Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Test Realm Patch Notes - 8/18/05 aka Patch 1.7
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 22/08/2005 :  13:26:32  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath
pokud mluvis o random zacatku bg, tak ocekavana praxe by byla takova, ze pokud by rozmisteni bylo pro jednu stranu nevyhodne, stari harcovnici by za nevyhodnou stranu okamzite leavnuli, sli do jineho vyhodnejsiho BG a v danem AV by zbyla jen hromada lvl51 hracu kricicich "KILL KORRAK! NEED SPEAR!!!"

lol, realista

Ninjagon
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 22/08/2005 :  14:09:04  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

po odstranění minových polí mohou alli projet mezi moby nad icebloodem na koních beze ztrát, následuje zatažení mobů bez dmg agra na hřbitov - boj musí tedy probíhat bez aoe /aspoň na začátku/ - bo při jejich použití okamžitě následuje agro mobů - obrana bez aoe je proti 10+ lidem zabírajícím hřbitov velmi složitá a v podstatě nemožná / samozřejmě hovořím o dobrém útoku se správným načasováním /

Stone je naopak obklopen základnami s alli strážemy, které mohou velmi účině bránit jakéhokoliv obránce sesílajícího aoe na dálku.

Iceblood taktika je bohuzel velice ucinna. Spis se divim, ze to allianci trvalo tak dlouho nez na to prisla. A ano, Iceblood ma naprosto smesnou obranu ze strany npc v porovnani s obranou Stoneheartu a bohuzel jsou tyhle dva GY pro vyvoj av rozhodujici.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 22/08/2005 :  14:37:46  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tsawo

quote:
Originally posted by Danda I

po odstranění minových polí mohou alli projet mezi moby nad icebloodem na koních beze ztrát, následuje zatažení mobů bez dmg agra na hřbitov - boj musí tedy probíhat bez aoe /aspoň na začátku/ - bo při jejich použití okamžitě následuje agro mobů - obrana bez aoe je proti 10+ lidem zabírajícím hřbitov velmi složitá a v podstatě nemožná / samozřejmě hovořím o dobrém útoku se správným načasováním /

Stone je naopak obklopen základnami s alli strážemy, které mohou velmi účině bránit jakéhokoliv obránce sesílajícího aoe na dálku.

Iceblood taktika je bohuzel velice ucinna. Spis se divim, ze to allianci trvalo tak dlouho nez na to prisla. A ano, Iceblood ma naprosto smesnou obranu ze strany npc v porovnani s obranou Stoneheartu a bohuzel jsou tyhle dva GY pro vyvoj av rozhodujici.

v cem ma stoneheart vyhodu ve strazich? kdyz se utoci ze spoda, tak akorat pobijete par nonelite strazi a jste na hrbitove
kdezto my musime obehnout moby (skoro vzdycky to nejakej blbec naagruje), takze se musi cekat a vy se hezky pripravite a pak tam mate dost blizko straze od katapultu bo co to je

kazda strana bude tvrdit ze to ta druha ma lehci

treba ten GY pred mostem jak na nej horda skaze ze skaly a z druhy skaly na nas strili/hazi aoe je taky nadhera, nevim jak takhle lehce delat najezdy na frostwolf, kde je to vesmes "otevreny" bojiste
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/08/2005 :  16:11:51  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Když pominu exploit aliance v AV (který fakt neschvaluju) , tak zbývá (diskutabilní) výhoda terénu a rozmístění budov pro alianci, která však podle mne nehraje vážnou roli (most se třeba brání lépe, ale k čemu to je, když už je bitva na 90% rozhodnuta, atd.), a jinak šance na výhru jsou podle mne stejné pro obě strany, tedy stěžejní bitvy o Stoneheart a Iceblood rozhodují.

Ale na WG mám teda dost vyhraněný názor. Nejde o skill hráčů v PvP to je individuální, ale o prosté schopnosti shamana, které právě v případě CTF dávají jasnou výhodu na straně hordy.
Prostě zpomalovací totemy (s area efektem na všechny)a travel forma ( k tomu slušný armor a healing) jsou jednoznačnou výhodou pro hordu, která sebere, uteče, vyhraje. Kdo tohle nevidí, je slepý.(ale ten kdo utíká před silnými grupami ve Wg je ještě větší looser).

