Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Bounty Hunting
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 29/09/2005 :  15:57:16  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Richie

Ja jsem se vrhnul na Medical Tactician ve spojeni s MBH a Master Carabineer. Zda se to celkem funkcni. Jeste 2k investigation a prijde MBH. Pak to chci testnout na PvP .
Trenovani investigation byl celkem ocistec, anzto jsem nevedel o probe droidovi... Lital jsem z planety na planetu a vypoustel seekery. Kdybych jen poradne cetl forum...

anebo kdyby ses zeptal ve hre na cze ci guild kanalu.. sice by ti rekli, ze mas cist forum, ale taky by ti poradili..

jerzee mozna se mi to zda ale v posledni době se mi zdáš nějaký přecitlivělý, pár tvých posledních postů je dost jízlivých, občas si do někoho rýpneš... sice nic na tělo, žádný husťárny ale přece jen ten starej Jerzee co poradil kde mohl a na kterýho se mnoho lidí (včetně mě) obracelo s prosbou o radu mi byl asi kapku milejší ale asi k tomu máš svoje důvody. a neber tento post zle seš kamoš z ostravy na tom se nic nemění

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Richie
Starting Member

Trooper

49 Posts

Posted - 29/09/2005 :  17:19:13  Show Profile  Send Richie an ICQ Message Send Richie a Private Message  Reply with Quote
No alespon si budu MBH vic vazit

SGT Kyarc Kirych
1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/09/2005 :  17:49:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

jerzee mozna se mi to zda ale v posledni době se mi zdáš nějaký přecitlivělý, pár tvých posledních postů je dost jízlivých, občas si do někoho rýpneš... sice nic na tělo, žádný husťárny ale přece jen ten starej Jerzee co poradil kde mohl a na kterýho se mnoho lidí (včetně mě) obracelo s prosbou o radu mi byl asi kapku milejší ale asi k tomu máš svoje důvody. a neber tento post zle seš kamoš z ostravy na tom se nic nemění

njn, to bude nejspise tim WoW.. jsem necekal, ze bude az tak cool a jsem nasrany, ze taky SWG neni tak dokonale a uspesne..
proste me ten WoW uplne dostal a nemam tak cas a dokonce ani naladu na SWG, coz me zase sere kvuli lidem, co SWG hraji..
doufam, ze se to zlepsi, az budu mit dotrenovanou 60ku..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 29/09/2005 :  18:15:44  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
WoW neni zas tak cool, divim se ze te to bavi kdyz zavrhavas animovane filmy a komixy. O WoW si sam rikal ze je takove komixove animovane a to se ti na nem libi a ze to warcraftu jeste sedi, tfuj to je jako kdyby udelali podle lotra animovanou strategii a pak udelali LOTR animovane MMORPG a nekdo by tu tvrdil ze to k nemu patri...nechci tu zase zacinat nejakou potycku ale jerzee si s tim WoW nechce dat pokoj.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/09/2005 :  18:46:43  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

WoW neni zas tak cool, divim se ze te to bavi kdyz zavrhavas animovane filmy a komixy. O WoW si sam rikal ze je takove komixove animovane a to se ti na nem libi a ze to warcraftu jeste sedi, tfuj to je jako kdyby udelali podle lotra animovanou strategii a pak udelali LOTR animovane MMORPG a nekdo by tu tvrdil ze to k nemu patri...nechci tu zase zacinat nejakou potycku ale jerzee si s tim WoW nechce dat pokoj.

to je prave to, co nemuzes pochopit..
pokud by udelali podle lotra animovany film, hru, tak se nejspise taky pozvracim, jako pri clone wars.. protoze lotr, stejne jako SW, je hrany a vazne mineny.. stejne tak, kdyby SWG vypadalo jako WoW, tak by me z toho ranilo..
ale ty jsi snad videl nejaky hrany film warcraft ?
to, jak vypadaji strategie, to je warcraft.. to jedine a nic jineho je vzhled warcraftu, mozna to je komixova grafika, ja bych to zas az tak netvrdil, ale budiz.. vzhled strategii warcraft se mi libi a WoW je udelano presne podle toho.. tak to ma byt a jinak ne, jinak by to nebyl warcraft..

