Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Combat upgrade a guild status zmeny
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/08/2005 :  09:32:08  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwah

tak se nam to zase o kousek priblizi k WoW

hm, lockd encounters na EQ2 miluju, takhle totiz muze kazdej zmrd brzdit xop tim, ze ti z prdele bude nukovat "tvyho" moba...

edit:http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=pround&message.id=2945#M2945

neni to tak spatny, bude moznost zvolit si locknuti encounteru. jinak na tom linku je docela hezkej pokec o tom, proc ajak tyhle zmeny. nicmene cesta do pekla je dlazdena dobrymy umysly, takze krome toho, ze si lidi budou moct pomahat se dockame dvou veci - svini, ktery budou snizovat XP a naopak powerlevellingu jako svina. to abyhc se domluvil s nekym na lvl 50, kdo se nudi :)

Edited by - Kurik on 22/08/2005 09:41:28
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:01:01  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

?????

Ve WoW ma expu jen ten kdo si prastil prvni. Pripadne grupa, ktera si prastila prvni. Co je to zase za vykrik ?

Naopak to, za si prastim prvni ale nekdo jiny mi muze pomoct v pripade problemu, a presto mi expa nalezi, je na WoW naprosto genialni.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:20:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Naopak to, za si prastim prvni ale nekdo jiny mi muze pomoct v pripade problemu, a presto mi expa nalezi, je na WoW naprosto genialni.

jenze eq2 na to neni stavena ma docela dost vyznamnych outdoor bossiku , ktery se ted najednou budou dat delat zergem misto aby se snazila jedna grupa - mluvim samozrejme o nonraid mobech

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:30:04  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
V podstatě se vrací k stavu v EQ1. A ten nebyl až tak špatný.
PL sice byl, ale většinou jen proto, aby se dotahl nově přicházející člověk na vaši úroveň. Nicméně, bylo vždy na 100% poznat jestli si daný člověk prošel vývoj přes nižší lvly nebo skočil rovnýma nohama do vyšších. Umíral hned jak přišel do větší mlaty, neměl totiž zažité ovládání, styl boje za danou postavu ani dovednosti či spelly. O nacvičených skillech nemluvě.
PL byl tedy dobrý jen když jste si chtěli bez ztráty času udělat dalšího alta. Většina lidí to záhy pochopila, protože při svém mizerném hraní pak prostě nenašla grupu.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:32:07  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
ja se priznam uplne klidne, ze me ta moznost powerlevelingu laka, i kdyz je mi protivna,a le ta rychlsot se proste hodi, pokud mam postavu lvl 34 a vsichni sou uz 45+...

pokud zachovaji moznost ten lock zapnout proti grieferum a nechaji lock na namedech, tka by to nemusel bejt uplnej pruser
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:37:22  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
hm, lockd encounters na EQ2 miluju, takhle totiz muze kazdej zmrd brzdit xop tim, ze ti z prdele bude nukovat "tvyho" moba...
...
krome toho, ze si lidi budou moct pomahat se dockame dvou veci - svini, ktery budou snizovat XP a naopak powerlevellingu jako svina. to abyhc se domluvil s nekym na lvl 50, kdo se nudi :)

Popravdě jsem ještě neviděl, a to si myslím, že hraji už dost dlouho, že by mi někdo jen tak ze srandy nukoval moba co ruším, opravdu ne ... a o PL jsem už mluvil, můžeš se nechat "vytáhnout" na vyšší lvl, ale nebudeš mít ani jeden bod ve skillech, takže potom nic neumlátíš ani neukecáš ... budeš dlouho (než to doženeš) k ničemu a budeš tak se svými schopnosti víc mrtvej než živej.

Ale to je na každém jak bude hrát. Mně by prostě nebavilo vzít si hned vymakanou postavu, nejlepší je cesta k ní.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:42:46  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
hm, kills stealing a otravovani jsem zazil v mnoha hrach... lidi sou svine

co se tyka powerlevellingu, tak nemam pocit, ze by u me hrozilo, ze nebudu umet postavu hrat. preci jen nepocitam, ze byhc se dostal na lvl 50 za tyden, navic uz mam dost nahrano, ejdinej problem jsou skilly, ale ty se daji nahnad rychle, kazdych 10% levelu se zvedaji o jeden bod, mam pocit, pokazdy mam minidig, minutu bojuju, skill rise...
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 22/08/2005 :  11:11:46  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

?????

