Author |
Topic  |
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 14:14:20
|
quote: Originally posted by Pertha
ne rada je zacit postupne budovat respekt u ostatnich guild pro cza zacit napr apfbotem a nebo nechat at se prihlasi na leadera napr khaot nebo calldo , jakozto clenove velke guildy uz ted budou mit silnejsi pozici i kdyz ani tam nevidim jako realne ze by ten kdo jeste neni rl na xtbotovi mel sanci se dostat na pande
Dokud nebude vyresene delani referenci lootu bez clicku (jakehokoli), tak RL nikde nebudu. Nejde o to, ze se itemy daji nagenerovat do KNOWLEDGE, ale vzdy muze padnout neco jineho....
Xtbota nebo apf bych mozna dostal, Vandroiy a Peekiri a jeste nekteri me znaji a obcas telluji kvuli necemu.
Nicmene jak by to pomohlo CzA? |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 14:31:30
|
tak pozor, povlem te nikdo nenazval, to jen ty se do teto pozice stavis a postupne to svalujes na vsechny kolem na jednu stranu si ale taky uvedom, ze jsi opustil CzA v dobach kdy CzA potrebovala vsechny high lvl hrace, ac uz s raid systemem tak celkove. A to je u me nejvetsi srabarna, otocit se zady a pak uz to jen jelo, kaslal jsi na bodovy system, coz melo za nasledek ze jsi nemel zadne body a tim padem i svym zpusobem odtrzen od lootu, zacal jsi s vytackama dva doci je moc atp, zaclo i par flamu na foru a rekl bych, ze v nekterych pripadech mi prislo, ze ti preskocilo, z normalniho jednani jsi proste prehodil pro me na uplne nelogicke jednani. Jako v tu chvili mit moc ti toho RL sebrat, udelam to taky, podivej se zpet, to bylo naprosto nevyzpytatelne chovani. Ted si taky strasne protirecis, na jednu stranu rikas, jak mas AO desne rad, ale prodavas ucet, na dalsi stranu CzA radis jak postupovat, ale oproti tomu bys ji nejradsi smazal....
ad2. Calldu s jeho anglictinou vynech, sice ji lehce ovlada, ale to bych rekl nestaci na aspiraci, navic Khaot ma spatne zkusenosti s delanim referenci ;)))))) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 14:45:33
|
quote: Originally posted by Wilda ... navic Khaot ma spatne zkusenosti s delanim referenci ;))))))
Ty problemy maji i soucasni RL s tim, ze nefunguje selftarget - najeti kurzorem a G diky vsemi opetovanemu patchi 16.0. Jenze kdyz se to stane staremu RL, vetsinou se to prejde, novackovi se chyby netoleruji. Navic nejak to do referenci dostat clovek musi... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 15:13:18
|
quote: Originally posted by Wilda
tak pozor, povlem te nikdo nenazval, to jen ty se do teto pozice stavis a postupne to svalujes na vsechny kolem na jednu stranu si ale taky uvedom, ze jsi opustil CzA v dobach kdy CzA potrebovala vsechny high lvl hrace, ac uz s raid systemem tak celkove. A to je u me nejvetsi srabarna, otocit se zady a pak uz to jen jelo, kaslal jsi na bodovy system, coz melo za nasledek ze jsi nemel zadne body a tim padem i svym zpusobem odtrzen od lootu, zacal jsi s vytackama dva doci je moc atp, zaclo i par flamu na foru a rekl bych, ze v nekterych pripadech mi prislo, ze ti preskocilo, z normalniho jednani jsi proste prehodil pro me na uplne nelogicke jednani. Jako v tu chvili mit moc ti toho RL sebrat, udelam to taky, podivej se zpet, to bylo naprosto nevyzpytatelne chovani. Ted si taky strasne protirecis, na jednu stranu rikas, jak mas AO desne rad, ale prodavas ucet, na dalsi stranu CzA radis jak postupovat, ale oproti tomu bys ji nejradsi smazal....