takze to shrnu pro pomalejsi:
pohadkova (pro nekoho komixova) herni grafika sveta W (u strategii) --> pohadkova (pro nekoho komixova) herni grafika WoW --> parada, mame radost
pohadkova (pro nekoho komixova) herni grafika sveta W (u strategii) --> realisticky vzhled WoW --> ee, blijeme si na klavesnici
realisticky vzhled filmu ze sveta SW --> realisticky vzhled SWG a (pripadneho) hraneho serialu ze SW --> parada, mame radost
realisticky vzhled filmu ze sveta SW --> komixovy vzhled clone wars --> ee, blijeme si na monitor

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 29/09/2005 :  18:53:55  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

pohadkova (pro nekoho komixova) herni grafika sveta W (u strategii) --> pohadkova (pro nekoho komixova) herni grafika WoW --> ee, blijeme si na monitor
pohadkova (pro nekoho komixova) herni grafika sveta W (u strategii) --> realisticky vzhled WoW --> parada, mame radost
realisticky vzhled filmu ze sveta SW --> realisticky vzhled SWG a (pripadneho) hraneho serialu ze SW --> parada, mame radost
realisticky vzhled filmu ze sveta SW --> komixovy vzhled clone wars --> parada, mame radost

ja bych to videl takhle

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/09/2005 :  19:07:47  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

WoW neni zas tak cool

a jorssku, je cool, kdyby nebyl, tak ho nehraju ani ja, ani dalsi lidi, co byli jeste nedavno v SWG v BoH a ted hrajou WoW, a mezi nimi i takovi, u kterych me to prekvapilo.. (nebudu jmenovat)

sice rozumim tvemu postoji, pro tebe je jedine svate SWG, takze ho vynasis do nebe a ostatni hry zatracujes, protoze jsou konkurence a tu se musi potirat..
ale mel by ses na to podivat objektivne..

az mi to pripada, ze ve svem nitru vidis, jak je WoW skvely a uspesny a zarlis na nej (i protoze do nej odesly desitky lidi ze SWG a uz se nevratily) a proto se reflexivne uchylujes k obrannemu postoji a snazis se jej shazovat..

ale skutecne to nema vyznam ani cenu..

kazda z tech her je polozena jinak a ma sve prednosti a pak taky ma kazda neco, co ta druha nema a ani mit nemuze, protoze se tam takove feature nehodi..

bohuzel SWG ma jeste jednu vlastnost oproti WoW navic, ktera ale neni k dobru, naopak ku skode - a to jsou bugy, bugy, nefungujici soucasti, bugy, devove serouci na sve zakazniky, bugy.. (no to asi bylo vice nez jedna vlastnost)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 29/09/2005 :  20:19:05  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

WoW neni zas tak cool

a jorssku, je cool, kdyby nebyl, tak ho nehraju ani ja, ani dalsi lidi, co byli jeste nedavno v SWG v BoH a ted hrajou WoW, a mezi nimi i takovi, u kterych me to prekvapilo.. (nebudu jmenovat)

sice rozumim tvemu postoji, pro tebe je jedine svate SWG, takze ho vynasis do nebe a ostatni hry zatracujes, protoze jsou konkurence a tu se musi potirat..

az mi to pripada, ze ve svem nitru vidis, jak je WoW skvely a uspesny a zarlis na nej (i protoze do nej odesly desitky lidi ze SWG a uz se nevratily) a proto se reflexivne uchylujes k obrannemu postoji a snazis se jej shazovat..

kazda z tech her je polozena jinak a ma sve prednosti a pak taky ma kazda neco, co ta druha nema a ani mit nemuze, protoze se tam takove feature nehodi..

bohuzel SWG ma jeste jednu vlastnost oproti WoW navic, ktera ale neni k dobru, naopak ku skode - a to jsou bugy, bugy, nefungujici soucasti, bugy, devove serouci na sve zakazniky, bugy.. (no to asi bylo vice nez jedna vlastnost)

SWG maj dokonce i bugy bugů :P

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny

Edited by - Werrevlk on 29/09/2005 20:19:26
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 29/09/2005 :  20:25:55  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

WoW neni zas tak cool

smarja muzes uz toho nechat tusim ze si to uz nekde slibil ...
quote:
treya.. tak ten uz take nehraje.. asi sel do WoW..
dobre dobre, uz toho necham..

