Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Jak na shamana z pohledu priesta
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/09/2005 :  09:08:37  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Rád bych se zeptal, jakou máte strategii na shamana z pohledu priesta. Přehodil jsem na shadow, shadowformu ještě nemám (ještě 3 levely na 48).
Dueluju s kámošem docela často a ještě jsem ho nebyl schopen ani jednou dát. Vůbec netuším, jakým způsobem ho sejmout pokud je proti mě shaman, který ví, co dělá.
Největším problémem z mého pohledu je, že je neustále up Tremor totem. Pokud shaman proti priestovi neví co dělá a Tremor nedává nebo zřídka, tak není problém. Jakmile ale prostě dává tremor pořád, což vzhledem k 65 mana cost dělá, tak nemám šanci.
Jedině se čistě teoreticky dá zakouzlit fear přesně v momentě, co sejmu nějakou rychlou zbraní ten Tremor. Na druhou stranu ale zase melee má takovou damage, že než se mi to podaří, tak umřu.
Zkoušel jsem různé kombinace začít Silence, naházím Vampiric, Pain, devoring plague, mám v ruce navíc i Shadow wandu a nic. Prostě v okamžik odpočtu startu do 0 stojí na zemi Tremor a až do konce boje je neustále up.

Máte nějaké tipy?

PC, PS3, iPad

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/09/2005 :  09:21:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak holt si budes muset udelat makro na niceni totemu wandkou kdyz si tak zavislej na fearu
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/09/2005 :  09:33:18  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
no shaman je svine, ale taktika na nej existuje. tusim ze stilgar tu jednou popisoval jak by teoreticky priest mel na to jit, ale to uz fakt nevim kde bylo :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

vali
Starting Member

32 Posts

Posted - 09/09/2005 :  11:02:19  Show Profile  Send vali an ICQ Message Send vali a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

tak holt si budes muset udelat makro na niceni totemu wandkou kdyz si tak zavislej na fearu

Myslim, že Khostrimu ani tak nejde o nějaký pitomý makro, ale o taktiku, jakou se dá shaman sejmout. Podle mě to na tomhle levelu nejde (pokud shaman neudělá nějakou blbost). Jestli se to změní se shadow formou nebo na lvl 60 nejsem schopen posoudit...

WoW: Kopytko - Chrocht, Thunderhorn, Druid
EQ2: Nobras - Mor do Kulí, Runnyeye, Wizard (retired)
SWG: Nobras Vali - BoH, Eclipse (retired)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 09/09/2005 :  11:51:48  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Rád bych se zeptal, jakou máte strategii na shamana z pohledu priesta. Přehodil jsem na shadow, shadowformu ještě nemám (ještě 3 levely na 48).
Dueluju s kámošem docela často a ještě jsem ho nebyl schopen ani jednou dát. Vůbec netuším, jakým způsobem ho sejmout pokud je proti mě shaman, který ví, co dělá.
Největším problémem z mého pohledu je, že je neustále up Tremor totem. Pokud shaman proti priestovi neví co dělá a Tremor nedává nebo zřídka, tak není problém. Jakmile ale prostě dává tremor pořád, což vzhledem k 65 mana cost dělá, tak nemám šanci.
Jedině se čistě teoreticky dá zakouzlit fear přesně v momentě, co sejmu nějakou rychlou zbraní ten Tremor. Na druhou stranu ale zase melee má takovou damage, že než se mi to podaří, tak umřu.
Zkoušel jsem různé kombinace začít Silence, naházím Vampiric, Pain, devoring plague, mám v ruce navíc i Shadow wandu a nic. Prostě v okamžik odpočtu startu do 0 stojí na zemi Tremor a až do konce boje je neustále up.

