Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 alliance ranking on shadow moon video
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/09/2005 :  10:16:06  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-shadowmoon-en&t=8322&p=1&tmp=1#post8322

aneb jak cesi proplouvaj pvp rankama

http://www.xs4all.nl/~alex0mey/warcraft/

zabavny video :) drzim palce kuci do budoucna, verim, ze blizz s tim nic delat nebude a ja muze jen zavidet, ze na sm bezi tolik AV her a na mym soucasnym serveru ne-e

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 12/09/2005 :  10:39:40  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
lol cheateri zasrany

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 12/09/2005 :  10:47:34  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Zmrdimor (Deathaak) a McJenik FTW !! :))

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 12/09/2005 :  10:52:28  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Smutny ...

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 12/09/2005 :  10:58:30  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

Zmrdimor (Deathaak) a McJenik FTW !! :))

ten mcjenik je 5 vranku na sm vazne dmnc sem k temhle borcum s velkym rankem shlizel s uctou ted nevim jestli je to cheater nebo to opravdu nahral sam

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 12/09/2005 :  10:58:56  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
IMHO tam ale chybi HappyEndova scena - Kterak ti dva expoituji Horde hrbitov v zakladne :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 12/09/2005 :  11:01:09  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
btw to maj asi zatizeny tlacitko necim ne? :) tohle delali nemci lamersky v mu-online

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 12/09/2005 :  14:58:09  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
lolec

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 12/09/2005 :  15:59:41  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

btw to maj asi zatizeny tlacitko necim ne? :) tohle delali nemci lamersky v mu-online

zatížený tlačítko nefunguje to tě vyhodí asi po 5 minutach.!!!

Jinak nechapu proč si shlížel jak píšeš k těmto borcům s uctou, ranky už dávno nejsou o tom jestli umíš někoho zabít.Dokud pujde udělat v AV 10 k CP za 40 min tak celé rankaření (PvP) je jen o štěstí!, o tom jestli máš štěstí a chytneš dobry AV o štěstí v queue systému.Ten 10k CP bonus je tak velkej že budeš mít dva dny smůlu na AV a ranky neudělaš, je to smutny ale je to tak.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/09/2005 :  16:13:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jaffo to plati asi jen na SM, na mym serveru se ranky delaj jen pres WSG (rank14 tam byl o dva tejdny driv nez na SM) a je to hodne o tom, jestli dokazes slozit neporazitelnou partu (lidi od nas z guildy tam delaj kolem 200.000-400.000 honoru tejdne jen z wsg)
Go to Top of Page

Cthulhu
Starting Member

20 Posts

Posted - 12/09/2005 :  16:38:26  Show Profile Send Cthulhu a Private Message  Reply with Quote
Nevztahujte prosim tuhle zalezitost s leechovanim jen na Zmrdimora a dalsi aliky co byli v tom videu, v dobe kdy byl nejvyssi rank na strane hordy Nazu jsem ho taky nekolikrat videl motat se dokolecka v tunelu.
Doufam ze z toho nevyplyva ze jedina moznost jak ziskat vysoky rank je leechovani :(
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/09/2005 :  16:41:49  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jj, u nas v guilde na ravenu jak ma niekdo exalted s AV tak na AV prdi a robi len WSG. Zlozi sa nejaka guild grupka a honor len tak frci.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/09/2005 :  16:42:38  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cthulhu

Nevztahujte prosim tuhle zalezitost s leechovanim jen na Zmrdimora a dalsi aliky co byli v tom videu, v dobe kdy byl nejvyssi rank na strane hordy Nazu jsem ho taky nekolikrat videl motat se dokolecka v tunelu.
Doufam ze z toho nevyplyva ze jedina moznost jak ziskat vysoky rank je leechovani :(

Ja to rozhodne nevztahuju jen na tyhle aliky ... pevne doufam, ze to delaji i ostatni alici :) Pak je totiz vyhra rychlejsi a jistejsi :))

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/09/2005 :  16:54:55  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

jaffo to plati asi jen na SM, na mym serveru se ranky delaj jen pres WSG (rank14 tam byl o dva tejdny driv nez na SM) a je to hodne o tom, jestli dokazes slozit neporazitelnou partu (lidi od nas z guildy tam delaj kolem 200.000-400.000 honoru tejdne jen z wsg)

myslis poloprazdnej ragnaros ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/09/2005 :  16:58:47  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jj, zatim sem tam frontu zazil jen jednou
Go to Top of Page

Jemen
Starting Member

11 Posts

Posted - 12/09/2005 :  17:39:28  Show Profile Send Jemen a Private Message  Reply with Quote
on je uz nakej rank 14 ??? za alli nema nikdo estli se nepletu,za hordu asi jo....kdo btw. ?
Go to Top of Page