Ve WoW ma expu jen ten kdo si prastil prvni. Pripadne grupa, ktera si prastila prvni. Co je to zase za vykrik ?

to nebyl zadny vykrik. pouhe konstatovani faktu. ja vim jak to funguje ve WoW. ja sem to hral.
to, ze se tobe ten system zda genialni, neznamena ze se to musi libit kazdemu. ja naprosto souhlasim s tim co napsal Pertha
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 22/08/2005 :  13:38:51  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Jinak ja nevim, ale pokud si mohu nastavit lock dle sveho, tak zalezi jen na me a me grupe, jak to budeme hrat.

Chci byt machr a nechci exp steal a pomoc na "easy" moba - zapnu lock (imho muj pripad)

Jsem slabsi a chci powerleveling nebo pomoc? Vypnu lock.

Jen se nesmi zarlit, ze to ma nekdo lehci (zase nema tu FUN).

Cili ja to nejak nevitam, ale ani mi to nevadi.

Osobne mi spise vadi zruseni share debtu, kde ja osobne beru grupu/raid jako utvar, kde nejaky char umira casteji kvuli uloze v grupe nebo dokonce kvuli strategii (treba Malley). Sdileni debtu je imho fajn. A argumentace, ze nekdo je vul, umira casto a dela grupe debt je zcestna - proste s nim nehrajte ne?

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/08/2005 :  13:41:04  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
mozna by si mohli lidi vic vsimat, co pisou devs na foru... treba ze group debt neni finalni zalezitost...

jen by me zajimalo, kdo je Petr Kolář ve hre, to co predvedl na doupeti, to je fakt profesionalita az za hrob
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/08/2005 :  14:42:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

Jinak ja nevim, ale pokud si mohu nastavit lock dle sveho, tak zalezi jen na me a me grupe, jak to budeme hrat.

ja to proste vnimam jinak me vadi kdyz nejakou supr vec muze nekdo dostat mensim usilim volbou v nastaveni

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/08/2005 :  14:59:13  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Jaris

ja to proste vnimam jinak me vadi kdyz nejakou supr vec muze nekdo dostat mensim usilim volbou v nastaveni

souhlasim s tebou, ze locked by meli zustat i vsichni namedi, al eu obycejnych mobu je to jedno, dokud pujde encounter uzamknout, kdyxz te bude nekdo otravovat
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 22/08/2005 :  15:19:00  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by vtmar6n

hmm to bude zas u skal narváno a boj vo šutr a v jeskyních budou jen vočouzený alchymisti :)
\v jeskynich jsou i sutriky. Je to prospikovane mobikama, takze cistej craft tam ma smulu. Vetsina toho tam je zelena a modra takze za par lvl to bude pohodicka. Jako Wiz bych tam teoreticky mel mit nejvetsi problem (pokud se vyhejbam boji a snazim se jen tezit) ale je to naprosto v pohode - dokopu sutrik, sundam moba(y).

Ty jeskyne se jim celkem povedly.
Vubec exteriery hned po vylodeni jsou moc pekne. Piratska zatoka, krasne skaly.
Poust vypada - jak jinak jako poust takze trochu nuda

Posledni co me celkem pobavilo byl souboj ilusionisty a guarda kdy ilusionista v duelu na plazi toho guarda totalne roznesl a sam skoncil s 4/5 HP a poweru

Tak mě napadá, to ty suroviny budou logicky rozdělené jenom v lokalitách datadisku? protože jestli ano, tak to je mi celkem na prd
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 22/08/2005 :  15:19:04  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
no, v tom co postnul Atro sem nic o moznosti si nastavit locked nebo unlocked nevidel
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/08/2005 :  15:49:41  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

no, v tom co postnul Atro sem nic o moznosti si nastavit locked nebo unlocked nevidel

protoze attro nejspis necetl ty dalsi posty devs a jen zkopiroval vetu z test patch notes... zkus dev tracker na ofic foru
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/08/2005 :  16:28:34  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
chm... ja musim rict, ze vubec nechapu mysleni SOE - mozna jsem vyjimka, ale nmne tyhle permanenti zmeny strasne demotivuji...
nemam nic proti opravovani chyb - ale v kazdem patchi pritomne zmeny systemu a navic cca 3/4 roku dlouhe cekani na totalni zmenu jsou pro mne dost depresivni, protoze na to aby mne hra bavila se musim se svym charem zzit - a pokud mam kazdy patch trnout co mne zase provedou.... mozna uz jsem paranoidni, ale potom co mne udelali z dps chara tank tak jsem zacal znova a dost se desim co bude v dalsim patchi ;) (no pro jistotu jsem si vzal hadraka - z nej snad ani v LU 25 nedokaze SOE vyrobit tank/healer hybrida ;D

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/08/2005 :  07:20:09  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sorry to nebylo v zamyslu. Lockovani je zmineno az v 5 strankovem postu kde soe vysvetluje proc to delaji (alibisti). A nenasel jsem tam zminku ze by sel zamknout solo encounter. Takze uvidime.

