Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 guild KOS listy u CZ komunity
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:22:58  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
Mám dotaz. Zkoušel jsem to řešit na hofylandu, ale nějak sem se to nedověděl jak to vlastně je.

Jde mi o horde/ali cz guildy a jejich vzájemné kill on sight

např včera jsem narazil u zdechlin na foru, že mají náše TTH na kosu a přitom většinou /wave /dance /kiss a jdem si po svých (vstup do ubrs,MC a mista kde je velka koncentrace hracu - to je něco jiného)

Vím jen jistě, že CzH mají zdechliny na KOSu

Tak jak to je?

CzH > Zdechliny
Motion > nic
TTH > nic
NH > ?
BDcz > ?
....

jak u hordy?

zdechliny > cokoliv cerveneho

kdyz budu vedet, ze jsme jako guilda na KOSu, tak mi to usetri nervy s tema $%#^ cehama co me gankujou

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25

Edited by - lozes on 24/08/2005 13:01:39

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:24:58  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
U hordy to je...
Horda > Ali

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:27:13  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

U hordy to je...
Horda > Ali

to je slovo do pranice. Pak už bych prosil ještě další post horde > paladin a já ten topic radši rovnou smažu

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:31:20  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k tomu, že paladin je "podskupinou" aliance...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:37:25  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
No cokoliv co je jine nez napsal Tragedy (souhlasim s nim) nema nic spolecneho s PvP serverem a pak to vypada jak to vypada.

Skoda ze neni FFA server

Black
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:38:33  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
u nas je to na kazdym samotnym,nemame zadnej guild KOS,

u me jako u locka mam primarne na kos liste rogue
jinak podle nalady
ikdyz reality a uden zabijim na potkani
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:55:37  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
hm ja si vetsinou ani nevsimam odkdud kdo je .. kdyz je to cerveny a ferovka tak to mastim :)

Ikdyz na ceske guildy jsem prece jenom vysazenej .. nocni hlidka u me vede :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:58:24  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

hm ja si vetsinou ani nevsimam odkdud kdo je .. kdyz je to cerveny a ferovka tak to mastim :)

Ikdyz na ceske guildy jsem prece jenom vysazenej .. nocni hlidka u me vede :)

proc zrovna nocni hlidka?
jinak, ja ferovku od hordy nikdy nedostal, vzdycky pri placani moba nebo piti/jidlo, ale to je asi stejny na obou stranach
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 24/08/2005 :  12:02:17  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
chjoo zase flame
přece není tak těžké napsat..

plan B nemá žádnou cz guildu na KOSu atd...

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/08/2005 :  12:17:33  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lozes

chjoo zase flame
přece není tak těžké napsat..

plan B nemá žádnou cz guildu na KOSu atd...

Plan B nepotrebuje KOS :)
Vlastne jedinej clovek kdo je na "KoS" je Ochrancekoni :))

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/08/2005 :  12:18:55  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss
jinak, ja ferovku od hordy nikdy nedostal, vzdycky pri placani moba nebo piti/jidlo, ale to je asi stejny na obou stranach

HEHEHE :) Tomu nemuzu odolat. Jak jste si nas vychovali takovy nas mate ;)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/08/2005 :  12:27:57  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No když to chceš slyšet...

Zdechliny mají na KOS listu allianci.

Zbytek je o konkrétní situaci na bojišti a o momentální náladě hráče.
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 24/08/2005 :  14:24:14  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
Co sem postrehl tak, nesnasim par lidi z Cz.Her. a Nocni Hl...
Jinak pri farmeni me obcas alici respektuji, tak i ja je.. a kdyz me pri mlaceni moba nekdo killne, tak mu dalsi tri hodiny nedam pokoj i kdybych mel umirat kazdych par minut.. proste ho budu otravovat a hazet na nej doty tak dlouho dokud se z toho nepo...

A na prvnim miste KoS je u me Ragnaros.. uz delsi dobu me se... :D

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/08/2005 :  14:51:02  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Gamca.

Njn s tim nic nenadelas, ja taky nemam rad nektery zdechlinaky (uz si sice nepamatuju, kdo me to tak nasra.), ale ostatni respektuju a obcas na sebe i mavame - treba v alteracu. Kdyz vidim Miralise, Stilgarra, tak si nezapomenu vzpomenout co jsou zac a po te vterine vzpominani nasleduje charge ....

Skoda, ze se neda s Hordou bavit. Ja bych to napriklad vyuzil k rozumne konverzaci a ne k prirazovani Hordaku k jednotlivym castem tela.

