Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI po CURB
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/08/2005 :  19:58:17  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

No jistě je to pravda, že jim jde jenom o peníze, ale řekni mi, komu dnes jenom o peníze nejde? Rozhlidnu se a co vidím? Obchodníky co mi s úsměvem prodají polorozpadlou věc, hlavně že vydělají, banky co mi kradou z účtu 10x víc, než kolik mi na úrocích platí, šéfa, co vymšlí voloviny, hlavně když to přinese nějakou korunu, ale kdyby se něco stalo, tak všechno je psané na manželku? Všichni se ženou jenom za korytem.

Ono to jde delat dvema zpusoby. Dokonce i ve stejne firme abychom nemuseli jit daleko.

But se to dela jako v SWg. Nerfy, Hnusne datadisky. Absolutni srani na hrace. Nebo se to dela tak jako v EQ2 kde se clovek kralovsky bavi. Vse je bez bugu (bugy opravujou dene a to i kdyz si prectu jakej opravkili nevim v cem spocival) krasna grafika a expansion packy dostavaj lidi s station acces zdarma. Pak je radost za hru platit.

Kazda hra je produkt jako treba rohlik. Pokud mi rohjlik nechutna tak za nej ze me penize nevytahnou. But zmenej recepturu nebo prijdou o zakaznika. Proste bud to delas tak ze zakaznik rad zaoplati za kvalitu nebo z lidi tahas penize. Pak zustanou jen ty co nemaj dost intelektu nebo odvahy na to jit jinam.

naprosto souhlasim, az na posledni vetu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/08/2005 :  20:00:27  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:
Originally posted by Almych
zkus tenhle charakter builder
http://www.bloodfin.org/modules/mydownloads/

Diky.
Takze ted mi jen zbyva dogrindit ... 34M jedi XP

Počítal jsem to
- se špatnou nebo slabou grupou 50-80k XP za hodinu
- s normální AOE grupou 100-120k Xp/hod
- s velmi dobrou a sehranou AOE grupou 150-200k XP/hod

Vychází mi to na cca 90 dnů hraní 3-4 hodiny denně

ja delal ve slabe/spatne grupe 100k za hodinu
v normalni AOE 200k - 300k za hodinu
a ve spickove AOE az 500k za hodinu

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/08/2005 :  20:04:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

jezree - je to teda jen můj názor ale raději kdyby nedávali nic tak by mi to nevadilo... kouknu na rewardy a roluju dolů a samý repliky na dekoraci house. teda nevím možná někteří hráči ocení dekorace ale mě osobně připadaj uplně zbytečný, do domu mi nikdo neleze a abych se na to koukal těch pár vteřin když loguju do hry a ze hry, no nevim. a pokud vím tak z rewardů které za něco stály, nebral žádný z nich práci crafterům. (ADK, self powered harv,. crate of resaurces) naopak práci crafterům berou datáče (necrosis loot hovoří sám za sebe) Jedinej význam dekorací vidím v tom, že to prodám nějakýmu úchylovi co jich chce mít doma 30...
Ad doc : doc měl ve starým systému mnohem vyšší credit. jednak si mohl slušně vydělat buffovanim, a hlavně byli mezi nimi velké rozdíly. Určítě měl každý svého favorita co měl dobrý buffy a naopak lamy co buffovali na prd.. a taky sehnat dobrý buffy byl docela problém a právě toto trochu nutilo hráče přemýšlet.

a me zase prislo uplne na hovno, ze jsem logl dohry a prvni vec, co jsem musel udelat, abych si mohl vubec zahrat, bylo shanet doktora a pokud jsem se bohuzel lognul rano nebo kolem poledne, tak to byl casto velky problem..

stejne tak, kdyz jsem nedejboze zhebl, napr. uprostred pvp boje, tak hovno hovno, pekne si bez shanet buffy, abys mohl pokracovat a doufej, ze mezitim nebude po bitve..

takze buffy, dekuji nechci..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/08/2005 :  08:16:48  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kazda hra je produkt jako treba rohlik. Pokud mi rohjlik nechutna tak za nej ze me penize nevytahnou. But zmenej recepturu nebo prijdou o zakaznika. Proste bud to delas tak ze zakaznik rad zaoplati za kvalitu nebo z lidi tahas penize. Pak zustanou jen ty co nemaj dost intelektu nebo odvahy na to jit jinam.

No, pokud mi ten rohlík nechutná, ale mám hlad, tak ho přece jenom sním. Abych kvůli tomu kupoval zeleninu, kterou nemám už tuplem rád, která se mi hnusí už od toho, jak vypadá, a na kterou nestačí můj žaludek, to už tuplem nemusím.

