Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 nováček
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/08/2005 :  11:42:41  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
Rebelska Aliance se o sve novacky taky umi postarat
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 15/08/2005 :  07:09:12  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Velké poděkování člověku s nickem "SIOUX",který mě poskytl vozítko v pro mě beznadějné situaci...díky chlape

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 15/08/2005 :  07:53:26  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
:D tsacilo udelat tutorial questy tam tusis dostanes:)
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 15/08/2005 :  08:25:25  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Mě ho na Loku zničily Rebelové.

Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 15/08/2005 :  09:24:14  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
hihi tak to jo:)
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 16/08/2005 :  09:43:09  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Kde poznám kterej Armour můžu na sebe navlíknout..pokud je to armour pro novice rifleman tak to je jasný,ale armour type assault už nepoznám jestli ho oblíknu nebo ne ??

Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 16/08/2005 :  11:12:49  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
par postu z5 to psal drizzt
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 17/08/2005 :  08:21:42  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

Kde poznám kterej Armour můžu na sebe navlíknout..pokud je to armour pro novice rifleman tak to je jasný,ale armour type assault už nepoznám jestli ho oblíknu nebo ne ??

Podívej se do popisky novice riflemana - o jakem armoru se tam mluvi? Tuším že Reconaissance. Tak můžeš jakýkoli Reconassance armour. O Assaultu si můžeš nechat jenom zdát, nebo si vzít druhé povolání, které podporuje Assault Armour (Bounty Hunter, Commando). Pak budeš moct jak Assault, tak Reconaissance armour.
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 17/08/2005 :  08:58:51  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
ok ..děkuji mám v tom trochu hokej

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 21/08/2005 :  21:27:29  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Prosím,kde najdu nějakýho vendora kterej prodává zvířata jako dopravní prostředky ?? děkuji...

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/08/2005 :  21:53:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prosím,kde najdu nějakýho vendora kterej prodává zvířata jako dopravní prostředky ?? děkuji...

otevri si bazar, nahore si prepni na "vendors location" nebo tak nejak a pak vlevo nahore prepni na "all galaxy" a z nabidky vyber "deed" rozklikni a melo by tam byt "pet" a tak to najdes..

ale nejspise tam nic nebude, spise si nejakemu CH rekni, at ti chyti a ochoci..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 22/08/2005 :  08:54:07  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Napriklad Jorssk je CH a vcera uz byl zase online

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:12:25  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
dík za info :).A ještě jeden dotaz,včera jsem měl na Eclipse hroznej ping tak jsem zkoušel založit jen pro zajímavost postavu na Evropském serveru a k mému úžasu Mos Eisley na tomto serveru bylo pod kontrolou Imperia ??Chápu to dobře že si obě strany můžou mezi sebou zabírat města ??

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:24:36  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

dík za info :).A ještě jeden dotaz,včera jsem měl na Eclipse hroznej ping tak jsem zkoušel založit jen pro zajímavost postavu na Evropském serveru a k mému úžasu Mos Eisley na tomto serveru bylo pod kontrolou Imperia ??Chápu to dobře že si obě strany můžou mezi sebou zabírat města ??

Je par "Strongholds", ktere se nedaji zabrat (napriklad Moenia na Naboo je vzdy rebelska). Vsechna ostatni mesta meni frakci podle toho, ktera strana ma na planete momentalne navrch ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/08/2005 :  14:10:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:

Je par "Strongholds", ktere se nedaji zabrat (napriklad Moenia na Naboo je vzdy rebelska). Vsechna ostatni mesta meni frakci podle toho, ktera strana ma na planete momentalne navrch ...

sice me to tesi ze vetsina planet je rebelskejch ale protoze se impove nesnazi (mozna jich je malo) nejde treba vubec udelat ten quest pro Luka co se nekdy objevi v theedu (je nutne sundat 5 imperial stormtrooper colonelu a ti se objevuji jen v normalnich (nestronghold) mestech na planetach aspon 5dni drzenejch impama)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/08/2005 :  14:54:05  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Dobře vám tak, nemáte se rozlejzat jak mor

btw. prodáš mi zase perly?