Skilin
Starting Member

21 Posts

Posted - 12/09/2005 :  17:45:40  Show Profile  Visit Skilin's Homepage  Send Skilin an ICQ Message Send Skilin a Private Message  Reply with Quote
Zhordy ma Snehuliak co vim, nebo ma jen opravdu peknou staffku a za ally ma 14tku Faldaani Jemene akorat se nenaparuje v IF jak ty tak to nikdo nevi ;)

Mess with the best, die like the rest.
Go to Top of Page

Nitro
Starting Member

6 Posts

Posted - 12/09/2005 :  17:46:04  Show Profile Send Nitro a Private Message  Reply with Quote
Hmmm no ked si myslite ze na SM sa da hrat WSG....Random Horda>Alliance a team ally > team horda.... pwnage proste hordaci sa boja hrat WSG on SM ;)

there is still hope...
Go to Top of Page

Nitro
Starting Member

6 Posts

Posted - 12/09/2005 :  17:49:09  Show Profile Send Nitro a Private Message  Reply with Quote
rofl Faldaai nie je 14.... a za hordu ju ma este len Xtort a Nazu myslim mozno aj snehuliak to uz neviem

there is still hope...
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 12/09/2005 :  17:52:27  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skilin

Zhordy ma Snehuliak co vim, nebo ma jen opravdu peknou staffku a za ally ma 14tku Faldaani Jemene akorat se nenaparuje v IF jak ty tak to nikdo nevi ;)

že teda Faldaani neni na oficiálním žebříčku jako rank14? ne ještě nemá rank 14 a ani nemuže mít za poslední 3 týdny byl standing 1 Imladris a Light takže Faldaani neměl šanci to udělat.

Za allianci žádnej rank 14 ještě není na SM.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 12/09/2005 17:53:54
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/09/2005 :  17:54:24  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-shadowmoon-en&t=8322&p=1&tmp=1#post8322

aneb jak cesi proplouvaj pvp rankama

http://www.xs4all.nl/~alex0mey/warcraft/

zabavny video :) drzim palce kuci do budoucna, verim, ze blizz s tim nic delat nebude a ja muze jen zavidet, ze na sm bezi tolik AV her a na mym soucasnym serveru ne-e

Ta hudba...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 12/09/2005 :  18:53:26  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
lol dat si fotak na levou sipku jako cheat nepovazuju :P ... prece nebudu leavovat z vyhranyho AV kdyz jedu k babce na narzoky

14 ma jen Xtort, Nazu nedostal rank tak se na to vysral kdyz mel asi 95%. Faldaani se na to vysral taky protoze nejakej Cukrik a Mojko z Lam byli nonstop v AV nemaji zadny CP za zabijeni jen brali CP za vyhry, proto tooh nechal.

Jinak WSG se u nas nehraje pze random alici dostavali hrozne na prdel tak to aliky prestalo bavit. Zacli sme tam hrat my a SA vsechno vyhravat az na vyrovnany hry s BD a spol. to byl vzdycky aspon match. Hordaky ot prestalo taky bavit furt nad nama prohravat pze nikdo jinej nez my a SA tam nebyli, ted se to zacina pomalu obnovovat diky nam, motionu, BS a uden lo co vim

Jestli mate nejaky pripominky ohledne mojeoh ranku tak me reknete kdo z vas mel rank 10 nebo vic pred tim nez prisli BG. Ja delam rank 13 uz 2 mesice v AV takze asi takhle to tam funguje.

jinak Jaffa ma naprostou pravdu.

Toceni FTW !!

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 12/09/2005 :  18:57:21  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lol vubec se me nezastavej :), dela to tam proste kazdej protoze kazdej chce zvednout rank a to musis hrat od rana do rana av a byt furt jen ve viteznym av jinak nemas sanci .... nez se zacli takhle vyhravat AV tak se jelo jen na zabijeni a to sem mel max 31k za den a ten tyden sem byl standing 1.

Go to Top of Page

Kuzelka
Starting Member

duch lesa

43 Posts

Posted - 12/09/2005 :  23:47:20  Show Profile  Send Kuzelka an ICQ Message Send Kuzelka a Private Message  Reply with Quote
Ta hudba je naprosto MAZECOIDNI:o)

WoW/DAoC/RO/EVE/WHO

Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest)
Dorticek

-Shadowmoon (Drakthul)
-Mordred
-Czechro.net
-Tranquility
-Eltharion

Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.)
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 13/09/2005 :  02:22:18  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
vidim ze su tady rozporuplne reakcie tak Vam to objasnim
Video je for FUN, high rank hviezdy prichytene pri afk-ovani nic viac, je to bezna zalezitost. Ziadne cheatovanie to nie je. Uvedomte si ze clovek musi aj nejake tie prirodzene potreby uspokojovat ;). Trebars na WC, postarovi daco podpisat, spravit si daco do zaludku atd. Je to velmi pochopitelne. Fakt asi len Crysania neafkuje a poctivo hra, a hra docela dobre. Tej by som dal rank14 hned keby som mohol.
Rank = time in BG. Ked niekoho respektujete len kvoli ranku tak sa prebudte z naivity.