(Hehe, to zní jako ve StoreWars )

Edited by - Drizzt DoUrden on 25/08/2005 08:17:25
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/08/2005 :  10:45:44  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

a me zase prislo uplne na hovno, ze jsem logl dohry a prvni vec, co jsem musel udelat, abych si mohl vubec zahrat, bylo shanet doktora a pokud jsem se bohuzel lognul rano nebo kolem poledne, tak to byl casto velky problem..

stejne tak, kdyz jsem nedejboze zhebl, napr. uprostred pvp boje, tak hovno hovno, pekne si bez shanet buffy, abys mohl pokracovat a doufej, ze mezitim nebude po bitve..

takze buffy, dekuji nechci..

neříkám stejnej systém jako byl, to uznávám že bylo k hovnu, bez buffu se nedalo hrat.. dnes buff trva chvili a hlavne vsichni docove buffuji stejne silně, stejnou duration..coz je imo naprd. stačí namastrovat doce a ses hotov, hlava muže vypnout, použivaš furt dokola stejny specky, buffy spadly z nebe, nic neshanim, nepřemýšlím, hraju, hraju, dám si burger, říhnu a zase hraju :) já spíše poukazuju na to jak to celkově zjednodušili a neustále zjednodušují, a to se netýká zdaleka jen doce, je toho spousta.

jůůz d fóós

Edited by - JerzeeG on 25/08/2005 11:06:33
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:05:45  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

neříkám stejnej systém jako byl, to uznávám že bylo k hovnu, bez buffu se nedalo hrat.. dnes buff trva chvili a hlavne vsichni docove buffuji stejne silně, stejnou duration..coz je imo naprd. stačí namastrovat doce a ses hotov, hlava muže vypnout, použivaš furt dokola stejny specky, buffy spadly z nebe, nic neshanim, nepřemýšlím, hraju, hraju, dám si burger, říhnu a zase hraju :) já spíše poukazuju na to jak to celkově zjednodušili a neustále zjednodušují, a to se netýká zdaleka jen doce, je toho spousta.

nerekl bych, ze vsecko zjednodusili.. ba naopak.. vezmi si napriklad zradlo.. pred CU sis sezral na grind automaticky 2xbrandy pripadne canape, na pvp vercupti, synthsteask, thatikillo a uz si ani nepamatuju vsecky..
dneska musis poradne spekulovat a koumat, jake zradlo a jake kombinace pouzijes..

co se tyce combat povolani.. napr. rifleman - misto padesati specek z doby preCU, z kterych byly pouzitelne stejne dve tri mas ted tech specek mene, ale za to pouzitelne jsou opet dve tri..
a doktor ? pokud si vzpominam, tak i u doca jsi pred CU pouzival porad dokola stejne specky.. v bitve heal heal haseniohnicku heal
v "ne-bitve" applybuff applybuff aplybuff ..

co armory, kdysi byli vsichni v composite a ty jsi musel "premyslet" leda nad tim, jestli dotycny ma jen bezny armor, nebo spickovy drahy uber armor s resistama 95% a tudiz je temer nesmrtelny..
dneska mas 3 kategorie (a mnoho vzhledu) armoru a muzes podle toho posoudit, jestli ma na tvoji zbran velkou resistenci, stredni ci slabou..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 25/08/2005 11:06:55
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/08/2005 :  12:23:20  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
co se týče doce, sehnat nebo vyrobit uber buffy byl problém. mastera doce jsem měl dost dlouho a vím o čem mluvím taky mě hra s docem mnohem více bavila. Nehledě na to že sem si mohl dobře vydělat. někdy jsem neměl na jediho náladu tak jsem prostě sednul do Theedu a buffoval a bylo to v poho, mě se to líbilo jak to bylo..
ohledně jídel, ano ted jich je sice více ale zase to podělali že je na každém vidíš.. opět zjednodušení pro ostatní. vychytáš si kombinaci, trapis se s tím a pak ses citelnej jak kniha, každej ti to může okopčit.. aspon tohle mohlo zustat zakryty. nemusíš nic vymýšlet, stačí zajet do theedu, podívat se na nějakýho uber jediho co má podobnej templ, koukneš co má sežráno a je to. Nemyslíš, skopčíš... pamatuju ve starým systému uber meleery co nikomu svý kombinace jidel nerekli a taky byli schopni serezat knighta. bylo to jejich knowhow, byli to inteligentní lidi co to testovali a vymýšleli speciality.. jeden TKM myslim Siamak se jmenoval, ten dokazal skoro jen v trenyrkach přes 10 minut naplno duelit s knightem a pak ho incap.. takovy dnes nepotkavam.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:34:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

co se týče doce, sehnat nebo vyrobit uber buffy byl problém. mastera doce jsem měl dost dlouho a vím o čem mluvím taky mě hra s docem mnohem více bavila. Nehledě na to že sem si mohl dobře vydělat. někdy jsem neměl na jediho náladu tak jsem prostě sednul do Theedu a buffoval a bylo to v poho, mě se to líbilo jak to bylo..
ohledně jídel, ano ted jich je sice více ale zase to podělali že je na každém vidíš.. opět zjednodušení pro ostatní. vychytáš si kombinaci, trapis se s tím a pak ses citelnej jak kniha, každej ti to může okopčit.. aspon tohle mohlo zustat zakryty. nemusíš nic vymýšlet, stačí zajet do theedu, podívat se na nějakýho uber jediho co má podobnej templ, koukneš co má sežráno a je to. Nemyslíš, skopčíš... pamatuju ve starým systému uber meleery co nikomu svý kombinace jidel nerekli a taky byli schopni serezat knighta. bylo to jejich knowhow, byli to inteligentní lidi co to testovali a vymýšleli speciality.. jeden TKM myslim Siamak se jmenoval, ten dokazal skoro jen v trenyrkach přes 10 minut naplno duelit s knightem a pak ho incap.. takovy dnes nepotkavam.

