Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 29/07/2005 :  02:16:49  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Jinak rogua mam problem stihat, protoze on a vsechny specky instant za behu a ma v tom vetsinu sve damage. Ja do nej potrebuju mlatit normlanim (pomalym) melee abych mel vubec nejakou rage a speckovou damage davam hlavne pres heroic strike, pri kterem opet musim hitnout normalnim melee utokem. Kdyz je rogue hodne pohiblivy tak ho vetsinou mlatim takrka pouze overpowerem. Jak bych to delal kdybych jeste navic mel na overpower klikat mysi, to si skutecne nedokazu predstavit.
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 29/07/2005 :  06:07:46  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
No na rouga se pouziva rozhodne vice skilu nez jenom OP,MS, hamstring,
disarm je brutus na rogua. vetsinu skilu ma vazane na zbrane tak mu to speceti osud.

rend je nutnost. prve co delaji rogove kdyz je napadnete je vanish. tohle tomu krasne zabrani. taky mu to sebere moznost stunlocku

Intim shout+bandaz. je dobre kdyz clovek prohrava. taky je to dobre kdyz rogue pouzije sprint taktiku ;P

Demos hsout. to bysvetlovat nemusim.

jinak rahmane estli mas rpoblemy s roguem skous taktiku tzv jousting.
hamstringni ho
odbehni, zapni HS pockej az se ti "nabije sek zbrani" otoc se proti nemu a probehni. das mu ranu svou obouruc zbrani zatim co on stihne dat jenom ranu dykou. tohle opakuj ;P docela dobre to funguje
samozrejme je proti tomu obrana ale 90% roguu ji neumi

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 29/07/2005 :  08:04:28  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
co je na tom za taktiku? ten pohyb při běhu je tak pomalej a meelee distance dostatečně velká, že když není úplnej trouba v pohodě si tě musí udržet u těla

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 29/07/2005 :  08:34:48  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no to by si sa cudoval prave ;P
proto prave 90% roguu nevi co delat.

sem se tam nevyjadril uplne presne ;)
tahle taktika se spaji i s interceptem kdyz je mozno napriklad
CIl je presne v tom vynulovat rozdil rychlosti v zbranich bo prva rana se dokaze nabit aj kdyz je cil out of range.
a potom je to 1 rana 2h zbrani (reaper atd.)
oproti 1 rany dykou.
a ver mi jde to kdyz ma warr rogua pod hamstringem tak to jde udelat.

samozrejme proti roguovi to neni potreba. warr ho sejme aj tak.

Who is General Failure?

Edited by - Deimos on 29/07/2005 08:47:47
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 29/07/2005 :  09:27:25  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Pekna debata,
rad bych si nechal poradit nemam moc skusenosti z vytvarenim maker ale vec stilu charge+harmstring+rend by hodne ulechcila jeste k tomu dana na kolecko v mysi.Je tu ale problemek jak to udelat a pro to se ptam staci na to pouzit macra primo z WoW nebo je nutny dalsi adon? Rozumny navod by prospel.
Zrusil jsem vsechny adony az na CT raid.
Jsem Def tank ale moc ten hendicap v PvP nepocituji zejmena pokud v Warsongu nosim vlajku.(Overpower a Tac mast je samozrejmost)
K roguemu:Boj s roguem povazuji pro wara jako naproste poteseni,rend a harm je zaklad.
Na paladina se me osvedcil 5 sec stun (krasne se tim sesazuji lide s kone)tesne v okamziku kdyz se chysta nahodit bublinu(to se da odhadnout) nasledne execute to doresuje.
Jedinej problem je Mag ( tam je to s def buldem vaznej poblem.
Prosim o srozumitelny navod na to macro
Diky
Tauron

Edited by - Eskymak on 29/07/2005 09:28:24
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/07/2005 :  09:32:23  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tam nechapu jen jednu vec, rogue ma crippling poison co ma 2x vetsi ucinost nez hamstring + ma jeste sprint co mu prida 70% rychlosti...

s roguama mam problem jen v jedny veci - kdyz zapnou sprint, tak zacnou tzv. warpovat - je to neco jako lag^2 a hodne to ztezuje boj, pokud rogue nezapne sprint, tak ma vetsinou smulu

dalsi vec je combat rogue, to se sejmout s warrem bez hodne velkyho stesti neda, adrenaline rush ftwwtfpwnzomgbbq
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/07/2005 :  09:34:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

No na rouga se pouziva rozhodne vice skilu nez jenom OP,MS, hamstring,
disarm je brutus na rogua. vetsinu skilu ma vazane na zbrane tak mu to speceti osud.

rend je nutnost. prve co delaji rogove kdyz je napadnete je vanish. tohle tomu krasne zabrani. taky mu to sebere moznost stunlocku