Máte nějaké tipy?

rada lajika, hraj za hordu a nebudes met starost se shamanama
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/09/2005 :  12:57:14  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
hraju za hordu. Se shamanem dueluju.
Závislej na Fearu - můžš tedy být tak hodný a říct mi, čím ho mám dostat když ne fearem?.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 09/09/2005 :  13:21:09  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
ono se to nezdá, ale jednou jsem jen tak ze srandy zkusil vysát manu ze shammyho. Měl jsem teda výhodu startu. Nicméně jako disc priest jsem ustál jeho burst dmg a dokonce procnuté WF...a pak už to byl papír. Nicméně u priesta záleží na schopnosti přežít první burst dmg. Pokuď to zvládnu bez stamina buffu....tak ho sundám z many a on mi uteče ve vlkoušovi, páč nemám mindfly

na shammyho za priesta není prdel nikdy...je to stejně jako paladin. Akorát, že paladin mě utahá na manu a na moje mizerné dmg. A shammy mě zabije purgem+rychlou dmg.

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/09/2005 :  14:17:46  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No zkoušel jsem taky manaburn, akorát že se mi ho nikdy nepovedlo dostat na nulu. Tím, že se manaburn kouzlí tak dlouho, tak mě umlátí melee i přes štít. Jedinou cestu vidím ten manaburn kouzlit když je ve fearu a to jsem tam kde jsem byl, jelikož se mi ho do fearu nepovedlo dostat v 95 procentech. Teda dostanu ho, ale tremor pochopitelně to hned schodí a bez tremoru není žádné okno :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/09/2005 :  14:25:38  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Je pravda ze priest to ma docela tezky, kdyz mi hned na zacatku procne windfurry a dam shock tak bejva casto po par vterinach po fightu .. s tremorem a neustalym dotiranim se s manaburn priest taky vetsinou daleko nedostane

fakt by byla leda sance pri tom kdyz utocis prvni hned hodit fear a doufat ze shaman zazmatkuje a ze nema spellalert :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/09/2005 :  14:28:59  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

fakt by byla leda sance pri tom kdyz utocis prvni hned hodit fear a doufat ze shaman zazmatkuje a ze nema spellalert :)

na co spellalert? na fear? ten je instant
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/09/2005 :  14:29:38  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lozes

Pokuď to zvládnu bez stamina buffu....tak ho sundám z many a on mi uteče ve vlkoušovi, páč nemám mindfly

vlka mu dispellnes...
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/09/2005 :  14:31:04  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath
na co spellalert? na fear? ten je instant

aha, tak to warlock ho nema instant .. kazdopadne tim lip pro priesta

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 09/09/2005 :  14:51:36  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Máte nějaké tipy?

zalezi jakej shaman ... spousta shamanu neumi pouzivat purge, takze vesmes se vyplati jeden cvicnej shield jestli to purgne nebo ne :)
shamana kterej nepouziva purge rozemeles jak nic, imo
dispelnout mu shield
pak wandkou trisknout do grounding totemu
nasazet mu doty + znicit tremor a nahodit fear mb/mindflay a kdyz je tak na 40% tak nasadit silence a zase mindflay + mb a shaman by mel bejt dead ... :)
ale shaman kterej vi co dela je moc moc tezkej orisek pro kazdou classu :)

aha .. aliancni ... mno bez devouring plague to bude este tezsi nez normalne :) tenhle spell dela shadowpriesta tak 2x silnejsim :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 09/09/2005 14:52:52
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/09/2005 :  17:09:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nene ja jsem undead, takze DEvouring plague mam. Jak jsem psal, tim ze hodim vampiric tak jsem si dokonce poridil i Shadow damage wandu.
U Manaburnu si vlastně vzpomínám taky, že byl problém s tím mým kámošem, že jsem nebyl schopen zakouzlit jediné kouzlo, které mělo cast delší než instant. Jakmile jsem začal mávat rukama, měl jsem interupt.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 09/09/2005 :  17:40:54  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nene ja jsem undead, takze DEvouring plague mam. Jak jsem psal, tim ze hodim vampiric tak jsem si dokonce poridil i Shadow damage wandu.
U Manaburnu si vlastně vzpomínám taky, že byl problém s tím mým kámošem, že jsem nebyl schopen zakouzlit jediné kouzlo, které mělo cast delší než instant. Jakmile jsem začal mávat rukama, měl jsem interupt.