mno .. v trenkach, vsak ono to proti jedimu tehda bylo jedno, jestli mas trenky nebo armor, nebojsi to uz zapomnel ?

a udelej si dneska TKM, Mdoc a Mbrawlera a muzes duelit s knightem treba hodinu, resp. nez mu dojde force a pak ho zabijes..

add doc - uz jsem to rekl jednou, zopakuju - nutnost po lognuti shanet buffy, abys vubec mohl neco delat je na hovno, chvala panubohu za to, ze uz to tak neni..
buffy maji byt jen prilepseni, ne prostredkem k tomu, stat se kingem - to plati jak pro doktorske, tak pro zradlo..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:56:48  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

buffy maji byt jen prilepseni, ne prostredkem k tomu, stat se kingem - to plati jak pro doktorske, tak pro zradlo..

Tim si me pripomel jednu myslenku - na foru v diskusi o silenych kombinacich jidla/piti/stimpacku se po pripominkach typu "to dela ne-jedi silnejsi (nebo srovnatelne) s jedi" nekolik lidi ozvalo "ste hloupi, vzdyt jedi to prece muzou delat taky!". Ve mne v tom okamziku zacala vrit krev - copak se jedi budou dopovat? Nacpavat povzbuzujicim jidlem a chlastem? Drogama? Jedi, jejichz sila i slabost spociva v cistem spojeni se silou????

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:09:36  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Jen poznamka. S tim zradlem do PvP to byvalo vyzne slozitejsi nez to popisujes :-) Ale budis ti odpusteno nebot jsi PvP v ty dobe nedelal.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:09:55  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
Amaranta, aka Maura
The Greatest Bounty Hunter on Eclipse.
Holo-images of Jedi I PWNT.
... has executed 306 Jedi criminals since the Combat Upgrade.
... has collected 61,485,000 credits from Jedi bounties.

tady ma screeny z kazdeho zabiti - http://flickr.com/photos/54573863@N00/ -mezi umrlci je i devina

takze vidite, ze to jde, kdyz se chce..

BTW: mam dojem, ze to byla ona, co me obtezovala v pondeli vecer v bohemce, jak nam nicili zrovna ty zakladny, nez jsme sli na necrosise..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:14:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jen poznamka. S tim zradlem do PvP to byvalo vyzne slozitejsi nez to popisujes :-) Ale budis ti odpusteno nebot jsi PvP v ty dobe nedelal.

delal a nebylo.. (ok neco malo bylo, jeste bylo zradlo na dodge, mliko a par dalsich, uzivanych dle povolani)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:21:04  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tim si me pripomel jednu myslenku - na foru v diskusi o silenych kombinacich jidla/piti/stimpacku se po pripominkach typu "to dela ne-jedi silnejsi (nebo srovnatelne) s jedi" nekolik lidi ozvalo "ste hloupi, vzdyt jedi to prece muzou delat taky!". Ve mne v tom okamziku zacala vrit krev - copak se jedi budou dopovat? Nacpavat povzbuzujicim jidlem a chlastem? Drogama? Jedi, jejichz sila i slabost spociva v cistem spojeni se silou????

kdykoli a kdekoli

myslis si snad, ze ve filmu, ci knize se bobafett pred utokem na svuj cil nakrmil, napil a nafetoval ?

nenakrmil, nenapil a dokonce ani nenafetoval, i kdyz by ho k tomu jeho jmeno opravnovalo

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:35:12  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

[
kdykoli a kdekoli

myslis si snad, ze ve filmu, ci knize se bobafett pred utokem na svuj cil nakrmil, napil a nafetoval ?

nenakrmil, nenapil a dokonce ani nenafetoval, i kdyz by ho k tomu jeho jmeno opravnovalo

Errrm, je to snad poprve co slysim, ze Boba Fett je Jedi ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  15:10:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[
kdykoli a kdekoli

Errrm, je to snad poprve co slysim, ze Boba Fett je Jedi ...

to asi slysis spatne.. protoze tady nikdo nic takoveho nerekl, dokonce ani nenapsal..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/08/2005 :  15:24:01  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

to asi slysis spatne.. protoze tady nikdo nic takoveho nerekl, dokonce ani nenapsal..

Ja mluvil POUZE o Jedi a tys mi muj nazor vyvracel na prikladu Boby Fetta. Z toho plyne jednoznacna inkluze - Boba Fett je Jedi!

