Author |
Topic  |
|
verdes
Starting Member
6 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 10:20:06
|
Nemozem spustit swg. Zadam meno,heslo,a ked sa signujem nahodi mi tohle:
Network Timeout Network error. The server is not responding, please check your connections and try again.
-ale net mi ide uplne normalne. Dokonca lepsie nez kedykolvek. Nestalo sa vam nieco podobne, alebo nemozte poradit? PLEASE
|
|
| |
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 10:42:30
|
Zkus jit na stranky SWG, do diskusnich skupin a z nich do (myslim) technicke podpory a tam do fora pro dany server. Pokud ma SOE nejaky bug a padaji prihlasovaci skripty, tak tam temer vzdy najdes info. Pokud tam nic neni a ostatni stastlivci co nemusej pracovat se pripoji bez problemu, tak je problem nekde u tebe ... |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 11:01:24
|
Vim ze yazovi toto delalo (myslim) a byl to problem ze mel tusim Explorer v offline...nevim :) |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 11:11:26
|
tim explorerem by to mohlo byt, v launchpadu jsou okna natvrdo navazana na explosmejd
jeste zkus prekontrolovat firewall, jestli mas otevrene ty spravne porty |
 |
|
verdes
Starting Member
6 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 11:43:34
|
quote: Originally posted by Almych
tim explorerem by to mohlo byt, v launchpadu jsou okna natvrdo navazana na explosmejd
jeste zkus prekontrolovat firewall, jestli mas otevrene ty spravne porty
nechapem. co mam udelat s explorerem? co a jak? |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 14:47:34
|
quote: Originally posted by verdes
nechapem. co mam udelat s explorerem? co a jak?
bud si vypni firewall a zkus jestli to pujde nebo musis udelat cosi s explorerem, neco podobnyho mi to taky delalo, bohuzel uz si nepamatuju, jak jsem to zase rozchodil |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 18:12:52
|
quote: Originally posted by Carmax
bud si vypni firewall a zkus jestli to pujde nebo musis udelat cosi s explorerem, neco podobnyho mi to taky delalo, bohuzel uz si nepamatuju, jak jsem to zase rozchodil
Nebo si nainstaluj firefox a nastav si ho jako defaultni prohlizec. Beztak je lepsi nez Internet explorer. Je treba tady: www.getfirefox.com |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 19:14:46
|
quote: Originally posted by Olusriel
bud si vypni firewall a zkus jestli to pujde nebo musis udelat cosi s explorerem, neco podobnyho mi to taky delalo, bohuzel uz si nepamatuju, jak jsem to zase rozchodil
Nebo si nainstaluj firefox a nastav si ho jako defaultni prohlizec. Beztak je lepsi nez Internet explorer. Je treba tady: www.getfirefox.com
mno ale okna v launchpadu jsou nastavena na explorer a nejde to nijak prenastavit, takze firefox nepomuze |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 19:40:07
|
quote: Originally posted by Olusriel
Nebo si nainstaluj firefox a nastav si ho jako defaultni prohlizec. Beztak je lepsi nez Internet explorer. Je treba tady: www.getfirefox.com
mno ale okna v launchpadu jsou nastavena na explorer a nejde to nijak prenastavit, takze firefox nepomuze
pak tedy Búch s tebou.  |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
verdes
Starting Member
6 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 21:38:25
|
no velmi ste mi nepomohli. skuste mi aspon nekdo povedat co s tym explorerem. Co tam mam presne udelat!!! |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 21:57:38
|
no velmi ste mi nepomohli. skuste mi aspon nekdo povedat co s tym explorerem. Co tam mam presne udelat!!!
no promin, ale nemame povinnost ti pomahat, mel bys byt rad ze se vubec snazime.. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 22:45:42
|
Vypol si uz firewall ? |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 23:02:18
|
quote: Originally posted by Hosty
Vypol si uz firewall ?
no snad to uz zkousel kdyz mu to psala spousta lidi  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 23:30:59
|
quote: Originally posted by Hosty
Vypol si uz firewall ?
no snad to uz zkousel kdyz mu to psala spousta lidi 
a co ked ne ?  predtym nez som zacal SWG hrat som mal problemy so spustenim launchpadu :) a tiez to pisalo to co verdesovi(probl bol s firewallom(odvtedy ho nemam rad)) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 00:32:30
|
no velmi ste mi nepomohli. skuste mi aspon nekdo povedat co s tym explorerem. Co tam mam presne udelat!!!
pust explorer, klikni nahore na soubor a druhe odspoda je volba pracovat offline, jestli ji mas zatrzenou tak to zrus |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 00:41:01
|
pust explorer, klikni nahore na soubor a druhe odspoda je volba pracovat offline, jestli ji mas zatrzenou tak to zrus
no pokud to nemuze spustit tak to imho explorerem nebude. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 16/08/2005 01:18:29 |
 |
|
|
Topic  |
|