Ja 100% souhlasim s tim, ze encounter je to co dela eq2 jinou a lepsi hrou. Zazil jsem v rede jinych onlajnovek hromadu tupcu kteri se bavili KSovanim mobu.

Pokud jde PL tak at si kazdej PLveli. Vidim to na lidech u nas v gilde. CIm rychleji je L50 tim rychleji odchazi s tim ze ho hra nebavi. Ale to uz je kazdeho vec.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/08/2005 :  07:25:54  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

chm... ja musim rict, ze vubec nechapu mysleni SOE - mozna jsem vyjimka, ale nmne tyhle permanenti zmeny strasne demotivuji...

Nejsi vyjimka. Me to take vadi ale DIKY BOHU ze jsem v Bete a vidim ty zmeny jeste pred releasem.

Mozna nejsem radovej hrac ale me se ty zmeny libi. Ne diky boostu dmg wizu ktery je sakra znat . Mozna se budu muset ucit vse znova, protoze rooty funguji jinak, buffy funguji jinak, rada kouzel uz je na 1 timeru atp. Cela strategie boje se tomu musi prizpusobit.

Je tam i par veci ktere se mi nelibi, ale nic zasadniho a myslim, ze ta zmena ulohy charu se bude libit (ne nepracuji pro SOE )

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/08/2005 :  09:29:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemam nic proti opravovani chyb - ale v kazdem patchi pritomne zmeny systemu a navic cca 3/4 roku dlouhe cekani na totalni zmenu jsou pro mne dost depresivni, protoze na to aby mne hra bavila se musim se svym charem zzit - a pokud mam kazdy patch trnout co mne zase provedou.... mozna uz jsem paranoidni, ale potom co mne udelali z dps chara tank tak jsem zacal znova a dost se desim co bude v dalsim patchi ;) (no pro jistotu jsem si vzal hadraka - z nej snad ani v LU 25 nedokaze SOE vyrobit tank/healer hybrida ;D

mno je fakt zase musis uznat ze bruiser byl vic nez overpowered

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 23/08/2005 :  09:46:33  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale ano - ja pocital s tim, ze neni logicky aby delal vic dmg nez Predatori - jenze jsem nepocital s tim, ze se z nej budou snazit udelat tanka .... a i kdyby z nej udelali nejlepsiho tanka ve hre kterej bude na raid bossy lepsi nez guard tak ho hrat nechci - tank mne nebavi.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 23/08/2005 :  10:10:15  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ale ano - ja pocital s tim, ze neni logicky aby delal vic dmg nez Predatori - jenze jsem nepocital s tim, ze se z nej budou snazit udelat tanka .... a i kdyby z nej udelali nejlepsiho tanka ve hre kterej bude na raid bossy lepsi nez guard tak ho hrat nechci - tank mne nebavi.

tak proc sis vybral fighter archetype?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 23/08/2005 :  10:49:27  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty jsi nehral SWG od SOE? Tam meli/maji naprosto stejny pristup a clovek by si myslel, ze se uz poucili...

Edit: a bruiser mel byt primarne tank. To ze z neho vylezl nechutny dmg dealer to klukum ze SOE asi taky trochu uteklo...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%

Edited by - Pedro on 23/08/2005 10:51:30
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 23/08/2005 :  11:56:53  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Ty jsi nehral SWG od SOE? Tam meli/maji naprosto stejny pristup a clovek by si myslel, ze se uz poucili...

No eq2 se nastesti od SWG lisi.

Co se tyce combat revampu - tak je to IMO naprava lehce uspechaneho releasu EQ2, ktery vysel driv nez mel kvuliva pripravovane konkurenci WOW. To ze se to ted snazi opravit jim chvalim. A jak situaci sleduji, tak to hre IMO pomuze. Myslim, ze nad combat revampem docela zapremysleli.