Jeste ze existuje ICQ nebo IRC.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 24/08/2005 :  15:18:11  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
když je to férofka > útočim,
když je o hodně nižší level > /wave
když je o hodně vyšší level/je jich víc > stels a zkusim ho zabít když má na sobě moba, nebo stels a jdu jinam

ještě taky nechápu mentalitu některejch lidí (asi tak půlky aliance) - zabiju je když oba chcem farmit stejný moby, oni přijdou pro tělo a začnou 30 metrů ode mě zase farmit stejný moby, asi si myslej, že maj "odbyto" a když je zabiju znova tak to snad považujou za resskill nebo je jim to jedno protože bohužel v pvp neexistuje postih, každopádně to dělá z pvp frašku

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/08/2005 :  17:54:34  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Asi tak, kdyz je nekdo blbej a nevi, kdy ma vyklidit pole, tak umre sedivej nesedivej.
Na druhou stranu kdyz s nejakym alikem 10 minut mlatime moby s tichou dohodou o neutoceni a jemu pak rupne v bedne a gankne mne s dvema mobama na krku, tak fakt nemuze pocitat s nicim jinym nez ze mu to vratim stejnou cestou (gankovat se kupovivu v pohode da i s gimp def warrem).

Ale fakt netusim, proc bych se mel koukat na gildu/jmeno. Jak to neni ork/troll/tauren tak je to potencionelni problem a vic mne nezajima.
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 24/08/2005 :  20:27:16  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
CzH, Nocni Hlidka, Black Dragons CZ.
Honor only, sedych nechavam aj z tychto guild :P

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 24/08/2005 :  23:53:39  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
LOL to je zase topic, ale odpovim ti Lozesi. MdK utoci na kohokoliv kdo se momentalne zda byt na zabiti. Pokud je nepritel moc silny stahujem se a cekame az treba pulne moby a pak se na nej vrhnem. Hlavne at umre.
Jedineho ceho MdK lituji je, ze nemuzem zabijet ostatni cleny Hordy. To je fakt silne omezeni a zasadni nedostatek teto hry. Specialne v AV bych casto nejdriv radsi vymlatil par hordaku nez se vrhnul na alianci.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 25/08/2005 :  00:16:33  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
ja mam na KoS listu trolly NEMAM JE RAD :d

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 25/08/2005 :  10:47:49  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

LOL to je zase topic, ale odpovim ti Lozesi. MdK utoci na kohokoliv kdo se momentalne zda byt na zabiti. Pokud je nepritel moc silny stahujem se a cekame az treba pulne moby a pak se na nej vrhnem. Hlavne at umre.
Jedineho ceho MdK lituji je, ze nemuzem zabijet ostatni cleny Hordy. To je fakt silne omezeni a zasadni nedostatek teto hry. Specialne v AV bych casto nejdriv radsi vymlatil par hordaku nez se vrhnul na alianci.

:))) JJ, to sedi. :) Chtelo by to nejakej FFA server :)))

Jinak je pravda, ze kdyz je nekde skrumaz aliku, tak Ceske ali guildy maji prednost :)

No ale hlavne se musi KoSit Ochrancekoni :)))

Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:53:00  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

Copak ,copak ,sežrali sme ti rodiče,nebo co?

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:05:09  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier

quote:

matku byste mohli to bych vas pak zacal mit rad

Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 30/08/2005 :  15:08:13  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Motion bojuje proti hordě jako celku. Officiální KOS gildu stanovenou nemáme, ale jedni z největších adeptů na KOS jsou zřejmě Reality Sux.
Nebojuje se na místech kde je to pro obě strany nevýhodné (např. Kazzak a pod.)

Osobně bych také mnohdy praštil nejdříve pár jedinců z aliance, ale nejde to - zatím

Ninjagon
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/08/2005 :  15:50:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak to chlapec posral ... ted se na nej chystam. polivka bude vynikajici, chces rasto zebra, nebo je veme durzek ?

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 30/08/2005 :  16:07:56  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
no vzhledem k tomu, co se nám stalo dneska kolem půlnoci, to vypadá, že nás má někdo na KOS listu pěkně vysoko... :(

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Edited by - frantar on 30/08/2005 16:08:54
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/08/2005 :  16:33:42  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Pokud hraju priesta tak KOS cokoli ali co je nešedý. Pokud hraju wara tak RFS (run from sight) na cokoli ali protože překvapivě v lokacích kde se pohybuju potkávám nejnižší level ali zhruba (můj level+3)-(můj level+5). Což u priesta celkem potíž nebyla ani během mobení, ale za wara to vážně nedávám.

