Author |
Topic  |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 09:16:34
|
Mam problem s addonem Gatherer. Kdyz si otevru velkou mapu, nevidim na ni ikonky nalezist, at uz kytek, mineralu nebo pokladu a jinych veci.... musim kliknout vlevo dole na tlacitko "Show items" coz me desne sere pac to vydrzi zapnute minutu a pak se to zase schova a kdyz neco hledam tak mi z toho tecou nervy... nevite nekdo, jak nastavit aby to bylo defaultne zapnute a ten cudlik se spis zmenil na "Hide Items" ? V menu sem zkousel nejake podezrele nastaveni ale nic z toho nedela to co chci...
|
|
| |
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 09:31:48
|
grr tak podruhe...
zkus zadat /gatherer a vypise ti to seznam prepinacu, nejsem si tedka uplne jistej timhle prikazem (musel bych overit az doma) tak se podivej do adresare tohohle addonu bude tam nejaky readme.txt v kterym to bude napsany... |
no mmo
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 16:46:33
|
jo, jsou tam prepinace ktere ti to zapnou na furt ale ten mod je celkem na nic.. protoze lokace kde jsou kytky/ruda se generuji nahodne (jen se dodrzuje typ zony) a ja jsem ten mod pouzival asi 3 mesice mel sem hafo mist ale tak 30% znich se opakovalo. I ty lidi co ten mod udelali odmitli vydat nejakou mapu kde by byli vsecky udaje od hracu protoze to nema smysl. Je to proste jen aby si vedel ze v urcite lokaci roste vic toho nez toho..ale na presne lokace to nema vliv. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 18:12:10
|
To je zajimavy, me to odjakziva ukazuje secky veiny naprosto presne a jeste nikdy se mi nestalo, ze by se nejaky vein sebral a utekl jinam ;p |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 18:25:16
|
quote: Originally posted by Pacient
To je zajimavy, me to odjakziva ukazuje secky veiny naprosto presne a jeste nikdy se mi nestalo, ze by se nejaky vein sebral a utekl jinam ;p
Jojo... jsem na tom stejne. Asi to mame nejaky bugly :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 18:47:01
|
quote: Originally posted by Tragedy Jojo... jsem na tom stejne. Asi to mame nejaky bugly :)
Tak to mam asi taky bugly :) jeste ze sem si i stahnul "databazi" kytek abych je nemusel hledat, ale jinak je to addon uplne k nicemu  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 08:24:12
|
quote: Originally posted by Rodier
jo, jsou tam prepinace ktere ti to zapnou na furt
no ja mam na mape jen jedno tlacitko (filtry sem si v nastaveni vypnul) a to je [Show Items] a to kdyz zmacknu, tak se sice naleziste ukazou, ale jak sem rikal, za minutku zase zmizi... mozna je to jeste drive... ach jo... ostatnim to funguje dobre?
edit: mluvim tu o posledni verzi, v2.0.4.2 |
Edited by - Warlord on 11/08/2005 08:25:19 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 08:28:43
|
quote: Originally posted by Tragedy
quote: Originally posted by Pacient
To je zajimavy, me to odjakziva ukazuje secky veiny naprosto presne a jeste nikdy se mi nestalo, ze by se nejaky vein sebral a utekl jinam ;p
Jojo... jsem na tom stejne. Asi to mame nejaky bugly :)
Také to mám buglé  Teda vlastně včera mi to fungovalo správně - ložiska byla náhodně a neměl jsem na minimapě žádná kolečka. Možná to bylo tím, že jsem smazal všechno nastavení a v té zóně jsem ještě nebyl ...  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
|
Topic  |
|