Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Presun z SM povolen
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 05/10/2005 :  08:21:41  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
no tak má to určitý háčky, určitě by třeba nechtěli, aby si v BG lidi předávali itemy nebo prachy z jednoho serveru na druhej, navíc na dvou serverech můžou mít dva lidi stejný jména atd., určitě by se toho našlo hafo

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 05/10/2005 :  10:28:27  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

no tak má to určitý háčky, určitě by třeba nechtěli, aby si v BG lidi předávali itemy nebo prachy z jednoho serveru na druhej, navíc na dvou serverech můžou mít dva lidi stejný jména atd., určitě by se toho našlo hafo

Todle jsou ty nejmensi problemy odstranitelne behem par minut(zakaz /trade,pridani cisla za jmeno?). Spis jde o to ,jestli je to technicky mozne.....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 05/10/2005 :  10:43:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nesmiete chodit MC v nedelu, raven nema nejake brutalne problemy s preplnenim, ale ked sa ide MC v nedelu tak su lagy. Niekedy sa da napocitat 10 raidov v MC a to uz to skoro vobec nejde...
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 05/10/2005 :  11:18:06  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
Nejsme jedini kdo ma lagy v mc, bwl

na madhu je maj prej taky, takze to nebude na strane klientu (a to tam odesli prave, aby nemeli lagy v MC,BWL )
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 05/10/2005 :  16:56:27  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
The Character Migration feature is currently closed. Please note that character transfers are open between 3:00 AM Paris Time and 3:00 PM Paris Time. In addition, we are looking into the possibility of allowing customers more freedom in transferring to realms of their choice in the future. No further details are currently available concerning this feature, but any new information (regarding this or similar services) will be posted on www.wow-europe.com as soon as it is available.

to text, kdyz date ted presunout char na jinej servr, vsimete si toho tucne.
Tak se preci jen dockame volneho pohybu kdykoliv a kamkoliv
Go to Top of Page

rk_bro
Starting Member

1 Posts

Posted - 05/10/2005 :  17:39:04  Show Profile Send rk_bro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

The Character Migration feature is currently closed. Please note that character transfers are open between 3:00 AM Paris Time and 3:00 PM Paris Time. In addition, we are looking into the possibility of allowing customers more freedom in transferring to realms of their choice in the future. No further details are currently available concerning this feature, but any new information (regarding this or similar services) will be posted on www.wow-europe.com as soon as it is available.

to text, kdyz date ted presunout char na jinej servr, vsimete si toho tucne.
Tak se preci jen dockame volneho pohybu kdykoliv a kamkoliv

o tomhle uz psali este pred migraci a to v tom smyslu ze to bude za penize nebo casove omezeny (treba 1 char za 3 mesice) a mozna ze bude moznost presouvat i mezi accountama
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 07/10/2005 :  12:57:46  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
tak transfer skoncil a vypada ze maj trosku problem na mag hosanci

if je narvany k prasknuti, ale horda nikde, prej cekani na ab i pres hodinu a o AV ani nemluvim jezis jak ja jim zavidim
DoF si tam vylozene uzivaj pvp
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 07/10/2005 :  13:01:44  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Blbost:
Horde side je uplne v pohode.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 07/10/2005 :  13:13:08  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Blbost:
Horde side je uplne v pohode.

tj, ale ne tolik, aby to uspokojilo aliky, precti si na foru, jak tam vzdychaj po horde, ze neni s kym pvpkarit
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/10/2005 :  13:16:55  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Hlavne ze my mame dost aliku na zabijeni .

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 07/10/2005 :  13:45:42  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Ty jsi presel na Mag? Protoze jestli mluvis o SM, tak tech aliku tady zas az tak moc neni. Cekani na AB je delsi a delsi o AV nemluve. Vcera jsem levelil alta v Hillsbrad Foothills a za celou dobu jsem nepotkal jedinyho alika...

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 07/10/2005 :  14:37:28  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tsawo

quote:

Ty jsi presel na Mag? Protoze jestli mluvis o SM, tak tech aliku tady zas az tak moc neni. Cekani na AB je delsi a delsi o AV nemluve. Vcera jsem levelil alta v Hillsbrad Foothills a za celou dobu jsem nepotkal jedinyho alika...

tak pojd do desolace, tam o ne neni nouze :)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/10/2005 :  15:12:12  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Tsawo: Ne nepresel. Presel jsem za Horde na SM. Ja nevim, ale ja aliky potkavam porad . Bavim se o outdooru.