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  16:56:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja mluvil POUZE o Jedi a tys mi muj nazor vyvracel na prikladu Boby Fetta. Z toho plyne jednoznacna inkluze - Boba Fett je Jedi!

rikal jsi, ze ne-jedi se diky buffum (zradlo, piti, fet) mohou vyrovnat jedium a tvrdis, ze jedi by nemeli uzivat buffy, protoze..

a ja tvrdim, ze jsem v zadnem SW filmu ani knize nenarazil na to, ze by jakakoliv postava, at jedi nebo ne-jedi uzivala pred bojem nejake buffy..
tedy ani bobafett neuziva..

takze jednak jsi nemluvil POUZE o jedi a navic sis mylne spojil - v duchu absurdni logiky typu ja mam sestru, achelors bratra, takze jsme ja a achelors sourozenci - dve naprosto rozdilne veci..

jinymi slovy:
to, ze ty si myslis, ze jedi by nemeli uzivat buffy
a
to, ze ja jsem napsal, ze ani bobafett neuzival buffy
se NEROVNA
tomu, ze bobafett je jedi
znamena to, ze buffy neuzival nikdo - nejen jedi, ale neuzivali je ani ne-jedi, tedy ani nas znamy bobafett..

staci to takhle ?

jo a priste se vyvaruj tech prejatych terminu - musel jsem se kvuli tobe zvednout a jit podivat vedle do pokoje do slovniku cizich slov..
leda ze bys mel odkaz na nejaky kvalitni slovnik cizich (prejatych) vyrazu na webu a chtel bys mi ho rict

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yazon
New Member

117 Posts

Posted - 25/08/2005 :  17:05:58  Show Profile Send Yazon a Private Message  Reply with Quote
quote:

krom deviny a jeste jednoho typka jsou tam samy trubky typu RedEye ktery spadnou na tri rany...

Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/08/2005 :  17:13:32  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yazon

quote:

krom deviny a jeste jednoho typka jsou tam samy trubky typu RedEye ktery spadnou na tri rany...

takze misto BH -> NH (NoobHunter)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/08/2005 :  17:30:21  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

rikal jsi, ze ne-jedi se diky buffum (zradlo, piti, fet) mohou vyrovnat jedium a tvrdis, ze jedi by nemeli uzivat buffy, protoze..

a ja tvrdim, ze jsem v zadnem SW filmu ani knize nenarazil na to, ze by jakakoliv postava, at jedi nebo ne-jedi uzivala pred bojem nejake buffy..

takze jednak jsi nemluvil POUZE o jedi a navic sis mylne spojil - v duchu absurdni logiky typu ja mam sestru, achelors bratra, takze jsme ja a achelors sourozenci - dve naprosto rozdilne veci..

Jerzee, ty bud neumis, nebo nechces umet cist. Jak muze kazdy najit vyse, nikdy jsem nerikal ze "ze ne-jedi se diky buffum (zradlo, piti, fet) mohou vyrovnat jedium". Snadno kazdy nahledne, ze jen jen ukazuji na prispevek na foru, ve kterem se o tomto diskutuje.
Ja pak mluvim opravdu JENOM o Jedi, pricemz mym nazorem opravdu je to, ze Jedi nedopuje.

Tuto vetu pak ty sam zduraznis ve sve odpovedi a pokracujes textem:
quote:

kdykoli a kdekoli

tudiz opravdu syntakticky spojujes svuj text (a to jak ono "kdykoli a kdekoli", tak informaci o (ne)chovani Boby Fetta) s mym zduraznenym nazorem na Jedi.

A vzhledem k zakladnim pravidlum logiky pak vypada situace nasledovne:

- ja izoluji objekt (resp. tridu) A (Jedi) a jako hypotezu predkladam jeji vlastnost aa (nefetuji)
- ty v prime naslednosti predkladas hypotezu, ve ktere spojujes objekt A s vlastnosti bb (kdykoli a kdekoli), ktera je negaci vlastnosti aa
- jako dukaz predkladas tvrzeni, ze pro izolovany objekt B (Boba Fett) neexistuje dukaz vlastnosti bb a to i presto, ze v samotnem prostoru SWG existuje projev bbb zjevne odvozeny od vlastnosti bb
Pokud vsak tvrzeni, zalozene na projevu bbb objektu B (resp. od nej odvozenych objektu BB) a moznosti projevu bbb objektu A v prostoru SWG chces predlozit jako dukaz implikujici vlastnost bb objektu A, pak toto lze pouze za podminky ekvivalence (minimalne vzhledem k vlastnosti bb resp. aa resp. prostoru aa + bb) objektu B a A. A prave hypoteza teto ekvivalence je zcela jasne syntaxi (stavbou) tve puvodni reakce predlozena.

Staci takto?

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 25/08/2005 :  18:38:27  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ted je asi na PVP optimalni mit asi tyto template...

1. master sabers/4440def/4000heal/3002enhancer
-mas force speed 2 a spolecne s MSLS dokazes rychleji zasazovat utocnikovy rany s chane forcem good

2. 0404 sabers/mdef/4020heal/3004enhancer
-mas force speed a skombinaci s MSdef jsi kombo co dokaze skoro prezit cokoliv a diky meditaci se ti rychle regeneruje force

3. master sabers/master defender/3000 heal/2000 enhancer
-rychlej utok diky force speed2, silna defenze jen ten heal za 1000 neni nic moc.Musis to kombinovat ze stimpacky

