Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Raidleaders
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic 
Page: of 2

Axarath
Moderator

443 Posts

Posted - 20/09/2005 :  19:12:59  Show Profile  Send Axarath an ICQ Message Send Axarath a Private Message  Reply with Quote
Tak jsme si odhlasovali systém, teď by to chtělo zvolit raidleadry, kteří podle něj budou organizovat raidy a přerozdělovat loot.

Edited by - tojejedno on 21/04/2006 15:25:01

jenda
Starting Member

22 Posts

Posted - 21/09/2005 :  23:35:26  Show Profile Send jenda a Private Message  Reply with Quote
to budou vsichni ti co spravuji raid bota ne??
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 22/09/2005 :  10:38:14  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
mno to nebudou, treba ja to nebudu i kdyz budu spravovat raidbota, bo kdyz se zacinaly debaty o offline vs online, tak bylo domluveno, ze budou lidi, kteri budou pripadnou offline aukci realizovat, ja jsem rekl, ze je to prace navic a delat to nebudu. A jak to tak vidim, tak zatim ani zadni nejsou ;)

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/09/2005 :  11:30:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

mno to nebudou, treba ja to nebudu i kdyz budu spravovat raidbota, bo kdyz se zacinaly debaty o offline vs online, tak bylo domluveno, ze budou lidi, kteri budou pripadnou offline aukci realizovat, ja jsem rekl, ze je to prace navic a delat to nebudu. A jak to tak vidim, tak zatim ani zadni nejsou ;)

protoze ti kdo to delat chteli - minimalne ja a khaot nemaji prava na botovi
me byly odebrany kdyz jsem zacal kritizovat online system a khaot je nikdy nemel

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 22/09/2005 :  13:30:49  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
No hlavne nevime, co mame davat do aukce bo nemame loot.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:02:24  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
tobe byly prava odebrana jak jsi leavnul cza.
raidleaderi byli a meli by byt cza, coz jsem bral jako samozdrejmost. Protoze dost dobre nechapu, jak nekdo mimo cza se venuje na plny uvazek cza.

takze timto mam brat ze se hlasite na pozici raidleaderu?
bo zatim se nikdo, jak tak vidim, neprihlasil.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:19:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

tobe byly prava odebrana jak jsi leavnul cza.
raidleaderi byli a meli by byt cza, coz jsem bral jako samozdrejmost. Protoze dost dobre nechapu, jak nekdo mimo cza se venuje na plny uvazek cza.

takze timto mam brat ze se hlasite na pozici raidleaderu?
bo zatim se nikdo, jak tak vidim, neprihlasil.

no byly me odebrany davno predtim ale to je jedno
delani ai raidu skutecne neni nic na plny uvazek i s rizenim aukce na webu to odhaduji na 5 minut denne navic

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:24:55  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Protoze dost dobre nechapu, jak nekdo mimo cza se venuje na plny uvazek cza.

JA SA VENUJEM !

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:25:01  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Pokud se zaridi pozice lootdrzitele, ktery bude delat ai exporty, odpovidat lidem co neco chteji na telly, davat si s nima srazy, idovat veci, relogovat na char co drzi loot atd. Tak pak jsou raidleaderi opravdu jen na to aby pastli neco na web.
Ale doted to delali raidleaderi a delili se o to tu vice, tu mene.
A pochybuju ze ze sebe nekdo bude chtit udelat lootdrzitele na 100%, to by si uz asi moc nezahral;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:28:37  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Pokud se zaridi pozice lootdrzitele, ktery bude delat ai exporty, odpovidat lidem co neco chteji na telly, davat si s nima srazy, idovat veci, relogovat na char co drzi loot atd. Tak pak jsou raidleaderi opravdu jen na to aby pastli neco na web.
Ale doted to delali raidleaderi a delili se o to tu vice, tu mene.
A pochybuju ze ze sebe nekdo bude chtit udelat lootdrzitele na 100%, to by si uz asi moc nezahral;-)

lootdrzitel neni nic narocne, akurat po raide staci postnut co pribudlo (na forum). kludne to moze byt free account, kde budu mat pristup advisory/raidledery.

ked ste lenivi ja vam to mozem v pracovnej dobe tyzden/dva ukazovat ;p

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 22/09/2005 :  17:34:10  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
feky tady jde o to, ze ti kdo chteli hlavne zmenu, tak by se mohli trosku zacit snazit a neco delat a ne jen cekat.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/09/2005 :  17:59:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

feky tady jde o to, ze ti kdo chteli hlavne zmenu, tak by se mohli trosku zacit snazit a neco delat a ne jen cekat.

nemuzeme se o nic snazit kdyz nemame prava . thats all
to co jsem mohl jsem zaridil to jsou fora tady a prislusny prava lidi k nim

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 22/09/2005 :  18:07:16  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:

sa snazim !

