Author |
Topic  |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 08:17:58
|
Hura :)
|
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
| |
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 08:26:43
|
no super.. kdyztak bych byl radi za nakou URL kde by se to dalo sosnout jinak nez pres Blizzard Dloader.. thx ;o) |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 09:18:45
|
Za 15 sekund byl patch na mém pc přes downloader. |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 09:35:07
|
takze dneska si zase nezahrajem kdyz je ten novy patch, coz?  |
 |
|
kamilb
Starting Member
16 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:10:11
|
Jak je ten patch velkej?? Když jste ho měly za 15s doma?? |
Is time to die for aliance !!! |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:12:40
|
53.66MB |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:21:25
|
quote: Originally posted by MegaDeath
53.66MB
Nevím mě to stáhlo 220MB  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:28:59
|
Me downloader taky rika 53.6, kolk stahne zatim nevim, Bezi, nebo spis bezelo, hlasil 7minut kdyz jsem odchazel, doma, samo, opustene... |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:31:55
|
quote: Originally posted by Mamut
Za 15 sekund byl patch na mém pc přes downloader.
Tak jakto ze tu jeste neni link? :) mne to stahuje cca 6kb/s ... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:34:06
|
Me to jelo uplne v pohode vetsinou na plnou rychlost (50kb/s) |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:41:10
|
Sakra lidi, nastavte uz si ty FW poradne :)
#Redirecty #WoW a torrent /sbin/iptables -t nat -A PREROUTING -p TCP --dport 3724 -i $IFC_INT -j DNAT --to 10.0.0.2:3724 /sbin/iptables -A FORWARD -p TCP -d 10.0.0.2 --dport 3724 -i $IFC_INT -m state --state NEW,ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPT /sbin/iptables -A INPUT -i $IFC_INT -p TCP --dport 3724 -j ACCEPT /sbin/iptables -t nat -A PREROUTING -p TCP --dport 6112 -i $IFC_INT -j DNAT --to 10.0.0.2:6112 /sbin/iptables -A FORWARD -p TCP -d 10.0.0.2 --dport 6112 -i $IFC_INT -m state --state NEW,ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPT /sbin/iptables -A INPUT -i $IFC_INT -p TCP --dport 6112 -j ACCEPT /sbin/iptables -t nat -A PREROUTING -p TCP --dport 6881:6999 -i $IFC_INT -j DNAT --to 10.0.0.2 /sbin/iptables -A FORWARD -p TCP -d 10.0.0.2 --dport 6881:6999 -i $IFC_INT -m state --state NEW,ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPT /sbin/iptables -A INPUT -i $IFC_INT -p TCP --dport 6881:6999 -j ACCEPT
|
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:49:23
|
Nekteri lidi asi nechapou ze nastaveni u providera nemam moc sanci ovlivnit...
btw:co ten link? dik.... |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 10:56:55
|
nevim moc co resite(?), je to P2P, tj uploud i download neco jako torenty, tim se to rychlej rozsiri, ja sem si uploud snizil na 1KB/s (ja vim jsem svine) tudiz download jede naplno tech +/- 50KB/s.
Pokud to nekdo necha defaultne, muze ve vysledku "stahnout" teoreticky i tech 220MB (55 download zbytek uploud) i kdyz to se mne nezda
pokud to nekdo sosl za 15s tak ma minimalne 30megabitove pripojeni. |
Edited by - qsubt on 14/09/2005 10:57:35 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 11:07:28
|
quote: Originally posted by beldor5
btw:co ten link? dik....