Edit: a bruiser mel byt primarne tank. To ze z neho vylezl nechutny dmg dealer to klukum ze SOE asi taky trochu uteklo...

Ano. Ale IMO je chvalihodne, ze z bruisera udelaji tanka, nebot tankem mel byt.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 24/08/2005 :  18:23:06  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=comtest&message.id=3941#M3941
popis novyho con systemu
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:17:35  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
Training changes:
- Every ten levels (level 10, 20, 30, 40, 50, and 60) you can now choose from a list of four spells or arts to upgrade to Master II quality.- This replaces the previous Training abilities, which have been removed from your Knowledge book.

WOW!!!
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:15:45  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

Training changes:
- Every ten levels (level 10, 20, 30, 40, 50, and 60) you can now choose from a list of four spells or arts to upgrade to Master II quality.- This replaces the previous Training abilities, which have been removed from your Knowledge book.

WOW!!!

No ze bych z toho byl nejak na krivo, to se teda rict neda. By me zajimalo, jak to vyresi s group verzema healu na poison, elemental, ... Tohle vsechno byli trainingy. Po jednom se to sesilat neda - to grupa driv pochcipa.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:35:30  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raady

quote:

Training changes:

WOW!!!

No ze bych z toho byl nejak na krivo, to se teda rict neda. By me zajimalo, jak to vyresi s group verzema healu na poison, elemental, ... Tohle vsechno byli trainingy. Po jednom se to sesilat neda - to grupa driv pochcipa.

No ona otazka je, jestli to budou "spells or arts", ktere dostavas standartne a akorat si budes moct udelat zadarmo upgrade na Master2, nebo jestli to budou nejake uplne nove veci, nebo jestli to bude totez co ted, ale Master2 misto Adept2.
Ja osobne si myslim, ze to bude ta posledni varianta - proste stavajici volby boostnou. Myslim si to proto, ze jsem videl screenshot jednoho trainingu co mam, ale hodne naboostovanej oproti tem parametrum co ma ted.
Po pravde receno mam pocit, ze tou prvni variantou nasrali dost lidi.... predstava ze utratis hafo penez (nebo raid bodu) za Mastera, kteryho ted dostanes jako volbu zadarmo..... a jeste k tomu lepsiho.... a dalsi voilby budou shity.... ;)

Ale muzu se samozrejmne mylit - myslenky SOE jsou nevyzpytatelne ;D

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:38:38  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
podle me spis lidi naserou, protoze jim daji jen moznost upgradnout jedno standardni kouzlo na master II. to zanemena, ze classy prijdou o nektera specificka kouzla jakou jsou treba snare pro necromancera nebo group cure pro priesta.

rozdil mezi Adept II a Master II by mel bejt tak velkej, aby se to vyplatilo. Navic odstranenim nekterejch trainingu posili rozdily mezi classama, coz je smysl celyho CU.
jaky kouzla budou na vyber by melo byt behem dneska na boardech
Go to Top of Page

Gunhead
Starting Member

69 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:59:10  Show Profile  Send Gunhead an ICQ Message Send Gunhead a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Training changes:

WOW!!!

Furyove dostanou group verzi na elemantal/poison impairmenty jako normalni 42 spell. Wardeni budou mit grp elemental/trauma verzi. Takze se da predpokladat, ze dalsi hylersky classy budou mit podobny spell s jinou kombinaci (arcana/poison atd...)

EQ2: Gunhead, Patmat
EVE: Firelash
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:09:34  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
No ona otazka je, jestli to budou "spells or arts", ktere dostavas standartne a akorat si budes moct udelat zadarmo upgrade na Master2, nebo jestli to budou nejake uplne nove veci, nebo jestli to bude totez co ted, ale Master2 misto Adept2.

Tady je priklad pro guarda z L50, tak se muze Kwahoun vyjadrit

Deafen Master(II)
Fortified Stance Master(II)
Return To Battle Master(II)
Taunting Assult Master(II)

Edited by - Atronach on 25/08/2005 14:10:21
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:18:26  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
puvodni trainingy byly uber 3 ze 4 pouzivam i na 50. tohle beru jako nerf
edit: navic 3 z tech 4 veci na 50 mam na A3, takze to bude jeden vyhozeny ruby

Edited by - Kwah on 25/08/2005 14:23:19
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:22:45  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Update pro Wizardy:
Augumentation
Fiery Surge
Flamestrike
Protoflame

mno... zatim to nechci komentovat, jakej je to rozdil doplnim az to dnes zkusim.