ad2. Calldu s jeho anglictinou vynech, sice ji lehce ovlada, ale to bych rekl nestaci na aspiraci, navic Khaot ma spatne zkusenosti s delanim referenci ;))))))
jen dodam ja cza neopustil , pouze jsem sel do jine guildy byl asi se ti to blbe chape ale historicky temer 3 roky nebyl clenem cza ten kdo ma cza pod jmenem ale ten kdo je ochoten pro cza neco delat a pokud mas pocit ze jsem pro cza nic nedelal tak mi to napis
bodu jsem v systemu mel dost jen protoze byl spatny a myslela si to vetsina lidi, to si uvedomte tak jsem se ho neucastnil takze neslo o muj vystrelek nebo vymysl a znovu me nejde o to ze me byl odebran rl ale jakym zpusobem se ke me nove vedeni cza zachovalo a vzhledem k tomu ze jsem obdobne chovani v mensich rozmerech videl i k jinym tak to beru jako selhani a zniceni cza jak jsem ji vzdy vnimal
|
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 15:51:42
|
quote:
jen dodam ja cza neopustil , pouze jsem sel do jine guildy byl asi se ti to blbe chape ale historicky temer 3 roky nebyl clenem cza ten kdo ma cza pod jmenem ale ten kdo je ochoten pro cza neco delat a pokud mas pocit ze jsem pro cza nic nedelal tak mi to napis
bodu jsem v systemu mel dost jen protoze byl spatny a myslela si to vetsina lidi, to si uvedomte tak jsem se ho neucastnil takze neslo o muj vystrelek nebo vymysl a znovu me nejde o to ze me byl odebran rl ale jakym zpusobem se ke me nove vedeni cza zachovalo a vzhledem k tomu ze jsem obdobne chovani v mensich rozmerech videl i k jinym tak to beru jako selhani a zniceni cza jak jsem ji vzdy vnimal
CzA je CzA a lidi co maji pod jmenem neco jinyho jsou lidi co pomahaji lidem z CzA, ne samotna CzA a to je rozdil, bavime se tu o guilde jako takove a ne o "pseudo guilde" kde zakladni kamen tvori lidi co hrajou pod jinou guildou. Ty maji sve povinnosti ve sve guilde jako clennove CzA maji sve povinnosti. Pokud kazdy 200+ rekne ja jsem vyrostl v CzA, ale nemate veze nemate 220 zaklad jako podporu, jdu jinam, at jde, ale pak se k tomu uz nemuze stavet jako ke sve guilde...a kde se pak vezme ten high lvl zaklad. Ve Forsakenu ci Exilu nebo Synergy Factoru nemuzes dovolit jen tak sam pustit raid jako veteran, nebo kdyz leavne guildu kvuli tomu, ze nekde je ai raid, tak aby bylo vic emzaku, to je tam naprosto nepripustne. Na raidovaci system se nikdo taky nikoho neptal, proste byl nastolen a pokud se ti to nelibi, muzes jit. Tady je CzA, benevolence, volnost, cokoliv... Navic raid system je o zkusenostech v raidovani a to si myslim, ze lidi co tenhle system zde vymysleli maji, jen se to proste doladuje za chodu a o tom to je, neni to zadna dikatura, kde se predhodi ziskovej system a nazdar... To ze toje poupravil pravidla jak se o tom debatovalo, tak bylo jedine dobre, kde by 2 non CzA (ty, Khaot) delali raidy. Khaot si to jako dlouhodoby clen Exilu muze dovolit, rict nejdu do Exilu na raid, jsem jinde. Ty jako applicant nikoliv. Navic delali by to 2 lidi, spoustu lidi reklo, ze ne ze to a to jim nevyhovuje, dokonce spolu jsme se debatovali jak to poupravime, protoze se mi ta jedna cast taky nelibila (vychazeje jen ze zkusenosti). Ale porad to byla plana debata a toje prave udelal to, ze nechal system tak jak byl, jen poupravil to o cem jsme se spolu debatili. Dyt se do te doby nedelal skoro zadny raid, nebo pokud byl, byla ucast minimalni a o minimalni ucast to nebylo stvorene. A hle