A ted k veci, k prispevku kvoli ktoremu som sa registroval na toto forum^^

quote:
Originally posted by Zmrdimor

lol dat si fotak na levou sipku jako cheat nepovazuju :P ... prece nebudu leavovat z vyhranyho AV kdyz jedu k babce na narzoky

14 ma jen Xtort, Nazu nedostal rank tak se na to vysral kdyz mel asi 95%. Faldaani se na to vysral taky protoze nejakej Cukrik a Mojko z Lam byli nonstop v AV nemaji zadny CP za zabijeni jen brali CP za vyhry, proto tooh nechal.

Jinak WSG se u nas nehraje pze random alici dostavali hrozne na prdel tak to aliky prestalo bavit. Zacli sme tam hrat my a SA vsechno vyhravat az na vyrovnany hry s BD a spol. to byl vzdycky aspon match. Hordaky ot prestalo taky bavit furt nad nama prohravat pze nikdo jinej nez my a SA tam nebyli, ted se to zacina pomalu obnovovat diky nam, motionu, BS a uden lo co vim

Jestli mate nejaky pripominky ohledne mojeoh ranku tak me reknete kdo z vas mel rank 10 nebo vic pred tim nez prisli BG. Ja delam rank 13 uz 2 mesice v AV takze asi takhle to tam funguje.

jinak Jaffa ma naprostou pravdu.

Toceni FTW !!

Mily Zmrdimore, prosim aby si zobral spat slova ohladom Cukrika a Mojka z Lam. Ja tady nebudem flamovat i ked mi davas docela seriozny dovod nato. Z toho tvojho prispevku si snad asi kazdy urobi zaver
Lamy(mojko a cukrik) = av leechers

Pre informaciu vsetkych ako je AV z mojho(aj Mojkovho) pohladu.
Kills : Mojko je SKORO VZDY v top5 overall na scoreliste, ked hra aj Shireen tak ti dvaja suverene vedu v pocte kills/hks- overall (ja a aj Whise ich liecime :D).
Co sa tyka mna tak uz bola mapa kedy som skoncil v top5 alliance scorelist takze o nehrani na kills by som mlcal.
A tiez mas trosku aj pravdu, vacsinou ja nehram na kills. JA hram na vyhru.
To JA som ten kto vykrikuje ze MDK sa zhromazduje v posranej malej vezicke pred Tower pointom,
to JA som ten kto vykrikuje ze Horda ide na SH cez troll camps zatim co ludia zerguju Snow/sedia pri bunkri a seru na obranu SH.
Ja som ten kto ma vacsinou NAJVIACEJ smrti pretoze Alliance proste nevie ako sa ma tlacit na hordu. Nuze obcas tym noobom z aliancie spravim priestor a ziskavam pre nich cas, co ale vacsinou nevyuziju^^
Neberte to ako nejaka smradlava samochvala, bohuzial takto to funguje v AV u alikov. Si myslite ze pri tom vykrikovani by som stihal aj zabijat?^^ Ludia maju pozorovaciu schopnost nulovu. Defense je uplne nahovno...Niekto musi branit. Vacsinou som to ja a Alex (tvorca videa). A nechapem aky ma zmysel hrat na tie trapne killy (by many) za 1-10 honoru. Moje killy su vacsinou za 80+ pretoze pri obrane zabijam ludi zvacsa sam alebo s dalsim hracom a dostavam za nich ovela viac honoru. Berte do uvahy ze hram za paladina s uber 1337zor ownage dmg^^. Nejsme ziadni leecheri kurwa. Ja som minul 1k+granatov za tu dobu co hram v AV a Mojko docela slusnu zasobu GSCs pri obrane Balindy.

Jo a ja som ten kto nechal AV (po kratkom rozhovore^^) aby mohol Light mat rank13
Ja som ten kto nechal Genjurovi(na jeho ziadost) standing 2 lastweek.
Takhle to u alikov chodi.
Nie som nijaky hardcore AVer..len ten minuly tyzden som trosku musel prehnat v AV kvoli rank10 a dopadlo to moc tesne (cca3% noveho ranku)
Nabuduce tolik hodny nebudu^^

Tak takto hraju Lamy AV.

