Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 29/08/2005 :  09:34:21  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Kdyztak Bloodthirst , ne bloodshirt ( lol ). Korka ma orcu , 2h axe , crit spec warra , takze ma rage jak nasrano. Cim vic critu , tim vic rage , to je jasne , ze.
Imp. exec. je nanic.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 29/08/2005 :  10:27:28  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Napsal jsem, že IMPROVED execute je na nic, což imho je, protože jakmile dáváš execute, tak už toho moba stejně onehitneš(pokud to není boss a tam tě nějakých 75 dmg opravdu nevyrthne(converts each rage point into additional 15 additional dmg).
A ne, rage mám opravdu vždycky hodně(ať už tankuju, kde do mě hitujou mobové, tudíž rage jak nasráno, nebo v pvp, kde charge>bersk. stance>bers.rage(dostáváš víc rage), hitujou mě 2 lidi, do toho critunu 2 hitama>rage na 100 během 3 sec).
Při normálním grindingu zas tak moc rage nemám, ale vždy si ji na MS najdu :p (jediné, co je z furry specky dobré je Flurry(na kt. bohužel nevyjdou body), enrage, piercing howl a cruelty(možná ještě imp. intercept)
A ano, insta hitem myslím MS(je to tam napsané btw).

Pokud by si ale mermomocí(wtf) chtěl zkusit jinou specku, než je MS a pokud máš navíc někoho, kdo by za tebe držel agro, tak bych doporučil zkusit improved slam. Kdysi dávno jak jsem získal Twig of the world tree(myslím 3.8 spd zbraň) na to respecl a dmg byla fakt slušná. Boucháš místo za 3.8 spd každou sec. Problémem je, že je to channeling abilita, takže když tě někdo hituje, tak to má větší casting time. Ale i tak to bylo vždy do 1.5 sec, takže to bylo docela cool. To ale bylo ještě před změnou bloodthirst(předtmí to dávalo 100% dmg boost když si finishnul minulého moba), takže rage bylo strašně moc(crit za 1000+(na lvl 50) hned na začátku boje ti dalo té rage fakt hodně).

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 29/08/2005 10:31:31
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 29/08/2005 :  14:52:49  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ono je to tak, ze kazdy build podporuje urcitou kombinaci zbrani. Pokud mas furry build, tak se ti obourucka muze zdat slaba, ale s arms buildem, kde mas instant specku, ktera dava damage odvozenou od base damage zbrane, je to o necem trosku jinem. Obourucky totiz existuji o dost pomalejsi nez libovlna jednorucka, takze maji mnohem vetsi damage na jednu ranu, nemluve o tom, ze diky male rychlosti je ta rana jeste o dost vetsi diky bonusu za attack power (ktery je pri pomalejsi zbrani na jednu ranu vetsi nez pri rychlejsi). A plati to na vsechny instant specky, ktere odvozuji damage od zbrane, tj mortal strike, overpower, whirlwind.

Edited by - Rahman on 29/08/2005 14:54:12
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 29/08/2005 :  17:17:20  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
tak to delam neco spatnbe pac ja kdyz skoncim s bojem tak mam rage na 0 a execute my vyjde vzdy jen tak tak a to diky tomu ze to mam o 5 levnejsi.
A ja chci jet jednorucniho wara, pac se mi to libi vic

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 29/08/2005 :  17:40:10  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gotrek Gurnirson

tak to delam neco spatnbe pac ja kdyz skoncim s bojem tak mam rage na 0 a execute my vyjde vzdy jen tak tak a to diky tomu ze to mam o 5 levnejsi.

Tak jeď defensive specku... :p (pokud chceš dualwield, tak sem četl že i přes talenty na DW v fury tree je lepší jet arms kvůli MS).

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

moonwraiths
Starting Member

30 Posts

Posted - 29/08/2005 :  20:04:32  Show Profile  Send moonwraiths an ICQ Message Send moonwraiths a Private Message  Reply with Quote
jestli to tu tak nejak dobre chapu, tak jedes warra s 1h + stit, to si davam jen v instncich.

a ted ten postrech na tu rage proc ji mas min. podle me je to tim ze pouzivas stit a 1h, ja kdyz si to vemu, tak mam taky jen tak tak rage na boj. ale kdyz mam 2h (konkretne whirlwind axe) tak mam rage skoro porad a na vsechno.

MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/08/2005 :  00:29:40  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak aspon ze tak, kdybys mi rekl ze mas po executu nejakou rage, tak bych te musel oznacit za carodeje
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/08/2005 :  14:00:07  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

tak aspon ze tak, kdybys mi rekl ze mas po executu nejakou rage, tak bych te musel oznacit za carodeje

tak me oznac! :) kdyz se nam zbugnul ST, tak my rage naskakovala porad, tusim 10 rage na thick, protoze sme byli porad v boji, takze kdyz sem dal execute, a hned zachvili sme mel 20-30 rage :D skoda jen ze priest/mage chtel jit ven a zazonovat protoze nemoh pit vodu, pac ja tam zazival svuj vecer ;)))

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/08/2005 :  15:23:45  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Ono je to tak, ze kazdy build podporuje urcitou kombinaci zbrani. Pokud mas furry build, tak se ti obourucka muze zdat slaba, ale s arms buildem, kde mas instant specku, ktera dava damage odvozenou od base damage zbrane, je to o necem trosku jinem. Obourucky totiz existuji o dost pomalejsi nez libovlna jednorucka, takze maji mnohem vetsi damage na jednu ranu, nemluve o tom, ze diky male rychlosti je ta rana jeste o dost vetsi diky bonusu za attack power (ktery je pri pomalejsi zbrani na jednu ranu vetsi nez pri rychlejsi). A plati to na vsechny instant specky, ktere odvozuji damage od zbrane, tj mortal strike, overpower, whirlwind.

Ono hlavně taky záleží na tom, jaký hity používáš. Při používání on-next-hit se generuje totiž rage nějak podivně, jakoby se jí generovalo za ten hit málo, každopádně s používáním instanthitů mám rage daleko víc.

Jinak testoval jste někdo jak je to přesně s tím PW:S a jeho vlivu na generování rage z obdrženýho damage?

colldor: ten priest jsem byl já ;)

Edited by - Rakhen on 30/08/2005 15:31:47
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/08/2005 :  15:37:11  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
Ono hlavně taky záleží na tom, jaký hity používáš. Při používání on-next-hit se generuje totiž rage nějak podivně, jakoby se jí generovalo za ten hit málo, každopádně s používáním instanthitů mám rage daleko víc.

za ten hit se negeneruje zadna...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 30/08/2005 :  17:56:50  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Presne tak, navic tim nepridas utok, takze u specek jako heroic strike je uplne jedno jak mas rychlou zbran co se tyce vysledne damage, naopak je lepsi rychlejsi zbran, protoze ztratis min rage tim jednim speckovym utokem, ktery rage nedava.

Ad mlaceni do PW:S, ja mam dojem, ze se rage generuje normalne, ale nemam to otestovane uplne presne. Za mlaceni do imuniho targetu neni rage zadna.
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 01/09/2005 :  01:08:30  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Rogue je po hunterovi class, se kterou mam prumerne jeste docela snesitelne skore (za rovnych podminek (tj dostanu backstab z hidu ale neumiram pri tom u moba)) mam prumer tak 40% na to, ze vyhraju. Ale dobry rogue, ktery mne drzi vetsinu casu ve stunu, je pro mne obvykle neresitelny problem.

S hunterama mivam tak 90%, asi potkavam same totalni lamy, pac s cimkoliv jinym je to vetsinou prinejlepsim cestna smrt :)

PS: Ja vim zem sem pvp lama, ale mazacky to svadim na svuj def build ;-)

No musis byt Orc warrior a rogue bude plakat :O)

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/09/2005 :  09:16:23  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Roman76