Edited by - Drizzt DoUrden on 22/08/2005 14:57:52
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/08/2005 :  14:54:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
bodejt je imperialu malo.. protoze vypatlani americani jsou skoro vsichni rebelove..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/08/2005 :  09:12:58  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

bodejt je imperialu malo.. protoze vypatlani americani jsou skoro vsichni rebelove..

bububububu...ze si na tebe vemu misi..

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/08/2005 :  12:34:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

bububububu...ze si na tebe vemu misi..

tak jo, te vyskolim..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:15:50  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
koupil jsem Peta baby Cu Pa ale namá žadný přikazy na výběr,když ho zavolám jde akorát zase schovat? Chápu že je ještě malinkej a nebude mě hned vozit ale není u něho ani příkaz na krmení prostě nic ?? musím vyhledat nějakýho CH nebo tou výchovu zvládnu sám ? Doufám že ten post dává alespoň trochu smysl

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:30:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

koupil jsem Peta baby Cu Pa ale namá žadný přikazy na výběr,když ho zavolám jde akorát zase schovat? Chápu že je ještě malinkej a nebude mě hned vozit ale není u něho ani příkaz na krmení prostě nic ?? musím vyhledat nějakýho CH nebo tou výchovu zvládnu sám ? Doufám že ten post dává alespoň trochu smysl

Příkazy může zvíře naučit jenom creature handler, napiš ve hře Jorsskovi nebo Quartaxovi, oni ti ho naučí. Osedlat půjde až později, až vyroste na sedlací velikost (aby tě unesla), pokud teda doroste (mě se stalo, že cu-pa i v maximální velikosti byla moc malá a nešla osedlat)
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 25/08/2005 :  09:43:40  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Prosím o vysvětlení jak to v současné době vypadá z alt. postavou na jednom serveru? je to odměna za nějaký Quest ??

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/08/2005 :  09:59:06  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prosím o vysvětlení jak to v současné době vypadá z alt. postavou na jednom serveru? je to odměna za nějaký Quest ??

Jakmile se tva prvni postava stane Jedi Padawanem, muzes si na serveru vytvorit druhou, "paralelni", postavu ("avatara").

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 31/08/2005 :  21:10:16  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Prosím někoho kdo ma zkušenosti z petem..pošlu peta na moba jeho lvl a pet shrábne adekvátní počet expů,ale často se mi stane že na tom stejným mobovi dostane jen 1 ex.point ?? samo že mu nepomáhám,nevíte co asi dělám blbě??Stává se mě to asi tak v 50%.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/09/2005 :  04:18:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak to fakt nevim, mozna to bude tim ze nejsi CH. Kazdopadne ti ji muzu vycvicit a vsechno...
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 01/09/2005 :  06:56:11  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
jsem novice CH a další CH zkušenosti získám právě tím že ho budu posílat aby je získal.Jinak dík za nabídku určo se ve hře ozvu

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/09/2005 :  08:14:22  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prosím někoho kdo ma zkušenosti z petem..pošlu peta na moba jeho lvl a pet shrábne adekvátní počet expů,ale často se mi stane že na tom stejným mobovi dostane jen 1 ex.point ?? samo že mu nepomáhám,nevíte co asi dělám blbě??Stává se mě to asi tak v 50%.

Stává se mi taky. Nevím jestli je to bug, nebo jestli je to způsobené tím, že útočíš na stejný druh zvířat. Každopádně budeš mít docela problémy najít grupu, která by neměla hloupé řeči, když začneš trénit zvíře - zvíře moc dmg neudělá, a když začneš útočit i ty, zvíře dostane cca 20-30x míň expů (5k expů když nezaútočíš ty, 200 expů když zaútočíš).
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 01/09/2005 :  08:32:21  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Stává se mi taky. Nevím jestli je to bug, nebo jestli je to způsobené tím, že útočíš na stejný druh zvířat. Každopádně budeš mít docela problémy najít grupu, která by neměla hloupé řeči, když začneš trénit zvíře - zvíře moc dmg neudělá, a když začneš útočit i ty, zvíře dostane cca 20-30x míň expů (5k expů když nezaútočíš ty, 200 expů když zaútočíš).

Mne se zda, ze pokud zautocis, tak engine deli expy mezi tebe a tve zvire podle pomeru vasich levelu. Ale je to jen muj dojem z chvilkoveho grindeni s petem ...