Edit : kua stale si pletiem G s B...neviem preco

Podpisy su pre magorov.

Edited by - Cuk0r on 13/09/2005 10:01:05
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 13/09/2005 :  07:10:23  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Respect

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 13/09/2005 :  07:51:19  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
/respect /salute

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Cthulhu
Starting Member

20 Posts

Posted - 13/09/2005 :  08:24:33  Show Profile Send Cthulhu a Private Message  Reply with Quote
Z meho pohledu je hra proti Cukrikovi opravdu zabavna, protoze tak otravneho paladina, co by se neustale snazil posouvat linii a nosil s sebou granatomet neznam :))
Taktez jsem Cukrika nikdy nevidel horolezit do nasi baze na rozdil od ostatnich vysokych ranku.

Jen nejak nerozumim tomuhle:
quote:
Originally posted by Cuk0r
...
Jo a ja som ten kto nechal AV (po kratkom rozhovore^^) aby mohol Light mat rank13
Ja som ten kto nechal Genjurovi(na jeho ziadost) standing 2 lastweek.
Takhle to u alikov chodi.
Nie som nijaky hardcore AVer..len ten minuly tyzden som trosku musel prehnat v AV kvoli rank10 a dopadlo to moc tesne (cca3% noveho ranku)
Nabuduce tolik hodny nebudu^^
...

To jsi od prirody tak hodny? :)
Go to Top of Page

Cthulhu
Starting Member

20 Posts

Posted - 13/09/2005 :  08:30:00  Show Profile Send Cthulhu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Lol vubec se me nezastavej :), dela to tam proste kazdej protoze kazdej chce zvednout rank a to musis hrat od rana do rana av a byt furt jen ve viteznym av jinak nemas sanci .... nez se zacli takhle vyhravat AV tak se jelo jen na zabijeni a to sem mel max 31k za den a ten tyden sem byl standing 1.

Heh, jsi to spatne pochopil... Chran buh abych se te JA zastaval. Jen jsem chtel v ramci objektivity zminit, ze leechovaci praktiky predvadi i horda. A imho je to ubohost na jedne i druhe strane. Ze je to nutne pro vysoky rank? Ok, pak o vysoky rank zas tak moc nestojim.
Go to Top of Page

Mojko
Starting Member

1 Posts

Posted - 13/09/2005 :  09:17:48  Show Profile Send Mojko a Private Message  Reply with Quote
Zmrdimor ty sa v tom AV tusim tocis stale ked si bol schopny napisat nieco take o mne a Cukrikovy ;-) Mala rada nemaj tak casto fotak na klavesnicu a viac sleduj co sa v AV deje.
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 13/09/2005 :  10:25:37  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
Jenze v AV spousta lidi leechuje nejen kvuli CP, ty sou jim ukradeny, ale kvuli reputaci ( TUF, Lobo atd ), a jakmile reputaci udelaj, uz je v AV nikdo neuvidi.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Nitro
Starting Member

6 Posts

Posted - 13/09/2005 :  10:56:03  Show Profile Send Nitro a Private Message  Reply with Quote
Hmmm tak kvoli reputacii to urcite nerobia ked v prvych 2 tyzdnoch mal aj zmrd aj jendo unstopalbe forde+ lobtomizer a cukor to ze ti to tam branis a etc... aj tak je av vobec nie o skille ale o case stravenom tam... chcel by som vas videt hrat WSG a natoci video ako davate blackdivison alebo stare catastrophe potom by som mozno dal aj /salute ale AV = NO SKILL ked ludia ktory zacali robit PvP v ten tyzden ked zacalo a dali uz vtedy rank 10-11 pred BG to ke skill...

there is still hope...
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 13/09/2005 :  11:36:30  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
Cukre pozor ja to nemyslel jako vysmech nebo neco takoveho, ani ty Lamy proste je to vase gilda tak sem to tak napsal. Jen me to prislo smesny ze Faldaani takovej drzak prestal kvuli 2 lidem kteri tam byli furt.

Jinak kdyz tu mluvis o skore v AV tak "honor systemu" asi mo nerozumis, pze nejde o to mit co nejvic HK ale mit co nejvic CP za ten jeden HK. Byl si snad nekdy standing 1 nebo aspon v Top5 kdyz se ty AV jeste nevyhravali a byl to jen stupidni zerg? Ja AV nebere ani jako zabavu ale spis jako nutnost udrzet si rank abych nespadl a az se zacne hrat WSG nebo AB tak stoupnout. Nevim myslete si co chcete ale ja rank 12 udelal nekdy na zacatku prazdnin.