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 25/08/2005 :  15:55:36  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
SK:

Plauge Sword (offenfse)
Increase INT by 122
Decrease Defense by 11.4
Increases slash, pierce and crushing by 12.9

Malevolent Circle (defenze)
Insidious Wisper (single taunt)
Ruinous Touch (DD)

Uprimne mi z toho neni ani teplo ani zima. Vzhledem k tomu, ze z T5 jsem jeste zadny rubin neutratil a stale cekam, jak dopadne CR, tak je mi to de facto sumak.

Ideologicky se mi to libi (jsem starej skrt :-), jestli ale nekdo prijde o nejaka dulezita kouzla, tak to dobre neni.

Insidious Whisper mam na master1.

Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 25/08/2005 :  16:18:36  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
Navic nechapu k cemu mi ted na L50 bude master II kouzlo z tier 2. Group poison cure bylo k nezaplaceni i na L50. Tohle se mi opravdu nelibi. Napred slozite zavadeji individualizaci jednotlivych charu a ted to zase rusi. Kocourkov.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 25/08/2005 :  16:28:25  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Navic nechapu k cemu mi ted na L50 bude master II kouzlo z tier 2. Group poison cure bylo k nezaplaceni i na L50. Tohle se mi opravdu nelibi. Napred slozite zavadeji individualizaci jednotlivych charu a ted to zase rusi. Kocourkov.

hm, ale predstav si, jak uzitecny muze byt master II na T2... podle me tohle ma vyvazit zdrsneni con systemu, kdy na byly moby bez sipek budes potrebovat slusny vybaveni.

mastery jsou pro vetsinu lidi na nizsich levelech nedosazitelny, timhle se opravdu silny kouzla dostanou do ruky i lidem, co neraiduji. SOE proste musi lidi u hry udrzet, evidentne jim stale odchazi prilis mnoho lidi dlouho pred tim, nez dosahnou levelu 50.

ja sem na to osobne zvedavej, na celej combat upgrade. a to rpes to, ze timhle zpusobem prijdu v tuhle chvili o jeden z trojice dotu, ktery delaji zaklad veskeryho myho dg - jenze v ramci CU dostanu mnohem vic dmg kouzel, takze to nejspis nebude tak dramaticky. proste uvidim, rozcilovat se predem nema smysl.
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 25/08/2005 :  16:56:47  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Navic nechapu k cemu mi ted na L50 bude master II kouzlo z tier 2

No ja do ted pouzivam kouzlo z T1 (Toughness A3 uber kouzlo i na lvl 50). Mam favority i na T2 a T4. ZPokud dostanu moznost si z T1 vybrat Toughness na M2 tak byudu skakat 3 metry vysoko :-)

Jinak doted to nebylo nic jinyho, nez drobnej funkcni upgrade existujiciho kouzla. Nic jineho. Prijde mi, ze kdyz to nahradej tim, ze si od existujiciho koulza muzes vybrat M2, tak je to lepsi. Alespon u SK mi to tak prijde. K cemu je ti ted adept2, z T1?

BTW tady je sezna Corcerskejch upgradu:
Level 50:
Velocity (single target DPS gain)- Gives 58% DPS Gain
Instigation (power+arcane resist)
Seizure (interrupt/nuke)
Clarity (you know!)

List for Level 60:
Breathtaking Awe (AOE Mez) - decreases resist chance (duration/recast time the same)
Stroke (Seizure)
Spellbind (single target mez) - decreases resist chance (duration/recast time the same)
Destructive Mind (Tyrannical Mind Upgrade) - Gives 340% power use to health debit (once again this needs to be looked at by the devs, the level 24 version master 1 does 320%...why do I need to upgrade? So I can spend more power for the same effect?)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 26/08/2005 :  08:05:57  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=comtest&message.id=4423#M4423komplet seznam kouzel, ze kterych bude mozne vybrat mastery

a jeste neco:

But more than that, rare harvests used to make Adept III spells are going to become *much* easier to obtain. I would expect prices for Adept III spells to go down considerably once the market adjusts to the influx of Legendary harvests.