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/09/2005 :  12:11:15  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:

Mne se zda, ze pokud zautocis, tak engine deli expy mezi tebe a tve zvire podle pomeru vasich levelu. Ale je to jen muj dojem z chvilkoveho grindeni s petem ...

No je to možné, můj Drnda měl lvl 7, já lvl 75. Ale stejně mi spíš přijde, že je to i podle dmg které dáme. Každopádně nemá cenu útočit s petem na cíl, na který zároveň v grupě střílím, to je můžu nechat požírat Valariany, rilly kolem Bestine, těch 200 expů tam dostanu taky.
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 08/09/2005 :  11:33:25  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
pls dotaz : Armour už mám v dost katastrofálním stavu a když se pokusím o repair tak skočí kondice na 1/1 nebo 0/-36000,někdo mi do chatu hodil hlášku že jde o bug,takže dotaz, co nyní s poškozeným armourem hodit do kanálu??předem děkuji

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 08/09/2005 :  12:13:40  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
No ty ho musíš spravit ještě předtím, než se dostane na 0/36000, třeba při 100/36000. Když se dostane na 0, je už k ničemu, už ho neopravíš. Ale slyšel jsem, že i když je na 0, tak pořád chrání. Možná to je ten bug, o kterém mluvili.

Každopádně dřív platilo, že zásah, který brnko zastaví, se neubere z tvého zdraví, ale ze "zdraví" brnka, takže se poškozuje. Když dojde na 0, tak už to nemá co ubírat tvému brnění, tak to automaticky ubírá tobě (prostě v armoru je díra, a úder jde přímo do tebe).
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/09/2005 :  13:44:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ty ho musíš spravit ještě předtím, než se dostane na 0/36000, třeba při 100/36000. Když se dostane na 0, je už k ničemu, už ho neopravíš. Ale slyšel jsem, že i když je na 0, tak pořád chrání. Možná to je ten bug, o kterém mluvili.

Každopádně dřív platilo, že zásah, který brnko zastaví, se neubere z tvého zdraví, ale ze "zdraví" brnka, takže se poškozuje. Když dojde na 0, tak už to nemá co ubírat tvému brnění, tak to automaticky ubírá tobě (prostě v armoru je díra, a úder jde přímo do tebe).

pred CU kvalitni composite slicnuty na effect rekneme kolem 90%, vykryl tech 90% dmg a zbyvajicich 10%, co proslo skrz brneni "do tela", zaroven poskodilo brneni, ovsem neodecetlo se z brneni celych 10% ale jen jedna desetina, cili 1%

priklad: rana za 1000, 900 se smazalo uplne, 100 proslo a brneni se poskodilo o 10..

predpokladam, ze stejne to funguje i po CU, akorat s tim, ze dneska ma armor kolem 50%, takze prochazi vice dmg a proto se po CU armory rychleji rozbiji..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 08/09/2005 :  14:40:06  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pred CU kvalitni composite slicnuty na effect rekneme kolem 90%, vykryl tech 90% dmg a zbyvajicich 10%, co proslo skrz brneni "do tela", zaroven poskodilo brneni, ovsem neodecetlo se z brneni celych 10% ale jen jedna desetina, cili 1%

priklad: rana za 1000, 900 se smazalo uplne, 100 proslo a brneni se poskodilo o 10..

predpokladam, ze stejne to funguje i po CU, akorat s tim, ze dneska ma armor kolem 50%, takze prochazi vice dmg a proto se po CU armory rychleji rozbiji..

jerzee muzes udelat RIS full set se staty => 6000 ???

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 08/09/2005 :  15:04:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Kdyz si na to sezenes suroviny tak jo .
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:05:50  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

asi tak..

ris je battle a u toho se dostanu na nejakych 5800 maximalne..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 08/09/2005 16:06:06
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 08/09/2005 :  16:20:52  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jorssk

asi tak..

ris je battle a u toho se dostanu na nejakych 5800 maximalne..

no ptam se protoze jsem dnes koupil celou sadu 6000, 100k condition za peknou pálku. Vubec bych se nezlobil, kdyby to slo nekde koupit levneji

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000