Jinak to ze si nechal nekomu Top2 nebo co fakt nechapu. Jediny proc si byl nahore bylo to ze si necodil do skoly atd. Az se zacne hrat AB a WSG tak chcu videt ranky ostatnich lidi

Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 13/09/2005 :  11:57:03  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Faldaani se na to vysral taky protoze nejakej Cukrik a Mojko z Lam byli nonstop v AV nemaji zadny CP za zabijeni jen brali CP za vyhry, proto tooh nechal.

Zmrdimor normalne si ma touto hlaskou zdvihol zo stolicky. Nasa hlavna hviezda videa. Ociernujes ludi ktory pre AV robia 3x viac ako ty a rozumeju co o com BG vlastne su. Nedavno rozputal jedna s dalsich hviezd daneho videa u nas na fore velky flame ze jedine ako ziskat honor, je ist single, a opustat AV je cool, lebo ked sa nedari tak dovod je taky ze do AV za aly prisli noobovia a lamy (s malym l). Toze dovod prehry moze byt ze na druhej strane je organizovana skupipna, pripadne mozno lepsi pvp hraci..to nie je za vsetko mozu aly noobs a my velky generali za nic nemoze ideme dalej hladat lahku vyhru.

Mojko a Cukrik su dokazom toho ze ked si v grupe mozes ziskat rovnako bodov ako single "hrdinovia" a ze AV nie je o tom kolko HKcok aCp za killy mas ale kde spravne sa presunut a zvrati situaciu. Pokial ziskas marshala tak tvoj rank nebude mat ziadnu cenu lebo skutocny PvP marshal nie je ten kto dokaze leetchovat 24/7 alebo ten kto dokaze vyburcovat ostanych a otocit prehrate AVcko. A to ze maju respekt u supera , a nie opovrhnutie ako niektory z Vas.

Pre takych majstrov sveta a by mali vytvorit vlastny server aleob este lepsie planetu kde budete len sami kde vam to ziadne lamy kazit moc nebudu.

ps: Mojko na rozdiel od teba maleho fagana ktory obcas chodi do skoly, chodi do roboty, takze tam az tak zufalo nonstopv prave sporovnani s tebou byt nemoze takze to je dalsia klamstvo.

Nitro ..si mylis pojmy AV je o team strategy a play, WSG je o nieco inom a PvP 1vs1 je zas o niecom inom, Zmrdimor moze mat dobry PvP 1v1 skill, ale cukrik a mojko robia to na co bol AV navrhuty, co je dobre lebo s takymi ludmi sa inym ludom co pridu do AV obcas dobre hra, nekazia hru. Ked chcete tak zufalo WSG dohodite sa z Xtortovou grupou a mozte tam zdokonalovat vas skill.

Tannya
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 13/09/2005 :  12:27:02  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nitro

Hmmm tak kvoli reputacii to urcite nerobia ked v prvych 2 tyzdnoch mal aj zmrd aj jendo unstopalbe forde+ lobtomizer a cukor to ze ti to tam branis a etc... aj tak je av vobec nie o skille ale o case stravenom tam... chcel by som vas videt hrat WSG a natoci video ako davate blackdivison alebo stare catastrophe potom by som mozno dal aj /salute ale AV = NO SKILL ked ludia ktory zacali robit PvP v ten tyzden ked zacalo a dali uz vtedy rank 10-11 pred BG to ke skill...

Ty si myslis ze ja o nejaky salute stojim? Lidi ja vas nechapu, berete pocitacovu hru vyrobenu za ucelom zabavy nejak moc vazne.
Co sa tyka AV tak nie je o skille to je pravda ALE zakladne takticke prvky su tam NUTNE.
WSG..nuze ja som zacal rovno AV kvoli items a ranks - tiez items a vo WSG som bol asi zatial 5x^^. Vcera boli nejake hry s Motion, CzH AW (nejak random to bolo) ale to je tak vsetko...v poslednom case som sa tam hlasil EWT <1min ale po hodinach cakania nic...Avsak ted na Wow moc casu nemam, a ked uz tak farmim cash na enchanty(mam crap vybavu^^) alebo cez vikend idem farmit honor do AV na udrzanie ranku.