4. master sabers/master defender/4040 heal
-velice silny template diky silnemu heal a debufu utocnika ma tento jedi sanci prezit utok utocnika. Jedina nevyhoda nedokaze utect

ja mam z techto template 3 moznost

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  18:57:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jerzee, ty bud neumis, nebo nechces umet cist. Jak muze kazdy najit vyse, nikdy jsem nerikal ze "ze ne-jedi se diky buffum (zradlo, piti, fet) mohou vyrovnat jedium". Snadno kazdy nahledne, ze jen jen ukazuji na prispevek na foru, ve kterem se o tomto diskutuje.
Ja pak mluvim opravdu JENOM o Jedi, pricemz mym nazorem opravdu je to, ze Jedi nedopuje.

ne.. mluvil jsi i o ne-jedi
nejprve jsi tlumocil zdanlive cizi nazory z fora
dale jsi pokracoval svym osobnim nazorem, ktery je uz ted vicemene zrejmy, nicmene v onu chvili to jasne nebylo, protoze jsi neoddelil zretelne cast textu, kdy pouze reprodukujes (zdanlive) jine nazory a kdy uplatnujes sve..
slovy "Ve mne v tom okamziku zacala vrit krev - copak se jedi budou dopovat?" jsi navodil dojem, ze s tim reprodukovanym nazorem o ne-jedi souuhlasis, tedy ho prejimas za svuj..
protoze kdyz ti zacala vrit krev kvuli tomu, ze se jedi budou dopovat, tak nejspise proto, ze tomu veris, ze se tak skutecne stane
a aby se mohlo tohle stat (ze se jedi zacnou dopovat), tak tomu musi predchazet i situace, ze se budou dopovat ne-jedi (resp. nemusi, teoreticky muze nastat i situace, ze se budou dopovat pouze jedi a ne-jedi nebudou - ale v nasem pripade je z textu zrejme, ze dopovani jediu je mineno jako reakce na dopovani ne-jediu)

quote:
Tuto vetu pak ty sam zduraznis ve sve odpovedi a pokracujes textem:
quote:

kdykoli a kdekoli

tudiz opravdu syntakticky spojujes svuj text (a to jak ono "kdykoli a kdekoli", tak informaci o (ne)chovani Boby Fetta) s mym zduraznenym nazorem na Jedi.

tohle je tvuj druhy omyl, ale castecne za nej mohu i ja

jak se muzes podivat zpet, za slova kdykoli a kdekoli jsem umistil dva smajliky - jeden "cool" s brylema a druhy smejici se
predpokladam, ze na jejich vyznamu se shodeneme - cool je proste cool, neco co se mi libi, s cim souhlasim
smejici se, pokud je samostatne, tak znaci, ze me neco hodne rozesmalo
pokud je umisten za textem, znamena, ze predchozi text je myslen jako vtip, ci ironie

takze dle meho puvodniho predpokladu umisteni smajliku melo dat zretelne najevo "ton" predchozich tri slov a zaroven s naslednym volnym radkem dostatecne zduraznit, ze se jedna o vtipnou reakci na zvyrazneny text
a dale pokracuju dvema radky o bobafettovi, ktere uz se zvyraznenym textem nemaji mnoho spolecneho

a tady je muj prohresek, mel mezi prvnim radkem a naslednyma udelat vetsi mezeru a druhy a treti radek napsat hned tesneji k sobe navzajem

nicmene, vzhledem k tomu, ze tady jsou rozumni lidi, kteri navic vi, ze bobafett NEBYL jedi, usoudil jsem, ze smajlici budou dostatecnym oddelovacem..

nasledujici text uz komentovat nebudu, protoze je zamyslen hlavne jako pobaveni nas vsech
quote:
A vzhledem k zakladnim pravidlum logiky pak vypada situace nasledovne:

- ja izoluji objekt (resp. tridu) A (Jedi) a jako hypotezu predkladam jeji vlastnost aa (nefetuji)
- ty v prime naslednosti predkladas hypotezu, ve ktere spojujes objekt A s vlastnosti bb (kdykoli a kdekoli), ktera je negaci vlastnosti aa
- jako dukaz predkladas tvrzeni, ze pro izolovany objekt B (Boba Fett) neexistuje dukaz vlastnosti bb a to i presto, ze v samotnem prostoru SWG existuje projev bbb zjevne odvozeny od vlastnosti bb
Pokud vsak tvrzeni, zalozene na projevu bbb objektu B (resp. od nej odvozenych objektu BB) a moznosti projevu bbb objektu A v prostoru SWG chces predlozit jako dukaz implikujici vlastnost bb objektu A, pak toto lze pouze za podminky ekvivalence (minimalne vzhledem k vlastnosti bb resp. aa resp. prostoru aa + bb) objektu B a A. A prave hypoteza teto ekvivalence je zcela jasne syntaxi (stavbou) tve puvodni reakce predlozena.

