Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 forum hacking
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:04:29  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:
Originally posted by Nisha

quote:

Cracker nebo hacker mas to jedno, stejne jsou to lidsky hovna bez zivotu ;)

Ono nabourat se nekde, podivat se na co chces (nebo vzit co chces), a pak rict "hele kluci, mate tam diru ... opravte to" je pro vetsinu teenageru uplne pohode, ale nabourat se nekde, podivat se na co chces, ale odejit bez vzkazu je uz prece kurvarna! To delaj jenom zly crackeri, hacker je pohodovej manik!

give me a break.

Hm, a tobě je asi 6 a všechno co o počítačích znáš je, že se na nich dá hrát hry, co? Hodně lidí by právě takovéhle nazvalo jak si to udělal ty.

Jo daji se na tom hrat hry a chatovat. A kamaradka dokonce ma i nejaky blog ci co, to je fakt prima, pise a lidi to muzu cist!!!!

Ovsem najzaimavejsi je podle me ze pomoci pocitace se daji cist na forumech prispevky narusencu co nevedi o cem mluvi ale maji velkou drsku v nekonecne anonimite internetu. To je zradlo co. A ted jsi du zahrat solitere, to je totiz hra pro pokrocile.

Tohle bych citovala: Ovsem najzaimavejsi je podle me ze pomoci pocitace se daji cist na forumech prispevky narusencu co nevedi o cem mluvi ale maji velkou drsku v nekonecne anonimite internetu.

Obvzláště pak ti, co napíšou o určité skupině, že jsou to lidské hovna, takže pokud sou tyto hovna pravděpodobně o dost inteligentnější než ty (to je holt realita, hacker nemůže být každý blbec), takže pokud to vememe úměrně, jak by si nazval sebe? Zrcadlo, co?

(\_/)
(0.o)
(> <)

Edited by - Nisha on 08/09/2005 16:12:43
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:13:39  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

ty jsi fakt těžkej případ ;)

Edited by - Cotouch on 08/09/2005 16:14:19
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:51:02  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

quote:
...

jojo
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:51:59  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

jak říkám, prostě Jánošíka mám ráda, holt se někdy vytočím když mi to někdo začne kritizovat nebo ko ví co ještě...
mějme své názory, ale neshazujme nebo hůř, neurážejme jimi ostatní

(\_/)
(0.o)
(> <)

Edited by - Nisha on 08/09/2005 16:53:00
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:57:59  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
jak říkám, prostě Jánošíka mám ráda, holt se někdy vytočím když mi to někdo začne kritizovat, nebo hůř - mějme své názory, ale neshazujme nebo hůř, neurážejme jimi ostatní

sice debata o Janosikovi je trosku offtopic (ikdyz to byl vlastne rogue :) ale i me je docela jasne ze postava Janosika je hodne heroizovana a pokud takova osoba existovala tak urcite to nebyl takovy svetec jak se nam ho snazi predkladat lidove povesti. Zizka podle vseho nebyl nikdo jinej nez normalni lapka,vrah a nasilnik (a asi dobry strateg) co stal shodou okolnosti na "nasi" strane a tepr za narodniho obrozeni se z nej stala ikona jakou ma ted v podvedomi vetsina cechu.

(btw ty kocicky ... :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:58:46  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ono nabourat se nekde, podivat se na co chces (nebo vzit co chces), a pak rict "hele kluci, mate tam diru ... opravte to" je pro vetsinu teenageru uplne pohode, ale nabourat se nekde, podivat se na co chces, ale odejit bez vzkazu je uz prece kurvarna! To delaj jenom zly crackeri, hacker je pohodovej manik!

give me a break.

Hm, a tobě je asi 6 a všechno co o počítačích znáš je, že se na nich dá hrát hry, co? Hodně lidí by právě takovéhle nazvalo jak si to udělal ty.

Jo daji se na tom hrat hry a chatovat. A kamaradka dokonce ma i nejaky blog ci co, to je fakt prima, pise a lidi to muzu cist!!!!

Ovsem najzaimavejsi je podle me ze pomoci pocitace se daji cist na forumech prispevky narusencu co nevedi o cem mluvi ale maji velkou drsku v nekonecne anonimite internetu. To je zradlo co. A ted jsi du zahrat solitere, to je totiz hra pro pokrocile.

Tohle bych citovala: Ovsem najzaimavejsi je podle me ze pomoci pocitace se daji cist na forumech prispevky narusencu co nevedi o cem mluvi ale maji velkou drsku v nekonecne anonimite internetu.