To Zmrdimor : To ako TEBE povedal Faldaani ze prestal kvoli NAM dvom? alebo je to len tvoj odhad? Ked je to ta prva moznost tak sa s nim porozpravam^^
Co sa tyka toho CP/honor systemu tak si asi nebral do uvahy ze som paladin ze? To ti povedali Ironmonkey/Liquidator/McJenik/Hyarmendacil ze paladin je dmg dealer?
Tak fyi ja mozem mat burst dmg BEZ Commandu 0-3kdmg (zalezi od toho na koho zautocim), ale aj tak viem ze sa nemozem vyrovnat rogue/mage/warovi takze radsej hram to na co bola moja postava navrhovana.
A este k tomu minulemu tyzdnu. V PONDELOK (ked sa zacala skola) som bol standing 1 mal som o daco viac ako Light vyhral som LEN jednu dalsiu AV a potom som to nechal a siel farmit prachy, pretoze som vedel ze mi to na rank stacit bude (i ked tesnotka). Takze si tie unahlene zavery na zaklade pochybnych odhadov odpust.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 13/09/2005 :  13:19:00  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
2 Tan: uhm prosimte videl si nekdy DoF v AV? Ja nevim nechcu se nejak chvalit nebo podobny blbosti ale jestli mi chce namluvit ze ja v AV nic nedelam tak si v AV bud nikdy nebyl nebo ja nevim. Ja sem nikdy nebyl typ kdo se snazil neco organizovat apod tak se do toho ani nestrkam nos. Jinak kdyz tu mluvis o tech CP fakt nevis o cem je solovani s rougem a nebo parta, nikdy v parte za ten den nemuzes mit vic CP (ale tohle neresme). Fakt zkus nekdy byt v AV kde jsme my z DoFu. Ano z AV leavuju protoze pozna mkdy to ma smysl a kdy ne, stejne jako cukrik a mojko, vzdycky kdyz sme s lightem leavnuli oni 2 taky, tohle dela kazdej. Proc horda okamzite zacina leavovat kdyz alici obsadi Iceblood? Proc alici leavujou kdyz horda obsadi Stoneheart? Odpoved si snad dokazes najit.

btw. ja se svym rankem nechlubim protoze vim ze od prazdnin se na to nehraje.

2 Cukr: Ne nikdo mi to nerikal, ale nejak me to logicky docvaklo a jestli je to jinak tak ti to neberu. Jinak ohledne paladina, ano paladin muze byt taky dmg dealer, staci mit dostatecnou vybavu a np. Treba takovej Mcjenik a nebo Hyarmendacil u nas delaji dmg na Ragnarosovi, ano ty vase sux postavy co nemaji zadnej dmg.

Jinak co se tyka WSG. Nehraje se jeste taky z toho duvodu ze kdyz sou tam tymy co si chteji zahrat tak jim to blokuji nejaci randomaci co se tam chcou dostat. Tohle je chyba blizzardu ale kvuli tomu tam je kolikrat <1 ikdyz tam jsou z kazde strany 2 teamy

Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 13/09/2005 :  13:37:13  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
tak aby bolo jasno
paladin
Dmg dealer
PvE small group : jo ale docela blbost jedina chyba a je wipe
PvE large raids : jo ale zalezi to od guildy/lidi v raide, ja si dokazem spravit paladina dmg dealera s 40%+crit chance a predbehnem MS warrov v tom raide v dmg dealing ale je tu velke ALE

PvP paladin dmg dealer = crap paladin
a takze ja hraju radsej tu moju sux pvp no dmg postavu ako wannabeDD 1337orz wtfpwn ownage 20/0/31 pve crap cr(sh)itadina

a spat k teme my sa tu bavime o PvP tak sem pve netahaj.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 13/09/2005 :  14:10:52  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
no ja si pamatam sucasnych DoF (vtedy neviem co boli) na zaciatku AV, ked jedine co Vas zaujimalo bol corpse ninjing a nic ine. A ze tym kurvili hru ludom co si chceli normalne zahrat ich nezaujimalo. Kvoli takymto ludom ma prestalo bavit hrat AV.

Co sa tyka CP , ja nehovorim o outside PvP ja hovrim o AV , kde ti to ze pokial sa budu ludia grupovat v AV tak sa zvacsi sanca na vyhru a vacsi pocet (staci 1x) vyhranych AV ti vynahradi rozdiel ktory ziskas ako single (rogue napr.)... leavovani no staci citat chaty kto prvy opustaju AV , zvacsa slavny generaly zial.