nevidel sem treba ze by tu kdokoliv jinej tak vychvaloval (a hlavne branil - staci rict ze neni tak cool a uz je z toho peknej flamik od jerzeega) jinou onlinovku - treba spousta lidi hraje EQ2 a neni to pro ne duvod spamovat tu jak je dobrej a swg nahovno

Edited by - SNowie on 30/09/2005 12:46:31
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 29/09/2005 :  21:30:10  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

WoW neni zas tak cool

nevidel sem treba ze by tu kdokoliv jinej tak vychvaloval (a hlavne branil - staci rict ze neni tak cool a uz je z toho peknej flamik od jerzeega) jinou onlinovku - treba spousta lidi hraje EQ2 a neni to pro ne duvod spamovat tu jak je dobrej a swg nahovno

Zadnej flame by to byt nemusel ,kdyby se do toho vecne nepletli lidi ,kteri NIKDY nehrali WOW a kdyz uz hrali ,tak snad pokud prehanim hodinu.Ja vas nechapu proc proste nereknete : Jo joo mas pravdu a nenechate to plavat,nepsat sem a zbytecne to nerozvadet...

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 29/09/2005 :  22:25:03  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

quote:

quote:

WoW neni zas tak cool

Zadnej flame by to byt nemusel ,kdyby se do toho vecne nepletli lidi ,kteri NIKDY nehrali WOW a kdyz uz hrali ,tak snad pokud prehanim hodinu.Ja vas nechapu proc proste nereknete : Jo joo mas pravdu a nenechate to plavat,nepsat sem a zbytecne to nerozvadet...

ted si ale protirecis, pokud ten WoW nehrali, jak muzou napsat jo jo mas pravdu? navic je pravda ze pokud chcete basnit o WoW, mate tu forum, staci udelat jen 2 kliky a jste na nem a muzete basnit o dkonalosti sveta WoW

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 29/09/2005 :  22:37:34  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
A neotravovat tou shitkou lidi, kteří na ni zvysoka dlabou

Edited by - Drizzt DoUrden on 29/09/2005 22:38:04
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 29/09/2005 :  22:39:58  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

A neotravovat tou shitkou lidi, kteří na ni zvysoka dlabou

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 29/09/2005 :  22:40:17  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

quote:

quote:

WoW neni zas tak cool

ted si ale protirecis, pokud ten WoW nehrali, jak muzou napsat jo jo mas pravdu? navic je pravda ze pokud chcete basnit o WoW, mate tu forum, staci udelat jen 2 kliky a jste na nem a muzete basnit o dkonalosti sveta WoW

to si nepochopil predpokladam ze ses v 22:25 unavenej to bylo MYSLENY TAK ZE TO MAJ NAPSAT NEBO TREBA VUBEC NEPSAT A ZBYTECNE TADY NEFLAMOVAT

pozn. : Podtrzeno : Pouzijte v priprade pokud vas nekdo nasere..kdyz jo tak prejdete k bodu 1.

1.V realu (doufam ze vite ze existuje ) kdyz nakej kokotek te sere a pouzijes tzv Moudrejsi ustoupi tak vetsina lidi pouzije např. Jo jo mas PRAVDU A KONEC!!!!!!!!!!!!!1!1!1!1!111!!!!!!!!!!!
2.Pokud ne tak pouzije 2 ruce ...pokud 2 ruce nema pouzije 2 nohy pokud 2 nohy nema tak nepouzije nic...kdyz 2 ruce ma nebo nohy a sunda ho tak zarve na nej PWN3D j000000 L4M4 !!!1!1!!1!!!11!!!!!
Pokud te oponent skoli driv a pouzije (zvyrazneho hnede) pak vam neni pomoci......
JE TO VYSDVETLENO????,??,,,nechci tu poustet uzdu sve fantazii nebo zase se na par minut zretarduju a napisu neco jako co je vyse...