V nové BG Arathi Basin se tedy konečně (doufám) ukáže jak na tom kdo je s PvP. Žádné kradení vlajky, žádný zerg, ale čisté PvP o udržení strategických míst. Tak tam se potkáme

wrong, ...
ad earthbind - je do WSG dobra vec, porad ho ale dela totems 5ti hp (a 15 sec cd). dobrej oponent se necha snarnout maximalne jednou (jde to sejmout i bez jedinyho zpomaleni) .. srovnej to s Warriorovim shoutem / hastringem ...
tremor MUZE kazda classa behem zlomku sekundy odstranit ... odstran si Frost novu (a nebud pala / priest / druid)

ad Travelform - se ti zda nejak super dobrej ? ... lol .
priest te na range instantne dispelne (a z5 shiftnout je 1 - 3 sekundy)
mage te polymorphne (instantne jen s PoM, ale zase si pro tebe statni v klidu dobehnou)
warior si te chargne / hamstringne
Druid te na range sleepne
Hunter / rogue / pala stuny ani nemluve

pokud nekdo necha utect shamana jako Flag Carriera tak je lama .. bo on ma jen o neco vysi rychlost ... nachylnej na zastaveni je az az ... takze holt ste slepi a nechate je behat.

ve srovnani s druidem co kontinualne shapeshiftuje a odstranuje si temer veckerej CC, kdy pak jediny co ho nejak muze zpomalit je stun / fear je ghost wolf hracka pro deti.

SHaman je do WSG dobrej, stejne tak je paladin

2danad (iceblood x stoneheart): no presne tak nejak ...
jestli nekdo nerozumi, ze k IB jsou dve ZCELA nechranene pristupove cesty (ze severu a pak z boku z kopce) kde neni ani zivacka (hordacke straze) a stoneheart ma spodni stranu zabarikadovanou tunama nelf guardu, po obou cestach (jih, zapad) se prochazeji otravni roameri, mezi nakladakem (kerej je taky oblezlej) a HB chodi dalsi elite, a kdyz clovek popleze trochu vic na sever uz je pod palbou z veze... tak je slepej on.

samozrejme ze ta vez je u hordy taky ... jenze iceblood tower prave pouze castecne kryje tu stranu kde sou i ti jedini NPC (tj zapadni) kterou nikdo nechodi (drive na pocatku BG se tama snazili prostrilet v tech 10+ hodinovejch zergach)
ten elite roamuje MNOHEM dal o icebloodu a hlavne NE V ceste prichazejicim oponentum.

ad Stormpike : frostwolf (nekdo o om mluvil) jo ... stormpike se zabira o poznani snadneji nez frost wolf ... do rozdilu iceblood x stoneheart to ma sice daleko ale ok ... problej je ze fw / sh sou uz jen otazka casu ... ib / sh defakto rozhoduje
(ja sice nesouhlasim s tim ze po padu ib je bitva prohrana ... ale vzhledem k tomu ze se hraje s pugem a znacna cast po padu IB to vzda, jede delat neco jinyho, tak se da rict ze uz se s tim v ten moment neda nic moc delat )

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 22/08/2005 16:14:37
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/08/2005 :  16:20:20  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
z pohledu warriora se shaman zastavuje docela tezko, hodi earthbind - nez ho svoji pomalou zbrani sejmu, tak sem snarenutej, to si muzou jednou za 5min dispellnout insignii ale 5min je 5min, ten earthbind me da do combatu, nemuzu charge, intercept ma vysokej cooldown a stoji rage, kterou vecne nemam, hodim si bloodrage (1min cooldown) a kdyz interceptnu orc shamana, tak uvidim napis "resisted" a vlcak bezi dal...
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/08/2005 :  17:09:48  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

z pohledu warriora se shaman zastavuje docela tezko, hodi earthbind - nez ho svoji pomalou zbrani sejmu, tak sem snarenutej, to si muzou jednou za 5min dispellnout insignii ale 5min je 5min, ten earthbind me da do combatu, nemuzu charge, intercept ma vysokej cooldown a stoji rage, kterou vecne nemam, hodim si bloodrage (1min cooldown) a kdyz interceptnu orc shamana, tak uvidim napis "resisted" a vlcak bezi dal...

postavils scenar kdyz ses u nej (v 10 yard range), nic se nesnazis delat, on hodi earth bind, nasledne casti GW (1 sec s talentama, 3 bez) ty porad nic ... on se rozbehne , ty das blood rage a intercept (a mas 1:4 smulu bo ti resistl) ... a ty to zabalis ...

to zni dost hloupe hlavne z pozice toho wara ...

