytky a nebo rudu.

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 11/10/2005 :  09:34:13  Show Profile Send lozes a Private Message
no a není pravda, že by to se zdechlinama bylo až tak hrozné. 2dny zpátky jsem farmil pro alta ,"chodíci helmu" wara, ty charmy ve arathi na imba warrior sekeru a pomáhal mi kámoš se 60kou mágem, já tam byl se 31 lvl proti 38-40 mobům jen jako psychická podpora. A mlátili je tam ještě kruana a pak nějakej lock, kterého jméno si ještě nepamatuju. No bylo to hodně veselé. Naše gnomí dvojka je evidentně dostala do stavu nekontrolovatelného smíchu a nacháněli jsme se tam dobře 10 minut ve vláčku a jen odmačkávali různá emote. Sice pak doběhl nobody a neodpustil si kill mága, ale moje vypracovaná gnomka mu tak důkladně pohrozila, že už toho pak nechal

jinak a vůbec. Dobře je, že se to zase trochu řeže venku. Na 60ce už to byla nuda...venku bojovali pomalu jen roguny. Zatímco jak chodím s altem, tak je to teď zase boj a teče krev,hnis a další srandy proudem.

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/10/2005 :  10:02:36  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Kdyz jste sli na PVP server tak jste s tim mohli pocitat ze se toto dit bude.

WoW ma pvp server ???

to ze blizz oznacil RvR server jako PvP sme si uz vsici uvedomili ne ?

[Stilgar]
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/10/2005 :  10:04:52  Show Profile Send Gabriel a Private Message
quote:

Dítě...
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/10/2005 :  10:36:18  Show Profile Send Rakhen a Private Message
quote:
Originally posted by lozes
viz todle a TTH, no je nás už něco přes 250 a minimálně 5 jedinců jedou krevní mstu. Tedy vidím něco červéného a tak mě nezajímá jestli je to šedé a nebo zelené. "když je to žluté a nebo červené, tak radši takticky ustoupím" s tím nikdo nic nenadělá. Ale nevím jak jinde, ale 90% lidí od nás stačí vyblbnutí v BG. Osobně sám útočím jenom, když mi někdo bere kytky a nebo rudu.
Nemluvím o "krevní mstě" (zabil si mě, zabiju tě taky) nebo o "náhodném sestřelu" (jedu do MC/ZG, cestou potkám alíka, smůla - i když mě za to šedej char nestojí abych sesedl z mounta), ale o 55+ charech, co "aktivně" objíždějící stranglethorn aby vraždili 40- chary. Optimálně na sobě kusy epic setu z MC a epic mounta... i když fakt je že to jsem u tth ještě neviděl. Nebo o lidech typu avalanche RU kteří kempí snad nonstop vchod MC a likvidují postavy po jedné, aby když na ně někdo vyjde tak poskákali do MC popřípadě topení v lávě a podobně - přičemž hození mindcontrolem do lávy a následný release těsně před smrtí aby to postava měla za repaircost vážně za pvp nepovažuju.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 11/10/2005 :  11:30:37  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message
quote:

quote:

quote:

No ale musite stihnout do tech peti minut vyhrat tzn. ziskat 2000 bodu. tohle se nam stava bezne ze alici utecou a v pohode to dame a dostanem full cp.

Edited by - Gorog on 11/10/2005 11:36:05
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/10/2005 :  12:21:07  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:
Originally posted by Gorog
No ale musite stihnout do tech peti minut vyhrat tzn. ziskat 2000 bodu. tohle se nam stava bezne ze alici utecou a v pohode to dame a dostanem full cp.