po tom interuptu muzes ihned castit znova ... ten shaman tam ma okno a ver mi ze 6 sec silence udela strasne moc
jinak nechapu na co mas shadow damage wandu :) ten debuff shadow vulnerability funguje jen na spelly ( mf, mb , swp, devouring plague )
stejne tak jako VE + jestli musis proti shamanovi na utok pouzivat hulku tak se nedivim ze prohravas :)
jinak mlatit totemy holi funguje imo lip nez wandou pac tam nemas global cooldown a staci ti vybrat a dat ranu kdezto wandu musis pak nejak zastavit ...
( jinak shadow priesta sem hral jen na testu .. muj je zatim jen 38 a stagnuje ;) nicmene sem tam prohral naprosty minimum duelu )

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/09/2005 :  17:48:33  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Na shamany doporučuju hrát za hordu, tam je nepotkáváš při expení. Jinak se mi osvědčilo /spit. Ne že by mu to něco dělalo krom toho že ho to naštve - ale je to o to naštvání víc než cokoli jinýho ;)

Jinak vážně dobrej žert je trolí shaman kterej si krom jiného spustí po critu ještě toho trolího berserka, v kombinaci s winfurry je to dps vážně unikátní ;)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/09/2005 :  17:58:18  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
na lvlu 30-50 je shaman oproti ostatnim classam dost ve vyhode ... protoze na tom lvlu 45 mas kolik hp ? ... a hp sou jedina obrana proti alpha killu kerej ti shaman muze dat.

a jeste tak bokem, kdyz davas duel se shamanem, mel by zacit stavet totemy az v momente kdyz zacne boj (tj oponent zcervena, odpocet je na 0 a ne ze si pred bojem vysazi 4 totemy a tim uspori 5 sekund)

kdyz to budu brat z pohledku 60tek tak je to pro shamana dost neprijemnej boj (rekneme 4K+ hp oba, primerene many).

co bych delal jako prist proti shamovi:
nabufuju se, prvne pwf pak innerfire a shadow prot, pripadne cokoliv dalsiho co mam)
zacne boj (stojime nejakou vzdalenost od sebe), nahodim rank 1 PWS (tim ziskam buff navic prinejmensim), shaman purguje, ale jednim purgem sunda maximanlne ten pws a shadow prot, dalsi 2 + buffy zustanou takze bud hodi purge znovu nebo me pwf zustane (na zacatku)
postavit grounding a tremor pripadne jeste searing ale neco trva, pokud purgoval, tak bude mit jeden ... chce to zapnuty NPC names aby clovek videl mena (pokud je nedovede poznat podle barvy)
vystrelit wandou do shamana (presmeruje se do groundingu) (kerej ma 15 sec cooldown tj v tenhle moment tak jeste 12), na to SWP, Vampiring
ted je otazka zda shaman pockal s ES na interupt nakyho spellu nebo ho jede na dmg, pokud na dmg, klidne mu po ESku posli MB
presto ze shaman si muze Devouring plague curnout ho ma cenu hodit ( vetsinou neni cas nebo o tom ani nevi, stejne jako sou lamky co nevi o purgi pws /wave woodoo) a kdyby si ho curoval je to pro nej delay
pokud nejedu v SF klidne si hodim renew (pokud ho ten sham okamzite purgne hnedka si nahodim renew rank 1)
vzhledem k tomu ze do tohodle momentu sem v podstate hazel vicemene jen instanty tak celou dobu pred nim pokud mozno utikam a modlim se za blackout procy,
pripadne jeste pouzivat MF ,MB by se tam obcas dal po shocku taky prorvat (procne blackout (2sec) hned na to MB a hned MF)

shaman bude bezet za tebou, zalezi jak casto si obnovuje tremor,
pred tim nez je 15. sekunda boje (tj ma znovu grounding) to chce znicit tremor a fearnout ho, MB, MF, tesne pred koncem fearu silence, MF, MB, MF ...