A dmg robiaci paldiny, jasne epicky pvp vybaveny pala urobi rovnaku dmg ako rogue v zelenom , ale mozno keby si robi svoj class job urobili by viac prace, pripadne vam to ide tak squeloze samozu utrhnut alebo nemate ani rogue v zelenom ze za to robit musia.
...Alebo robis so svojim rogueom malu dmg takze ti musia chodit pomaht :)

btw. ja se svym rankem nechlubim protoze vim ze od prazdnin se na to nehraje. ..lol ..prave naopak deticky skocili Vam prazdniny takze tam nemozete byt 24/7 , konecne ma aj nejaky pracujuci clovek aj sancu s Vami, mozno sa ukaze ze niektory ludia za rovnakych [podmienok s inymi nie su schopny zrazu ten akoze rank obhajit :)

Tannya
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 13/09/2005 :  15:08:45  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw. ja se svym rankem nechlubim protoze vim ze od prazdnin se na to nehraje. ..lol ..prave naopak deticky skocili Vam prazdniny takze tam nemozete byt 24/7 , konecne ma aj nejaky pracujuci clovek aj sancu s Vami, mozno sa ukaze ze niektory ludia za rovnakych [podmienok s inymi nie su schopny zrazu ten akoze rank obhajit :)

Lol pred prazdninama sem byl rank 11. v prvnim tydnu sem dla 12 a pak cele prazdniny sme trcel v AV a nepostoupil na 13ku za 2 mesice. Jestli chces mluvit o vyrovnanych podminkach tak to je podle me nechodit zadnej raid (mc, onyxia a bwl) a jenom byt zalezlej v AV. Mas pravdu ted tam nemuzu byt 24/7 ale jen 12/7. Hrajes ty vubec na SM?

2 cukr: ty o paladinovi taky moc veci nevis co?

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 13/09/2005 :  15:50:32  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
pala a dmg dealer? tak co potom bude delat mag? o rogue nemam starost, ten beha z bandazema ale co bude delat mag, kdyz mu jeho praci vezme palat?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 13/09/2005 :  16:41:16  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

pala a dmg dealer? tak co potom bude delat mag? o rogue nemam starost, ten beha z bandazema ale co bude delat mag, kdyz mu jeho praci vezme palat?

Vodu pro priesty a paladiny prece :)

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/09/2005 :  16:58:58  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim, ale od povolani, ktere nema byt dmgdealer si nepredstavuju crity za 1500-1800
paladin uz davno neni ta chudinka bez DMG

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 13/09/2005 :  17:01:31  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
nerikam ze paladin je nejakej extra dmg dealer ale urcite to neni takovej chudacek, jak rikaj whineri paladini....

tane, ty skolaci budoou porad mit vic casu nez my pracujici pac my mame jeste k te praci dalsi povinnosti, s tim holt nic neudelame :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 13/09/2005 :  17:05:31  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

no ja nevim, ale od povolani, ktere nema byt dmgdealer si nepredstavuju crity za 1500-1800
paladin uz davno neni ta chudinka bez DMG

jj, kdyz mu to vyjde, tak me dokaze sejmout driv nez ho donutim se podruhe lecit
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 13/09/2005 :  17:48:24  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:

to mas pravdu neviem

dobry UD/gnome mag ma totalne ruluje
Shaman/druid vo zvieracej forme sa mi smeje do ksichtu
Orc rogue so mnou tancuje pri zabijani a robi si co sa mu zachce
ironicke je ze v Bete paladin ruloval Forsakens ale ted je to uplne opacne.
Ne ja fakt nevim moc o paladinovi som Lama predsa...totaly.

Pre tych co sa stazuju na Double crit za 1500-1800 tak to berte ako keby sa podarilo Lockovi bolt za 3k-5k. Stastie nic viac. On ten paladin MA burst dmg avsak NEMA CONSISTENTNU DMG, burst dmg je cisto nahodny a ked sa niekto nato spolieha v pvp= prehral.
Na SM som zatial videl asi len jedneho paladina o ktorom si dovolim povedat ze je dobry a je to Thantaros z RFH. Videl som zopar dalsich ludi ktori maju podobny build ale je ich fakt malo. Vacsina su ti crap < 3k mana pvp ub3r 1337zors critadini.

Medo : to si nikdy nemal duel s paladinom ktory mal daco ine ako SoC/BoK?

Podpisy su pre magorov.

Edited by - Cuk0r on 13/09/2005 17:49:20
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 13/09/2005 :  18:00:37  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Lol pred prazdninama sem byl rank 11. v prvnim tydnu sem dla 12 a pak cele prazdniny sme trcel v AV a nepostoupil na 13ku za 2 mesice. Jestli chces mluvit o vyrovnanych podminkach tak to je podle me nechodit zadnej raid (mc, onyxia a bwl) a jenom byt zalezlej v AV. Mas pravdu ted tam nemuzu byt 24/7 ale jen 12/7. Hrajes ty vubec na SM?

