Author |
Topic  |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:39:59
|
poradte pleas kde stahnu klienta wow mam cd-key original eu verzi a potrebuju to nekde stahnout dik za linky
|
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
|
| |
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:52:47
|
Ak nenajdes nieco lepsie skus tento torrent:
http://torrentreactor.net/download.php?id=5033939 Obsahuje presne subory ktore sa dali stiahnut pocas EU open bety.
(v subore ktori ti tento link vytvori musis zmenit priponu na .torrent, a potom ju otvorit napr. cez torrent downloader BitTornado) |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 12:12:04
|
pokud ses brnak muzu ti to smahnout na dvd... |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 14:39:06
|
no brnak nejsem sem bojuzel z prahy ..... mam te account s heslem ale potrebuju vlastne tu hru :p nechce se me cekat az mi dojde postou originalka nekde s netu to uz stahnout nejde?? dikes za kazdou radu |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 14:52:15
|
Myslím, že jsme to vyřešili elegantně přes moje FTP  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 11:06:54
|
jojo thx mamute stazeno za 3hod komplet nainstalovano bez problemu!!!  |
 |
|
alkomao
Starting Member
6 Posts |
Posted - 26/09/2005 : 22:49:21
|
Sorry za vyhrabání tohohle out-of date topicu, ale lepší, než zakládat novej, že? :)
Taky bych potřeboval někde stáhnout klienta... nejlépe během úterý nebo čtvrtka. Stahoval bych ze školní sítě, takže by to byla rychlovka. Najde se nějaká dobrá duše na rychlé lajně? :)
Díky |
 |
|
|
Topic  |
|