SWG Cheeeewieee cosi -

Edited by - Werrevlk on 29/09/2005 22:45:26
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 29/09/2005 :  22:44:28  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
ja nerikam ze je WoW spatnej nebo dobrej proste me uz prudi jak o nem furt jerzeeg basni a SWG shazuje tot vse
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 29/09/2005 :  22:45:39  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

to si nepochopil predpokladam ze ses v 22:25 unavenej
ne unavenej jeste nejsem
quote:
to bylo MYSLENY TAK ZE TO MAJ NAPSAT NEBO TREBA VUBEC NEPSAT A ZBYTECNE TADY NEFLAMOVAT
v prvni rade tu nejaky WoW nema co delat, tohle je topic nazvany Bounty Hunting, ne SWG smrdi, pojdte vychvalovat WoW
quote:
V realu (doufam ze vite ze existuje ) kdyz nakej kokotek te sere a pouzijes tzv Moudrejsi ustoupi tak vetsina lidi pouzije např. Jo jo mas PRAVDU A KONEC!!!!!!!!!!!!!1!1!1!1!111!!!!!!!!!!!
Pokud ne tak pouzije 2 ruce ...pokud 2 ruce nema pouzije 2 nohy pokud 2 nohy nema tak nepouzije nic...kdyz 2 ruce ma nebo nohy a sunda ho tak zarve na nej PWN3D j000000 L4M4 !!!1!1!!1!!!11!!!!!
Pokud te oponent skoli driv a pouzije (zvyrazneho hnede) pak vam neni pomoci......
JE TO VYSDVETLENO????,??,,,nechci tu poustet uzdu sve fantazii nebo zase se na par minut zretarduju a napisu neco jako co je vyse...

tak na tohle se da rict jen LOL ze to rikas zrovna ty

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 29/09/2005 22:47:51
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 29/09/2005 :  22:51:18  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to si nepochopil predpokladam ze ses v 22:25 unavenej
ne unavenej jeste nejsem
quote:
to bylo MYSLENY TAK ZE TO MAJ NAPSAT NEBO TREBA VUBEC NEPSAT A ZBYTECNE TADY NEFLAMOVAT
v prvni rade tu nejaky WoW nema co delat, tohle je topic nazvany Bounty Hunting, ne SWG smrdi, pojdte vychvalovat WoW
quote:
V realu (doufam ze vite ze existuje ) kdyz nakej kokotek te sere a pouzijes tzv Moudrejsi ustoupi tak vetsina lidi pouzije např. Jo jo mas PRAVDU A KONEC!!!!!!!!!!!!!1!1!1!1!111!!!!!!!!!!!
Pokud ne tak pouzije 2 ruce ...pokud 2 ruce nema pouzije 2 nohy pokud 2 nohy nema tak nepouzije nic...kdyz 2 ruce ma nebo nohy a sunda ho tak zarve na nej PWN3D j000000 L4M4 !!!1!1!!1!!!11!!!!!

tak na tohle se da rict jen LOL ze to rikas zrovna ty

TO JE DOBREJ NAPAD DIK ZA NAPAD!!!snad na to nemas copyrights

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/09/2005 :  03:54:07  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jerzee - Ja si svet Warcraft predstavuju podle Blizzardskych ingame animaci, ty zadne kreslene nejsou takze asi svet warcraftu kresleny byt nema, dokonce uvodni animace ve WoW je krasna proto sem se na nej tesil a pak me to hodi do vyberu postavy, tak ze si udelam takovou krasnou elfku jako v ingame animaci a tam na me vyskoci takovy hnusny mrzaci. Nevim co tu porad do me hucis ze zarlim na WoW a zatracuju vsechny ostatni hry jen ne swg, napr. takove EQ2 mam taky rad, tvuj pripad je ten ze ty proste nedokazes pochopit ze se nekomu takova chcanka proste nelibi.

A prosim uz nekoho at tu postne neco o BH aby se ty chujoviny zakecali.

Edited by - Jorssk on 30/09/2005 03:54:40
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 30/09/2005 :  07:46:40  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Jakej je dle vas, zkusenych BH, FOTM BH template ?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/09/2005 :  12:15:32  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
lygie - "PWN3D j000000 L4M4 !!!1!1!!1!!!11!!!!!" todle me dycky zajimalo, chtel bych vysvetlit, co to presne znamena, resp. rozepsat to normalni anglictinou (kdyz tak napis odpoved radeji do Otazky, odpovedi a vlastně jakýkoli pokec, at nemaji nekteri lidi zase nejaky problem)

a ehm, dalsi zkratka (ja na ty zkratky proste moc nejsem no) - sagger - co je to FOTM ? cosi me napada, ale asi to je blbost..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 30/09/2005 :  12:44:39  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
PWN3D - "powned",owned
j000000 - ze by "you"?
L4M4 - lama :)
!!!1!1!!1!!!11!!!!!" - tady asi nekdo pri psani toho prispevku slapl wlkovi na koule "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik"