Obvzláště pak ti, co napíšou o určité skupině, že jsou to lidské hovna, takže pokud sou tyto hovna pravděpodobně o dost inteligentnější než ty (to je holt realita, hacker nemůže být každý blbec), takže pokud to vememe úměrně, jak by si nazval sebe? Zrcadlo, co?

co ma proboha inteligence co delat s tim jestli je nekdo grazl nebo ne ?
Vetsina uspesnych grazlu byl uplne blba nemuze, ale to prece neznamena ze kdyz (napriklad!) ja budu mit mensi IQ (nebo jiny meritko "inteligence") ze jsem vetsi swine nez oni ...

porovnavas 2 zcela rozdilny aspekty lidskyho jedince

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/09/2005 :  17:03:44  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:
jak říkám, prostě Jánošíka mám ráda, holt se někdy vytočím když mi to někdo začne kritizovat, nebo hůř - mějme své názory, ale neshazujme nebo hůř, neurážejme jimi ostatní

sice debata o Janosikovi je trosku offtopic (ikdyz to byl vlastne rogue :) ale i me je docela jasne ze postava Janosika je hodne heroizovana a pokud takova osoba existovala tak urcite to nebyl takovy svetec jak se nam ho snazi predkladat lidove povesti. Zizka podle vseho nebyl nikdo jinej nez normalni lapka,vrah a nasilnik (a asi dobry strateg) co stal shodou okolnosti na "nasi" strane a tepr za narodniho obrozeni se z nej stala ikona jakou ma ted v podvedomi vetsina cechu.

(btw ty kocicky ... :)

hele na Zizku me nesahej ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 08/09/2005 :  17:51:18  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
!!!

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/09/2005 :  20:28:00  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

give me a break.

Jak uz rek stilgar tim jsou vic hovna, protoze evidentne jsou inteligentni a vedi jaku skodu pachaj, a stejne to delaj.
Tady se nebavime o tom kdo je inteligenti a kdo ne ale o paradoksu ze vidite osobu ktera ze nazvyva hacker v lepsim svetle nez nekoho komu lidove rikaj cracker, i kdyz oba delaj uplne stejnou vec.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/09/2005 :  23:23:23  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
zadna skoda, 1 sux stranka sem jedna sux stranka tam mno co no

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

HK
Starting Member

dakar

52 Posts

Posted - 09/09/2005 :  08:13:32  Show Profile Send HK a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
...

jak říkám, prostě Jánošíka mám ráda, holt se někdy vytočím když mi to někdo začne kritizovat nebo ko ví co ještě...

Tak se holt priste nesmis vytocit a misto placani blbin tvuj nazor obhajit. Skus napsat proc to byl vlastne spravnej chlap misto toho o Hitlerovi a vyhlazovani zidu rusama. Lidi te pak budou brat vazneji.

...
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 09/09/2005 :  15:03:59  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HK

quote:

quote:

quote:
...

Tak se holt priste nesmis vytocit a misto placani blbin tvuj nazor obhajit. Skus napsat proc to byl vlastne spravnej chlap misto toho o Hitlerovi a vyhlazovani zidu rusama. Lidi te pak budou brat vazneji.

jj, hodně lidí mi říká že sem trhlá a prchlivá, holt povaha

quote:
Originally posted by Colldor Jak uz rek stilgar tim jsou vic hovna, protoze evidentne jsou inteligentni a vedi jaku skodu pachaj, a stejne to delaj.
Tady se nebavime o tom kdo je inteligenti a kdo ne ale o paradoksu ze vidite osobu ktera ze nazvyva hacker v lepsim svetle nez nekoho komu lidove rikaj cracker, i kdyz oba delaj uplne stejnou vec.

Ale cracker je někdo jiný než hacker, když se v tom nevyznáš, nemůžeš to házet do jednoho pyttle, jeden z nich si ten název třeba zaslouží, ale rozhodně né ten druhý. A i tak, máte všichni všechen software originál? Nikdo z vás nepoužil nikdy žádný crack? Pokud ano, výrobce toho software by vás mohl taky tyk nazvat, protože děláte škodu jemu.

Lidi, zamyslete se nad svou kritikou, můžete tak urážet neviné, nebo lépe - shazovat sám sebe.

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 09/09/2005 :  15:11:53  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
A k tomu Jánošíkovi, Žiškovi...

Jistě... zloději, vrazi.
Je ale možné říct, že zloděj který přepadne stařenku v noci a je stejný zloděj, jako ten, co okrádá bohaté a značnou část věnuje chudým?