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 24/09/2005 :  02:42:12  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
Taky rad pomohu

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 24/09/2005 :  21:00:48  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Raidleadeři v tuto chvíli: Khaot, Dunbic.
Tyto lidé mohou pořádat bodované raidy.

Perthu si jako aktualni prezident nepreji videt jako raidleadera akci CzA, protoze ma povinnosti ve sve guilde.

Dalsi zajemci o raidleadovani nech s ozvou ingame.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/09/2005 :  21:43:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Raidleadeři v tuto chvíli: Khaot, Dunbic.
Tyto lidé mohou pořádat bodované raidy.

Perthu si jako aktualni prezident nepreji videt jako raidleadera akci CzA, protoze ma povinnosti ve sve guilde.

Dalsi zajemci o raidleadovani nech s ozvou ingame.

s prominutim jses idiot a chovas se jak maly decko co mu sebrali lizatko

na raidu jsou dva docove jsou tam dva lidi kteri nemaji problem s tim mi na raidu pod rukama poustet raffle ale maji extremni problem raid udrzet v chodu tj na konci raidu dat raid end a kliknout ukonceni

jeste bych ti po vzoru paji za to ze sem si dovolil te kritizovat doporucil sebrat me prava na bota vykopat chary z gildy a zmenit heslo na toho frooba

ale samozrejme respektuji rozhodnuti vedeni cza a na zadne - vubec zadne akci cza me nikdo neuvidi, nebudu se vnucovat kdyz tak extreme vadim

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 24/09/2005 :  21:45:01  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
Jak malí kucííííííí

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 24/09/2005 :  22:01:38  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Aktuální prvidla a seznam raidleaderů: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16205

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/09/2005 :  22:22:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aktuální prvidla a seznam raidleaderů: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16205

k tomu by jsi mel pridat ze si jako prezident absolutne nevazis nazoru lidi a zmenil jsi jim pravidla, ktera si odhlasovala vetsina pod rukama

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bohous
New Member

214 Posts

Posted - 05/10/2005 :  01:12:25  Show Profile  Send Bohous an ICQ Message Send Bohous a Private Message  Reply with Quote
muj Bohous by moch klidne slouzit jako raidleader, jestli je zajem (osobne sice posledni dobou moc casu nemam, ale snad se to zlepsi + sleglik ma ke me pristup a navic je spolubydla, takze muj komp je mu k dispozici...)

Bohous - AO - MA lamka
Mrkef - AO - ENF hromotluk
Break - UO, Kelevar -inactive
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 05/10/2005 :  01:57:10  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bohous

muj Bohous by moch klidne slouzit jako raidleader, jestli je zajem (osobne sice posledni dobou moc casu nemam, ale snad se to zlepsi + sleglik ma ke me pristup a navic je spolubydla, takze muj komp je mu k dispozici...)

Bohušu, asi jsi si špatně vyložil kdo je raidleader.

To je člověk, co je naopak často in game a stará se o organizování, oznamování, bodování raidů atd ...

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Bohous
New Member

214 Posts

Posted - 05/10/2005 :  07:29:41  Show Profile  Send Bohous an ICQ Message Send Bohous a Private Message  Reply with Quote
ja to pochopil dobre ja+sleglik = 1 castej hrac

sem to jenom nabidl...staci napsat ne

sem myslel, ze je tu nejakej akutni nedostatek raidleaderu...alespon tak tohle forum vyzniva.

Bohous - AO - MA lamka
Mrkef - AO - ENF hromotluk
Break - UO, Kelevar -inactive

Edited by - Bohous on 05/10/2005 08:55:47
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 05/10/2005 :  11:18:59  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bohous

ja to pochopil dobre ja+sleglik = 1 castej hrac

sem to jenom nabidl...staci napsat ne

sem myslel, ze je tu nejakej akutni nedostatek raidleaderu...alespon tak tohle forum vyzniva.