najednou to funguje, rekord lidi na raidu 23, pod 2 teamy raid nejde, minimalne 2 raidy v tydnu.... Tam jde o ten zlom, proste se zacalo neco dit a ne jen debatovat, hlasovat. Pokud se sejde vic nazoru ze neco neni vporadku, nemyslim, ze by toje nebyl otevren diskuzi a i zmene. A nazyvat ho lharem a podvodnikem a jeste buhvico je podle me zbabely, utikani z TS kdyz se chtel z tebou nekdo debatit, jsi si situaci jeste vice podrouzil. Mozna by se ti toje mel omluvit za to, ze ti o tom nerekl jako prvnimu, ale ty by sis mel sahnout do svedomi taky a zapatrat po omluve za nazvy kterymi jsi ho nazval... ------------------------- Pro pripad vylepseni raid systemu + navrhy jak ho vylepsit jsem zalozil novy thread
Edit: quote Edit omg ja editoval Willuv prispevek. Seberte mi prava, sem levej:-) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
Edited by - tojejedno on 06/10/2005 16:07:15 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 16:06:55
|
CzA je CzA a lidi co maji pod jmenem neco jinyho jsou lidi co pomahaji lidem z CzA, ne samotna CzA a to je rozdil, bavime se tu o guilde jako takove a ne o "pseudo guilde" kde zakladni kamen tvori lidi co hrajou pod jinou guildou. Ty maji sve povinnosti ve sve guilde jako clennove CzA maji sve povinnosti. Pokud kazdy 200+ rekne ja jsem vyrostl v CzA, ale nemate veze nemate 220 zaklad jako podporu, jdu jinam, at jde, ale pak se k tomu uz nemuze stavet jako ke sve guilde...a kde se pak vezme ten high lvl zaklad. Ve Forsakenu ci Exilu nebo Synergy Factoru nemuzes dovolit jen tak sam pustit raid jako veteran, nebo kdyz leavne guildu kvuli tomu, ze nekde je ai raid, tak aby bylo vic emzaku, to je tam naprosto nepripustne. Na raidovaci system se nikdo taky nikoho neptal, proste byl nastolen a pokud se ti to nelibi, muzes jit. Tady je CzA, benevolence, volnost, cokoliv... Navic raid system je o zkusenostech v raidovani a to si myslim, ze lidi co tenhle system zde vymysleli maji, jen se to proste doladuje za chodu a o tom to je, neni to zadna dikatura, kde se predhodi ziskovej system a nazdar... To ze toje poupravil pravidla jak se o tom debatovalo, tak bylo jedine dobre, kde by 2 non CzA (ty, Khaot) delali raidy. Khaot si to jako dlouhodoby clen Exilu muze dovolit, rict nejdu do Exilu na raid, jsem jinde. Ty jako applicant nikoliv.
ano a to je ten zasadni rozdil ja sve povinnosti k cza jsem schopen plnit i s forsaken za jmenem casteji nez nekdo s cza za jmenem , tak proc je ten s xxx za jmenem podle soucasneho vedeni min ? a to je ten rozdil o kterem mluvim to ze stara cza neexistuje tam nebylo nikdy toto hledisko a ja si myslim, ze to bylo lepsi, protoze razem byl system pratelstejsi a ne ze z musu musim byt v cza , ktera nema zajem delat raidy napr do pande a nemuzu si za timto ucelem rozsirit obrozy a to 1 az 2 procenta herniho casu, ktere bych prosedel nic nedelanim jit na raid s dalsi skupinou
v cza si taky nemuzu pustit raid jen tak
muzu rict ve forsakenu ze nepujdu zrovna tak jako kazdy aplicant v cza |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 16:07:36
|
quote:
CzA je CzA a lidi co maji pod jmenem neco jinyho jsou lidi co pomahaji lidem z CzA, ne samotna CzA a to je rozdil, bavime se tu o guilde jako takove a ne o "pseudo guilde" kde zakladni kamen tvori lidi co hrajou pod jinou guildou. Ty maji sve povinnosti ve sve guilde jako clennove CzA maji sve povinnosti. Pokud kazdy 200+ rekne ja jsem vyrostl v CzA, ale nemate veze nemate 220 zaklad jako podporu, jdu jinam, at jde, ale pak se k tomu uz nemuze stavet jako ke sve guilde...a kde se pak vezme ten high lvl zaklad. Ve Forsakenu ci Exilu nebo Synergy Factoru nemuzes dovolit jen tak sam pustit raid jako veteran, nebo kdyz leavne guildu kvuli tomu, ze nekde je ai raid, tak aby bylo vic emzaku, to je tam naprosto nepripustne. Na raidovaci system se nikdo taky nikoho neptal, proste byl nastolen a pokud se ti to nelibi, muzes jit. Tady je CzA, benevolence, volnost, cokoliv... Navic raid system je o zkusenostech v raidovani a to si myslim, ze lidi co tenhle system zde vymysleli maji, jen se to proste doladuje za chodu a o tom to je, neni to zadna dikatura, kde se predhodi ziskovej system a nazdar... To ze toje poupravil pravidla jak se o tom debatovalo, tak bylo jedine dobre, kde by 2 non CzA (ty, Khaot) delali raidy. Khaot si to jako dlouhodoby clen Exilu muze dovolit, rict nejdu do Exilu na raid, jsem jinde. Ty jako applicant nikoliv. Navic delali by to 2 lidi, spoustu lidi reklo, ze ne ze to a to jim nevyhovuje, dokonce spolu jsme se debatovali jak to poupravime, protoze se mi ta jedna cast taky nelibila (vychazeje jen ze zkusenosti). Ale porad to byla plana debata a toje prave udelal to, ze nechal system tak jak byl, jen poupravil to o cem jsme se spolu debatili. Dyt se do te doby nedelal skoro zadny raid, nebo pokud byl, byla ucast minimalni a o minimalni ucast to nebylo stvorene. A hle najednou to funguje, rekord lidi na raidu 23, pod 2 teamy raid nejde, minimalne 2 raidy v tydnu.... Tam jde o ten zlom, proste se zacalo neco dit a ne jen debatovat, hlasovat. Pokud se sejde vic nazoru ze neco neni vporadku, nemyslim, ze by toje nebyl otevren diskuzi a i zmene. A nazyvat ho lharem a podvodnikem a jeste buhvico je podle me zbabely, utikani z TS kdyz se chtel z tebou nekdo debatit, jsi si situaci jeste vice podrouzil. Mozna by se ti toje mel omluvit za to, ze ti o tom nerekl jako prvnimu, ale ty by sis mel sahnout do svedomi taky a zapatrat po omluve za nazvy kterymi jsi ho nazval... ------------------------- Pro pripad vylepseni raid systemu + navrhy jak ho vylepsit jsem zalozil novy thread
Edit: quote Edit omg ja editoval Willuv prispevek. Seberte mi prava, sem levej:-)
Add omluva. Už jsem v jednom smazaném threadu napsal, že tak jak jsem odebral Perthovi raidleadera byla chyba. Od té doby když řeším přidání/odebrání raidleadera, tak to řeším soukromě. Takže tímto se ti Pertho omlouvám za veřejné odebrání raidleadera a uznávám, že jsem tě o tom měl informovat nejdříve soukromě. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Bohous
New Member

214 Posts |
Posted - 07/10/2005 : 00:28:50
|
kua vy ste divny...piste si pomalejc at mame my ostatni sanci vmisit se do diskuse 
co se tykalo te vypomoci a nevypomoci...mam tuhle zkusenost s Vinonou...kdyz neco potreboval, vzdycky jsem od nej nasel zpravu, ale jinak zasadne nebyl v dosahu...a ve chvili kdy se dostal nlvlove na spicku tak odesel jinam... ovsem tohle je jednotlivec a nea se to vztahovat na celou guildu...je/bylo tu mnoho lidi co pomuzou radi... tak to tu nepredhazujte ani bily ani cerny... holt jsou tu nekteri co hrajou na tym a jini co tahnou hlavne sebe, no. |
Bohous - AO - MA lamka Mrkef - AO - ENF hromotluk Break - UO, Kelevar -inactive |
 |
|
Topic  |
|
|
|