bodit EB (instant) nasledne castnout (taletovanyho) wolfa zabere neco lehce prez 2 sekundy ... pokud u toho spis, pak ti utece ..
dorymu warovi nema sanci utect (charge/intercept, hamstring / imp shout / piercing shout ... insig of horde, etc)

nsvic mnohdy jde stopnout attack pockat par sekund nez padne combat flag a jeste stihnout charge.. a taky jeste porad (az di pristiho patche) funguje vicemene instant swap zbrane ...
tj pokud mlatis totemy 3,8 ar nebo Tufem taky tvoje chyba ... i kdyz na jeden totem to vyjde cca nastejno, prvni hit je okamzite, az pak bezi recharge zbrane ... swap na dagger se hodi pri niceni "vetsi zahradky" (MS, swap na dagger, hit eb, hit siering, hit ..., swap na tuf, MS) - ale to jen rekneme v grup boji, kde znicenim totemu prospivas vic lidem .. v 1:1 si war shamana da a totemy muze ignorovat

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 22/08/2005 17:13:16
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/08/2005 :  17:28:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to je vsechno teorie, kecy, muzem rozjizdet dalsi theorycraft a nebo se spokojit s tim ze earthbind totem je silna zbran, vlk za 1sec je tay silnej a shaman je sam o sobe dost silnej na to aby toho hodne ustal a dokazal utect
souhlasim ze shaman je velky hovno proti druidovi, toho nezastavi nic, ale za toho nikdo nehraje, druid je dobrej jen na ty vlajky
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/08/2005 :  18:47:51  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je vsechno teorie, kecy, muzem rozjizdet dalsi theorycraft a nebo se spokojit s tim ze earthbind totem je silna zbran, vlk za 1sec je tay silnej a shaman je sam o sobe dost silnej na to aby toho hodne ustal a dokazal utect
souhlasim ze shaman je velky hovno proti druidovi, toho nezastavi nic, ale za toho nikdo nehraje, druid je dobrej jen na ty vlajky

tak neteoretizuj ... ja mam vetsinu veci o kerych tu mluvim odzkousenych.

EB je silna zbran .. stejne jako je Frost nova, Imp shout, Priestuv Fear, piercing howl, Hammer of Justice ...

Vlk je za jednu sec (s talentama) .. mount je za 3 .. mount ma az 213% run a vlk maximalne 155% ...

jak jde vlk sleepnout / dispelnout / polymorphnout uz sem rikal ..
navic ve wolfovi se neda v podstate nic (trinket na rooty, heal .. etc) .. jedine demorph, s tim ze naslednej morph pak ale uz neprichazi skoro v uvahu

pokud nekdo tvrdi ze WSG prohravaj kvuli shamanum (resp. earth bind a Ghost wolf) pak je to vul

[Stilgar]
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 22/08/2005 :  19:43:44  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

no tak Medo, je nas sice malo, ale...

jinak ve vlajkach je shaman az secundarni flagholder... prioritne je flagholder druida, a shaman kterej mu nepreda vlajku je solo lamer...

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/08/2005 :  00:07:48  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja mam hru za warriora taky dozkousenou a shodou nahod zrovna proti shamanum, warr ma presne jeden pokus - kdyz se mu podari po interceptu dat hamstring, ma vyhrano pokud shaman nepouzije insignii
pokud nevyjde jedno nebo shaman udela druhy, uz ho nikdy nedohonim
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 23/08/2005 :  05:58:27  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
warr ma problemy zo zastavenim kohokoli kuli posranemu bugu. 50% casu co dam intercept/ charge na beziciho cloveka mi na nasledujici hamstring napise "out of range", a manik si bezi vesele dal.

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 23/08/2005 :  08:28:35  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

... ja mam vetsinu veci o kerych tu mluvim odzkousenych.
EB je silna zbran .. stejne jako je Frost nova, Imp shout, Priestuv Fear, piercing howl, Hammer of Justice ...
Vlk je za jednu sec (s talentama) .. mount je za 3 .. mount ma az 213% run a vlk maximalne 155% ...
navic ve wolfovi se neda v podstate nic (trinket na rooty, heal .. etc) .. jedine demorph, s tim ze naslednej morph pak ale uz neprichazi skoro v uvahu
pokud nekdo tvrdi ze WSG prohravaj kvuli shamanum (resp. earth bind a Ghost wolf) pak je to vul

NO možná sem pro tebe vůl ale já to tvrdim a stojim si za tim. Všechny způsoby zastavování nepřítele mohou použít obě strany s vyjímkou Šamanovo aoe zpomalovacího totemu ( a paladinský stun který je k smíchu) a ten totem má zásadní podíl na tom, kdo komu uteče s vlajkou. Je pak úplně jedno jestli vlajku odnese nakonec druid, nebo šaman nebo kdo, výsledek je stejný - někdo uteče a ta strana vyhraje. Jasně že totemy zničit lze, ale chce to čas a snad každý ví co to ztráta X sekund ve WG znamená...