Edited by - Rakhen on 30/08/2005 16:37:16
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 30/08/2005 :  16:51:43  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

quote:

tak to chlapec posral ... ted se na nej chystam. polivka bude vynikajici, chces rasto zebra, nebo je veme durzek ?

SMRT TRLLUM :D muj nick ve hre je hanz rad te potkam

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 31/08/2005 :  16:07:04  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frantar

no vzhledem k tomu, co se nám stalo dneska kolem půlnoci, to vypadá, že nás má někdo na KOS listu pěkně vysoko... :(

MOTION? Jo, to ma. Polovina Horde guild bez rozdilu narodnosti. Ale nebojete, jste az za CZH, Salvation a TTH :)

Mozna by stalo za to zamyslet se proc tomu tak je :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 31/08/2005 :  16:09:07  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Pokud hraju priesta tak KOS cokoli ali co je nešedý. Pokud hraju wara tak RFS (run from sight) na cokoli ali protože překvapivě v lokacích kde se pohybuju potkávám nejnižší level ali zhruba (můj level+3)-(můj level+5). Což u priesta celkem potíž nebyla ani během mobení, ale za wara to vážně nedávám.

Learn to play Warrior class noob :)

Ale ted vazne, co mas za build a vybavu? Ja s Furry dualwield warriorem na 36lvl (Ta v podpisu) to v SV mam co se PvP tyce tak 50:50 :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 31/08/2005 :  16:19:31  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
njn, DW je porad nic moc, s arms a whirlwind axe bys to score mel lepsi, az by ti prislo trapny porad ty chudacky zabijet
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 31/08/2005 :  16:31:34  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

MOTION? Jo, to ma. Polovina Horde guild bez rozdilu narodnosti. Ale nebojete, jste az za CZH, Salvation a TTH :)

No hele o tom nepochybujem že nás někdo má na KOSu, ale tohle mohl udělat fakt jen totální ubožák...

Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 31/08/2005 :  17:22:28  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No hele o tom nepochybujem že nás někdo má na KOSu, ale tohle mohl udělat fakt jen totální ubožák...

Edit: Pred chvili se to stalo i Zdechlinam :x Nekdo nam hacknul forum. A plne souhlasim, ze tohle normalni clovek udelat nemuze. Nejaky decko si asi potrebovalo vylecit komplex.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED

Edited by - tsawo on 31/08/2005 19:00:58
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 31/08/2005 :  19:59:53  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No hlavně tím nic nezískal a my jsme nic neztratili, tabulky s raid body jsou zálohovány a rewardu je tolik, že to už stejně nikdo nečetl.

Takže, užij si to...
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 31/08/2005 :  20:02:04  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
podle nás se spíš snaží někdo získat hesla a doufat, že někdo si dal stejnej account na fórum jako do hry...

Edited by - frantar on 31/08/2005 20:02:55
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 31/08/2005 :  20:07:25  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jsme holt slavní :-) Bohužel asi ne tolik jak jsem si myslel, ani na Tiscali, ani na Bonuswebu, ani na iDnesu a dokonce ani na Googlenews o hacku našeho fóra neni ani slovo !!! :((

Edited by - Gabriel on 31/08/2005 20:09:51
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 31/08/2005 :  20:10:05  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
můžem si to aspoň napsat na fóra vzájemně ať jsme víc slavní... ;)

Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 31/08/2005 :  20:16:09  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
hele vy ste tam taky meli flashku "Hacked by turkish hacker" ?

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 31/08/2005 :  20:25:51  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
ze by to byl neo? :X

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 31/08/2005 :  21:30:15  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

hele vy ste tam taky meli flashku "Hacked by turkish hacker" ?

Ne, je tam nějaká jiná hovadina.
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 31/08/2005 :  21:47:19  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
sorry ze to strkam sem, ale sem jedina ktere se nejde ted pripojit?

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 31/08/2005 :  22:41:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ne.. asi uz hackly i wow ;-D nebot jim nejde ani web

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 01/09/2005 :  13:48:04  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Aha, tak jsem to rozhosne nemyslel. Kdyby jsi se nevyjdril v hadankach. JA myslel ze vas nekdo kempil jako guildu ve hre.

Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 01/09/2005 :  15:45:29  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
nevadi kdyz umru nebo kdyz nekoho zabiju, ale nechapu chudaky co musi kempit tela..