No musis byt Orc warrior a rogue bude plakat :O)

dodnes me mrzi ze sem si tenkrat vzal taurena
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/09/2005 :  09:25:49  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to jo, mel si bejt radsi undead

wotf ftw wtfpwn
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/09/2005 :  12:43:49  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

wotf ftw wtfpwn

undead je hnusnej, warrior jeste hnusnejsi (ten armor na nem nevypada nic moc)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/09/2005 :  15:45:12  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

wotf ftw wtfpwn

imho best char pro warr build 31/20 je prave ork diky svym racialum... kdybych tak mel nejakyho znamyho u blizzardu co by me preoperoval na orka, to bych juchal snad cely tyden a kazdy vecer bych se modlil k nejvyssimu aby mu odpustil jeho hrichy
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/09/2005 :  16:11:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
myslis +5 axe? no... to je furt prt proti wotf
urcite si uz potkal warlocka co mel nekdy sukubu - seduce +shadow bolt, seduce shadow bolt.... mrtvej warr, kdyz mas wotf tak to muze zkoncit jinak
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/09/2005 :  16:12:37  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

wotf ftw wtfpwn

undeadka v armoru jakymkoliv je k sezrani, ale doporucuju nechat zapnutej model helmy
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/09/2005 :  16:17:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

wotf ftw wtfpwn

undeadka v armoru jakymkoliv je k sezrani, ale doporucuju nechat zapnutej model helmy

uz si nekdy slisel o anorexii ?

Death to Scourge ! Light, give me strenght!

[Stilgar]
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 01/09/2005 :  16:43:26  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

urcite si uz potkal warlocka co mel nekdy sukubu - seduce +shadow bolt, seduce shadow bolt.... mrtvej warr, kdyz mas wotf tak to muze zkoncit jinak

Imba resist proti stunu... QQ od rogues, kterým resistnu KS, CS 3x po sobě sou super. Navíc +5 axe je cool(zadarmo nějaké desetiny ke critu) no a ještě attack power boost. Přidej k tomu orcský idiotský výraz a dostaneš opravdu to nejlepší, co může být
It's not easy being green :/

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 01/09/2005 :  17:06:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Imba resist proti stunu... QQ od rogues, kterým resistnu KS, CS 3x po sobě sou super. Navíc +5 axe je cool(zadarmo nějaké desetiny ke critu) no a ještě attack power boost. Přidej k tomu orcský idiotský výraz a dostaneš opravdu to nejlepší, co může být

Vsetci vieme ze ty mas orka len koli tomu vyrazu
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/09/2005 :  17:35:51  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nemuzes hodnotit posle haluzi (jako resists 3x po sobe)

to by pak taky fire mage byl nejvetsi owner bo sejme kohokoliv (4x critem po sobe)

ten resist je proste 25% coz mluvi samo za sebe (je to imba jak prase )

[Stilgar]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 01/09/2005 :  17:36:24  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
troll !

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 01/09/2005 17:36:39
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/09/2005 :  17:38:57  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

troll !

tak troll jde vybrat snad uz jedine kvuli tomu vyrazu

pripadne kvuli te polivce a elfi dute kosti 'mon.

[Stilgar]
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 01/09/2005 :  17:46:24  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nemuzes hodnotit posle haluzi (jako resists 3x po sobe)

to by pak taky fire mage byl nejvetsi owner bo sejme kohokoliv (4x critem po sobe)

ten resist je proste 25% coz mluvi samo za sebe (je to imba jak prase )

Šak já nic nehodnotím, jen mě těší trashtalky rogues, kteří v duelech (kt. sou na hovno, ale to oni si vždy myslí, že toho warriora stejně dají :p) potom QQ a vymlouvaj na to, že prohráli kvůli rezistu svých abilit.
Ten resist je prostě super. Dřív jsem byl nasraný, bo jsem nehrál taurena(mmm, velké zbraně a stunz0r), ale teď toho nelituju.
Troll vypadá náhodou cool, ale pouze se spear weapons, jeho způsob držení 2H axes etc. bych fakt nepřekousl
WTB goblin race warrior:/ How you doooin'!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/09/2005 :  19:48:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
resist stunu.. jenze na stun jeste nikdo nechcip, na seduce uz nas chcipli miliony.. na stuny mas insignii, na seduce mas jen a pouze wotf
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/09/2005 :  19:55:52  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
tak jestli jsi nikdy nechcipl na stun tak gratz
ja na HoJ chcipal porad.

warlocku je malo, palu na vetsine serveru hodne (na haumarushu nejmin ze vsech classu :p ) a rogues 2 prdele...