Raidleaderů není nikdy dost.
Do konce týdnu snad dopíšu "Kuchařku správného raidleadera";-) Aby všichni věděli co a jak a věděli co to obnáší. Pak tě se Sleglikem oslovím.
Každopádně by Sleglik jako raidleader rozhodně nesměl bejt takovej hysterik;-)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 05/10/2005 :  12:10:19  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Huš

Dal jsem si ho do ignoru a je klid . Měl jsem to udělat jako Feng se mnou. Nasral mě tak pryč s ním. Jinak to raidleadorování... nevím nevím Bohousi, ale jseš si jistý co píšeš?

Je fajn mít možnost si spustit raid, protože pro svého enga to chci udělat, ale nejsem si jist jestli mi ty povinnost kolem stojí . Nehledě na ten fakt, že zatím doma nemám kompa, abych hrál raidy tak jak chci. Zatím jsem tam cukající se divák .

Nezříkám se pomoci cza, ale raidleader... nevím, nevím. Pokud bude jiní možnosti jako pomoc, tak to určitě udělám.

-
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 05/10/2005 :  12:26:10  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Huš

Dal jsem si ho do ignoru a je klid . Měl jsem to udělat jako Feng se mnou. Nasral mě tak pryč s ním. Jinak to raidleadorování... nevím nevím Bohousi, ale jseš si jistý co píšeš?

Je fajn mít možnost si spustit raid, protože pro svého enga to chci udělat, ale nejsem si jist jestli mi ty povinnost kolem stojí . Nehledě na ten fakt, že zatím doma nemám kompa, abych hrál raidy tak jak chci. Zatím jsem tam cukající se divák .

Nezříkám se pomoci cza, ale raidleader... nevím, nevím. Pokud bude jiní možnosti jako pomoc, tak to určitě udělám.

Na spusteni si soukromeho raidu staci mit veterana a volne mesto. K tomu raidleadera nepotrebujete. Ale kdyz to nebudete koordinovat, tak to blbe dopadne;-)

Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 06/10/2005 :  08:08:17  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
[Pande]: News :: click to view
03rd Oct, 15:35 GMT Ichara wrote:
We are currently looking for 1-2 more Raidleaders, do you feel that you can lead a group in pande, from garden to lair? Do you feel that you can handle wining and stuff? Please send a tell to Peekiri.

Docela by bylo dobre mit jako CzA i raidleadera na oficialnim botu, kdo pozvedne hozenou rukavici? :-) Chce to ale asi dost zkusenosti, znalosti i respekt...

Dunbic, adv 220/26

Edited by - John Dunbar on 06/10/2005 08:08:59
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 06/10/2005 :  08:27:11  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Chápu, že mluvíš o mě, ale já to prostě nevemu .

Moje rozená skromnost mi velí to odmítnout. Ačkoliv bych se na to hodil rozumný, schopný a vážený .

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  09:32:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by John Dunbar

[Pande]: News :: click to view
03rd Oct, 15:35 GMT Ichara wrote:
We are currently looking for 1-2 more Raidleaders, do you feel that you can lead a group in pande, from garden to lair? Do you feel that you can handle wining and stuff? Please send a tell to Peekiri.

Docela by bylo dobre mit jako CzA i raidleadera na oficialnim botu, kdo pozvedne hozenou rukavici? :-) Chce to ale asi dost zkusenosti, znalosti i respekt...

nemozne za leta praxe rikam ze se zadny clen cza nemuze stat RL pokud nebude clenem velke aktivni respektovane guildy a rozhodne nezacne s pozici na pande rekl bych asi tak nejdostupnejsi posloupnost je apf - xt - pande (pokud se clovek nechce ucastnit tnetu a cestu si zkratit)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 06/10/2005 :  09:47:49  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

nemozne za leta praxe rikam ze se zadny clen cza nemuze stat RL pokud nebude clenem velke aktivni respektovane guildy a rozhodne nezacne s pozici na pande rekl bych asi tak nejdostupnejsi posloupnost je apf - xt - pande (pokud se clovek nechce ucastnit tnetu a cestu si zkratit)

1. Nikdy se neser do CzA potažmo do Čechů!

2. Tvoje guilda je Forsaken a pokud vím je poměrně respektovaná, ale tebe tady nerespektuje nikdo.

3. Nedělej si tady víc nepřátelů. Tímhle jsi docela urazil dost lidí, kteří to s CzA myslí vážně.

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  09:50:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

1. Nikdy se neser do CzA potažmo do Čechů!

2. Tvoje guilda je Forsaken a pokud vím je poměrně respektovaná, ale tebe tady nerespektuje nikdo.

3. Nedělej si tady víc nepřátelů. Tímhle jsi docela urazil dost lidí, kteří to s CzA myslí vážně.

lol ja jsem jen rekl fakta , pokud to tebe urazilo tak je mi lito ze se citis tak "maly"

moje guilda je czech anarchy, bohuzel uz neexistuje

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 06/10/2005 :  09:53:03  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Já se právě necítím tak malý. To ty tak cza vidíš.

