Author |
Topic  |
|
Heru
Starting Member
22 Posts |
Posted - 03/09/2005 : 09:02:50
|
Rád bych to měl puštěný v okně, abych viděl na Icq atd. Je to možný nějak nastavit, nebo případně je na to nějakej program? Díky :)
|
|
| |
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 03/09/2005 : 09:33:50
|
Akurat to riesim :P Interface opt - windowed mode. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 03/09/2005 : 13:14:57
|
quote: Originally posted by Heru
Rád bych to měl puštěný v okně, abych viděl na Icq atd. Je to možný nějak nastavit, nebo případně je na to nějakej program? Díky :)
jo, ja to tak casto hravam, jenom mam krapet problem s tim ze je to trosku tmavsi nez na full screen, nejaky tip? |
 |
|
Heru
Starting Member
22 Posts |
Posted - 03/09/2005 : 15:01:50
|
Jsem asi slepej, ale nemůžu to tam najít. Interface addon mám, ale fakt to tam nevidim ... kde přesně to je? |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 03/09/2005 : 15:28:38
|
Sry sekol som sa :P Video options - windowed mode - ale musis si zmenit rozlisko v zavislosti na velkosti okna, v akom chces hrat, ja mam 800*600 |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Heru
Starting Member
22 Posts |
Posted - 03/09/2005 : 15:47:00
|
Jasně, tohle už jsem našel :))) Díky moc, paráda. |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 10:44:44
|
proč v okně?  |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 11:41:58
|
quote: Originally posted by Nisha
proč v okně? 
protoze si muzu zabrouzdat na web + na icq + mam vetsi fps  |
o_O
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 11:54:14
|
quote: Originally posted by Dibone
protoze si muzu zabrouzdat na web + na icq + mam vetsi fps 
To jsou ti priesti co se nejdriv ptaji na addony, ktere jim zjednodussi hru na mackani 2 maximalne 3 klaves a pak se zeptaji na to jak "hrat" WoW v okne, aby mohli pri surfovat
   |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
Edited by - Seth on 04/09/2005 13:18:00 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 15:27:13
|
quote: Originally posted by Nisha
proč v okně? 
máš větší fps? u mě je to přesně naopak, jako u většiny her, že mám větší fps naopak ve fullscreen. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 15:41:18
|
vyhoda hrani v okne se projevi az kdyz mas 2 monitory.. lze volne prejizdet kurzorem po obouch plochach.. na jedne mit icq.. forum.. ve druhe placat moby ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 15:55:53
|
jinak doporucuji Window mode + zaskrtnout maximalized to potom vypada jako fullscreen bez ramcu |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 18:39:51
|
quote: Originally posted by Seth
To jsou ti priesti co se nejdriv ptaji na addony, ktere jim zjednodussi hru na mackani 2 maximalne 3 klaves a pak se zeptaji na to jak "hrat" WoW v okne, aby mohli pri surfovat

Simple life    |
o_O
|
 |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 09:38:21
|
Já hraju u okna. Má to nějaký vliv ?  |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 10:07:13
|
quote: Originally posted by Rodier
vyhoda hrani v okne se projevi az kdyz mas 2 monitory.. lze volne prejizdet kurzorem po obouch plochach.. na jedne mit icq.. forum.. ve druhe placat moby ;]
Naprostej souhlas. Taky to tak mam. Pred sebou WoW na 19''LCD (Windowed, fullscreen) napravo od nej starou 17'' (ktera se svine tvarila ze ji odesla jedna z barev, ale potom co jsem me to zacalo s*at natolik ze jsem koupil to LCD se srovnala :) s otevrenym thottbotem, ventrilem etc. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Sláine
Starting Member
27 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 10:16:42
|
Az se dostanu domu postnu Vam sem makro,kterym se da jednoduse prepinat z Windowed mode do Full Screen a zase zpet  |
Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;) |
 |
|
night_hawk
New Member

315 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 12:08:34
|
Ja ho musim hrat v okne, protoze v praci to jinak nejde :) musim se jeste u toho starat o lidi... |
 |
|
Sláine
Starting Member
27 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 12:27:35
|
quote: Originally posted by night_hawk
Ja ho musim hrat v okne, protoze v praci to jinak nejde :) musim se jeste u toho starat o lidi...
Jen doufam,ze nepracujes v nemocnici a nepoustis si WoW v okne na nejake lekarske technice  |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 18:32:42
|
Ma to jeste jednu vyhodu, nevim proc ale kdyz hraju v okne jakoze uz standartne tak me nevadi hlasky o updatu antiviru, hlasky firewallu apodobny veci. Driv me to standartne zhazovalo wow nebo aspon nutilo k relogu  |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
Sláine
Starting Member
27 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 09:10:41
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Ma to jeste jednu vyhodu, nevim proc ale kdyz hraju v okne jakoze uz standartne tak me nevadi hlasky o updatu antiviru, hlasky firewallu apodobny veci. Driv me to standartne zhazovalo wow nebo aspon nutilo k relogu 
Mel jsem ten stejnej problem...ICQ a takove podobne veci,kdyz jsi zrovna v instanci nejsou uplne OK,takze Windowed Mode je pro me ted jedina cesta  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 09:34:21
|
ja sem si na windowed zvykl v UO a jak to od te doby nejaka online hra nema, tak desne prskam :D |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 10:01:40
|
Njn, ale ked si mal na UO assista tak hore ten ramcek (hehe, enviem aky je na to odborny nazov) vyzeral ako TitanBar v WOWu  |
 |
|
Sláine
Starting Member
27 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 10:48:02
|
quote: Originally posted by Warlord
ja sem si na windowed zvykl v UO a jak to od te doby nejaka online hra nema, tak desne prskam :D
Cheaaateeerrr!  |
 |
|
Heru
Starting Member
22 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 22:47:54
|
quote: Originally posted by Rodier
jinak doporucuji Window mode + zaskrtnout maximalized to potom vypada jako fullscreen bez ramcu
díky moc, tim líp ! jinak důvody jsou Icq + forums, jak už bylo řečeno |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 08/09/2005 : 11:05:41
|
No UO mela prvni vlastne nastavitelni ui, a to si nepotreboval zadne addony, akorat jeden programek navic ;p
a mohlo to graficky asi 90% co muzes delat i v wow :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 08/09/2005 : 16:43:05
|
jojo.. UO.... *zamackava slzicku* |
 |
|
|
Topic  |