ja sem se s tim nemazlil a napsal sem do karnevalu, jestli by to nemohli dle vzoru nastavit spravne aby nam to pekne ficelo ...ted sem zvedavej na odpoved :) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 11:13:40
|
quote: Originally posted by Warlord
ja sem se s tim nemazlil a napsal sem do karnevalu, jestli by to nemohli dle vzoru nastavit spravne aby nam to pekne ficelo ...ted sem zvedavej na odpoved :)
Vetsinou byva chyba na strane uzivatele v nastaveni modemu/routeru. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 11:29:00
|
tragedy, router s FW doma mam, ale je to seriove vyrabena krabicka, nevim jestli se tam da neco takoveho nastavit... mam Ovislink IP2070... http://www.ovislink.com.tw/ov-ip2070.htm |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 11:35:28
|
tragedy, router s FW doma mam, ale je to seriove vyrabena krabicka, nevim jestli se tam da neco takoveho nastavit... mam Ovislink IP2070... http://www.ovislink.com.tw/ov-ip2070.htm
Ja se v tom moc nevyznam, ale u me to timto zpusobeno bylo (nemoznost byt DC akrivni, nepouzitelnost torentu, nemoznost zakladat hry ve W3) :) nastavoval sem to ale pred rokem a pul, takze vsechy znalosti co jsem pri tom nacerpal uz vyprchaly :) |
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 11:45:14
|
To jsem opravdu zvedav jak bude tento BG o proti WG v porovnani na zisk Honor bodu .V WG v pickup grupe cca 30k za vecer.Jen se obavam ze to poskodi pohodove hrani WG na Tunderhornu. Drobecek |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 11:45:33
|
quote: Originally posted by Tragedy
ja sem se s tim nemazlil a napsal sem do karnevalu, jestli by to nemohli dle vzoru nastavit spravne aby nam to pekne ficelo ...ted sem zvedavej na odpoved :)
Vetsinou byva chyba na strane uzivatele v nastaveni modemu/routeru.
mno u karnevalu je to dost pravdepodobne u meho tupeho radioveho providera byl R naprogramovan podle jejich smernic se kterejma ja bohuzel nemuzu nic udelat... |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 12:02:39
|
tragedy, router s FW doma mam, ale je to seriove vyrabena krabicka, nevim jestli se tam da neco takoveho nastavit... mam Ovislink IP2070... http://www.ovislink.com.tw/ov-ip2070.htm
Jak koukam na ten odkaz tak to ma konfigurovatko pres browser. Takze si povol a forwarduj skrz NAT aka Masquerade porty co jsou v tom nastaveni IPtablesu o kus vejs :) |
|
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 12:06:31
|
Pokud vše půjde OK, tak v 18.00 chceme jako Motion skusit Arathi basin BG, až do cca 20.00 (pak jsou jiné akce). Všichni další jsou vítání. |
Ninjagon |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 12:07:00
|
ad patch: Jsem fakt zvedavej, jestli konecne bude fungovat queue na BGcka :)) |
 |
|
Jirkamcz
Starting Member
31 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 12:46:46
|
má někdo link na změny v 1.7? Předem díky ;-) (blizz stránky mi nefungujou (což se mi stává pořád když na nich něco potřebuju ;-) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 12:54:55
|
quote: Originally posted by Jirkamcz
má někdo link na změny v 1.7? Předem díky ;-) (blizz stránky mi nefungujou (což se mi stává pořád když na nich něco potřebuju ;-)
http://www.worldofwarcraft.com  |
 |
|
Jirkamcz
Starting Member
31 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 13:01:14
|
quote: Originally posted by Jirkamcz
má někdo link na změny v 1.7? Předem díky ;-) (blizz stránky mi nefungujou (což se mi stává pořád když na nich něco potřebuju ;-)
http://www.worldofwarcraft.com 
aha tyhle jsem nezkoušel ;-) děkuju |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 15:46:35
|
Diky za link ... i pres nejlepsi vuli jsem to nevydrzel stahovat prel DM ze hry... ovsem i presl rychlost 96,8 mi to trvalo pres sedm minut ... zajimalo by me jakou mas lajnu,zes to mel tak rychle  |
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 15:49:22
|
mamut to stahoval ve skole... teda v praci.. eh... to je desny kdyz nekdo chodi do prace tam kde studuje  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 12:20:55
|
Vcera se mi zdalo, ze mi arcane missiles na ikonce neukazuji, ze jsem out of range. Mate nekdo podobnou zkusenost? |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 13:22:41
|
tak si tak prolizam offic fora... a dovidam se same zajimave veci...