Edit: Zatim jsem 37 lvl. Nemuzu rict jak to bude na 60tce, ale stejne mi prijde, ze je aliku jak nasr..

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 07/10/2005 15:26:13
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 07/10/2005 :  15:40:16  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tsawo

quote:

Jojo počkej si na hinterlands a ty hezké elite questy nahoře v templu. Dvě hodiny se v grupě probíjíš nahoru, až jsi 80 yardů od vejce tak potkáš grupu 5ti 60tek co tě rozsekaj. Zkusíš vyběhnout nahoru, resneš se, rozsekaj tě mobové. Začneš to vybíjet znova, dojdeš nahoru, už vidíš vejce... ups, 3x loladin + 2x rogue. Další den znova. Já v té pyrce strávil dohromady 18 hodin a to vejce stejně nemám. Už se těším až tam půjdu warem...

Edited by - Rakhen on 07/10/2005 15:41:01
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/10/2005 :  15:44:14  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
LOL
na koni prijedes az k jeskyni
behem 10 minut mas vymlacenou jeskyni az k vejci
staci na to 3 lidi

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/10/2005 :  15:57:14  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

LOL
staci na to 3 lidi

Ja ja, taky jsem to tak delal .

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 07/10/2005 :  16:04:22  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

LOL
staci na to 3 lidi

Předpokládám že základní předpoklad je, aby ti 3 lidi nebyli level 45, že?
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/10/2005 :  16:31:50  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

ti eliti jsou lvl 48+ takze s lvl 45 se na ne tezko bude chytat
aspon ja s warrem na 45. lvl na ne zatim nemam, a to si davam i lvl 49 obyc moba celkem v pohode

OT: to melee je ve WoW pekny shit.
s magem bych na moba lvl +4 nemel SEBEMENSI sanci, s warrem je to v klidu i bez lahve

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 07/10/2005 16:32:14
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/10/2005 :  14:19:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

aspon ja s warrem na 45. lvl na ne zatim nemam, a to si davam i lvl 49 obyc moba celkem v pohode

s magem bych na moba lvl +4 nemel SEBEMENSI sanci, s warrem je to v klidu i bez lahve

coze ? ja jsem teda lama, co hraje 3 tydny, takze asi neco delam spatne, ale se svym 41 magem jsem vcera v hinterlands lovil 43 a 44, obcas i 2 najednou, 45 radeji po jedne..
jo a aliku bylo dost.. jen za tu dobu me tam zabili asi 5x.. sice to byli vetsinou levely 46-??, ale stejne dycky jen cumeli a zautocili, az kdyz jsem mel na sobe moba, nebo radeji dva..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 08/10/2005 15:19:28
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 08/10/2005 :  19:10:58  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

coze ? ja jsem teda lama, co hraje 3 tydny, takze asi neco delam spatne, ale se svym 41 magem jsem vcera v hinterlands lovil 43 a 44, obcas i 2 najednou, 45 radeji po jedne..
jo a aliku bylo dost.. jen za tu dobu me tam zabili asi 5x.. sice to byli vetsinou levely 46-??, ale stejne dycky jen cumeli a zautocili, az kdyz jsem mel na sobe moba, nebo radeji dva..

Podle mne to Seth myslel tak, ze s WARem moc nepozna rozdil jesli je mob +2 nebo +4 levely. Pokud ty s magem taky rozdil nijak zavratne nepocitujes tak to jo no. Ja jsem ho s mojim magem pocitoval. Taky otazka jak po jednom takovem souboji vypadas (napr dva mobici +3 levely soucasne), nejspis doplnujes manu dalsich iks sekund. WLock+pet da +4LVL v poho a muze jit s pulkou many i pulkou zivota. Dva +4LVL soucasne pokud nechcu fearovat aby si nedovedl dalsi 2 kamose to uz chce vic soustredeni. A podle mne taky neni mob jako mob, nektery nekomu sedi vic nektery min, aspon pro moji wlocku to tak plati.

