Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 alliance ranking on shadow moon video
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/09/2005 :  08:41:18  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

ano, co si pamatuju ze SM, tak Thantaros byl o tride jinde nez jiny paladinove

ale jo cukriku, treba repentance sem si obzvlast oblibil, proti tomu se neda delat vubec nic

¨Jo mozna mel vzdycky lepsi equip ale to je tak vse, kdyby to aspon umel hrat tak ho zadnej rogue nemuze porazit, ten build co ma je jenom antirogue, pze ti pak vpali 5 ran v sobe, ale cleans taky neumi, proste lama, dal sem ho se stitem z ragnarose i s Obsidian Edge bladem (nebo jak to je) kdyby to umel hrat tak rogue na nej nema sanci.

"Asi problem bude v tom ze cukrik dokaze za skoro polovicny cas zisakt rovnaky pocet bodov ako ty" .... zkus jit nekdy na SM do AV pak pochopis o cem sou tam CP

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 14/09/2005 :  10:37:54  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zmrdimor
.... zkus jit nekdy na SM do AV pak pochopis o cem sou tam CP

O toceni se v katapultu?

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 14/09/2005 :  11:08:53  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

O toceni se v katapultu?

Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 14/09/2005 :  11:11:32  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
/cheers to byla ale škaredá poznámka

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/09/2005 :  12:56:46  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuk0r

quote:
Originally posted by Rakhen

Mohu se optat na tvoje skore paladina vs war s srovnatelným equipem/schopnostma toho wara (nemluvím o lidech co se otáčí pomocí kláves nebo běhaj na 60. levelu bez berserk/def stance)?

trosku OT :D

mno kedze mam "Svinsku imba palicu" + 2 bubliny a som Engineer tak to warriori maju dost tazke. S warriormi nemam problem. Suboj s dobrym warom trva dlhsie ale ja ho prezijem. Potom co som ziskal cely ten modry pvp set( kvoli look/set bonus, je to priemerna vybava a hlavne nemam nic lepsieho :-/) som si resetoval talenty na Protection tak ted to maju este o nieco tazsie :D
trebars minule sa mi podaril kvazi paladin stunlock na Mihawke-ho z WKOE v AV ked sa schovaval za stromami blizko SH.
hit->HoJ->Hit,hit->Repentance->Hit,hit->grenade->hit+judgement a uz chalan mal cca 10% life a dorazil ho Mojko :D bol asi trosku prekvapeny inak by to vyzeralo urcite inak.
Len jeden krat som bol totally out. Proste uplne zaskoceny warom. Phoonzang s 2x Imba Deathbringer (aspon ten vzhlad tak napoveda)
Tak to nebolo vobec prijemne a hlavne velmi zahanbujuce :D priznam sa ze som nosil mail/leather/cloth blbosti ale bol som fakt v shocku a zabudol som aj na MC cap co som mal na sebe a on ma uplne doslova rozsekal na kusy aj s mojimi bublinami.
Vseobecne ked si paladin dava pozor na life - execute prevencia a activne (post/pro) si na seba hadze BoF tak to ma war velmi velmi tazke.

Uz sem nepis ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/09/2005 :  13:05:07  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

O toceni se v katapultu?

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 14/09/2005 :  14:57:51  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Uz sem nepis ...

Jojo na obed som mal cinsku kacku s ryzou a bolo to vyborne.
A zdechliny mam rad, obzvlast wariorov ktori idu po mne v AV namiesto
clotherov

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 16/09/2005 :  23:58:33  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
skoda jen ze na pvp a na ranking funguje opravdu jen male a neustale se opakujici AV WG nebo ted to nove co jsem nehral :) .. prijde mi to stereotypni a neco jako hrani CSka coz nejak moc nemusim

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 16/09/2005 :  23:59:55  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
jo a btw s laskou vzpominam na UO kde sme se mlatili o kazde mesto .. jo to byly casy

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000