asi nerikam nic moc novyho .. ono nic moc vymyslet v shaman vs priest nejde (z obou stran) lisi se to v drobnostech provedeni a rychlosti reagovat na oponenta, ty duely sou vetsinou dost rychly

mit hodne hp, je docela dulezity ... nevim no

Mana burn je imo celkem nanic .. 3 sec cast je moc, bude mit shock (2,4 sec s talentama je taky celkem hodne)

obcas se dost hodi "vyprovokovat" earthshock, kdy zacanu castit spell a hned si ho sam cancelnu, shaman ale uz shock hodi, spell ale neinteruptne takze ja hned castim dal (to co sem castit chtel)

kdyz to nejde v SF zkusit bez SF s tim ze se po ES (at uz vyprovokovanym nebo treba ES_mindblastu) healnu flashem

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/09/2005 :  18:00:06  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

no shaman je svine, ale taktika na nej existuje. tusim ze stilgar tu jednou popisoval jak by teoreticky priest mel na to jit, ale to uz fakt nevim kde bylo :)

to urcite bylo zase v nakym offtopic zmrseni nejakyho topicu

[Stilgar]
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/09/2005 :  20:53:18  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto
po tom interuptu muzes ihned castit znova ... ten shaman tam ma okno a ver mi ze 6 sec silence udela strasne moc
jinak nechapu na co mas shadow damage wandu :) ten debuff shadow vulnerability funguje jen na spelly ( mf, mb , swp, devouring plague )
stejne tak jako VE + jestli musis proti shamanovi na utok pouzivat hulku tak se nedivim ze prohravas :)
jinak mlatit totemy holi funguje imo lip nez wandou pac tam nemas global cooldown a staci ti vybrat a dat ranu kdezto wandu musis pak nejak zastavit ...
( jinak shadow priesta sem hral jen na testu .. muj je zatim jen 38 a stagnuje ;) nicmene sem tam prohral naprosty minimum duelu )

Shadow wandu mam proto, ze je to Shadow damage, coz v kombinaci s Vampiric, Devouring, pain a pak Mind Flay, Mind blast docela pomaha na muj regen hp. Wandu pouzivam kdyz cekam na manu. Hul je na totemy hrozne pomala. zkousel jsem to, ale nez targetnu, nez bouhcnu, tak uz nic jineho neudelam. Jeste mam v baglu dyku (bohuzel nejakou hrozne trashovou) , tak me napadlo u shamana misto holi prehodit na dyku a mlatit totemy dykou.
6sec silence je hrozne moc, problem je ten, ze ja ho dam jednou, pripadne dam pak ten muj oblibeny fear, ale proste nejsem schopen ho v tomto mem okne umlatit. A jakmile se opet dostane ke slovu, tak mam na vsem cooldown.
WAndu zastavuju bez problemu, jelikoz jsem zvyklej proste hrat i normalne v mezicase s ni. Problem mi to nedela ani u healu. Vim kdy se pohnout a kolik mam dojeti casteni wandy.

ZKusim ale znova nekde objevit to makro na target ottemu a zkusim v kombinaci s dykou sejmout ten tremor, jestli mi to nejak pujde.

Dik kazdopadne za rady, diky Stilgare.