Asi problem bude v tom ze cukrik dokaze za skoro polovicny cas zisakt rovnaky pocet bodov ako ty(mozno), a to netesi. Hlavne ked..ta cituje..: " Sem stredoskolak bez rl takze nic jineho nez parim wow nedelam asi tak jako 3/4 serveru, nema mduvod delat neco jineho."

miralis..jojo ine RL povinosti/(dufam ze prijemne ;) .. no aspon to uz nebude tak vyhranene lebo tam nebudu 24/7 ale "len" 12/24.

no koncim pre mna tento topica idem sa venovat RL povinostiam ; )

Tannya
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 13/09/2005 :  18:04:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ano, co si pamatuju ze SM, tak Thantaros byl o tride jinde nez jiny paladinove

ale jo cukriku, treba repentance sem si obzvlast oblibil, proti tomu se neda delat vubec nic
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 13/09/2005 :  18:53:49  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano, co si pamatuju ze SM, tak Thantaros byl o tride jinde nez jiny paladinove

ale jo cukriku, treba repentance sem si obzvlast oblibil, proti tomu se neda delat vubec nic

ale nehovor ty mas Forsaken rogue predsa

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 13/09/2005 :  20:04:16  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Mohu se optat na tvoje skore paladina vs war s srovnatelným equipem/schopnostma toho wara (nemluvím o lidech co se otáčí pomocí kláves nebo běhaj na 60. levelu bez berserk/def stance)?
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 13/09/2005 :  21:30:03  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Mohu se optat na tvoje skore paladina vs war s srovnatelným equipem/schopnostma toho wara (nemluvím o lidech co se otáčí pomocí kláves nebo běhaj na 60. levelu bez berserk/def stance)?

trosku OT :D

mno kedze mam "Svinsku imba palicu" + 2 bubliny a som Engineer tak to warriori maju dost tazke. S warriormi nemam problem. Suboj s dobrym warom trva dlhsie ale ja ho prezijem. Potom co som ziskal cely ten modry pvp set( kvoli look/set bonus, je to priemerna vybava a hlavne nemam nic lepsieho :-/) som si resetoval talenty na Protection tak ted to maju este o nieco tazsie :D
trebars minule sa mi podaril kvazi paladin stunlock na Mihawke-ho z WKOE v AV ked sa schovaval za stromami blizko SH.
hit->HoJ->Hit,hit->Repentance->Hit,hit->grenade->hit+judgement a uz chalan mal cca 10% life a dorazil ho Mojko :D bol asi trosku prekvapeny inak by to vyzeralo urcite inak.
Len jeden krat som bol totally out. Proste uplne zaskoceny warom. Phoonzang s 2x Imba Deathbringer (aspon ten vzhlad tak napoveda)
Tak to nebolo vobec prijemne a hlavne velmi zahanbujuce :D priznam sa ze som nosil mail/leather/cloth blbosti ale bol som fakt v shocku a zabudol som aj na MC cap co som mal na sebe a on ma uplne doslova rozsekal na kusy aj s mojimi bublinami.
Vseobecne ked si paladin dava pozor na life - execute prevencia a activne (post/pro) si na seba hadze BoF tak to ma war velmi velmi tazke.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

McJenik
Starting Member

6 Posts

Posted - 14/09/2005 :  02:07:12  Show Profile  Visit McJenik's Homepage  Send McJenik an ICQ Message Send McJenik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuk0r

quote:

to mas pravdu neviem

dobry UD/gnome mag ma totalne ruluje
Shaman/druid vo zvieracej forme sa mi smeje do ksichtu
Orc rogue so mnou tancuje pri zabijani a robi si co sa mu zachce
ironicke je ze v Bete paladin ruloval Forsakens ale ted je to uplne opacne.
Ne ja fakt nevim moc o paladinovi som Lama predsa...totaly.

Pre tych co sa stazuju na Double crit za 1500-1800 tak to berte ako keby sa podarilo Lockovi bolt za 3k-5k. Stastie nic viac. On ten paladin MA burst dmg avsak NEMA CONSISTENTNU DMG, burst dmg je cisto nahodny a ked sa niekto nato spolieha v pvp= prehral.
Na SM som zatial videl asi len jedneho paladina o ktorom si dovolim povedat ze je dobry a je to Thantaros z RFH. Videl som zopar dalsich ludi ktori maju podobny build ale je ich fakt malo. Vacsina su ti crap < 3k mana pvp ub3r 1337zors critadini.

Medo : to si nikdy nemal duel s paladinom ktory mal daco ine ako SoC/BoK?

haha thantaros xD

edit: jeste pls napis ze je dobrej pegasus za to jak vzdycky nenapadne stoji tejden v if pred bankou kdyz ma nakou novou vec na sobe (s rank 10 shoulderama tam stal tusim tejdny dva)

http://wow.allakhazam.com/profile.html?144099

Edited by - McJenik on 14/09/2005 02:11:00
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000