jako napr.:
The new patch change made it so spells are the level you learnt the spell at, not the level you are when you cast them.
to by ovsem byl teda narez... nejvic breci magove, ze jim vsici resistujou kouzla... jestli je to pravda nebo ne... nevim... zatim zadna modra reakce... jake jsou zkusenosti mistnich kouzlicu? vcera jsem byl na hunterce a navic hral jen chvili... |
no mmo
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 13:37:12
|
no ma to byt tak, ze treba arcane explosion rank 1, ktery magove na 60 pouzivaj aby dostali rogue ze stealth, uz jim budou ted resistovat a budou muset pouzit nejvyssi rank toho kouzla  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 14:02:00
|
quote: Originally posted by celdric
tak si tak prolizam offic fora... a dovidam se same zajimave veci...
jako napr.:
The new patch change made it so spells are the level you learnt the spell at, not the level you are when you cast them.
to by ovsem byl teda narez... nejvic breci magove, ze jim vsici resistujou kouzla... jestli je to pravda nebo ne... nevim... zatim zadna modra reakce... jake jsou zkusenosti mistnich kouzlicu? vcera jsem byl na hunterce a navic hral jen chvili...
to jako ze conjure food/water budes dycky carovat jen dva kusy, jelikoz se to ridi podle levelu kouzla a ne podle levelu hrace? .... nezda se mi |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 14:11:53
|
to by ovsem byl teda narez... nejvic breci magove, ze jim vsici resistujou kouzla... jestli je to pravda nebo ne... nevim... zatim zadna modra reakce... jake jsou zkusenosti mistnich kouzlicu? vcera jsem byl na hunterce a navic hral jen chvili...
jen za vcerejsi hodinu ve AB sem byl totalne znechuceny 4x v rade resist frostboltu je hodne poznat FN total out - z 5 cilu 3x resist (a ne jednou) pri souboji s palatem 1 vs 1 zhruba tak 8x resist ice kouzel, pricemz na zaver mi rezistnul i counterspell
mozna sem mel jen smulu, ale radeji jsem to vypnul, protoze to pro me opravdu nebyla zabava ----- Megadeath: je to mysleno tak, ze muj max frostbolt z lvl56 je porovnavan s lvl charu, na ktery to kastim(60 vetsinou) - tzn postih pro me jako kdybych byl na 56.lvl!!! jako kdyby warr/rogune mlatil se skillem 280 ve zbrani treba |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 14:17:25
|
quote: Originally posted by Seth
jen za vcerejsi hodinu ve AB sem byl totalne znechuceny 4x v rade resist frostboltu je hodne poznat FN total out - z 5 cilu 3x resist (a ne jednou) pri souboji s palatem 1 vs 1 zhruba tak 8x resist ice kouzel, pricemz na zaver mi rezistnul i counterspell
mozna sem mel jen smulu, ale radeji jsem to vypnul, protoze to pro me opravdu nebyla zabava ----- Megadeath: je to mysleno tak, ze muj max frostbolt z lvl56 je porovnavan s lvl charu, na ktery to kastim(60 vetsinou) - tzn postih pro me jako kdybych byl na 56.lvl!!! jako kdyby warr/rogune mlatil se skillem 280 ve zbrani treba
Nezdalo se ti to... je to tak a sere me to maximalne. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 14:40:56
|
heh ... roguuv jediny snare je lvl 50, je to docela sranda kdyz ti to nekdo 4x za sebou resistne |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 17:26:58
|
quote: Originally posted by Mefisto
heh ... roguuv jediny snare je lvl 50, je to docela sranda kdyz ti to nekdo 4x za sebou resistne
Nevim resist tam sice je, ale vetsinou se mi ten crippling protlacit podari, holt uz nemuzes mit insta/crip ale crip/crip :)
Docela by me zajimalo jak dlouho budou alici ty novy ab hrat, protoze dneska sme chvili hrali s guildou a ani jednou sme neprohrali, takze to pro aliky musi byt dost deprimujici, dokonce uz zacali leavovat kdyz to bylo 1400/700 :(( |
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 18:16:40
|
Mno pokud vas to potesi tak BeastM Hunter je ted owerp. tak serednym sposobem ze pokud ho nenerfnou tak se za nej zacnu stydet hrat...  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/09/2005 : 19:02:51
|
Vcera se mi zdalo, ze mi arcane missiles na ikonce neukazuji, ze jsem out of range. Mate nekdo podobnou zkusenost?