Staci takto?

a posledni vec:

jsem ji naprosto jist, ze jsi muj puvodni, rekneme "nesikovne" usporadany post pochopil presne tak, jak jsem ho zamyslel a verim, ze sis nemyslel, ze chci tvrdit, ze bobafett byl jedi

ale protoze jsi rozeny stoural a sprymar, jak jsem si vsiml jiz tady na foru i ve hre (a za coz jsem velmi rad, protoze je mi tvuj styl humoru velmi blizky), nemohl jsi to nechat bez povsimnuti a musel jsi si rypnout..

vid ze je to tak ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/08/2005 :  20:11:09  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

a posledni vec:

jsem ji naprosto jist, ze jsi muj puvodni, rekneme "nesikovne" usporadany post pochopil presne tak, jak jsem ho zamyslel a verim, ze sis nemyslel, ze chci tvrdit, ze bobafett byl jedi

ale protoze jsi rozeny stoural a sprymar, jak jsem si vsiml jiz tady na foru i ve hre (a za coz jsem velmi rad, protoze je mi tvuj styl humoru velmi blizky), nemohl jsi to nechat bez povsimnuti a musel jsi si rypnout..

vid ze je to tak ?

Ovsem, ze jsem pochopil, ale nemohl jsem odolat a nevyuzit nabidnute sance a logicky tuto syntaxi nerozvest!

A jestli budes zlobit, tak bude nasledovat dvoustrankovy rozbor za pomoci teorie her a prvocisel!!!

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/08/2005 :  20:17:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a posledni vec:

vid ze je to tak ?

Ovsem, ze jsem pochopil, ale nemohl jsem odolat a nevyuzit nabidnute sance a logicky tuto syntaxi nerozvest!

A jestli budes zlobit, tak bude nasledovat dvoustrankovy rozbor za pomoci teorie her a prvocisel!!!

chces me zabit ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:14:05  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
fakt je ten, ze kdo hral rad s doktorem, je ted v prdeli. Zustala mu jen nepouzitelna mrdka, kterou nikdo nepotrebuje. Jerzee nikdy naruzivym doktorem nebyl, coz vysvetluje jeho postoj - ze doktory nepotrebuje. Kdo mel ale doktora rad a delal ho pro ostatni, vi, že povolaní podobneho typu v swg ted neni.. skoda.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:20:15  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
A btw jerzee, jak jsi poznal, ze Boba Fett neměl ve filmu ani buff, ani drogu a foods... Je tam o tom nějaká zmínka? Ja to nepoznal.

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:30:17  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Tak z trochu jiného soudku - včerejší grindění mne značně znechutilo. V MO samej sebevědomej Američan, ale když přijde na věc tak skutek utek:
- zapojil jsem se do 2 cizích grup, 3 sám založil
- 4x během prvního a 1x během třetího lairu jsme z plné skupiny zbyli jen 2 (já a Werehammie nebo já a Ocogak). Supermani vždycky po pár minutách od odletu z MO museli AFK, do vesnice, trénovat, craftit, pro buffy, nechat si od maminky utřít zadek ...
Za téměř dvě hodiny "grindění" jenom necelých 180k XP za cenu neustálých a marných pokusů o udržení funkčnosti a celistvosti skupiny, to je k vzteku ...

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:37:44  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Amaranta, aka Maura
The Greatest Bounty Hunter on Eclipse.
Holo-images of Jedi I PWNT.
... has executed 306 Jedi criminals since the Combat Upgrade.
... has collected 61,485,000 credits from Jedi bounties.

tady ma screeny z kazdeho zabiti - http://flickr.com/photos/54573863@N00/ -mezi umrlci je i devina

BTW: mam dojem, ze to byla ona, co me obtezovala v pondeli vecer v bohemce, jak nam nicili zrovna ty zakladny, nez jsme sli na necrosise..

tyjo, v realu je to holka, vražedkyně, klobou dolů. v ruce drží rifli, takže asi rifleman, bh. Nevite jaky ma template?

V tom seznamu jsem našel jen dva oldschoolery co znam, devina a reave, takze jsou to asi vetsinou rychlokvašky. Ale i tak je to obdivuhodne..

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:44:51  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote

[/quote]
tyjo, v realu je to holka, vražedkyně, klobou dolů. v ruce drží rifli, takže asi rifleman, bh. Nevite jaky ma template?

V tom seznamu jsem našel jen dva oldschoolery co znam, devina a reave, takze jsou to asi vetsinou rychlokvašky. Ale i tak je to obdivuhodne..
[/quote]
tak pomalu to z tech screenu lustim, vypada to na:
MBH, MRM, CM 4000 - area nebo ranged stimpacky

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/08/2005 :  12:48:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

fakt je ten, ze kdo hral rad s doktorem, je ted v prdeli. Zustala mu jen nepouzitelna mrdka, kterou nikdo nepotrebuje. Jerzee nikdy naruzivym doktorem nebyl, coz vysvetluje jeho postoj - ze doktory nepotrebuje. Kdo mel ale doktora rad a delal ho pro ostatni, vi, že povolaní podobneho typu v swg ted neni.. skoda.

danca byl doktor od zacatku do CU..
obcas jsem s jeho postavou hraval a sedaval v coronetu, ci MO..
craftil jsem s nim vylucne ja..

a ano, bylo to super vydelavani, ale jinak system buffu o nicem..

po CU jsem si udelal doktora mastra a byl jsem nadmiru spokojen.. za buffy byli vsichni vdecni, stejne jako za heal a ress..
tak jako jsme ted radi, kdyz mame v grupe treba Arkose..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/08/2005 :  12:54:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

