Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 CDromshop...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 18/08/2005 :  14:51:05  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Objednaval tu nekdo pres CDromshop.com a nechaval si predem mailem poslat CD key?
JEstli jo tak psali ste ten pozadavek pri vyplnovani infa o kreditce dole do toho okna?
Nebo mailem?
dik

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny

Edited by - Werrevlk on 18/08/2005 14:51:28

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 18/08/2005 :  15:41:50  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

Objednaval tu nekdo pres CDromshop.com a nechaval si predem mailem poslat CD key?
JEstli jo tak psali ste ten pozadavek pri vyplnovani infa o kreditce dole do toho okna?
Nebo mailem?
dik

Jo, já si tak objednával SWG a také Jump to Light Speed, u JTLS jsem si tak nechal poslat key mailem. A do té poznámky pro ně jsem napsal žádost o zaslání Key. Btw. co si objednáváš?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/08/2005 :  17:44:40  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
jj, co objednavas? zacinam vazne uvazovat o EQ2, sice je to taky u SOE, ale prijde mi, za tam jsou dev tymu lidi co maj rozum
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/08/2005 :  17:58:37  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

jj, co objednavas? zacinam vazne uvazovat o EQ2, sice je to taky u SOE, ale prijde mi, za tam jsou dev tymu lidi co maj rozum

jojo ja taky tedka hraju EQII je to jako od jine firmy :)

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/08/2005 :  22:11:59  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

skvela hra je EVE ... komu vadi grind tak tam k nemu ani necuchne (kdo nezna - v EVE se trenuje stylem za 16hodin mas skill at ses online nebo offline staci jednou za par hodin nastavit trenink a zbyte doby si hrat), skoro uplne se tak smazava rozdil mezi maniaky a svatecnimy hraci - rozdil je "jen" v kreditech a vybaveni lodi tusim ze se z trialu da prejit na full za 20 eur a je v tom i mesic zdarma
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 18/08/2005 :  23:24:38  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
hORIZONS FOREVER:)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 19/08/2005 :  10:41:46  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
no EVE je jenom o vesmiru ne?

pockam az v zari vyjde datadisk k EQII, jak znam SOE zase vyrobi nejakou komplet edici, a pak to koupim abych nebyl za vola, respektive serpenizka
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 19/08/2005 :  10:43:59  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

no EVE je jenom o vesmiru ne?

pockam az v zari vyjde datadisk k EQII, jak znam SOE zase vyrobi nejakou komplet edici, a pak to koupim abych nebyl za vola, respektive serpenizka

jj EVE je uber vesmirna mmorpg aspon trial doporucuju vyzkouset ... kazdopadne doufam ze po nerfu nerfu expu prestavate uvazovat o jine hre (nez SWG prirozene)!

Edited by - SNowie on 19/08/2005 10:44:26
Go to Top of Page

Yazon
New Member

117 Posts

Posted - 19/08/2005 :  10:47:56  Show Profile Send Yazon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

Nebo mailem?
dik

Obvykle pisu

Please mail CD key prior to shiping.

Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/08/2005 :  14:19:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

skvela hra je EVE ... komu vadi grind tak tam k nemu ani necuchne (kdo nezna - v EVE se trenuje stylem za 16hodin mas skill at ses online nebo offline staci jednou za par hodin nastavit trenink a zbyte doby si hrat), skoro uplne se tak smazava rozdil mezi maniaky a svatecnimy hraci - rozdil je "jen" v kreditech a vybaveni lodi tusim ze se z trialu da prejit na full za 20 eur a je v tom i mesic zdarma

Jsem si tam připadal jako degener co nic neumí a aby sis mohl utřít prdel, tak se musíš naučit trhat papír a další skill, jak po sobě spláchnout, hrůza a děs (prostě tím stylem)
16 hodin na některé skilly stačí, to ano, ale některé trvají i pár dní, někdy i přes týden, navíc to cestování je únavné, já se s tím sral dva týdny a říkal si že mě to začne bavit, ale nezačlo.
Autoři to vymysleli chytře, prostě když chceš mít hodně dobrou postavu, tak se připrav na to že nám budeš platit více jak půl roku.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 19/08/2005 :  16:25:57  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

Jsem si tam připadal jako degener co nic neumí a aby sis mohl utřít prdel, tak se musíš naučit trhat papír a další skill, jak po sobě spláchnout, hrůza a děs (prostě tím stylem)
16 hodin na některé skilly stačí, to ano, ale některé trvají i pár dní, někdy i přes týden, navíc to cestování je únavné, já se s tím sral dva týdny a říkal si že mě to začne bavit, ale nezačlo.
Autoři to vymysleli chytře, prostě když chceš mít hodně dobrou postavu, tak se připrav na to že nám budeš platit více jak půl roku.

to je pravda ... netrenuje ti postava i kdyz na chvili cancelnes ? :)
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 19/08/2005 :  17:06:19  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No hlavne panove. SWG ti rikaj. Kdyz chces mit super postavu budes nam platit rok. (aspon driv) Kde je tedy rozdil krome toho, ze se nemusim srat s grindovanim a dela se to samo? Imho je pristup eve lepsi. Nedres .. hrajes.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 19/08/2005 :  17:42:18  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

No hlavne panove. SWG ti rikaj. Kdyz chces mit super postavu budes nam platit rok. (aspon driv) Kde je tedy rozdil krome toho, ze se nemusim srat s grindovanim a dela se to samo? Imho je pristup eve lepsi. Nedres .. hrajes.

lol ja souhlasim s giltanasem kde to sme ?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000