Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Lze hrát WoW v okně?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Heru
Starting Member

22 Posts

Posted - 03/09/2005 :  09:02:50  Show Profile  Send Heru an ICQ Message Send Heru a Private Message  Reply with Quote
Rád bych to měl puštěný v okně, abych viděl na Icq atd. Je to možný nějak nastavit, nebo případně je na to nějakej program? Díky :)

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 03/09/2005 :  09:33:50  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Akurat to riesim :P
Interface opt - windowed mode.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 03/09/2005 :  13:14:57  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heru

Rád bych to měl puštěný v okně, abych viděl na Icq atd. Je to možný nějak nastavit, nebo případně je na to nějakej program? Díky :)

jo, ja to tak casto hravam, jenom mam krapet problem s tim ze je to trosku tmavsi nez na full screen, nejaky tip?
Go to Top of Page

Heru
Starting Member

22 Posts

Posted - 03/09/2005 :  15:01:50  Show Profile  Send Heru an ICQ Message Send Heru a Private Message  Reply with Quote
Jsem asi slepej, ale nemůžu to tam najít. Interface addon mám, ale fakt to tam nevidim ... kde přesně to je?
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 03/09/2005 :  15:28:38  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Sry sekol som sa :P
Video options - windowed mode - ale musis si zmenit rozlisko v zavislosti na velkosti okna, v akom chces hrat, ja mam 800*600

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Heru
Starting Member

22 Posts

Posted - 03/09/2005 :  15:47:00  Show Profile  Send Heru an ICQ Message Send Heru a Private Message  Reply with Quote
Jasně, tohle už jsem našel :)))
Díky moc, paráda.
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 04/09/2005 :  10:44:44  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
proč v okně?

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 04/09/2005 :  11:41:58  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nisha

proč v okně?

protoze si muzu zabrouzdat na web + na icq + mam vetsi fps

o_O

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/09/2005 :  11:54:14  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dibone

To jsou ti priesti co se nejdriv ptaji na addony, ktere jim zjednodussi hru na mackani 2 maximalne 3 klaves a pak se zeptaji na to jak "hrat" WoW v okne, aby mohli pri surfovat

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 04/09/2005 13:18:00
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2005 :  15:27:13  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nisha

proč v okně?

máš větší fps? u mě je to přesně naopak, jako u většiny her, že mám větší fps naopak ve fullscreen.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/09/2005 :  15:41:18  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
vyhoda hrani v okne se projevi az kdyz mas 2 monitory.. lze volne prejizdet kurzorem po obouch plochach.. na jedne mit icq.. forum.. ve druhe placat moby ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/09/2005 :  15:55:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jinak doporucuji Window mode + zaskrtnout maximalized
to potom vypada jako fullscreen bez ramcu

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 04/09/2005 :  18:39:51  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

To jsou ti priesti co se nejdriv ptaji na addony, ktere jim zjednodussi hru na mackani 2 maximalne 3 klaves a pak se zeptaji na to jak "hrat" WoW v okne, aby mohli pri surfovat

Simple life

o_O

Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 05/09/2005 :  09:38:21  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Já hraju u okna. Má to nějaký vliv ?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 05/09/2005 :  10:07:13  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

vyhoda hrani v okne se projevi az kdyz mas 2 monitory.. lze volne prejizdet kurzorem po obouch plochach.. na jedne mit icq.. forum.. ve druhe placat moby ;]

Naprostej souhlas. Taky to tak mam. Pred sebou WoW na 19''LCD (Windowed, fullscreen) napravo od nej starou 17'' (ktera se svine tvarila ze ji odesla jedna z barev, ale potom co jsem me to zacalo s*at natolik ze jsem koupil to LCD se srovnala :) s otevrenym thottbotem, ventrilem etc.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 05/09/2005 :  10:16:42  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
Az se dostanu domu postnu Vam sem makro,kterym se da jednoduse prepinat z Windowed mode do Full Screen a zase zpet

Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;)
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 06/09/2005 :  12:08:34  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Ja ho musim hrat v okne, protoze v praci to jinak nejde :) musim se jeste u toho starat o lidi...
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/09/2005 :  12:27:35  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

Ja ho musim hrat v okne, protoze v praci to jinak nejde :) musim se jeste u toho starat o lidi...

Jen doufam,ze nepracujes v nemocnici a nepoustis si WoW v okne na nejake lekarske technice

Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 06/09/2005 :  18:32:42  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Ma to jeste jednu vyhodu, nevim proc ale kdyz hraju v okne jakoze uz standartne tak me nevadi hlasky o updatu antiviru, hlasky firewallu apodobny veci. Driv me to standartne zhazovalo wow nebo aspon nutilo k relogu

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 07/09/2005 :  09:10:41  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Ma to jeste jednu vyhodu, nevim proc ale kdyz hraju v okne jakoze uz standartne tak me nevadi hlasky o updatu antiviru, hlasky firewallu apodobny veci. Driv me to standartne zhazovalo wow nebo aspon nutilo k relogu

Mel jsem ten stejnej problem...ICQ a takove podobne veci,kdyz jsi zrovna v instanci nejsou uplne OK,takze Windowed Mode je pro me ted jedina cesta

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 07/09/2005 :  09:34:21  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ja sem si na windowed zvykl v UO a jak to od te doby nejaka online hra nema, tak desne prskam :D
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/09/2005 :  10:01:40  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Njn, ale ked si mal na UO assista tak hore ten ramcek (hehe, enviem aky je na to odborny nazov) vyzeral ako TitanBar v WOWu
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 07/09/2005 :  10:48:02  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

ja sem si na windowed zvykl v UO a jak to od te doby nejaka online hra nema, tak desne prskam :D

Cheaaateeerrr!

Go to Top of Page

Heru
Starting Member

22 Posts

Posted - 07/09/2005 :  22:47:54  Show Profile  Send Heru an ICQ Message Send Heru a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

jinak doporucuji Window mode + zaskrtnout maximalized
to potom vypada jako fullscreen bez ramcu

díky moc, tim líp !
jinak důvody jsou Icq + forums, jak už bylo řečeno
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/09/2005 :  11:05:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
No UO mela prvni vlastne nastavitelni ui, a to si nepotreboval zadne addony, akorat jeden programek navic ;p

a mohlo to graficky asi 90% co muzes delat i v wow :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:43:05  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
jojo.. UO.... *zamackava slzicku*
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000