Jeste otazku, protoze hraju vetsinou PvE a i dueluju svatecne - ty rank 1 kouzla mate nahazeny na liste, nebo je mate nekde ukryty? Aby se dali rychle volit podle potreby?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/09/2005 :  22:09:38  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
no ja mam 2 listy nad sebou (tu vrchni prez shift) a pak tuny a tuny bindu ruzne po kravesnici (+ alt na selfcast)

a jo ranky veci co se hodi mam vytazeny (u shamy dycky rank 1 shocku nad nim, takze 3 mam earth shock a shift+3 mam rank1 Earth shock, stejne tak s frost a flame shockem)

stejne tak je dobry mit vic ranku fearu (resp staci max rank a rank 1)
na jednoho - dva oponeny je nesmysl pouzivat max rank a plytvat manou.

pokud na rank 1 SWP procuje blackout (myslim ze jo, ale uz si to nepamatuju) tak ten bych si taky vytahl (kdyz nekoho honim tak za behu muzu spamovat rank 1 SWP a kdyz procne Blackout tak ho dozenu (skr MF me muze utect))

[Stilgar]
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/09/2005 :  03:38:50  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nepomohl by mind control? V duelu je casu dost...
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/09/2005 :  05:31:17  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
no prave ze v duelu dobryho shamana vs dobrej priest moc casu neni .. aspon podle byhc zkusenosti s duelovanim s Abusehealem a Existenz (jedni z best shadow priestu na SM imo)

konci to hooodne brzo ... vetsinou

vem si ze sham muze nabehnout, purge, ty zacnes motat MC, on ES, dobehne k tobe a tesne pred rangi fearu prskne tremor, chytnes ranu a hned na to warstmop (rekneme ze to stihl tak ze jsi nemel moznost ani hodit fear), hned na to ti pod nohy hodi thorium granat pripadne the big one, a vymota chain lighting, za nej nacpe instashock (tj chain a ES dopadne v podtsate zaroven a probudi te z disorientu) a hned te placne 2Hander .. pokud zijes tak hodis fear ve snaze si zachranit zivot s tema 500hp co mas, ale tremor ho hned probere a shaman finishuje NS_chain / shock / + melee hit ...

ne delam si srandu ^^

taky to dobre muze vypadat ze shaman hodi purge, rozbehne se, chytne SWP + blackout, MB hned MF, shockne MF, prdne grounding/ tremor, wanda totem, fear, MB, MF, silence, MF, MB, MF .. papa

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 10/09/2005 05:38:52
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/09/2005 :  14:05:10  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
nemyslel sem uplne nutne hned na zacatku, ale nekdy v prubehu hodit MC, pekne povrazdit totemy, poodbehnout a pokracovat z rozumne vychozi pozice. Shammy je preci jen o dost silnejsi na melee, na range ho shadow priest musi nutne zownovat.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 10/09/2005 :  18:21:58  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
ses si tou shadowwandou jistej khostri ? ja bych rekl ze na to ta wanda nefacha, stejne jako ti s ni nemuze procnout blackout :) ( myslim na ten VE + shadow vulnerability )

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 11/09/2005 :  19:18:56  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Shadow wanda nefacha.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 11/09/2005 :  23:38:04  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
SAkra uplně jste mě zblbli. Zkoušel jsem to a zdálo se mi že ano. Musím to někde testnout na nějaké oběti. Nebudu hízet nic kromě wandy a VE.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

xerno
Starting Member

8 Posts

Posted - 13/09/2005 :  22:19:03  Show Profile Send xerno a Private Message  Reply with Quote
Ja duelim zo shamanom v shadow forme, pockam kym hodi tremor & grounding & searing, obidva znicim wandou (pocitam s tym ze ma dovtedy shaman nerozseka), potom hodim SW:P, plague, fear (vsetko su to instanty)
mam 8 sekund
- mindblast (1.5s)
- mindflay (3s)
- mindflay (2-3s)
v posledny sekundu sa hodim silence aby si nedal instantny heal a hodim dalsi mindblast, ktory ho dorazi

samozrejme pocitam ze shaman nema viac ako 5k life, pretoze to je uz hrubo za mojim +dmg equipom ^^

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000