Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 guild KOS listy u CZ komunity
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Elfkam
Starting Member

75 Posts

Posted - 06/09/2005 :  09:19:58  Show Profile  Send Elfkam an ICQ Message Send Elfkam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sláine

Jak uz tu nekteri prede mnou psali,nemam problem s lidma co mi napadaji alt,kdyz jsou o 8+lvlu vys,tem se jen smeju (viz druid co me honil pres pulku Ashenvale v travel forme a vzdy kdyz byl blizko sel do castera a chtel mi dat entangling roots,takze automaticky Blink a chudak se me jal honit znovu...kdyz tohle pokracovalo asi 10minut uz jsem se fakt zmohl jen na /point a /laugh,protoze nechapu co mu to mohlo prinest ),ale pokud potkam nekoho,o kom vim,ze me nekdy gankoval nebo jinak neprijemne obtezoval,utocim beze slov a ani se neklanim,spis neco jako /spit, /rude . Vetsina ceskych ally guild je v pohode,i kdyz se najdou vyjimky,ze? Automaticky zabijim kohokoliv,kdo ma teply jmeno (tzn. neco jako Legolas,Imladris,Gimli atp. nebot mi to prijde fakt trapny,mozna je to RP,ale co uz )

Opravdu bych te chtel videt jak 1v1 das Imladris

s legolasem mas pravdu, nevim jak nekdo s timhle jmenem muze hrat humana.

Edited by - Elfkam on 06/09/2005 09:23:35
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/09/2005 :  10:16:10  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elfkam

quote:
Originally posted by Sláine

...

Opravdu bych te chtel videt jak 1v1 das Imladris

s legolasem mas pravdu, nevim jak nekdo s timhle jmenem muze hrat humana.

Nemluvil jsem o 1v1, jen ze lidi s takovym jmenem si proste rikaji o prednostni zamereni A btw to,ze je nekdo Marshal a je to Mage s AV buildem vubec neznamena,ze je nejaky ybr PvPer,coz dokazuje i to,ze po prvnim utoku,kdy pouzil PoM Pyroblast a Evocation jsem utekl,sel znovu do stealthu a zautocil o 30 sekund pozdeji,tak uz si nepripadal tak drsnej a zacal utikat pro zmenu on

Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000