Author |
Topic  |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 14:51:05
|
Objednaval tu nekdo pres CDromshop.com a nechaval si predem mailem poslat CD key? JEstli jo tak psali ste ten pozadavek pri vyplnovani infa o kreditce dole do toho okna? Nebo mailem? dik
|
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 18/08/2005 14:51:28
|
|
| |
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 15:41:50
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Objednaval tu nekdo pres CDromshop.com a nechaval si predem mailem poslat CD key? JEstli jo tak psali ste ten pozadavek pri vyplnovani infa o kreditce dole do toho okna? Nebo mailem? dik
Jo, já si tak objednával SWG a také Jump to Light Speed, u JTLS jsem si tak nechal poslat key mailem. A do té poznámky pro ně jsem napsal žádost o zaslání Key. Btw. co si objednáváš? |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 17:44:40
|
jj, co objednavas? zacinam vazne uvazovat o EQ2, sice je to taky u SOE, ale prijde mi, za tam jsou dev tymu lidi co maj rozum |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 17:58:37
|
quote: Originally posted by Almych
jj, co objednavas? zacinam vazne uvazovat o EQ2, sice je to taky u SOE, ale prijde mi, za tam jsou dev tymu lidi co maj rozum
jojo ja taky tedka hraju EQII je to jako od jine firmy :) |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 22:11:59
|
quote: Originally posted by Carmax
jj, co objednavas? zacinam vazne uvazovat o EQ2, sice je to taky u SOE, ale prijde mi, za tam jsou dev tymu lidi co maj rozum
jojo ja taky tedka hraju EQII je to jako od jine firmy :)
skvela hra je EVE ... komu vadi grind tak tam k nemu ani necuchne (kdo nezna - v EVE se trenuje stylem za 16hodin mas skill at ses online nebo offline staci jednou za par hodin nastavit trenink a zbyte doby si hrat), skoro uplne se tak smazava rozdil mezi maniaky a svatecnimy hraci - rozdil je "jen" v kreditech a vybaveni lodi tusim ze se z trialu da prejit na full za 20 eur a je v tom i mesic zdarma |
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 23:24:38
|
hORIZONS FOREVER:) |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 10:41:46
|
no EVE je jenom o vesmiru ne?
pockam az v zari vyjde datadisk k EQII, jak znam SOE zase vyrobi nejakou komplet edici, a pak to koupim abych nebyl za vola, respektive serpenizka |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 10:43:59
|
no EVE je jenom o vesmiru ne?
pockam az v zari vyjde datadisk k EQII, jak znam SOE zase vyrobi nejakou komplet edici, a pak to koupim abych nebyl za vola, respektive serpenizka
jj EVE je uber vesmirna mmorpg aspon trial doporucuju vyzkouset ... kazdopadne doufam ze po nerfu nerfu expu prestavate uvazovat o jine hre (nez SWG prirozene)!  |
Edited by - SNowie on 19/08/2005 10:44:26 |
 |
|
Yazon
New Member

117 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 10:47:56
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Obvykle pisu
Please mail CD key prior to shiping. |
Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 14:19:10
|
quote: Originally posted by SNowie
skvela hra je EVE ... komu vadi grind tak tam k nemu ani necuchne (kdo nezna - v EVE se trenuje stylem za 16hodin mas skill at ses online nebo offline staci jednou za par hodin nastavit trenink a zbyte doby si hrat), skoro uplne se tak smazava rozdil mezi maniaky a svatecnimy hraci - rozdil je "jen" v kreditech a vybaveni lodi tusim ze se z trialu da prejit na full za 20 eur a je v tom i mesic zdarma
Jsem si tam připadal jako degener co nic neumí a aby sis mohl utřít prdel, tak se musíš naučit trhat papír a další skill, jak po sobě spláchnout, hrůza a děs (prostě tím stylem) 16 hodin na některé skilly stačí, to ano, ale některé trvají i pár dní, někdy i přes týden, navíc to cestování je únavné, já se s tím sral dva týdny a říkal si že mě to začne bavit, ale nezačlo. Autoři to vymysleli chytře, prostě když chceš mít hodně dobrou postavu, tak se připrav na to že nám budeš platit více jak půl roku. |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 16:25:57
|
quote: Originally posted by spajdr
quote: Originally posted by SNowie
skvela hra je EVE ... komu vadi grind tak tam k nemu ani necuchne (kdo nezna - v EVE se trenuje stylem za 16hodin mas skill at ses online nebo offline staci jednou za par hodin nastavit trenink a zbyte doby si hrat), skoro uplne se tak smazava rozdil mezi maniaky a svatecnimy hraci - rozdil je "jen" v kreditech a vybaveni lodi tusim ze se z trialu da prejit na full za 20 eur a je v tom i mesic zdarma
Jsem si tam připadal jako degener co nic neumí a aby sis mohl utřít prdel, tak se musíš naučit trhat papír a další skill, jak po sobě spláchnout, hrůza a děs (prostě tím stylem) 16 hodin na některé skilly stačí, to ano, ale některé trvají i pár dní, někdy i přes týden, navíc to cestování je únavné, já se s tím sral dva týdny a říkal si že mě to začne bavit, ale nezačlo. Autoři to vymysleli chytře, prostě když chceš mít hodně dobrou postavu, tak se připrav na to že nám budeš platit více jak půl roku.
to je pravda ... netrenuje ti postava i kdyz na chvili cancelnes ? :) |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 17:06:19
|
No hlavne panove. SWG ti rikaj. Kdyz chces mit super postavu budes nam platit rok. (aspon driv) Kde je tedy rozdil krome toho, ze se nemusim srat s grindovanim a dela se to samo? Imho je pristup eve lepsi. Nedres .. hrajes. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 17:42:18
|
quote: Originally posted by Giltanas
No hlavne panove. SWG ti rikaj. Kdyz chces mit super postavu budes nam platit rok. (aspon driv) Kde je tedy rozdil krome toho, ze se nemusim srat s grindovanim a dela se to samo? Imho je pristup eve lepsi. Nedres .. hrajes.
lol ja souhlasim s giltanasem kde to sme ?  |
 |
|
|
Topic  |
|