Kapíšto?

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  09:55:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já se právě necítím tak malý. To ty tak cza vidíš.

Kapíšto?

ne ja nevidim cza jako malou je to jedna z vetsich guild ale respekt opravdu momentalne nema , z historie tezit nemuze a tak si ho bude muset vydobyt znovu, navrhl jsem psotup a ty hledas urazky

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:19:54  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Czech anarchy
Me neprijde jako mrtva, ba naopak...

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:28:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:

Czech anarchy

tohle neni czech anarchy a myslim ze kdyby nektery z opravdovych prezidentu videl co se s ni deje tak ji radsi smazal
vite napriklad ze cza mela prezidenta ktery delal prezidenta s altem ? a maina mel ve velke guilde , kde mohl prosazovat lip zajmy cza ? veze kooperaci a pomoc na vetsich raidech atd.

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:39:33  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

tohle neni czech anarchy a myslim ze kdyby nektery z opravdovych prezidentu videl co se s ni deje tak ji radsi smazal
vite napriklad ze cza mela prezidenta ktery delal prezidenta s altem ? a maina mel ve velke guilde , kde mohl prosazovat lip zajmy cza ? veze kooperaci a pomoc na vetsich raidech atd.

ty si ted nekdy mel nejakou operaci s hlavou, nebo jsi na ni upad?
hochu, cim vic pises takovyhle blaboly, tim se zhorsuje muj nazor na tebe a ze zacatku nebyl spatnej....

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:40:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
a aby nekdo zase nerekl ze jsem nekonkretni tak tady jsou konkretni duvody proc si myslim ze soucasne vedeni cza je jedno z nejhorsich moznych

duvod c.1.
rozlisovani lidi podle toho jak hraji a jejich ponizovani
vyhazovani lidi z tymu protoze radeji budu s... protoze dela vetsi dmg nebo xxx (lze dosadit ruzne duvody)
a nasledne z toho pokrytecke jednani kdy to same vycita nekomu jinemu kdo to udela a davani si toho do logonu

duvod c.2
rozlisovani lidi podle toho co maji pod jmenem
v historii cza mela i prezidenta, ktery byl v jine guilde a delal prezidenta s altem a cza byla znama a respektovana guilda protoze samozrejme pak tito lide ve velkych guildach mohou o cza s nadsenim mluvit a kdyz ji opousti tak rikaji jen aby si rozsirili moznosti a obzory ne protoze je cza spatna - to uz ted neni pravda lide opousti cza protoze se jim nelibi jak se s nimi jedna , viz vyse a k tomu kdyz ji opusti tak jsou prirazeni k skupine opovrhovanych, a jiny napis pod jmenem je jim pravidelne predhazovan

neboli momentalni vedeni cza jedna my jsme vic my jsme na TS my vlastne vsechno a vy nam muzete byt vdecni za to ze vubec existujete a my vas teda nekam vezmeme ale vlastne jen kdyz vas potrebujeme a jinak si tam dole delejte co chcete

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bela
New Member

124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:46:59  Show Profile Send Bela a Private Message  Reply with Quote
Slegliku prosím nemluv za všechny, já třeba Perthaka respektuji a nemyslím si že tím co napsal někoho urazil, každý má právo prezentovat svůj názor, do problému sice nejsem moc zasvěcen, ale nemáš právo ho kritizovat zato co napsal
Go to Top of Page

Bela
New Member

124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:50:19  Show Profile Send Bela a Private Message  Reply with Quote
promiň ale s tím nesouhlasím, já oproti ostatním taky dělám malé dmg a berou mě mezi sebe, chodím s nimi na raidy a tak dále
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:50:28  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bela