[Stilgar]
Go to Top of Page

moonwraiths
Starting Member

30 Posts

Posted - 01/09/2005 :  21:05:41  Show Profile  Send moonwraiths an ICQ Message Send moonwraiths a Private Message  Reply with Quote
no abych přidal další můj zážitek z napedení hordou, sice tohle je jen první, ale to se přehlídne :-))

prostě jsi jdu takle normálně plnit quest a v tom na mě vlítne druid na 46lvl (já jsem byl na 43lvl). tak jsme tak bojovali on se furt měnil na medvěda a pak zase aby se mohl healnout, ale měl docela smůlu nahýl, když mu to působilo jen z 50% (to bylo díky MS, jestli někdo nepostřehl :-))) ale jednou se mi komplet vyhealoval a pak to zvladnul jen do pulky ( to zrovna měl MS na sobě) a skončilo to tak, že dostal na budku. a to jsem nepoužil ani žádnej potion na heal

MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 01/09/2005 :  22:18:14  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

na stuny mas insignii

Hm, tož ty asi warriora nehraješ, co? :/ Bohužel, insignia u warriora je pouze na slow a root efekty. Warrior neudlá se stunem nic, ani kdyby se posral(no,m ožná nějaký trinket od blacksmithu nebo tak něco). Tudíž, rezist>wotf imo

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/09/2005 :  22:42:08  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja na HoJ chcipal porad.

warlocku je malo, palu na vetsine serveru hodne (na haumarushu nejmin ze vsech classu :p ) a rogues 2 prdele...

ne, na hoj mam insignii
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/09/2005 :  22:46:34  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
Insignia of the XXX
Binds when picked up
Unique
Trinket
Classes: Warrior
Requires Corporal/Grunt
Use: Dispels all Immobilizing, Slowing and Stun effects.

jakej ze mas lvl korko?
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/09/2005 :  22:51:57  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja na HoJ chcipal porad.

ne, na hoj mam insignii

insig jednou za 5 minut čaku, HoJ pri nejhorsim kazdou minutu ...

TO ze na stun je insig neni tas tak platnej argument .. ostatne na fear je taky

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 01/09/2005 22:52:40
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 01/09/2005 :  22:57:50  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Insignia of the XXX
Binds when picked up
Unique
Trinket
Requires Corporal/Grunt

jakej ze mas lvl korko?

60, rank pouze 5(fkin alts)... A jsem si kurva jistý, že to na stuny nefunguje(nebo teda alespoń byl, teď jsem znejistěl :))

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 01/09/2005 23:02:33
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 02/09/2005 :  07:46:25  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
mel bych takovy pravdepodobne dost hloupy dotaz... ohledne sunder armor...

je jasny, ze kdyz ho aplikuju na moba tak nageneruje tu svoji pocatecni hate... a ted by me zajimalo jestli se dava nejaka hate ze sunder armor i kdyz jenom na tom mobovi lezi (nejak periodicky s casem)...

no mmo
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/09/2005 :  09:17:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

insig jednou za 5 minut čaku, HoJ pri nejhorsim kazdou minutu ...

TO ze na stun je insig neni tas tak platnej argument .. ostatne na fear je taky

nez hodi druhej HoJ uz sem bud mrtvej ja nebo on, s warrem nevydrzim tolik, aby se mu ten cooldown nabyl podruhy

na fear je zerk rage
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/09/2005 :  09:18:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
60, rank pouze 5(fkin alts)... A jsem si kurva jistý, že to na stuny nefunguje(nebo teda alespoń byl, teď jsem znejistěl :))

heh.... .... funguje.... ehm....
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/09/2005 :  10:08:58  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

je jasny, ze kdyz ho aplikuju na moba tak nageneruje tu svoji pocatecni hate... a ted by me zajimalo jestli se dava nejaka hate ze sunder armor i kdyz jenom na tom mobovi lezi (nejak periodicky s casem)...

hate sunder se aplikuje pri kazdem pouziti

edit:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warrior&t=361355&tmp=1

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 02/09/2005 10:15:43
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/09/2005 :  12:15:34  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

heh.... .... funguje.... ehm....