FOTM - flavour of the month (neboli aktualni nejlepsi template)

edit: beru zpet
edit2: proste nebude jerzee tak podrazdeny, nechapu to, zas takove impulsy takhle jednat ti nikdo nedava

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 30/09/2005 12:55:50
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:01:53  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
zajimave by bylo kdyby hraci mohli najimat BHcka na sejmuti nekoho (jedno koho) kdo je treba podvedl nebo podobne
ja bych treba denne vysilal BHcka na spammery v theedu a MOP (rarez/source/...)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:37:23  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

zajimave by bylo kdyby hraci mohli najimat BHcka na sejmuti nekoho (jedno koho) kdo je treba podvedl nebo podobne

Me by spis zajimalo, proc Jedi nemuzou zabijet BH, jen se - pri sve nekonecne moudrosti a sile - nechaji vybijet jak tupe ovce. Kdybych aspon po utoku BH na mne dostal treba jednu misi ja na nej (nebo jiny jedi by me mohl jit "pomstit"), bylo by vse (aspon podle meho) zajimavejsi a "realistictejsi".

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:27:09  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:

Me by spis zajimalo, proc Jedi nemuzou zabijet BH, jen se - pri sve nekonecne moudrosti a sile - nechaji vybijet jak tupe ovce. Kdybych aspon po utoku BH na mne dostal treba jednu misi ja na nej (nebo jiny jedi by me mohl jit "pomstit"), bylo by vse (aspon podle meho) zajimavejsi a "realistictejsi".

to by ale ten jedi musel byt nakej odpadlik, pac slusnej jedi se nemsti... ;]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:59:02  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
Taky me to uz napadlo ze by se mohli najimat BHcka na jiny hrace....

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/10/2005 :  14:06:28  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

quote:

quote:

to by ale ten jedi musel byt nakej odpadlik, pac slusnej jedi se nemsti... ;]

ani temny jedi ? :)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 13/10/2005 :  11:27:23  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanixto by ale ten jedi musel byt nakej odpadlik, pac slusnej jedi se nemsti... ;]

Možná ne, ale jen nějak mne nenapadá, proč by jedi měl čekat jako Didus ineptus (neboli Dronte mauricijský, neboli lidově Blboun nejapný ) až ho BH na férovku vyhubí jako druh

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 13/10/2005 :  13:14:41  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jo.. je to trabl.. jednoho zabiješ a přijedou dva další (spolu, aby se nebáli)..
Kuchej si je pak..
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 13/10/2005 :  15:23:29  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
One shot one kill.. Ti BH musí být hodně hodní kluci, když dostávají takovéhle hračky...

(Kombinace BH, SL a nových hraček)

http://img448.imageshack.us/img448/9744/screenshot10161ot.jpg

Rány za 7610... teď už jen stát na té správné straně hlavně :((((

p.s. Jedná se o foto z testovacího serveru samozřejmě... takže zatím snad není důvod propadat v záchvaty veselí / šílenství...

Edited by - WereHamster on 13/10/2005 15:33:18
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/10/2005 :  15:35:48  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
rad bych videl tu zbran ...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/10/2005 :  15:55:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
chtel jsem napsat, ze jste llamy a nevidite, co pouziva za specku (last ditch), ale nenapisu, protoze u toho prvniho obrazku to je "obycejny" improved sniper shot..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 13/10/2005 :  16:08:12  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

zbraně co padají z žab jsou capovaný na max, takový živý nebudou (slibujou)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 13/10/2005 :  16:13:23  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

chtel jsem napsat, ze jste llamy a nevidite, co pouziva za specku (last ditch), ale nenapisu, protoze u toho prvniho obrazku to je "obycejny" improved sniper shot..

