Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Patch 1.7 - Tak je to tu!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 17/09/2005 :  04:20:38  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shandor

quote:
Originally posted by beldor5

Mno pokud vas to potesi tak BeastM Hunter je ted owerp. tak serednym sposobem ze pokud ho nenerfnou tak se za nej zacnu stydet hrat...

lol .. a warrove to zas odserou ze vsech nejvic .. ted uz me budou ownovat i hunterove .. no pekne dekuju
jo a zminky o allicich v BG sou pravdivy .. vetsinou si vsichni delaj co chtej a o soustredenem utoku se neda mluvit ... vetsinou se mi stava ze akorat nabiram HK za mostem a to je dost nahovno

nj chudacci warove ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Masox
Starting Member

16 Posts

Posted - 17/09/2005 :  16:17:06  Show Profile  Send Masox an ICQ Message Send Masox a Private Message  Reply with Quote
Taky máte warloci při vytváření soul shardu v AB obvykle 10-30 sec. lag? (nevim jestli to po patchi není i jinde, nic jinýho než AB jsem od tý doby nehrál). Škoda že neopravily bugy typu "pet se resne až půl minuty po hráči" nebo "pet má po resu na sobě všechny debuffy co před smrtí", protože vyjet do AB bez succuby to si připadám jak hadrová panenka v tlamě pitbulla.

Dr.Masox
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/09/2005 :  21:55:00  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Nema nekdo problem se disconnectem ? Me se to ted hodne casto stava ... smazal jsem vsechni addony a porad to dela. Treba hodku hraju a pak me to zacne disconectovat porad dokola ...

Nekde sem slysel ze to muze delat Raidassist, ale ja pak nemel zadni addony a porad stejny problem.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/09/2005 :  22:00:32  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Nema nekdo problem se disconnectem ? Me se to ted hodne casto stava ... smazal jsem vsechni addony a porad to dela. Treba hodku hraju a pak me to zacne disconectovat porad dokola ...

Nekde sem slysel ze to muze delat Raidassist, ale ja pak nemel zadni addony a porad stejny problem.

me to taky vyhazuje docela casto, konkretne dneska behem asi 2 hodin 2x, ale myslel jsem, ze to bude mym havarijnim stavem netu posledni tyden..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 18/09/2005 :  19:07:05  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
ja v zasade nemam zadne problemy .. lagy sou porad ale co .. na to uz sem si nejak zvyk :P

to stilgar .. tak sem se mrknul na tvuj profil a uz se tesim az te nekde potkam .. s tim kladivem me prastis 2x pres hlavu a sem dead

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/09/2005 :  20:04:15  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shandor

ja v zasade nemam zadne problemy .. lagy sou porad ale co .. na to uz sem si nejak zvyk :P

to stilgar .. tak sem se mrknul na tvuj profil a uz se tesim az te nekde potkam .. s tim kladivem me prastis 2x pres hlavu a sem dead

Lava dredger cisto castersky item, si este nevidel poriadne zbrane.

http://www.backstabtrolls.com/immo/thunderfury.gif toto je zbran

Edited by - Pepo on 18/09/2005 20:04:44
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/09/2005 :  21:05:43  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
ten profil je dost neupdatnutej
ale jinak mas pravdu, Lava dredger je PvE / PvP_support zbran

[Stilgar]
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 20/09/2005 :  13:54:28  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Tak bohužel se mi zdá že mage je po 1.7 absolutně nehratelná class. Tolik frost bolt resistů v řadě je opravdu k pos****. Řekl bych že z primary ranged damage dealera blizz udělali primary sheepera, protože mám takový pocit že kromě sheepování a dělání vody a jídla už mág k ničemu není. Jo vlastně na portály jsem zapomněl... Teď jen lituju času který jsem magovi na pvp dal, a jdu startovat locka.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 20/09/2005 :  15:05:31  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic

Tak bohužel se mi zdá že mage je po 1.7 absolutně nehratelná class. Tolik frost bolt resistů v řadě je opravdu k pos****. Řekl bych že z primary ranged damage dealera blizz udělali primary sheepera, protože mám takový pocit že kromě sheepování a dělání vody a jídla už mág k ničemu není. Jo vlastně na portály jsem zapomněl... Teď jen lituju času který jsem magovi na pvp dal, a jdu startovat locka.

frost build byl nekdy pokladan za "primary damage dealer" ?