Slegliku prosím nemluv za všechny, já třeba Perthaka respektuji a nemyslím si že tím co napsal někoho urazil, každý má právo prezentovat svůj názor, do problému sice nejsem moc zasvěcen, ale nemáš právo ho kritizovat zato co napsal

promin

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:52:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

promiň ale s tím nesouhlasím, já oproti ostatním taky dělám malé dmg a berou mě mezi sebe, chodím s nimi na raidy a tak dále

na raidy se berou vsichni tam je totiz pocet mist neomezeny ale nebylo vyjimkou ze byl napriklad metajenda,fixlik atd. vyhozeni z tymu , kterej treba bezel protoze prisel xxx a chtel tym

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bela
New Member

124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:54:15  Show Profile Send Bela a Private Message  Reply with Quote
dobrá tak jiný příklad třeba IS
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:58:54  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobrá tak jiný příklad třeba IS

nevim jak a zda je to jinak v is ale z vedeni sehnat nekoho na pomoc napr na t2 je nemozne ( zkousel jsem to asi mesic marne, vzdy bylo neco neodkladneho), obracel jsem se na ne protoze jsem pokladal za normalni pozadat ty kterym jsem pomahal t2 ziskat ja

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bela
New Member

124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  11:13:01  Show Profile Send Bela a Private Message  Reply with Quote
s tím zkušenosti nemám, ale snaží se mi vždy vyjít vstříc, je pochopitelné že to nejde vždy, ale řekl bych že ochota je, samozřejmě každý má jinou zkušenost
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  11:28:16  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
smolil jsem tu dlouhou reakci, ale myslim, ze to nema cenu
hrajes si na ublizenyho ac to neni pravda, predhazujes nam tu veci, co jsi si prave vymyslel, protoze jsem to ingame nevidel - viz vyhazovani z teamu, posmivani se lidem za dmg (apropoooo to jsem videl u tebe a konkretizuju to, ze jsi se smal Ervinovi, ze dela mensi dmg nez doc a ze ho nechces v teamu ze nemas expu)
K tomu pomahani - mittrovi asi pomohla cizi gilda ziskat NT nano, Vereyovi taky pomohla asi nejaka jina guilda...
ja fakt netusim o co ti jde ;( ted si i proste vymyslis veci, ktere se nestaly...

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 06/10/2005 :  11:33:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Czech anarchy

Prosím bývalé vážené prezidenty CzA, aby zde vyjádřili svůj názor na aktuální dění v guildě, co je špatně a co je dobře a co se dá udělat lépe.
Vím, že těžko máte úplný přehled o tom co se děje, ale snad i z toho mála máte nějaký pocit.
Děkuji

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  12:10:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

smolil jsem tu dlouhou reakci, ale myslim, ze to nema cenu
hrajes si na ublizenyho ac to neni pravda, predhazujes nam tu veci, co jsi si prave vymyslel, protoze jsem to ingame nevidel - viz vyhazovani z teamu, posmivani se lidem za dmg (apropoooo to jsem videl u tebe a konkretizuju to, ze jsi se smal Ervinovi, ze dela mensi dmg nez doc a ze ho nechces v teamu ze nemas expu)
K tomu pomahani - mittrovi asi pomohla cizi gilda ziskat NT nano, Vereyovi taky pomohla asi nejaka jina guilda...
ja fakt netusim o co ti jde ;( ted si i proste vymyslis veci, ktere se nestaly...

tak na to mam konkretni situaci i s tebou

situace 1
sesli jsme se a delali tym na misi , vylasil se xtbot sli jsme v tomto tymu xtbota
ke konci xtbota prisel calldo a ze chce dodelat 220 s tim jsi ty toje a stab leavli tym se mnou ze jdete s calldem na misi a me bylo receno ze pokud chci tym at relognu na crata

situace2
jede mise v tymu kde je fixlik logne toje , a fixlikovi je naznaceno ze na dalsi misi s nami nepujde

situace3
dozvim se ze nejsem rl od treti osoby pres ICQ s otazkou jako proc

mozna jen prehanim a tem lidem to jak se s nimi zachazi nevadi , me ano , ano jiste pomohli jste xxx ja nerikam ze ne ja mluvim o mych osobnich zkusennostech a me osobne byla pomoc odmitana mesic

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  12:31:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
a opravdu jsem nechtel aby z tohoto topicu byla dalsi nekonecna hadka proto jsem ten predchozi smazal a to vyse jsem myslel jako dobre minenou radu jak postupovat