A btw jerzee, jak jsi poznal, ze Boba Fett neměl ve filmu ani buff, ani drogu a foods... Je tam o tom nějaká zmínka? Ja to nepoznal.

mno to je jednoduche.. buffy trvaji vetsinou par minut.. takze casto se lidi krmi a buffujou behem boje..

a videl jsi snad ve filmu, ze by se bobafett, nebo kdokoliv jiny, krmil, nebo si slehnul ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 26/08/2005 :  12:55:20  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:

To mi prijde podobne jako SL - akorat ze SL nebyl asi nikdy moc k uzitku takze tady neni na co vzpominat.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  13:46:40  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mno to je jednoduche.. buffy trvaji vetsinou par minut.. takze casto se lidi krmi a buffujou behem boje.

a videl jsi snad ve filmu, ze by se bobafett, nebo kdokoliv jiny, krmil, nebo si slehnul ?

to je cira spekulace. Ani ty ani ja nejsme schopni se zarucit za jednu z moznosti. Proc? Protoze vychazime pouze! z filmu a to je kamen urazu vetsiny dikusi o podobnosti her a filmu o sw. Do 2h filmu nejde totiz nacpat vsechno co je obsazeno v swg a dalsich hrach. Takze se budeme moci prit do nekonecna a k vysledku se nedobereme, neexistuji dukazy ani zadny sw etalon, což je logické vzhledem k tomu, že se bavíme o brakovém žánru. peace

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:15:53  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
vzkaz všem jedi : včera mě napadl Imp BH ! jel ke mě při grindu, vidim impa tak si ho nevšímám a zrovna když jsem měl asi jen 1500 force tak ta svině zaůtočila, měl u jména asi 15 sežranejch věcí včetně buffu a i jsem se zahřál... sice mám mdef ale i tak mi bral přes auru a ranged defense kolem 500 což je dost... takže bacha na ně jo a taky měl žrádlo na incap recovery a nemohl jsem ho DB, dycky se předtím postavil ale napotřetí ho to típlo samo...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:18:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

vzkaz všem jedi : včera mě napadl Imp BH ! jel ke mě při grindu, vidim impa tak si ho nevšímám a zrovna když jsem měl asi jen 1500 force tak ta svině zaůtočila, měl u jména asi 15 sežranejch věcí včetně buffu a i jsem se zahřál... sice mám mdef ale i tak mi bral přes auru a ranged defense kolem 500 což je dost... takže bacha na ně jo a taky měl žrádlo na incap recovery a nemohl jsem ho DB, dycky se předtím postavil ale napotřetí ho to típlo samo...

byl z nejake guildy ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:30:09  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

byl z nejake guildy ?

ja jsem lamer, myslel jsem, ze na stejnou franci bh nemuze utocit defaultne, ze mu to nepovoluje game engine... muhahaha

Jeho jmeno by myslim pomohlo kaote.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:33:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mno to je jednoduche.. buffy trvaji vetsinou par minut.. takze casto se lidi krmi a buffujou behem boje.

to je cira spekulace. Ani ty ani ja nejsme schopni se zarucit za jednu z moznosti. Proc? Protoze vychazime pouze! z filmu a to je kamen urazu vetsiny dikusi o podobnosti her a filmu o sw. Do 2h filmu nejde totiz nacpat vsechno co je obsazeno v swg a dalsich hrach. Takze se budeme moci prit do nekonecna a k vysledku se nedobereme, neexistuji dukazy ani zadny sw etalon, což je logické vzhledem k tomu, že se bavíme o brakovém žánru. peace

je to obracene - to, co je ve hrach, uz je nad ramec filmu..

na rozdil od tebe jsem videl nejen filmy, ale cetl i knihy.. a v knize uz je na tohle prostoru dost.. ani tam jsem nic takoveho nenasel..

dale si zajdi na offic. web SW nebo do knihkupectvi a kup si jednu z mnoha officialnich SW encyklopedii/atlasu/slovniku

a nakonec, ne, opravdu SW nejsou brakovy zanr, stejne jako rada jinych sci-fi nebo fantasy titulu, i kdyz si to nekteri radobyintelektualove mysli..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:37:14  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
mrknu do combat logu a napišu ho sem hajzlika zasranyho. ale možná si to pamatuje Horac, ten byl u toho a taky Airvash nebo jak se jmenuje BH z CZA. ten na mě přijel pár minut před tím, měl na mě misi tak jsme se zasmáli, v galaxii stovky jedi a on si veme zrovna mě hehe. ale pokecali jsme a dali par friendly duelu, v poho.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:57:55  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:

mrknu do combat logu a napišu ho sem hajzlika zasranyho. ale možná si to pamatuje Horac, ten byl u toho a taky Airvash nebo jak se jmenuje BH z CZA. ten na mě přijel pár minut před tím, měl na mě misi tak jsme se zasmáli, v galaxii stovky jedi a on si veme zrovna mě hehe. ale pokecali jsme a dali par friendly duelu, v poho.

bouzel si ho nepamatuju ale byl to peknej...