Ninjagon
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/08/2005 :  08:49:13  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

warr ma problemy zo zastavenim kohokoli kuli posranemu bugu. 50% casu co dam intercept/ charge na beziciho cloveka mi na nasledujici hamstring napise "out of range", a manik si bezi vesele dal.

Samozrejme, to je znamy a "skvely" bug . Nejvice je to znat u lidi co jezdi na koni. Vetsinou je tak o 3 metry dal a v pripade charge nemas sanci dat Hamstring.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/08/2005 :  09:23:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

presne!
tohle je dycky desne nasiraci - na bezici cil to je mozna i vic jak 50% neuspesnosti, pokud nekdo jede na koni, tak je to temer 100% neuspech, tam pomuze fakt jen ten piercing howl
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/08/2005 :  09:29:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

Samozrejme, to je znamy a "skvely" bug . Nejvice je to znat u lidi co jezdi na koni. Vetsinou je tak o 3 metry dal a v pripade charge nemas sanci dat Hamstring.

Neni tedy lepsi odmacknou po chargnuti/interceptnuti Piercing Howl, ktery ma dvojnasobny range oproti Hamstringu a pak target 'prehamstringnout'? (tedy samozrejme za predpokladu, ze mas PH specnuty ..).

Edited by - VT on 23/08/2005 09:31:07
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 23/08/2005 :  09:48:14  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

NO možná sem pro tebe vůl ale já to tvrdim a stojim si za tim. Všechny způsoby zastavování nepřítele mohou použít obě strany s vyjímkou Šamanovo aoe zpomalovacího totemu ( a paladinský stun který je k smíchu) a ten totem má zásadní podíl na tom, kdo komu uteče s vlajkou. Je pak úplně jedno jestli vlajku odnese nakonec druid, nebo šaman nebo kdo, výsledek je stejný - někdo uteče a ta strana vyhraje. Jasně že totemy zničit lze, ale chce to čas a snad každý ví co to ztráta X sekund ve WG znamená...

doufam ze si delas prdel s tim smesnym stunem ? ty vole stun z kilometru na 6sec nebo kolik to je tak to jsem mrtvej at hodim jakej totem chci kdyz je proti me dobra grupa a kdyz jsou dva ty palati tak jsem ve stunu na 10 sec a neudelam ani hovno btw muzu pouzit insignii ktera ja uplne na pikacu pac nema zadnou imunitu po pouziti takze kdyz ji pouziju jde dalsi stun a muzu si tak akorat zabehnout ze hrbitova
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/08/2005 :  09:58:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ty delas jak kdyby paladinskej stun mel cooldown jak shocky
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/08/2005 :  10:00:56  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
to VT:

Bohuzel Piering Howl nemam. Planuju respec, ale pozdeji. Tedka si musim vystacit s Hamstringem.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 23/08/2005 :  10:14:56  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
delate jako by shaman v ghost forme byl tak slabej a byl sam v tom WSG...
jasne ze ho zastavime kdyz se na nej sesypou 4 lidi, ale tezko ho zastavi 5 lidi, kdyz mu dalsi dva hordaci pomahaj nas zdrzet... a preci jen v ghost forme se lip utece, kdyz se musi alici probijet pres hordaky...

kdyz vezme palat vlajku, tak co se stane? shamani hodej ghost formu a uz ho maj a mydlej ho shockama, hazej mu totemy atd...
porvnejte palata a shamana, jak kdo muze vic zneprijemnit zivot z vlajkou, jediny co palat muze je smesny stun a nez staci utect tak ho shaman zase dobehne v ghost forme
Go to Top of Page