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  13:50:05  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

situace 1
sesli jsme se a delali tym na misi , vylasil se xtbot sli jsme v tomto tymu xtbota
ke konci xtbota prisel calldo a ze chce dodelat 220 s tim jsi ty toje a stab leavli tym se mnou ze jdete s calldem na misi a me bylo receno ze pokud chci tym at relognu na crata

no, ja mam celku pamet sloni na dlouhodobe udalosti, takze to ted upresnim, prisel Calldo, ja jsem Calldovi slibil, ze s nim mise pujdu jen co logne uz pres den pres ICQ, prave kvuli te 220tce, ty jsi po chvili nafoukle leavnul, kdyz jsem rekl, ze jdu s Calldem. Takze tot k tomu.
quote:

situace2
jede mise v tymu kde je fixlik logne toje , a fixlikovi je naznaceno ze na dalsi misi s nami nepujde

a uz zase ctu toje, ses zfanatizovanej proti nemu nebo co?
modelovou situaci 2 si tedy nevybavuju, ale myslim, ze kdyby kdyby se toto stalo, ze by byl fixlik "odstranen" z teamu, proc by od te doby s nama dal teamoval jako doted?
quote:

situace3

hmmms a co to ma spolecne s tim, o cem se tu bavime?
zatim vsecky situace se tykali tebe, jsi malicko vztahovacnej a paranoidni dle toho teda...

jak pises, tak bych opravdu rekl, ze prehanis... nafukujes neco, co vpodstate existuje jen u tebe a prezentujes to tady...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  13:56:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

situace3

hmmms a co to ma spolecne s tim, o cem se tu bavime?
zatim vsecky situace se tykali tebe, jsi malicko vztahovacnej a paranoidni dle toho teda...

jak pises, tak bych opravdu rekl, ze prehanis... nafukujes neco, co vpodstate existuje jen u tebe a prezentujes to tady...

spolecny je jednani s lidma ale pokud si skutecne myslis ze jsem pro vedeni cza takovy povl, ze zasadni informaci ktera se me tyka se mam dozvedet jako posledni tak na to nemam co rict, protoze to je presne ten dojem , ktery z toho vseho mam

a ano da se rict ze v momentalni chvili mam proti tojemu dost protoze me tohle jeho jednani vic nez zklamalo, skutecne jsem od cloveka, kterymu jsem s ao pomahal od zacatku necekal takovejhle podraz, tedy ne to ze me zbavil delani RL , to je jeho vec kdyz mu vadily my hi nebo co, kldine to mohl udelat treba proto ze nosim skaredej klobouk, ale cekal bych ze se to dozvim ja jako prvni a kdyz uz to tak neudelal tak alespon uznat ze to byla chyba a omluvit se

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 06/10/2005 14:06:29
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 06/10/2005 :  13:58:53  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

a opravdu jsem nechtel aby z tohoto topicu byla dalsi nekonecna hadka proto jsem ten predchozi smazal a to vyse jsem myslel jako dobre minenou radu jak postupovat

takze dobre minena rada je opustit CzA?takze vlastne ty chces timto zpusobit rozklad guildy na prach, ze?jako kdyz jsem zacal hrat ja,
raidy nebyli zadny, o pomoci na nejky moby kvuli treba nanu jsem si mohl nechat zdat, protoze zadni high lvl hraci tu nebyli, v tom se situace setsakramentsky zmenila a pomlouvat neco a vnaset takovehle "zlo" do guildy timhle umi kdejakej jouda, ale udrzet to v chodu je umeni...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/10/2005 :  14:03:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

takze dobre minena rada je opustit CzA?takze vlastne ty chces timto zpusobit rozklad guildy na prach, ze?jako kdyz jsem zacal hrat ja,
raidy nebyli zadny, o pomoci na nejky moby kvuli treba nanu jsem si mohl nechat zdat, protoze zadni high lvl hraci tu nebyli, v tom se situace setsakramentsky zmenila a pomlouvat neco a vnaset takovehle "zlo" do guildy timhle umi kdejakej jouda, ale udrzet to v chodu je umeni...

ne rada je zacit postupne budovat respekt u ostatnich guild pro cza zacit napr apfbotem
a nebo nechat at se prihlasi na leadera napr khaot nebo calldo , jakozto clenove velke guildy uz ted budou mit silnejsi pozici i kdyz ani tam nevidim jako realne ze by ten kdo jeste neni rl na xtbotovi mel sanci se dostat na pande

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic   
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000