Edited by - Kurik on 26/08/2005 08:16:13
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:02:29  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=comtest&message.id=4423#M4423komplet seznam kouzel, ze kterych bude mozne vybrat mastery

a jeste neco:

But more than that, rare harvests used to make Adept III spells are going to become *much* easier to obtain. I would expect prices for Adept III spells to go down considerably once the market adjusts to the influx of Legendary harvests.

No tak SOE nakonec samozrejmne udelalo to co se mne nelibi nejvic ;)
Ale jako pozitivni bych bral, ze (u classu co znam) dali volbu z dobrejch veci - je opravdu z ceho vybirat - u tech soucasnejch Training options je to obcas dost tristni - jedna dobra vec a zbytek na nic.

Co se tyce Adept3 tak je to podle mne zcela jednoznacne (dalsi) krok spatnym smerem (a to nemam ani jeden adept3, ani rare surovinu na ne).

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:18:54  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
v okamziku, kdy delaji hru tezsi, museji nabidnout nejakou protihodnotu. kdyz mas na white con moba bez sipek potrebovat dobrou vybavu, tak ji musis nejak dostat. neni mozny, aby vetsina hracu placala zeleny moby.

proste se smirte s tim, ze soe se snazi zaroven trochu zvednout obrtiznost a zaroven potrebuje, aby hru hrali casualove a aby jich hralo hodne.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:39:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

v okamziku, kdy delaji hru tezsi, museji nabidnout nejakou protihodnotu. kdyz mas na white con moba bez sipek potrebovat dobrou vybavu, tak ji musis nejak dostat. neni mozny, aby vetsina hracu placala zeleny moby.

proste se smirte s tim, ze soe se snazi zaroven trochu zvednout obrtiznost a zaroven potrebuje, aby hru hrali casualove a aby jich hralo hodne.

nedelaji ji tezsi ba naopak

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:50:04  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
nebyl byhc si tim tak jistej... minimalne zpomali leveling rate, a nejspis bohuzel prave casualum, ktery nemaji kvalitni vybaveni...
sem zvedavej, jak hra bude po CU vypadat, ale kdyz si vezmu, jak vypada postava Gugu (vypadala, nz sem do ni investoval alepson par zlataku z jine postavy), tak mam pocit, ze po CU by dostavala na prdel i od zelenejch mobu, protoze emla samy APPI kouzla a sedivy vybaveni, penize pritom zadny... jasne, je to desetilety dite, ale mene schopnyhc hracu je preci jen porad dost a ty eq v soucasny dobe porad odrazuje.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 26/08/2005 :  11:14:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

a jeste neco:

Určitě to má návaznost na CU, kde se dá předpokládat že u DoF bossů to bude chtít kvalitní výbavu kouzel.
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 26/08/2005 :  13:32:36  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:

nebyl byhc si tim tak jistej... minimalne zpomali leveling rate, a nejspis bohuzel prave casualum, ktery nemaji kvalitni vybaveni...
sem zvedavej, jak hra bude po CU vypadat, ale kdyz si vezmu, jak vypada postava Gugu (vypadala, nz sem do ni investoval alepson par zlataku z jine postavy), tak mam pocit, ze po CU by dostavala na prdel i od zelenejch mobu, protoze emla samy APPI kouzla a sedivy vybaveni, penize pritom zadny... jasne, je to desetilety dite, ale mene schopnyhc hracu je preci jen porad dost a ty eq v soucasny dobe porad odrazuje.

To je fakt, videl jsem i T4 hrace co nosili sedy veci....

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 26/08/2005 :  13:34:49  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:

a jeste neco:

Tak z tech 4 spellu na lvl 50 mam 3 Master I, takze pro me je to uz ted jasna volba

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 26/08/2005 :  14:18:30  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskel
Tak z tech 4 spellu na lvl 50 mam 3 Master I, takze pro me je to uz ted jasna volba
Ty ses zevl

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/08/2005 :  14:19:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskel

quote:

To je fakt, videl jsem i T4 hrace co nosili sedy veci....

jasne ale proc by meli tihle hraci mit narok na high end vybaveni stejne jako ti, kteri to umeji a navic kteri v uplynulem case do toho uz nastrkali nemalo usili
neco jako polezes na horu , kdyz se vyskrabes nahoru uvidis ze nekoho tam dovezli vrtulnikem a prohlasili ho za stejne dobryho

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 26/08/2005 :  14:34:16  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
jasne ale proc by meli tihle hraci mit narok na high end vybaveni stejne jako ti, kteri to umeji a navic kteri v uplynulem case do toho uz nastrkali nemalo usili

Ja si myslim, ze je potreba to zhodnotit az v celku. Zalezi jak to vyladej celkove IMO. Takze ja bych jim dal cas.