Elfkam
Starting Member

75 Posts

Posted - 23/08/2005 :  10:40:41  Show Profile  Send Elfkam an ICQ Message Send Elfkam a Private Message  Reply with Quote
k BG

poslednich par dnu... no mozna tak uz 14 dnu, zdaleka neplati ze alince vyhrava velkou vetsinu AV.
Stav se podle me vyrovnal. Aliance i Horda vyhrava priblizne stejne.
Horda se naucila ucinne branit ICE - temer v kazdym av tam stoji cca 20 hracu a ty porazit + cca 8-10 strazi a pritom zabrat vlajku je hodne tezky ukol pro 30 aliku (vic se jich dohromady na ICE nesezene).
Ice se podari ted zabrat pouze pokud je tam okolo 10 hordaku (osttani zkousi stone nebo snowfall nebo zergujou nebo questujou) a tech 25-30 aliku nabehne primo tam, nebo pokud je to treba treti AV a je stav 40vs25.
Horda moc dobre vi ze kdyz se kdyz alince utoci na ICE je Stone skoro nechranenej a 15-20 hordaku co nejsou na ice ho zaberou.
Stav av je podle me ted vic vyrovnanej - nadruhou stranu opet pribyva zergu.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 23/08/2005 :  10:56:32  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

doufam ze si delas prdel s tim smesnym stunem ? ty vole stun z kilometru na 6sec nebo kolik to je tak to jsem mrtvej at hodim jakej totem chci kdyz je proti me dobra grupa a kdyz jsou dva ty palati tak jsem ve stunu na 10 sec a neudelam ani hovno btw muzu pouzit insignii ktera ja uplne na pikacu pac nema zadnou imunitu po pouziti takze kdyz ji pouziju jde dalsi stun a muzu si tak akorat zabehnout ze hrbitova

Arayo, stun je single target, trvá 6 sec a funguje na velmi malou vzdálenost (3-4 "metry" a už jsi mimo dosah. V boji jako takovém má samozřejmě velkou roli, ale v žádném případě se to nedá srovnávat s tím, jaký dopad má zpomalovací totem Šamana ve WG a o tom se tu teď bavíme.
Asi nemá smysl se tu o tom dál dohadovat. Dokážu uznat kdy má výhodu aliance (třeba v těch bodech týkajících se AV jak jsem psal výše i to co psal Danad), ale v tomhle případě je to právě naopak. Tvrdím že kombinací abilit které umí jedině šaman mají hráči hordy výraznou výhodu ve WG battlegrounds a za tím si stojím.

Ninjagon
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 23/08/2005 :  11:04:52  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Ad Arathi Basin ukaze. Sorry, ale IMHO ukaze maximalne to jak je Shadowmeld presilenej.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Masox
Starting Member

16 Posts

Posted - 23/08/2005 :  11:08:27  Show Profile  Send Masox an ICQ Message Send Masox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elfkam

k BG

poslednich par dnu... no mozna tak uz 14 dnu, zdaleka neplati ze alince vyhrava velkou vetsinu AV.
Stav se podle me vyrovnal. Aliance i Horda vyhrava priblizne stejne.
Horda se naucila ucinne branit ICE - temer v kazdym av tam stoji cca 20 hracu a ty porazit + cca 8-10 strazi a pritom zabrat vlajku je hodne tezky ukol pro 30 aliku (vic se jich dohromady na ICE nesezene).
Ice se podari ted zabrat pouze pokud je tam okolo 10 hordaku (osttani zkousi stone nebo snowfall nebo zergujou nebo questujou) a tech 25-30 aliku nabehne primo tam, nebo pokud je to treba treti AV a je stav 40vs25.
Horda moc dobre vi ze kdyz se kdyz alince utoci na ICE je Stone skoro nechranenej a 15-20 hordaku co nejsou na ice ho zaberou.
Stav av je podle me ted vic vyrovnanej - nadruhou stranu opet pribyva zergu.

No když je řeč o stavech "40 vs. 25", tak nechápu proč tam Blizzard nedal omezení typu "max. o 5 lidí víc na jedný straně a další už to do hry nepustí". Místo častejch 10k cp zdarma by se alíkům prodloužily fronty na AV a začali by trochu chodit i WG...

Dr.Masox
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 23/08/2005 :  11:20:28  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Jenže ten nevyrovnaný stav může nastat prostě tím, že hráči jedné strany opustí BG (ti co prohrávají) a řeknou to ostatním aby tam nechodili, takže další nepřicházejí. To pak nejde vyrovnat, bez toho abys třeba vyhodil i některé hráče z druhé strany, a to dost dobře nejde. NA začátku to tak nevyrovnané muže být max první minutu, než se všichni nalogují.

Ninjagon
Go to Top of Page

Masox
Starting Member

16 Posts

Posted - 23/08/2005 :  11:32:07  Show Profile  Send Masox an ICQ Message Send Masox a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenže ten nevyrovnaný stav může nastat prostě tím, že hráči jedné strany opustí BG (ti co prohrávají) a řeknou to ostatním aby tam nechodili, takže další nepřicházejí. To pak nejde vyrovnat, bez toho abys třeba vyhodil i některé hráče z druhé strany, a to dost dobře nejde. NA začátku to tak nevyrovnané muže být max první minutu, než se všichni nalogují.

Jistě, třeba jako když jste včera přišli o SH a za chvíli vás tam bylo míň jak 10 a AV se zavřelo předčasně :o) Jde ale o to že jedna strana (překvapivě Horda :o) to projede díky tomu že se AV odstartuje třeba 40 vs. 20... ikdyž může lidí pomalu přibývat, obvykle už je rozhodnuto protože to slabší strana neustojí a přijde o klíčovej hb. Zkrátka by to mělo pouštět lidi do hry podle počtu hráčů na druhý straně. Vyhazovat samozřejmě ne, protože jestli si to Horda/Aliance projede i při poměrně vyrovnaným stavu a začne leavovat, to už je její blbost...

Dr.Masox
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/08/2005 :  13:05:30  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

Neni tedy lepsi odmacknou po chargnuti/interceptnuti Piercing Howl, ktery ma dvojnasobny range oproti Hamstringu a pak target 'prehamstringnout'? (tedy samozrejme za predpokladu, ze mas PH specnuty ..).

Samozrejme ze je to lepsi (nechci rict nutni), jenze jaksi 90% warrioru nepoklada za dulezite pouzivat instantni 6.sec area spomalovak ;) bez cooldownu a za malou rage btw.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 23/08/2005 13:21:40
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 23/08/2005 :  14:34:39  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
jj presne to me taky sere kdyz je nas tam 20 a aliku 40 meli by ladovat lidi priblizne nastejno proste dorovnavat, jako by mely random strany zacinat
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 23/08/2005 :  14:34:48  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA Tvrdím že kombinací abilit které umí jedině šaman mají hráči hordy výraznou výhodu ve WG battlegrounds a za tím si stojím.

Lol to myslis vazne? :) , proti tobe musi byt WG zabava...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:00:41  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a jakej je rozdil kdyz misto toho shamana mas wara co hodi Piercing Howl ?
a HoJ je k smichu ? ranged 6 sekund stun ?! uvedomujes si jak dlouhy to je ? .. nebo ze DS odstrani vsechny CC vcetne stunu a pala pak muze bezet (bez snare) za flag carrierem (navic nesmrtelnej) a nalsedne ho 6 sekund podrzet nez dobehnou ostatni ?

"omg we loose only because of shamans"

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 23/08/2005 15:11:44
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:11:07  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Araya

Arayo, stun je single target, trvá 6 sec a funguje na velmi malou vzdálenost (3-4 "metry" a už jsi mimo dosah. V boji jako takovém má samozřejmě velkou roli, ale v žádném případě se to nedá srovnávat s tím, jaký dopad má zpomalovací totem Šamana ve WG a o tom se tu teď bavíme.
Asi nemá smysl se tu o tom dál dohadovat. Dokážu uznat kdy má výhodu aliance (třeba v těch bodech týkajících se AV jak jsem psal výše i to co psal Danad), ale v tomhle případě je to právě naopak. Tvrdím že kombinací abilit které umí jedině šaman mají hráči hordy výraznou výhodu ve WG battlegrounds a za tím si stojím.

lol ...
prej velmi malou zdalenost (3-4 metry) ...
HoJ je 10 yard range ... tj stejna vzdalenost na jakou te chytne Earthbind totem.
znicit earthbind neni otazkou x sekund ale jedne, max svou, piercing howl trva sekund 6, trost nova je immobilize, etc.

kdyz ti utika flag carrier (= druid) tak mu muzu hodit earth bind pod nohy, on si jen reshiftne a vali dal ... chytne li HoJ je na 6 sec obvykle mimo hru ...

long story short, dalsi ubrecenej paladin.
protoze rekni me jedinou vec, kterou ma shaman a neni nahraditelna stenou nebo podobnou co ma aliancni char (v 99% lepci verzi) ... (nemyslim tim "protikladny veci jako Blessing of Might a WF totem)

[Stilgar]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:11:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
proste z dalsich "omg we loose only because of shamans"

proste z dalsich "omg shaman is weak, need buff"

myslim, ze ani jedno tu nikdo netvrdi, jen konstatujem, ze shaman dokaze velice pekne behat s vlajkou a pokud neni druid, tak shaman je neprijemna nahrada
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:15:58  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
proste z dalsich "omg we loose only because of shamans"

proste z dalsich "omg shaman is weak, need buff"

myslim, ze ani jedno tu nikdo netvrdi, jen konstatujem, ze shaman dokaze velice pekne behat s vlajkou a pokud neni druid, tak shaman je neprijemna nahrada

zase spatne ... ja sem nic o tom, ze je shaman slabej nerekl, ze WSG prohravaj kvuli shamanum tu tvrdi kolega porad ...
takze si to pekne poskladej a pak neco tvrd.

Shaman muze mizerne suplovat roli druida ... tj absence druida na strane hordy je sice znat ale jeste se da prezit.
Absence druida u aliance je uz docela znacna nevyhoda.

a to je jako ten rozdil ?
Absence druida je chyba tak jako tak, ktera vrha jeden v team v nevyhodu ... takze ? zrusime druidy

[Stilgar]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:18:39  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
druidi se zrusili samy, za hordu hrajou tri a za aliky dva
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:22:47  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a jakej je rozdil kdyz misto toho shamana mas wara co hodi Piercing Howl ?
a HoJ je k smichu ? ranged 6 sekund stun ?! uvedomujes si jak dlouhy to je ? .. nebo ze DS odstrani vsechny CC vcetne stunu a pala pak muze bezet (bez snare) za flag carrierem (navic nesmrtelnej) a nalsedne ho 6 sekund podrzet nez dobehnou ostatni ?

"omg we loose only because of shamans"

porovnavej shamana s paladinem co muze a co ne a neplet do toho warra kterej je na kazdy strane...
shaman muze zpomalovat vsechny kolem sebe + single shockem + rychlejsi pohyb v ghost forme
paladin muze tak single stun s cd 40s na dalsi + blessing of freedom,
takze, kdo asi tak je ve vyhode? na noseni vlajky?

Edited by - plussminuss on 23/08/2005 15:23:23
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:24:59  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
mas pravdu .. paladinove jsou nahovno a meli by se sami urychlene smazat a prejit na stranu hordy :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:27:45  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

mas pravdu .. paladinove jsou nahovno a meli by se sami urychlene smazat a prejit na stranu hordy :)

nahovno jsou ve WSG jako nosici vlajky na prd a jeste nikoho nehealujou a snazej se ze sebe delat fury warra
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 23/08/2005 :  16:10:47  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

druidi se zrusili samy, za hordu hrajou tri a za aliky dva

Druid power, FTW :)

Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 23/08/2005 :  16:14:14  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

nahovno jsou ve WSG jako nosici vlajky na prd a jeste nikoho nehealujou a snazej se ze sebe delat fury warra

tohle je velice subjektivni. Napr. Genjurova grupa hrala velice takticky a teamove, tzn ze palat delal to co ma a nehral si na mladsiho genjurovyho brachu, a je moc tezky je porazit v jejich top sestave... jiny grupy vicemene chaoticky az na Recipe of Hate, jinak opravdu to byla zalezitost max 10minut co sme odchazeli s 1660CP na konte...

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 23/08/2005 :  16:17:31  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cracky

quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

tohle je velice subjektivni. Napr. Genjurova grupa hrala velice takticky a teamove, tzn ze palat delal to co ma a nehral si na mladsiho genjurovyho brachu, a je moc tezky je porazit v jejich top sestave... jiny grupy vicemene chaoticky az na Recipe of Hate, jinak opravdu to byla zalezitost max 10minut co sme odchazeli s 1660CP na konte...

no tohle srovnani se tyka random grupy do WSG, ptze kdyby tohle nekdo delal v guild, tak by dostal prez drzku samo
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 23/08/2005 :  23:02:18  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Ahoj nevite proc kdyz kopiruju postavu na test realm a davam yes, copy me.. tak mi to proste da please wait a pak stranku nelze nalezt..?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/08/2005 :  09:48:10  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

Ahoj nevite proc kdyz kopiruju postavu na test realm a davam yes, copy me.. tak mi to proste da please wait a pak stranku nelze nalezt..?

muzes my dat link prez ktery muzu te postavy nakopirovat ?