Presne tak... nastavi se timer na 5 minut a za tu dobu se to da vyhrat s prehledem i od 0.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/10/2005 :  12:21:52  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Myslim, ze pojem "farmit aliky" bude novy terminus technikus :))

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/10/2005 :  13:05:34  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message
Whine more, cry me a river (to sem si nemohl odpustit)

Kolikrat se to tu musi resit? Kolik chudacku si musi lecit komplexy tim ze zaklada novy a novy topicy? JSES NA PVP SERVERU. To ze blizz udelal BGcka neznamena ze se venku prestane bojovat. A to ze te pojede high lvl je na PVP serveru bezne. Sanci nemas ani mit nemuzes ale je to sakra PVP server tak si to uvedomte. Bud rad ze si nelvloval jeste pred casem BG, to sem si v arathi neudelal jedinej quest . Je to proste tak bud mazej na PVE server kde jses v klidu a PVP tak jak ho blizz zamysli (tzn BG si tam uzijes dosyta taky).

Nechapu tenhle typ lidi. Mazej na PVE server a nestezuj si. Jestlize jako vymluvu mas: Kdyz oni tu hrajou kamaradi , tvoje smula bud to prijmes jako fakt a budes na PVP serveru nebo reroll PVE.

Jinak to ze na lvlu 13 na aliancnim uzemi mas PVP flag (tzn. jak uz tu nekdo psal:
1) zapl sis ho sam /pvp = demence a nestezuj si
2) atakoval si hordu na aliancnim uzemi -> pvp flag = jeste vetsi demence a nestezuj si (atacknul si tak zaplat)
3) vlezl si do contested a vratil si se - tvuj problem kdyz se bojis rovnou portni do mesta a nestezuj si

Sakra lidi prestante uz flameovat topicama jak vas nekdo pojel. Bud to zkousnete, PVP smrt ve WOW beztak nic nestoji, nebo pro vas bude bude lepsi PVE server.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 11/10/2005 :  13:10:11  Show Profile Send plussminuss a Private Message
spis nechapu lidi, kteri na tohle jeste reagujou
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/10/2005 :  13:13:27  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message
quote:
Originally posted by plussminuss

spis nechapu lidi, kteri na tohle jeste reagujou

Jeste posledni pokus

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/10/2005 :  13:26:17  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Little
Bud rad ze si nelvloval jeste pred casem BG, to sem si v arathi neudelal jedinej quest .

Na Darktide si questy beru tak, ze se za sprintu mysitkem dotykam NPCecka (ono mne to asi na 1 sekundu zastavi), probehnu kolem nej a quest texty si ctu v krovi nekolik set metru za mestem. To samozrejme za predpokladu, ze run skrz mesto/vesnici preziju (z 90 procent nepreziju).

Ukoncovani questu je vetsi problem pac se musim zastavit na 2 - 3 sekundy (vetsinou odevzdavani quest itemu) a tady je temer 100 procentni sance, ze mne nekdo o 150 levelu vyssi zownuje.

A nestezuji si :) bavim se :)

Takze bych chtel mit problemy typu:
quote:

Chtel bych totiz vubec videt toho kdo mne zabiji, chtel bych videt odkud pribehne :) Umiram tak rychle, ze mi to obcas prijde, ze jsem slapnul na minu )

Edited by - VT on 11/10/2005 13:35:18
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/10/2005 :  13:35:53  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Little
Bud rad ze si nelvloval jeste pred casem BG, to sem si v arathi neudelal jedinej quest .

Na Darktide si questy beru tak, ze se za sprintu mysitkem dotykam NPCecka (ono mne to asi na 1 sekundu zastavi), probehnu kolem nej a quest texty si ctu v krovi nekolik set metru za mestem. To samozrejme za predpokladu, ze run skrz mesto/vesnici preziju (z 90 procent nepreziju).

Ukoncovani questu je vetsi problem pac se musim zastavit na 2 - 3 sekundy (vetsinou odevzdavani quest itemu) a tady je temer 100 procentni sance, ze mne nekdo o 150 levelu vyssi zownuje.

A nestezuji si :) bavim se :)

Takze bych chtel mit problemy typu:
quote:

Chtel bych totiz vubec videt toho kdo mne zabiji, chtel bych videt odkud pribehne :) Umiram tak rychle, ze mi to obcas prijde, ze jsem slapnul na minu )

masochysti taky lidi ...

[Stilgar]
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000