Intim shout+bandaz. je dobre kdyz clovek prohrava. taky je to dobre kdyz rogue pouzije sprint taktiku ;P

jinak rahmane estli mas rpoblemy s roguem skous taktiku tzv jousting.
hamstringni ho
odbehni, zapni HS pockej az se ti "nabije sek zbrani" otoc se proti nemu a probehni. das mu ranu svou obouruc zbrani zatim co on stihne dat jenom ranu dykou. tohle opakuj ;P docela dobre to funguje
samozrejme je proti tomu obrana ale 90% roguu ji neumi

chtel sem se zeptat, neprerusi rend trvani intim. shoutu?
osobne rend nepouzivam nikdy, vetsinou jeho funkci preberou deep wounds
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 29/07/2005 :  10:25:28  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano, rend jsem zapomněl. Ale na tohle proboha přece nepotřebuju makra, ne? Dyť jsou to normální skilly které se dají mačkat na 1-6 klávesách. A pořád nechápu, proč bych neměl stíhat.
Proti sprint rogues stačí daze shout(nevzpoměnu si na název momentálně) a mají po srandě. Já mám pouze "problémy" s crippling poisnem userama, jinak si v dohledné době nepamatuju, že bych s roguem NA DUEL prohrál...(mám standart výbavu v podobě valoru a reapera, nic z MC/onyx/BWL)
Zato proti Huntrovi(dobrému) nemám ani náhodou šanci :) Leda když mám štěstí a crituju každou ránou, ale většinou mě stejně u kituje až umřu.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/07/2005 :  10:37:51  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

každopádně díky za ten nápad s YXC stances... nemám tam nabidnované tuším nic

ale jo, na Xku mas sednout si a na Cecku mas charakter info, ale tyhle veci se daj prehodit jinam...
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 29/07/2005 :  11:13:58  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Osobne rogua povazuju za hodne slabyho oponenta ... pak potom asi huntera (zatim me zadnej hunter nedal jen tak ... ). Vsechno ostatni je trosku vo drsku ... a mage je nejvetsi bolest :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

moonwraiths
Starting Member

30 Posts

Posted - 09/08/2005 :  14:29:01  Show Profile  Send moonwraiths an ICQ Message Send moonwraiths a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Osobne rogua povazuju za hodne slabyho oponenta ... pak potom asi huntera (zatim me zadnej hunter nedal jen tak ... ). Vsechno ostatni je trosku vo drsku ... a mage je nejvetsi bolest :)

to teda souhlasim az na toho huntera, řekl bych že je o něco vejš

MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 09/08/2005 :  14:49:05  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak to si este nezazil poondiatych stunlockerov, potom by si asi napisal nieco ine o rougovi, vacsinou som tiez ani ja nemal problemy, ale obcas som len mohol kukat ako puk, najviac naseru curaci s preparation
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/08/2005 :  15:03:43  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murro

quote:

tak to si este nezazil poondiatych stunlockerov, potom by si asi napisal nieco ine o rougovi, vacsinou som tiez ani ja nemal problemy, ale obcas som len mohol kukat ako puk, najviac naseru curaci s preparation

No stunlock ... zaprve skoro jakekoliv povolani ktere je v stunlocku tak je vpodstate v prdeli, a warrior asi ma nejvetsi sansi to prezit, koukej na to takhle.
Vetsinu co sem ja zazil kdyz me po nejakym tom cheapshootu stune tak odbehne aby dal stealth -> svetlice (projdi parkrat SM) a charge = uz je v prdeli. Kdyz te stabne na mobovi, fear dodelat moba, banadaze kolik to pude a do nej -> renerace rage a disarm -> zase rogue v prdeli (pokud nema reteze, a hodne zlodeju to nema.) atd. Taktik je hodne staci si vybrat.

Koukni na to ze on te stunlockovat nemuze do nekonecna, takze sem jednou se nechal stunovat skoro dokonce -> rend = potion a na te hp co sem mel rogue sel dole bez problemu.

O Retailation nechci ani mluvit, ten sem nahodil asi s 400hp a Cindarella (lvl 60 rogue) se od to sam zabil, a vyhral sem duel.
Ja sem byl na lvl 51 ...

Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 09/08/2005 :  15:07:33  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
myslim ze naposledy som to zazil asi takto, dufam, ze sa nemylim:
cheap shot1 kidney vanish
cheap shot2 blind
cheap shot3 kidney prep vanish
cheap shot4
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/08/2005 :  15:49:29  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

cheap shot2 blind
cheap shot4

druhej cheap shot trva asi 2 sec, treti skoro 0 a ctvrtej ses immune... ale verim ze rogue s dobrym mecem, preparation, hromadou blindu, zapnutym evasion a hromadou stesti abys mu ten blind nedodgnul (coz se mi kdysi stavalo s 90% neuspesnosti) muze warriora sejmout
dalsi vec murro je, ze ty ses DW warrior a nemas silu na to zabit rogua na 3 rany ale potrebujes ho chvili pizlat
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 09/08/2005 :  15:56:54  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

cheap shot2 blind
cheap shot4

druhej cheap shot trva asi 2 sec, treti skoro 0 a ctvrtej ses immune... ale verim ze rogue s dobrym mecem, preparation, hromadou blindu, zapnutym evasion a hromadou stesti abys mu ten blind nedodgnul (coz se mi kdysi stavalo s 90% neuspesnosti) muze warriora sejmout
dalsi vec murro je, ze ty ses DW warrior a nemas silu na to zabit rogua na 3 rany ale potrebujes ho chvili pizlat

ja viem, ze dw je napichu proti rougovi, ale to co som pisal, tak som bol 90% casu v stunlocku, poslednych 10% som utekal ;)
bolo vidiet ze to nerobil 1.x
a mozno mal aj brutalne stastie ako hovoris
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/08/2005 :  19:45:34  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nevim zatim mam zkusenost, ze s piercing howlem hunterum to kitovani nejak moc nejde. Vetsinou se intenzivne snazej ode mne utect a pri tom pochopitelne nebojujou. Cas od casu se jim to povede prez root, to ale obvykle resi intercept. Verim tomu, ze hunter ma moznosti o kterych nevim, ale asi neni uplne jednoduche je vyuzivat, jinak by to aspon nekdo delal :)
Navic vetsina hunteru ma peta s rychlou a malou damagi, coz je pro def warra idealni (shieldblock to zredukuje skoro na nulu).
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 10/08/2005 :  00:50:02  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

cheap shot2 blind
cheap shot4

no imho tohle je zrovna pekna kravina, pokud rogue zapne evasion proti warrovi muzes si byt na 99,9 % jistej,ze umre, nebot warr pojede jen owerpowered a snad kazdej warr tam ty 2 body ma a 50 % na critical + bonusy je setsakra znat.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 10/08/2005 :  02:06:16  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rill

quote:

quote:

cheap shot2 blind
cheap shot4

no imho tohle je zrovna pekna kravina, pokud rogue zapne evasion proti warrovi muzes si byt na 99,9 % jistej,ze umre, nebot warr pojede jen owerpowered a snad kazdej warr tam ty 2 body ma a 50 % na critical + bonusy je setsakra znat.

mylis se ...
radsi budu mit 70% sanci na to ze mu dodgnu mortal strike a normalni hity nez overpower kterou dostanu tak jako tak co 6 sekund ... ale je to o pouziti
na duely se waru zas tolik nebojim, no a v pvp na ne seru, moc prace pro nic

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/08/2005 :  04:06:41  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:
Originally posted by Rill

quote:

quote:

cheap shot2 blind
cheap shot4

mylis se ...
radsi budu mit 70% sanci na to ze mu dodgnu mortal strike a normalni hity nez overpower kterou dostanu tak jako tak co 6 sekund ... ale je to o pouziti
na duely se waru zas tolik nebojim, no a v pvp na ne seru, moc prace pro nic

tak to poom jo "Čaku Norysi"

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/08/2005 :  06:16:10  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
kdyz zapnes evasion tak mas okamzite na sebe ranu za 1k a kazdych dalsich 6 sekund dalsiu

plus samozrejme normalne rany aj ked iba s 30% sancou na trafenie

fakt by ma zaujmalo kolko toto zo svojimi 3k hp vydrzis

edit: samozrejme evasion nezapinas ked mas 100% hp takze vetsinou to znamena koniec zivota za 6 sekund do dvoch OP

Who is General Failure?

Edited by - Deimos on 10/08/2005 06:17:06
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/08/2005 :  08:23:49  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz zapnes evasion tak mas okamzite na sebe ranu za 1k a kazdych dalsich 6 sekund dalsiu

edit: samozrejme evasion nezapinas ked mas 100% hp takze vetsinou to znamena koniec zivota za 6 sekund do dvoch OP

Rofl s tema 3000hp jses mirne mimo

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 10/08/2005 :  08:44:01  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spis jde o to, ze ciste teoreticky zapnes evasion hned na zacatku boje = teoreticky muzes dognout hamstring/rend = war je rozhozenej bo ma na sobe cripling a rogue se pohybuje normalni rychlosti, tzn nemusi se tolik bat. Prakticky se mi to nikdy nepovedlo a s warama mi prijde boj uplne zbytecnej, stejne tak s paladinem co ma unstoppable force, proste jdu dolu moc rychle, coz se o nich rict neda, imo z waru mam silenej respekt a jsem docela rad, ze nemusim bojovat proti orkum warum s tema jejich resistama na stuny.
Edit: rogue v nejakym solidnim equipu ma pres 4k hp ;)

"My only dream is to destroy the nightmares of others."