BTW, tito lidé taky asi nezabíjeli z radosti jako Jason X, dokonce zbojnická přísaha zakazuje zabíjení, pokud nejde o to zachránit si holý život...

Jak už sem řekla několikkrát o tom slučování všeho do jednoho pytle....

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/09/2005 :  15:23:01  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

A k tomu Jánošíkovi, Žiškovi...

Jistě... zloději, vrazi.
Je ale možné říct, že zloděj který přepadne stařenku v noci a je stejný zloděj, jako ten, co okrádá bohaté a značnou část věnuje chudým?

BTW, tito lidé taky asi nezabíjeli z radosti jako Jason X, dokonce zbojnická přísaha zakazuje zabíjení, pokud nejde o to zachránit si holý život...

Jak už sem řekla několikkrát o tom slučování všeho do jednoho pytle....

Mila Nisho :) mluvim o tom ze to co se pise v povestech je vetsinou tak z 90% vymysl autora/u ... lid si tyto "hrdiny" idealizoval a ver mi ze Janosik stopro nebyl ten samej jura ktereho si pamatujes z televiznich serialu a filmu :), samozrejme ze asi kradl bohatym, co by taky bral chudym, to ze pak rozhazoval po hospodach je taky docela pochopitelne :) .. to z nej jeste ale porad nedela hrdinu, proste lapka jako jakykoliv jiny (to same plati o Zizkovi, ktery taky nebyl ten dobrosrdecny pan v letech s bujarym vousem a dobrackym hlasem a tvrdym sec spravedlivym rozhodovanim :) .. vycet tehto idealizovanych postav filmografii a narodnim obrozenim (coz je proste fakt, lidi tehdy potrebovali "ceske" hrdiny) by mohl pres Karla IV., Libusi, Praotce Cecha pokracovat dal a dal)

(btw jsem puvodem slovak takze nepis takove ty veci ze by me slovaci za moje nazory rozbili gezicht :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/09/2005 :  15:24:04  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

tohle jsi napsala jako zert na uvolneni atmosfery ze? :)

Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 10/09/2005 :  01:06:09  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

tohle jsi napsala jako zert na uvolneni atmosfery ze? :)

Ne - ale jde mi o srovnání, ne o doslovný překlad :)

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/09/2005 :  09:41:24  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
A i tak, máte všichni všechen software originál? Nikdo z vás nepoužil nikdy žádný crack? Pokud ano, výrobce toho software by vás mohl taky tyk nazvat, protože děláte škodu jemu.
---

Počítačové společnosti jsou taky bohaté a já chudý, takže vlastně podle tvojí teorie dělám dobrou věc, když si hry stáhnu zadarmo...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 10/09/2005 :  11:15:57  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:
A i tak, máte všichni všechen software originál? Nikdo z vás nepoužil nikdy žádný crack? Pokud ano, výrobce toho software by vás mohl taky tyk nazvat, protože děláte škodu jemu.
---

Počítačové společnosti jsou taky bohaté a já chudý, takže vlastně podle tvojí teorie dělám dobrou věc, když si hry stáhnu zadarmo...

Lol, tak ses to "pokusil" hezky otočit protože tím že okradeš firmu o software pomůžeš jedině sobě a ne jiným. Ti lidi tam neměli na jídlo, kradli aby přežili, ty bez toho nepřežiješ? Jedna věc je boj o holý život, druhá nenasitnost.

Chápu když se mnou někdo prostě nesouhlasí, ale tahle převrácet moje slova...

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/09/2005 :  11:55:20  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Já nic nepřekroutil, jen jsem quotnul věty, které jsi napsala. Já bez toho samozřejmě přežiju, ale onehdá byla taky jiná doba, že... Já jen spíš nemám co dělat a tak huntím posty :p
Hm, druhá nenasitnost, wtf? Ti lidé neměli, tak ho ukradli. Já(nebo třeba můj kamarád, ať z toho nemám užitek přímo já) nemá hry, tak je taky ukradne. Jasně že to je něco jiného, ale princip je stejn(když už se teda porovnává středověk a současnost ^^)

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 10/09/2005 11:58:43
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/09/2005 :  19:07:07  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
¨haha to s tema origoskama bylo dobry, pochybuju ze vsichni co tady ste mate doma vsechno original a nemate zadny paleny audio CD atd atd tim chci rict ze ty na kery tak hrozne nadavate jaky sou to hajzly tak je v podstate podporujete kdyz pouzivate jejich cracky a dalsi ilegalne paleny CD :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000