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/08/2005 :  09:53:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
btw bude "fixnutej" crusader enchant - uz se do nej nebudou zapocitavat +healing bonusy z veci, takze uz zadny takovy jako ze shamana crusader vylecil za 250 a vic
ta zmena postihne vsechny itemy se self-healem
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:12:49  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:
Originally posted by Gorog

muzes my dat link prez ktery muzu te postavy nakopirovat ?

http://test.worldofwarcraft.com/en/copy/character-copy.html
lognes vyberes prenastavenou postavu pojmenujes a das ano a ono to skoci na stranku nelze zobrazit, svine, prece nebudu hrat od levelu 1 ne..zkouseno jak v IE tak FIrefoxu. Asi je chyba u nich ja nevim. Jinak je to pro accounty zalozene pred 2.8.2005 a pokud se heslo menilo 16.8.2005+ tak si take nezahrajes.

Dost me pobavilo kdyz sem se logl s Trollem(1) ze tam nejaci 2 alici zabijeli straze, nektere lidi nechapu..

Edited by - Gorog on 24/08/2005 11:20:19
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 24/08/2005 :  15:13:37  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw bude "fixnutej" crusader enchant - uz se do nej nebudou zapocitavat +healing bonusy z veci, takze uz zadny takovy jako ze shamana crusader vylecil za 250 a vic

no to je konecne logicky spravne.. /signed

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/08/2005 :  18:35:06  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Jestli vam prakticky nesmrtelny a nezastavitelny healer ktery muze udelat temer nezastavitelnou vec i z nekoho jineho prijde jako slaba vyhoda, tak uz fakt nevim co byste chteli.

Jiste ze saman je pri vhodnem pouziti velmi silny prvek, to je ale kazda class a paladin na kvadrat.

A ano, paladinova hlavni sila neni v nem samotnem ale v tom, co muze nabidnout svemu okoli, a to, ze to vetsina hracu paladinu nebere na vedomi v zadnem pripade neznamena, ze to neni jedna z nejsilnejsich class ve hre.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 24/08/2005 :  20:46:57  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Tak uz sem chvilu hral ale jaksi erroru 132 je az moc tzn pekne naprd...
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 24/08/2005 :  22:55:20  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

omfg /cry

Holy Strength Heal you for 333.
Holy Strength Criticaly heal you for 452.

uz ne ?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/08/2005 :  10:30:29  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Jestli vam prakticky nesmrtelny a nezastavitelny healer ktery muze udelat temer nezastavitelnou vec i z nekoho jineho prijde jako slaba vyhoda, tak uz fakt nevim co byste chteli.

Jiste ze saman je pri vhodnem pouziti velmi silny prvek, to je ale kazda class a paladin na kvadrat.

A ano, paladinova hlavni sila neni v nem samotnem ale v tom, co muze nabidnout svemu okoli, a to, ze to vetsina hracu paladinu nebere na vedomi v zadnem pripade neznamena, ze to neni jedna z nejsilnejsich class ve hre.

asi tak.

Go to Top of Page

moonwraiths
Starting Member

30 Posts

Posted - 25/08/2005 :  10:55:46  Show Profile  Send moonwraiths an ICQ Message Send moonwraiths a Private Message  Reply with Quote
abych přidal nějakej ten postřech z WSG. alíci josu úplný lamy tam. uvedu příklad. jak už tady MegaDeath zminoval, shaman odnáší vlajku a já se ho pokoušim zastavit (jsem warrior) ale bez úspěchu, všechno selže. před náma je asi 5 alíku, který se ženou za jednim hordakem. já jim ukazuju na minimapce, kam maj bezet. ne oni ho musi pronasledovat nekam pryc do strany. a shaman si vklidu dobehne.

tady to se mi přihodilo už několikrát

MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 25/08/2005 :  12:05:52  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by moonwraiths

abych přidal nějakej ten postřech z WSG. alíci josu úplný lamy tam. uvedu příklad. jak už tady MegaDeath zminoval, shaman odnáší vlajku a já se ho pokoušim zastavit (jsem warrior) ale bez úspěchu, všechno selže. před náma je asi 5 alíku, který se ženou za jednim hordakem. já jim ukazuju na minimapce, kam maj bezet. ne oni ho musi pronasledovat nekam pryc do strany. a shaman si vklidu dobehne.

tady to se mi přihodilo už několikrát

random grupa... a cos cekal ? :o

Trance addicted <3
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000