<--- got owned :/
Nu což, máš recht, ale stejně používat insig. na stun mi přijde zbytečné(ani sem to neměl zapotřebí, bo imba rezist 8)... rozhodně si ji radši nechám na root. Btw kolikrát se bijete 1vs1 s paladinem? Já co jsem zažil 1vs1 bylo pouze s rouges, kteří se mě snaží dorazit (v BGs). Imho jsou tady ty diskuse stejně úplně k hovnu, protože praxe je prostě jiná než teorie. +1 ftw anyway

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/09/2005 :  13:12:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
aspon uz vis k cemu ta insignie je
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/09/2005 :  13:36:55  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

aspon uz vis k cemu ta insignie je

No, to jsem věděl i předtím, na stun ji stejně ani od tohoto momentu nikdy nepoužiju, bo mi to přijde škoda (jooo kdyby byl cooldown 1 min, tak neřeknu ani ň)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 02/09/2005 :  13:56:27  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
no, je zvlastnize sem si toho taky jeste nikdy nevsiml, ze by insignie sla pouzit pri stun locku od rouga... no, mrknu na to pri prvni prilezitosti :)
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/09/2005 :  14:02:04  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

no, je zvlastnize sem si toho taky jeste nikdy nevsiml, ze by insignie sla pouzit pri stun locku od rouga... no, mrknu na to pri prvni prilezitosti :)

mno, ono to ani nema vyznam na stun lock pouzivat :))
sice ji pouzijes, ale zase hned dostanes dalsi
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/09/2005 :  14:46:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no nejvhodnejsi pouziti je prave na ten HoJ od paladina
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 02/09/2005 :  17:12:48  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

no nejvhodnejsi pouziti je prave na ten HoJ od paladina

nebo 5ti bodovej ks od rogua .... to toho rogua v podstate zabije

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 02/09/2005 :  18:38:36  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:

spis nastve, da gouge, vanish, cheapshot 1x kidney a ma svejch 5 bodu zpatky :)

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/09/2005 :  18:46:40  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

quote:

Do té doby umře :o (vanish se mu nemusí povést, bo rend).

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/09/2005 :  22:45:18  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
na gouge nema energii a nebo ho proste "vypnes" pomoci berseker rage, rend nepouzivam, deep wounds to pokrejou
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 03/09/2005 :  03:35:26  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

quote:

gouge - kdyz neni ve stunu tak muze jak miss tka parry tak dodge coz je u wara kapanek casty
vanish - war okamzite nahodi demo shout a rogue je ze stealthu venku
i kdyby se ten cheap shot povedl tak muze mit maximalne 4 body ( s initiative )
+ na ks je timer ( 20 sekund ) tzn. nemas ho este ready + sis vyplejtval vanish pri diminishing returns GJ
edit : btw. kde na tu gouge vezme energii ?
typickej stunlock vypada takhle
cs ss gouge ks ( dohromady 160 energy ) .. kdyz projde ks tak ti zbude
20-40 enrgie takze nevim kde na ten dalsi gouge ( opet diminishing returns ) vezmes energy

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 03/09/2005 03:38:53
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 04/09/2005 :  20:32:11  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

resist stunu.. jenze na stun jeste nikdo nechcip, na seduce uz nas chcipli miliony.. na stuny mas insignii, na seduce mas jen a pouze wotf

Stun je jedina vec co drzi rogue pri zivote v duelu s Warem takze pokud mu resistnes 25% coz se me zda nekdy ze je to i vice :o) tak zadne stunlocky nehrozi.

Priest 51
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 04/09/2005 :  20:34:46  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Insignia of the XXX
Binds when picked up
Unique
Trinket
Requires Corporal/Grunt

jakej ze mas lvl korko?

Nefacha to na gouge a Sap .. ale je to spickove na Roots a Frost Nova :o)

Priest 51

Edited by - Roman76 on 04/09/2005 20:41:04
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic