Lol to je uchylny. Kazdopadne ja uz si skolu neuzivam ale makam . Jo a k tomu datadisku....sem zvedavej co jim nakonec s toho vyleze. Publish 23 byl zase zabugovanej jak neco, pry nejde kecat ve FS village ani s paemosem aby mohl prevest expu .
Dalsi postreh z grindeni - v MO vcera pobihali tri jedinci, vsichni kriceli ze zakladaji high-lvl hunting group a berou jen lvl 80. Kdyz jsem se na ne podival, tak meli sami lvl 47, 49 a 57 A navzajem se nechteli do grupy vzit, asi jim ti druzi pripadali prilis malo "high-lvl" Dve "americke" hunting grupy, do kterych jsem se nechal zverbovat, se rozpadly po prvnim resp. druhem lairu ("musim na veceri", "musim do vesnice", "musim k trenerovi", dva jednoduse uprostred aoe mlaty prestali bojovat aniz by cokoli rekli ...). Obe skupiny byly tvoreny jako "aoe", pricemz minimalne pulka clenu nemela jediny aoe utok a v jedne se dokonce jeden jedinec pred rozpadem skupiny zeptal "a co je vlastne to aoe?"
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Dalsi postreh z grindeni - v MO vcera pobihali tri jedinci, vsichni kriceli ze zakladaji high-lvl hunting group a berou jen lvl 80. Kdyz jsem se na ne podival, tak meli sami lvl 47, 49 a 57 A navzajem se nechteli do grupy vzit, asi jim ti druzi pripadali prilis malo "high-lvl" Dve "americke" hunting grupy, do kterych jsem se nechal zverbovat, se rozpadly po prvnim resp. druhem lairu ("musim na veceri", "musim do vesnice", "musim k trenerovi", dva jednoduse uprostred aoe mlaty prestali bojovat aniz by cokoli rekli ...). Obe skupiny byly tvoreny jako "aoe", pricemz minimalne pulka clenu nemela jediny aoe utok a v jedne se dokonce jeden jedinec pred rozpadem skupiny zeptal "a co je vlastne to aoe?"
A co je vlastne to aoe?
area of effect - plosný efekt (útok), který zasahuje vše v určité oblasti
maturuje tu letos taky nekdo se mnou nebo budu sam? :)
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired) Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
nj, my ideme do skoly az 5septembra, teda v pondelok (ja dokonca o 16:00 :O) :)
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Jo a vcera bol v MO typek, co robil jedi aoe groupu... ak si nebol jedi a chcel si sa pridat, tak si musel zaplatit 300k a on sam ani nebol jedi
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
hej to je este v pohode, ale ke me na skolu, ke me do tridy.. proste prisel Michal Foret (ten jeden z finalistu superstar)
je mi jasne ze mi neverite, ale bohuzel je to tak :(
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired) Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
hej to je este v pohode, ale ke me na skolu, ke me do tridy.. proste prisel Michal Foret (ten jeden z finalistu superstar)
je mi jasne ze mi neverite, ale bohuzel je to tak :(
Dostal vychovny policek hned pro zacatek ?
dostal :)
jj, vsak preto sa cudujem, ze to tu este nikto nenapisal :)
Ten Starmap mám už dávno hotovej, a to jak s Koudym, tak s Gábinou i Martym.
U toho druhého odkazu - Nagems Jobs je quest Fallen Star, ten druhý je pro maníka v Coronetu hned u starportu (co je bugnutý, páč nejde zabít maník v bunkru na pobřeží), třetí neznám a ten poslední je quest na blue rug adhesive
parada, ani ty zmeny pro multiplayer lode nejsou spatne, respektive jsou vyborne radost mi akorat kazi to, ze se mi nedari od posledniho publishe rozebehnout SWG
parada, ani ty zmeny pro multiplayer lode nejsou spatne, respektive jsou vyborne radost mi akorat kazi to, ze se mi nedari od posledniho publishe rozebehnout SWG
ty jsi ale fintil.. jo a kde je neco o lodich, ja jsem asi slepys..
ty jsi ale fintil.. jo a kde je neco o lodich, ja jsem asi slepys..
neco o lodich sem se tam docetl taky takze ten slepys nejspis budez
Jeste k testovani PUBLIC 24 - nevite jake expy potrebuje ten SL - zustalo to jak to bylo ze 3 vetve potrebovaly pistol exp, a posledni vetev potrebovala combat exp? Nebo to zmenili ? To me na tom taky hodne stvalo. . .
Ale má Mando armor - to stojí za to, nekoupit si nové auto, když budeš mít ve hře Mandalorian Armor (dokud ti devové nezabanují účet, když obchoduješ na netu s předmětama ze hry)
Ale má Mando armor - to stojí za to, nekoupit si nové auto, když budeš mít ve hře Mandalorian Armor (dokud ti devové nezabanují účet, když obchoduješ na netu s předmětama ze hry)
SWG) Vladko Meist - Master Rifleman|Master Marksman|Novice CombatMedic|Novice Pistolero - server Chimaera-European (Eclipse) Vlada : ty ses ten buzerant z Vyvolenych?
SWG) Vladko Meist - Master Rifleman|Master Marksman|Novice CombatMedic|Novice Pistolero - server Chimaera-European (Eclipse) Vlada : ty ses ten buzerant z Vyvolenych?
(jo ty componenty.. ja myslel, ze mluvi uplne o necem jinem lol)
Prosim zkuste mi nekdo poradit. Mam Problem se zadanim platebni karty pri subscribe u SWG.
byl sem subcribe, mesic sem paril zadaco v ramci Total Exp, uz nejsem subscribe, z karty se zadny penize neztrhly (mam tam 700).... a nejde mi dat znova Subscribe: Credit card rejected, but due to system problems.
čau všichni SWG maniaci :o) Mám dotaz, včera mi skončil měsíc zdarma, tak jsem si hned dneska skáknul do banky uložit nějakej ten "keš", vyplnim číslo karty a všechno a ta potvora mi napíše Credit card rejected, but due to system problems. Mám Mastercard Internetcard od E-banky, úplně novou, poradí někdo? Mám už dvoudenní SWG absťák
bud mas malo penez na uctu, nebo blby vyplneni expiration date
Kurňa já jsem tak rád, že máš pravdu, už to běží. Jsem to ale střevo :o) Dík moc
;[[ ale me to nebezi... mam uplne stejny problem ale penize tam mam a exp. date sem zkousel na mesic na rok... etc.. furt nic...