Spite - UO Moria - Ranger
Dyshar WoW SM - DarkPriest
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 01/09/2005 :  19:01:26  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
http://www.worldofwarcraft.com/pvp/ zatim je Us ale vypada to hezky, snad to zprovozni aji na EU aspon se muzete kouknout na slozeni top 10 bud camperu(AV) nebo skilleru..
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 01/09/2005 :  20:11:56  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lozes

Mám dotaz. Zkoušel jsem to řešit na hofylandu, ale nějak sem se to nedověděl jak to vlastně je......atd

Tohle je dle meho nazoru dost stupidni napad vubec neco takoveho zjistovat, guildy ktere maji jinou guildu na KOS jsou bud male deti, ktere si neuvedomuji, ze hraji na pvp serveru, nebo lidi, kteri radi sikanuji. Myslim si ze pocet techto KOS guild, ktere ma NEJAKA GUILDA (ne jedinec, chran buh) na KOS listu a ma k tomu dobry duvod je miziva mensina ;)

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/09/2005 :  09:16:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murdoc_
Tohle je dle meho nazoru dost stupidni napad vubec neco takoveho zjistovat, guildy ktere maji jinou guildu na KOS jsou bud male deti, ktere si neuvedomuji, ze hraji na pvp serveru

Naopak, KOS system se na pvp serverech pouziva. Nicmene WoW zatim nema zadny pvp server. WoW ma pouze ally versus horde servery ci normal blue.

Edited by - VT on 02/09/2005 09:16:51
Go to Top of Page

HollyG
Starting Member

23 Posts

Posted - 02/09/2005 :  09:38:17  Show Profile  Send HollyG an ICQ Message Send HollyG a Private Message  Reply with Quote
Kdyz mi nekdo pojede alta a je pro me ?? jde proste do KOS listu a s mainem ho pojedu kdykoli ho uvidim, proste a jednoduche nevim co je na tom nekomu divnyho...
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/09/2005 :  12:35:45  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HollyG

Kdyz mi nekdo pojede alta a je pro me ?? jde proste do KOS listu a s mainem ho pojedu kdykoli ho uvidim, proste a jednoduche nevim co je na tom nekomu divnyho...

kdyz jedu alta a jde po me ?? tak si reknu, ze je to idiot, chudak, leci si mindrak ze dostava naprdel od sobe rovnych atd. a jdu dal nebo se zastavim at je to zamnou a muzu uz bezet ze hrbitova
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 02/09/2005 :  14:31:53  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Learn to play Warrior class noob :)

Ale ted vazne, co mas za build a vybavu? Ja s Furry dualwield warriorem na 36lvl (Ta v podpisu) to v SV mam co se PvP tyce tak 50:50 :)

Já to mám rozhodně víc než 50/50 se stejnýma levelama nebo do +2, jenže většinou mě attackují červení, ?? nebo lebky. A tam už je ten rozdíl statů, levelů, skillů a equipu celkem cítit. Jinak build převážně prot.

Edited by - Rakhen on 02/09/2005 14:40:38
Go to Top of Page

hugo
Starting Member

59 Posts

Posted - 06/09/2005 :  08:17:30  Show Profile  Send hugo an ICQ Message Send hugo a Private Message  Reply with Quote
ja mam KOS kazdyho kdo ma v nicku / guildname 'CZ' pride me to stupid :)

Woodoo - Shaman - Zdechliny

Edited by - hugo on 06/09/2005 08:18:08
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/09/2005 :  09:10:36  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
Jak uz tu nekteri prede mnou psali,nemam problem s lidma co mi napadaji alt,kdyz jsou o 8+lvlu vys,tem se jen smeju (viz druid co me honil pres pulku Ashenvale v travel forme a vzdy kdyz byl blizko sel do castera a chtel mi dat entangling roots,takze automaticky Blink a chudak se me jal honit znovu...kdyz tohle pokracovalo asi 10minut uz jsem se fakt zmohl jen na /point a /laugh,protoze nechapu co mu to mohlo prinest ),ale pokud potkam nekoho,o kom vim,ze me nekdy gankoval nebo jinak neprijemne obtezoval,utocim beze slov a ani se neklanim,spis neco jako /spit, /rude . Vetsina ceskych ally guild je v pohode,i kdyz se najdou vyjimky,ze? Automaticky zabijim kohokoliv,kdo ma teply jmeno (tzn. neco jako Legolas,Imladris,Gimli atp. nebot mi to prijde fakt trapny,mozna je to RP,ale co uz )

Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000