Zajimave na tom prvnim obrazku je, ze zatimco v popisu pouzite strelby je Improved Sniper Shot, v toolbaru ma hrac "pouzity" Advanced Sniper Shot

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/10/2005 :  16:37:15  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

quote:

zbraně co padají z žab jsou capovaný na max, takový živý nebudou (slibujou)

ale i tak jestli je tohle cap ty zbrane tak nevim nevim
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 13/10/2005 :  17:00:26  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Ano, jsou to "žabí" zbraně, ale nejsou sliclé ani pupnuté.. Fuj to jsou výrazy...
A myslím že rány za 9k nebo 6k, už je to jedno, protože i kdyby jsi jednu ránu přežil tak ta truhá tě sejme...
Takže cíl uvidí akorát incap s cooldown několik minut :) A pak umře..
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 21/10/2005 :  12:01:03  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Kuchařka jak dávat rány za 7436 (a kuchařka jak je přežít)
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1283601

Edited: přidanej obrázek pro ukončení dohadů: toto není žabí server, toto je advanced sniper shoot.
http://www.freewebs.com/uttley/screenShot0026.JPG

Edited by - WereHamster on 23/10/2005 14:52:13
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/10/2005 :  17:03:16  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
ty velky rany dava akorat smuggler tou speckou ktera mu sezere komplet action a mind a ma nejakej acc postih
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 21/10/2005 :  18:10:20  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ty velky rany dava akorat smuggler tou speckou ktera mu sezere komplet action a mind a ma nejakej acc postih

Lol, akorát, že tohle byl MRifle/MBH

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/10/2005 :  18:17:26  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Lol, akorát, že tohle byl MRifle/MBH

aha a proc to ve vypisu ukazovalo jmeno ty smugler specky ?
last ditch je ta specka o ktery mluvim

Edited by - SNowie on 21/10/2005 18:17:52
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 21/10/2005 :  18:59:45  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

At koukam jak koukam, tak na tom linku od hammieho dela Iasha careful aim a Advanced Sniping Shot (totez pak uvadej oba ucastnici, strelec i cil, v popisu boje). Rifleman jak vysitej

Edited by - baron432 on 21/10/2005 19:00:56
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 21/10/2005 :  19:07:24  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

At koukam jak koukam, tak na tom linku od hammieho dela Iasha careful aim a Advanced Sniping Shot (totez pak uvadej oba ucastnici, strelec i cil, v popisu boje). Rifleman jak vysitej

v poslednim screenu pouziva last ditch.. mas to napsany zelene v combat logu...

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/10/2005 :  19:14:59  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

v poslednim screenu pouziva last ditch.. mas to napsany zelene v combat logu...

jo na tom prvnim je to sniping ma pravdu, ale to bude ta zabi rifle pro BHcko takze to nic neznamena ... navic target paint a called shot SL nejde v duelu pouzivat (mozna kdyz ste v grupe a bojujete s nekym mimo grupu - otestuju) ... respektive nema zadnej efekt (bezne asi jen zdvojnasobi dmg)
jestli chcete az budu ve hre tak muzem zkusit vs jedi ale nedavam tomu moc velkou sanci ...
edit: bez party nelze pouzit target paint a called shot jedine co funguje jsou group buffy
edit2: staci grupnout s droidem/petem a funguje jak TP tak CS

Edited by - SNowie on 22/10/2005 21:25:07
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:54:41  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Pokud vím, tak stačí, aby měl BH/MRifle sebou ve skupině SL, ten ho nabufuje a pak BH vystřelí (megarána) a pak se teprve berou v potaz (pokud již nějaká jsou) SL omezení pro boj BH vs Jedi.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/10/2005 :  15:09:22  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Pokud vím, tak stačí, aby měl BH/MRifle sebou ve skupině SL, ten ho nabufuje a pak BH vystřelí (megarána) a pak se teprve berou v potaz (pokud již nějaká jsou) SL omezení pro boj BH vs Jedi.

