Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 PvE, PvP, RP - mám v tom bordel.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 19/08/2005 :  18:59:22  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
Dobrý den. Krabice mi leží na stole, ale pořád přemýšlím, kam vlastně vlezu. Přečetl jsem si fórum, ale nenašel jsme odpověď na všechny své otázky. Proto bych se rád zorientoval a zeptal se:
1. Když hraji na PvE, můžu napadnou druhou stranu (za alianci hordu a naopak), aniž bych si vyžádal povolení druhé strany?
2. Když hraji na PvP, může na mě zaútočit někdo z aliance, přestože hraji za alianci? Nebo musí nejdřív dostat moje svolení?
3. Jaká je podstata RP?
Jde mi o to, abych si klidně mohl hrát na území aliance, a pokud dostanu chuť mlátit klackem po hlavě Orkům, tak si zajdu na jejich území, ale na svém území budu v bezpečí.
Dále mě zajímá:
Jak drahý je kůň? Případně jiný dopravní prostředek?

Děkuji za vaše odpovědi a omlouvám se, pokud se ptám na něco, co zde padlo už 1000x.
přeji hezký den

Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer.
Aktuálně SW: TOR

Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen.

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/08/2005 :  19:23:09  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
ad1: Ne.
ad2: Tva strana na tebe nemuze zautocit.
ad3: Hrajes opravdu svou postavu. Zadne veci z realneho zivota se tam nemichaji.

Prvni kun stoji 90g a lze ho koupit na levelu 40. Okolo tohoto levelu bys mel mit skoro nasetreno. Dalsi kun pro level 60 stoji 900g a usetrit na nej neni uz takova sranda.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 19/08/2005 :  22:08:33  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by walfischberg

Jde mi o to, abych si klidně mohl hrát na území aliance, a pokud dostanu chuť mlátit klackem po hlavě Orkům, tak si zajdu na jejich území, ale na svém území budu v bezpečí.

Na PvP serveri je asi 90% zon tzv. contested (zvysnych 10% je uzemie hordy a uzemie aliancie) do ktorych musis vliezt ak sa chces dostat nad lvl 20 takze zas az tak poklidne expenie to neni. V tychto contested zonach ta moze horda napadnut kedykolvek. Neodradzam ta od PvP serveru len podotykam ze to mozno nie je take jednoduche ako si predstavujes.

Podstata RP: Vytvoris si napr. Trpaslika warriora ktory si rad vypije a potom robi bordel. V hre sa potom spravas ako keby si bol naozaj v kozi toho trpaslika, zmyslas ako on, komunikujes ako on. Nejaka komunikacia o realnej politike alebo sporte teoreticky neprichadza do uvahy.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 19/08/2005 22:11:15
Go to Top of Page

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 21/08/2005 :  18:49:25  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

quote:

Na PvP serveri je asi 90% zon tzv. contested (zvysnych 10% je uzemie hordy a uzemie aliancie) do ktorych musis vliezt ak sa chces dostat nad lvl 20 takze zas az tak poklidne expenie to neni. V tychto contested zonach ta moze horda napadnut kedykolvek. Neodradzam ta od PvP serveru len podotykam ze to mozno nie je take jednoduche ako si predstavujes.

Podstata RP: Vytvoris si napr. Trpaslika warriora ktory si rad vypije a potom robi bordel. V hre sa potom spravas ako keby si bol naozaj v kozi toho trpaslika, zmyslas ako on, komunikujes ako on. Nejaka komunikacia o realnej politike alebo sporte teoreticky neprichadza do uvahy.

Ok. Děkuji všem za informace. Moc jste mi pomohli. Ještě jeden dotaz bych měl - na podzim se stěhuji do nového domu (sehnat internet mimo město - to byl úkol pro vraha), ale mám jednu obavu. Když se změní IP, nebude s tím problém? Je to asi blbý dotaz. Ale byl bych celkem nerad, kdyby mi Blizzard bloknul účet. Ještě jednou všem děkuji za odpovědi.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/08/2005 :  19:50:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
S tou IP problém nebude, buď v klidu, mám to ověřeno
Go to Top of Page

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 26/08/2005 :  13:20:48  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Dík všem za rady. Už jsem na SM. Zatím jen lvl 6. Nick přirozeně Walfischberg, stejně jako v SW:G. Snad se potkáme.

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 26/08/2005 :  13:30:47  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dík všem za rady. Už jsem na SM. Zatím jen lvl 6. Nick přirozeně Walfischberg, stejně jako v SW:G. Snad se potkáme.

Za kterou stranu? :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 27/08/2005 :  02:15:20  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

quote:

Aliance.

Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 27/08/2005 :  03:25:43  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
Kdyby jsi chtěl vysvětlit, co je to RP, tak Morpheus by se tu mohl rozepsat, anebo doporučuji projít fóra českých NWN modulů. Něco tam najdeš.
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 27/08/2005 :  11:03:52  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Aliance.

v tom pripade se potkame jen jako nepratele, protoze vetsina cechu hraje za Hordu

edit: A cesi maj u nas nej. prioritu loveni, takze bych rekl, ze se jednou urcite potkame

o_O

Edited by - Dibone on 27/08/2005 11:04:57
Go to Top of Page

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 27/08/2005 :  13:15:07  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dibone

quote:

quote:

quote:

quote:

Aliance.

v tom pripade se potkame jen jako nepratele, protoze vetsina cechu hraje za Hordu

edit: A cesi maj u nas nej. prioritu loveni, takze bych rekl, ze se jednou urcite potkame

Ok, už se těším, ale nerozbíjejte mi hubu moc :D

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000