btw. duel probehl tim zpusobem ze khaot accept your challenge

a rif rif rif (10 sec) a ja uz lezel :D

ale jako pohoda hehe

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:58:31  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

no on ne ze by schvalne.. ale ted to hold nepoznas..
ja jsem se s nim pred tim bavil a jsme i duelili lol jsem mu radil jak na jediho a pak jsem mu rikal, ze se mu muze klidne stat, ze prijede na me

co se tyce toho BH, pokud to je bez guildy, tak to je rposte jen smejd.. pokud je v nejake guilde, tak rekni jake..
pokud totiz patri do nejake guildy, co patri do imperialni aliance guild, tak ho nahlasime a bude potrestan..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:05:37  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
btw. ta holka co zabila tech 500jediu (nebo kolik)

takze zajimave je ze pouziva heavy lighting rifli... cekal bych neco vic..

btw. taky nechapu - dneska jsem jel na jednoho jedi. byl to MLS MDEF a neco z healu prej

killoval jsem se s nim pul hodiny nez me sejmul (to neni podstatny) ale nedsla mu force.. jak to? to vydrzi tak dlouho?

jinak mi rikal ze mel spis stesti ale prece jenom nechapu jakto ze jsem podle combatu 2x misnul a 1x se strefil kdyz mam ACC 315...

ten miss me fakt sere.. nevite cim to je? moje accuracy mi prijde velky zvlast kdyz mi gun este 19 pridava...

Edited by - airvash on 26/08/2005 16:07:16
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:14:39  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by airvash

btw. taky nechapu - dneska jsem jel na jednoho jedi. byl to MLS MDEF a neco z healu prej

killoval jsem se s nim pul hodiny nez me sejmul (to neni podstatny) ale nedsla mu force.. jak to? to vydrzi tak dlouho?

jinak mi rikal ze mel spis stesti ale prece jenom nechapu jakto ze jsem podle combatu 2x misnul a 1x se strefil kdyz mam ACC 315...

ten miss me fakt sere.. nevite cim to je? moje accuracy mi prijde velky zvlast kdyz mi gun este 19 pridava...

ta holka drzi LLC, ale to je mozna jen finta kdyz foti screen..

mas zradlo na accuracy ? crispic a pripadne i deuterium neco

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:15:31  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

no jak říkám kouknu jak se jmenuje, ale stejně uvidím jen jméno v combat logu a guildu ne tak aspon neco..
k ty holce co zabila 300 jedi, opravdu oldschool jsem tam našel dva devinu a reave, jinak rychlokvašky, btw hodně jich tam ma killnutych u grindeni s tim bych se moc nechlubil, horace taky killnul BH při duelu v theedu, ležel chvili incap, na to BH čekal a ejhle :) takovy šmejdy bych střílel, sleduje cizí duel počká až jedi lehne a pak ho típne. Blee.. možná by nebylo marný udělat sekci na webu pokud ještě funguje - skalpy nebo tak něco kde by lidi mohli davat zabitý BH/Jedi.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:16:02  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bouzel si ho nepamatuju ale byl to peknej...

btw. duel probehl tim zpusobem ze khaot accept your challenge

a rif rif rif (10 sec) a ja uz lezel :D

ale jako pohoda hehe

no kdybys videl jeho uber kladelko, tak vis ktera bije, hihi

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:17:57  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jerzee - zbran kterou používá je napsaná v combat logu..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:18:01  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no on ne ze by schvalne.. ale ted to hold nepoznas..
ja jsem se s nim pred tim bavil a jsme i duelili lol jsem mu radil jak na jediho a pak jsem mu rikal, ze se mu muze klidne stat, ze prijede na me

co se tyce toho BH, pokud to je bez guildy, tak to je rposte jen smejd.. pokud je v nejake guilde, tak rekni jake..
pokud totiz patri do nejake guildy, co patri do imperialni aliance guild, tak ho nahlasime a bude potrestan..

pockat ja jsem unguilded, to znamena.................... ze muzu.................. i... na.......... jedi z bohu. Huráááááá

Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:18:53  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
no drink na accuracy beru.. bud horsi a mam tech 315 nebo ten lepsi a mam tak 370...

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:22:26  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
prej se nějak sčítá ofenziva a defense, musí to bejt vyrovnaný nebo tak nějak to funguje jinak hodně missuješ, horac ma ten samej problém... zeptej se Jerzee, ten bude vědět víc.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:26:26  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Ta defka dalej pise v tom topicu ze sa specializuje na AFK killy .. vecnou v tych obrazkoch ma plny hp a v logu len zelene...
Inak na WS foru pisu ze sa nektorym WS podarilo vyrobit LLC z max dmg cez 1400 (nejaky sposobom obysly cap)to uz dava pekne pecky...
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/08/2005 :  18:21:35  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whom

Ta defka dalej pise v tom topicu ze sa specializuje na AFK killy .. vecnou v tych obrazkoch ma plny hp a v logu len zelene...
Inak na WS foru pisu ze sa nektorym WS podarilo vyrobit LLC z max dmg cez 1400 (nejaky sposobom obysly cap)to uz dava pekne pecky...

no vidite a máme je tu zpátky.........................................................UBER pvp zbrane

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000