Edited by - qsubt on 08/10/2005 19:12:46
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/10/2005 :  21:19:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

Podle mne to Seth myslel tak, ze s WARem moc nepozna rozdil jesli je mob +2 nebo +4 levely. Pokud ty s magem taky rozdil nijak zavratne nepocitujes tak to jo no. Ja jsem ho s mojim magem pocitoval. Taky otazka jak po jednom takovem souboji vypadas (napr dva mobici +3 levely soucasne), nejspis doplnujes manu dalsich iks sekund. WLock+pet da +4LVL v poho a muze jit s pulkou many i pulkou zivota. Dva +4LVL soucasne pokud nechcu fearovat aby si nedovedl dalsi 2 kamose to uz chce vic soustredeni. A podle mne taky neni mob jako mob, nektery nekomu sedi vic nektery min, aspon pro moji wlocku to tak plati.

jo tak to mas recht, pochopil jsem to jinak..
ale pravda je, ze rozdil az tak nepocituju, pokazde mam manu v prde.. mam ji pryc
resp. mam pocit, ze se svym 3.3k zakladem jenom porad doplnuju manu.. ale pry to bude lepsi na 60ce

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/10/2005 :  10:57:44  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

jenom porad doplnuju manu.. ale pry to bude lepsi na 60ce

neboj nebude

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/10/2005 :  11:42:58  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sethti eliti jsou lvl 48+ takze s lvl 45 se na ne tezko bude chytat aspon ja s warrem na 45. lvl na ne zatim nemam, a to si davam i lvl 49 obyc moba celkem v pohode

Warrior je o equipu, mág je o tom kdy měl poslední úpravu změny ranku svého kouzla.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/10/2005 :  13:28:48  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Sethti eliti jsou lvl 48+ takze s lvl 45 se na ne tezko bude chytat aspon ja s warrem na 45. lvl na ne zatim nemam, a to si davam i lvl 49 obyc moba celkem v pohode

Warrior je o equipu, mág je o tom kdy měl poslední úpravu změny ranku svého kouzla.

tak ono add dmg dela docela dost

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 10/10/2005 :  09:41:47  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Na SM je aliance fakt hodně. Chtělo by to víc hordy do AB a hlavně AV. Ale je problém, že AV dnes nikdo nehraje, ačkoliv by lidi chtěli. Počítal jsem, že si vysloužím palici z AV, ale takhle to je utopie

Ninjagon
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 10/10/2005 :  09:56:23  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Na SM je aliance fakt hodně. Chtělo by to víc hordy do AB a hlavně AV. Ale je problém, že AV dnes nikdo nehraje, ačkoliv by lidi chtěli. Počítal jsem, že si vysloužím palici z AV, ale takhle to je utopie

Hodne Alliance? Nejak jsem si nevsiml. V prime time je otevreno 4-5 ABcek, cekacky jsou 20 minut a porad dokola ti stejny alici, i kdyz ted uz alespon bojuji do konce... :)

WTB vic aliku v AB

Edit: typo

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED

Edited by - tsawo on 10/10/2005 11:22:32
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 10/10/2005 :  11:17:13  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Taky bych uvítal víc alíků v AB...

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 10/10/2005 :  11:21:52  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Taky bych uvítal víc alíků v AB...

Firiane tys prece jen zacal hrat WoW nebo nam tu jen flamujes fora?

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 10/10/2005 :  12:29:43  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja taky doufam, ze se nam to AVcko jeste rozjede, 2k reputace do exahalted me uz fakt pekne stve. Ale zase tak moc se nebojim. Od 1.8 jsou v AV docela zajimavy tereni zmeny + neresesuje se primo u Flag,ale o docela kus dal. Tak uprimne doufam, ze to budou chtit lidi vyzkouset a ja si tu reputaci v klidu dotahnu

WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired
WoW Charity <Narayah> UD mage - retired

Edited by - Regnak on 10/10/2005 12:30:34
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 10/10/2005 :  13:28:01  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Regnak

quote:

No ja taky doufam, ze se nam to AVcko jeste rozjede, 2k reputace do exahalted me uz fakt pekne stve. Ale zase tak moc se nebojim. Od 1.8 jsou v AV docela zajimavy tereni zmeny + neresesuje se primo u Flag,ale o docela kus dal. Tak uprimne doufam, ze to budou chtit lidi vyzkouset a ja si tu reputaci v klidu dotahnu

Problem je spis, ze tak malo lidi hraje BG celkove. 3000 lidi online a otevrenych 5 AB ve spicce. 5*30=150... fakt bida.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 10/10/2005 :  13:32:41  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:
Originally posted by Regnak

quote:

Problem je spis, ze tak malo lidi hraje BG celkove. 3000 lidi online a otevrenych 5 AB ve spicce. 5*30=150... fakt bida.

k tomu není co dodat pac je to pravda, kdyby to tak bylo jako na test serevu kde těch ab-ček bylo 14-15 a čekací doba byla do minuty, to samé i warsong... To byla nádhera

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 10/10/2005 :  13:35:46  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já už se stou palicí rozloučil, pač než bych tam udělal tímto tempem exahalted tak dříve udělám Grand Marshalla

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000