Co se tyce me, tak zmeny traitu se mi libi, kouzla SK IMO predelali, tak, ze to dava hlavu a patu. T6 kouzla jsou taky zajimavy, takze ja se docela tesim.

Pravd josu veci, ktery se mi nelibej, ale oprvaud tam zalezi, jak to bude celkove vyvazeny. Jestli ted je normalni lvl kouzla pro causal hrace adept1, tak treba ted udelaj adept jako lehce podprumeryny a adept3 lehce nadprumerny. Pro normalniho hrace bude adept3 minimum jako je ted adept1. Dobrej hrac, bude mit vetsinu v M1 a spickovej hrac bude mit master 3 (novej craftenej lvl kouzel pridanej s DoF). Proste jen se jinak rozprostrou kategorie. Pokud to tak opravdu bude, tak se zlobit nebudu. A zadny vozeni zacatecniku ve vrtulniku tam nevidim.

Pre DoF
Adept 1
Adept 3
Master 1

Po DoF:
Adept 1
Adept 3
Master 1
Master 3

Ale je fakt, ze to klidne i muzou posrat. Ale IMO to ted nepozname.

Edited by - Genagen on 26/08/2005 14:38:36
Go to Top of Page

Gunhead
Starting Member

69 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:05:09  Show Profile  Send Gunhead an ICQ Message Send Gunhead a Private Message  Reply with Quote
Souhlasim s Perthou

Adept I/App IV spelly stejne jako treasured/handcrafted equip jsou dostupne naprosto bez problemu pro vsechny a kdo ma skilly na app I a sedej equip je lempl a zaslouzi si hebat.
(Kuriku neber si to osobne, koneckoncu tvoje 10 leta dcerka neni rozhodne typicky hrac EQ2)

Adepty III a Master spelly stejne jako legendary a fabled equip by mely zustat necim extra a znamkou "lepsi spolecnosti" a tomu by mely odpovidat objem casu a usili potrebny k jejich ziskani.

BTW, jestli zvednou droprate tehle raru, tak pekne nastvou lidi, kteri stohujou rubiny/rhodium za ucelem spekulace po CU. Teda ne ze bych jim to nepral.

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:12:02  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Adepty III a Master spelly stejne jako legendary a fabled equip by mely zustat necim extra a znamkou "lepsi spolecnosti" a tomu by mely odpovidat objem casu a usili potrebny k jejich ziskani.
Ja souhlasim s tim, ze tam musi byt rozliseni hracu v equipu, podle toho jak dobre hraje a i kolik casu clovek ma. 100% souhlas.

Ale na druhou stranu, pokud a3 movnout o chlup k tem, ktery hrajou min a pro ty ktery hrajou vic pridaj master 3, tak bych to nevidel jako neco, co tento princip nejak rusi.

Teda ne ze bych jim to nepral.
Jo kdyby clovek nemel kamarady. Co by si jeden pocal . 4 rubinky u me v batuzku cekaji az pujde revamp do zivyho, abych nadela ty prave a3 :-) I kdyz myslim, ze infa je dost, ze do toho bacim a utratim je jeste ted :-)

Go to Top of Page

Gunhead
Starting Member

69 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:21:36  Show Profile  Send Gunhead an ICQ Message Send Gunhead a Private Message  Reply with Quote

Ale na druhou stranu, pokud a3 movnout o chlup k tem, ktery hrajou min a pro ty ktery hrajou vic pridaj master 3, tak bych to nevidel jako neco, co tento princip nejak rusi.
No to bude asi zaviset na tom, jak moc ten droprate zvednou. Pisou ze *greatly* a to je podezrely. Kdyby to bylo o chlup s tim ze pridaji dalsi extra uber step upgrade, tak bych se s tim taky dokazal srovnat.

Jo kdyby clovek nemel kamarady. Co by si jeden pocal . 4 rubinky u me v batuzku cekaji az pujde revamp do zivyho, abych nadela ty prave a3 :-) I kdyz myslim, ze infa je dost, ze do toho bacim a utratim je jeste ted :-)
Jsem mel spis na mysli lidi co to stosujou za ucelem prodeje za vyssi ceny po CU.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000