... ok jen sy rypu, ty resisty me taky vadi .. tim spis ze best rank shocku mam 56 a HoJ jeste min snad

[Stilgar]
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 20/09/2005 :  15:41:38  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Člověče víš že vůbec? Přijdu dom, zapnu WoW, vidím 550 lidí ve frontě (OMG pondělí večer? WTF?), shodím WoW, jdu plavat. Vrátím se, zapnu WoW, vidím 650 lidí ve frontě, hodím jeden ROFL, pak se zvednu ze země, du si číst a spat. Ale na disconnecty si stěžovat nemůžu, nemám ani jeden.

Edited by - Rakhen on 20/09/2005 17:44:02
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/09/2005 :  15:59:47  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
Člověče víš že vůbec? Přijdu dom, zapnu WoW, vidím 550 lidí ve frontě (OMG pondělí večer? WTF?), shodím WoW, jdu plavat. Vrátím se, zapnu WoW, vidím 650 lidí ve frontě, hodím jeden ROFL, pak se zvednu ze země, du si číst a spat.

poznavam shadow moon
ja sem tohle vzdal uz pred par mesicema, muj vecer vypada:
prijdu z prace, zapnu wow, waau sem ve hre, prihlasim se do AB, waaaau okamzite me to zve do hry.... o par hodin pozdeji vypinam wow a spokojene usinam
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/09/2005 :  22:02:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Moj vecer :

Zapinam wowo, wuaaa som v hre, joinuju AB queue , wuaaaa uz hodinu cakam na zasrane aliki kym nebudu posraty hrat trosku pvp. Vecer zaspavam totalne nasraty lebo neni ziadne pvp.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 21/09/2005 :  06:22:25  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kvuli tomu maga uz skoro neloguju, doexpovavam priesta a pak jdu primo na gimp class warra

EDIT> vzhledem k tomu, ze mag nema zadnou abilitu na snizeni/zruseni aggra, tak nikdy nemuze byt primary dmgdealer - tohle Blizzard nedomyslel. Nebo se spis bojim, ze to domyslel. Bohuzel az moc fatalne pro vetsinu magu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 21/09/2005 06:51:09
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 21/09/2005 :  07:47:38  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no jeste stesti ze se ty resisty neuplatnuji i pri healovani :-D to by jsme asi nerozdejchali ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 21/09/2005 :  16:47:43  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

no jeste stesti ze se ty resisty neuplatnuji i pri healovani :-D to by jsme asi nerozdejchali ;-)

to by byla prca, panecku
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/09/2005 :  09:33:45  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
tohodle jsem si vsimnul az ted:

The potions were removed with the recent change to show all items available with Argent Dawn reputation. Since the potions were not reputation specific, they are no longer offered from the vendor.

takze uz zadny nakup od NPC , hezky pekne do AH a nebo za kamaradem alchimistou

zdroj
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-general&T=4977822&P=1

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 23/09/2005 :  13:19:14  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mam par AB za sebou u locka a take se mi zda ze ted resist je o dost castejsi aji u pve.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 23/09/2005 :  13:20:50  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

tohodle jsem si vsimnul az ted:

The potions were removed with the recent change to show all items available with Argent Dawn reputation. Since the potions were not reputation specific, they are no longer offered from the vendor.

takze uz zadny nakup od NPC , hezky pekne do AH a nebo za kamaradem alchimistou

zdroj
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-general&T=4977822&P=1

To znamena co? Je mi teda ta reputace v argent dawn k necemu? Byla k necemu? K cemu vubec je?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 23/09/2005 :  15:16:14  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nejlepsi stranka na nastaveni routeru pro forwardovani tech portu
http://www.portforward.com/routers.htm

proste staci v konfiguraci u NAT pridat pravidlo Redirect, vzdaleny port 6880 lokalni port 6880 a je to.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/09/2005 :  15:31:54  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nevite, jak to je s tim zvdyhodnenim honoru v BG? Kazdy tyden je to pro jiny BG, nebo pokazde pro vsechny?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/09/2005 :  16:01:29  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Nevite, jak to je s tim zvdyhodnenim honoru v BG? Kazdy tyden je to pro jiny BG, nebo pokazde pro vsechny?

vetsinu vikendu bude nejakej BG bonusovej, pokazdy jen jeden
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/09/2005 :  17:17:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
Originally posted by Tragedy

vetsinu vikendu bude nejakej BG bonusovej, pokazdy jen jeden

Bezva :) tak to se mi libi. A jak se da dozvedet jakej?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000