taky se mi to zdalo.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 12:49:43
|
Mno pokud vas to potesi tak BeastM Hunter je ted owerp. tak serednym sposobem ze pokud ho nenerfnou tak se za nej zacnu stydet hrat... 
Jak to ? |
 |
|
Permon
Starting Member
46 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 12:58:20
|
quote: Originally posted by Pepo
Mno pokud vas to potesi tak BeastM Hunter je ted owerp. tak serednym sposobem ze pokud ho nenerfnou tak se za nej zacnu stydet hrat... 
Jak to ?
To je jednoduchy. Pujdes po hunterovi, sunda te pet. Pujdes po petovi sunda te hunter. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 13:15:54
|
Treba pujde sundat huntera a pet chcipne , ale co jsem slysel.... |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 13:31:36
|
No pet je ted fakt brutalni mlaticka... |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 13:44:06
|
Asi si rekli ze aspon jedna classa s petem bude mit toho peta co k cemu. Skoda ze nevylosovali Warlocka :) |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 14:03:28
|
dokud hunter porad jeste chcipne na 3-4 rany, tak bych se toho tak moc nebal |
 |
|
Permon
Starting Member
46 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 14:18:56
|
Mno nevim, ale s petem za zadkem a 3 sekundovym stunem od nej asi tezko sundas huntera na 3-4 rany. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 14:19:26
|
dokud hunter porad jeste chcipne na 3-4 rany, tak bych se toho tak moc nebal
Mno problem je ze ten pet si da solo maga za 10-15 sekund a von mu v tom nemuze nijak zabranit(+...
Jedina moznost je bejt fire mag a stihnout za tech 10sec zabit huntera(ale nemuzes pouzivat nic jineho nez instanty!!!) protoze te co 0.5 sec hituje pet.... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 14:22:58
|
to uz pet nejde ani sheepnout? |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 14:55:50
|
to uz pet nejde ani sheepnout?
s bestial wrath je 15s nezastavitelny... a jeste dela 2x tolik dmg...
beldore ta spd neni 0.5 ale 0.77 u broken tooth ne? neni tam 50% zrychleni ale jen 30... jestli si to dobre pamatuju |
no mmo
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 17:29:11
|
to uz pet nejde ani sheepnout?
s bestial wrath je 15s nezastavitelny... a jeste dela 2x tolik dmg...
beldore ta spd neni 0.5 ale 0.77 u broken tooth ne? neni tam 50% zrychleni ale jen 30... jestli si to dobre pamatuju
to je sice pravda ,ale minimalne prvnich 10sekund boje jeste navic co sekundu hituje clawem.. :)) nejak jsem to zaokrouhlil(+k tomu clawu se ten +100%dmg taky pocita) |
 |
|
Shandor
starting father

138 Posts |
Posted - 17/09/2005 : 00:11:54
|
lol .. a warrove to zas odserou ze vsech nejvic .. ted uz me budou ownovat i hunterove .. no pekne dekuju  jo a zminky o allicich v BG sou pravdivy .. vetsinou si vsichni delaj co chtej a o soustredenem utoku se neda mluvit ... vetsinou se mi stava ze akorat nabiram HK za mostem a to je dost nahovno |
Mr. Gentian Reservoir Dogs
|
 |
|
Topic  |
|