mas to trochu pokriveny SL ho buffne tak o par procent ty velky rany jsou diky paint targetu (neco jako lehkej armorbreak - fakt lehkej) a called shot (priblizne zdvojnasobi dmg nasledujici rany - ucinnost zavisi na tom kolik skillboxu ze SL mas), ktery mu v pvp SL na jediho jenom tezko hodi ... nejvetsi rany co si dovedu predstavit jsou na cil, ktery mel na sobe armor break, paint target, called shot a prvni SL nahodil kritickou auru pricemz se ta kriticka rana strelci povedla zatimco druhy nahodil druhou dmg auru, ktera funguje taky jako lehkej armorbreak a strelec mel na sobe zaroven high yield - to bych veril ze da obrovskou pecku tim sniper shotem
edit: taky si prosimte vsimni ze ten kdo dal velkou ranu nemel ani high yield - to by jeste tu sniper ranu zvysilo - byl to prakticky pouze vysledek called shotu, ktery ranu maximalne zdvojnasobi takze musel SAM O SOBE davat rany sniper shotem aspon za 3000 kdyz odectu auru (k last ditch se nebudu vyjadrovat - ta davala velky rany vzdy)

edit2: na tom novem screenshotu nema zase dmg auru (ma accuracy) a ma high yield furt to znamena ze i bez SL musel davat rany tak za 3000 nevim jestli je to normalni

edit3: tady se muzete docist pekne pohromade co ktera specka SL dela
http://www.atombender.de/swgwiki/index.php/Squad_Leader
na SWG wiki sou rychlici

Edited by - SNowie on 23/10/2005 15:25:41
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/10/2005 :  15:25:49  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mas to trochu pokriveny SL ho buffne tak o par procent ty velky rany jsou diky paint targetu (neco jako lehkej armorbreak - fakt lehkej) a called shot (priblizne zdvojnasobi dmg nasledujici rany - ucinnost zavisi na tom kolik skillboxu ze SL mas), ktery mu v pvp SL na jediho jenom tezko hodi ... nejvetsi rany co si dovedu predstavit jsou na cil, ktery mel na sobe armor break, paint target, called shot a prvni SL nahodil kritickou auru pricemz se ta kriticka rana strelci povedla zatimco druhy nahodil druhou dmg auru, ktera funguje taky jako lehkej armorbreak a strelec mel na sobe zaroven high yield - to bych veril ze da obrovskou pecku tim sniper shotem
edit: taky si prosimte vsimni ze ten kdo dal velkou ranu nemel ani high yield - to by jeste tu sniper ranu zvysilo - byl to prakticky pouze vysledek called shotu, ktery ranu maximalne zdvojnasobi takze musel SAM O SOBE davat rany sniper shotem aspon za 3000 kdyz odectu auru
edit2: na tom novem screenshotu nema zase dmg auru (ma accuracy) a ma high yield furt to znamena ze i bez SL musel davat rany tak za 3000 nevim jestli je to normalni

Dobře, tak jsem pokřivenej, jenom mi řekni, která z těch ikonek na Tetraburmium je jak říkáš ten tvůj "armor break, paint target, called shot"... V tom combat logu je jen "vyzvi na duel", "carefully aim", "vystřel" a pak už jen "heal". Nebo to je "armor break, paint target, called shot", kterej se aktivuje na střílejícím? Ty hlášky od SL si do akcí přeložit neumím.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/10/2005 :  15:33:59  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

edit: taky si prosimte vsimni ze ten kdo dal velkou ranu nemel ani high yield - to by jeste tu sniper ranu zvysilo - byl to prakticky pouze vysledek called shotu, ktery ranu maximalne zdvojnasobi takze musel SAM O SOBE davat rany sniper shotem aspon za 3000 kdyz odectu auru

Dobře, tak jsem pokřivenej, jenom mi řekni, která z těch ikonek na Tetraburmium je jak říkáš ten tvůj "armor break, paint target, called shot"... V tom combat logu je jen "vyzvi na duel", "carefully aim", "vystřel" a pak už jen "heal". Nebo to je "armor break, paint target, called shot", kterej se aktivuje na střílejícím? Ty hlášky od SL si do akcí přeložit neumím.

v tom pripade ten dmg jako SL absolutne nechapu - pokud nepouzil called shot tak uz vubec ne ! high yield nema takovou ucinnost (almychovi kdyz sme to zkouseli zvedl dmg z asi 480 na 570)
jestli to tak je tak berte tyhle screenshoty s rezervou - opravdu
na prvnich screenshotech na sobe cil ten called shot mel - ta modra ikonka se stormtrooperem (nebo clonetrooperem ?)
edit: navic MBH nemuze mit zaroven advanced sniper shot a MSL ...

Edited by - SNowie on 23/10/2005 15:54:56
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000