Edited by - Bubak on 10/08/2005 08:44:58
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/08/2005 :  09:34:07  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no poznam roguov co maji 3,5k hp
atd... jde samozrejme o smerovani vybavy.
krom toho na napr jedu dw s makrem na prenuti 2h zbrane na OP

a hadej jak casto mam rozsviceny op pri boji s roguem ;P

Who is General Failure?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/08/2005 :  09:45:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
to já mám vše zelené a mám přes 4k taky ale když na mě naběhne cow-boy warrior, tak je jedno jestli mám 3.5k nebo 4k
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/08/2005 :  09:55:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
rikejte si co chcete, ale evasion se rozhodne vyplati
warrior neustale pendluje mezi battle a berserker stance, pokud je v battle stance tak neni immuni na gouge
boj s warrem nevypada tak ze se proti nemu postavite a dodgujete, ale tak, ze ho neustale zkousite stunnovat a vesmes ho drzet bez stunu jen na male chvile, v tech chvilich on nema cas na buhvi jaky stance dance a pokud mu dodgnete klicovej mortal strike a zase ho date do stunu byt jen i na par vterinecek, tak uvidite jak bude z toho v hajzlu

ten boj rogue vs warr znam z obou stran, mam rogue lvl60 a i warr lvl60
evasion se na warra vyplati
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:02:45  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jinak sprint + 2x crippling + shadow moonskej lag = warrior je dole ani nevi odkud to prislo
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:05:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Je nekde alespon priblizna informace kolik ta ktera warrior abilita generuje "hate/aggra"?

Neco ve stylu napr.
Taunt 1000
Disarm 750
Demo Shout 600

Nebo:
Taunt > Disarm > Demoralizing Shout > Sunder Armor atd.

A nebo si to musim vsechno vymlatit v praxi? oo
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:06:18  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:

warrior neustale pendluje mezi battle a berserker stance, pokud je v battle stance tak neni immuni na gouge
boj s warrem nevypada tak ze se proti nemu postavite a dodgujete, ale tak, ze ho neustale zkousite stunnovat a vesmes ho drzet bez stunu jen na male chvile, v tech chvilich on nema cas na buhvi jaky stance dance a pokud mu dodgnete klicovej mortal strike a zase ho date do stunu byt jen i na par vterinecek, tak uvidite jak bude z toho v hajzlu

No tak stuny jsou samozrejmost, jinak se s warem ani bojovat neda ze :)
Pri boji s warem je to hodne o stesti jestli ti da crit ms a pak execute, kdyz mu to spatne critne, tak je sance ze to prezijes a vyhrajes, ale pokud mu critne skoro vsechno tak ses v haji na tom se snad shodnem ne ? :)
Add hp ja osobne mam 3,6k hp, ale snazim se vytahnout si ap, na vic hp to chce epickou vybavu a do mc jsem se zatim jeste nedostal, takze na hp si jeste pockam :)

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:06:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Je nekde alespon priblizna informace kolik ta ktera warrior abilita generuje "hate/aggra"?

Neco ve stylu napr.
Taunt 1000
Disarm 750
Demo Shout 600

Nebo:
Taunt > Disarm > Demoralizing Shout > Sunder Armor atd.

A nebo si to musim vsechno vymlatit v praxi? oo

Neříkej že hraješ...:-)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:10:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

A dokonce jsem si vcera zajel na Novy Smichov pro dalsi kopii wow :]

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:10:33  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Gabriel

A dokonce jsem si vcera zajel na Novy Smichov pro dalsi kopii wow :]

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warrior&t=361110&p=1&tmp=1#post361110
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:14:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warrior&t=361110&p=1&tmp=1#post361110

Nadhera, diky.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:31:26  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

No musim souhlasit ze rogue ktery nestoji ma pouzivat evaison, taky vem ze ne moc warru pojede na rogua v berserk stance, kvuli tem 10% dmg navic, coz je pak dost znat. Evasion je kurfa dobre vyuzitejnej na warra pokud je ten rogue dobrej ...
Opakuju, kdyz warrior charge rogua nebo zautoci prvni, tak tomu rougovi sanse na prezity drasticky klesnu, moznost ze vyhraje je skoro nulova :)

Ovsem, pokud se rogue pripravi zezadu na warra, s cooldownama, tak to je neco jiniho, situace se otoci (coz je pripad 80% duelu war vs rogue)

Edited by - Colldor on 10/08/2005 10:32:53
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/08/2005 :  10:36:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ta berseker stance ma vyhody v berseker rage, ktera ti da imunitu na gouge/sap a hromadu rage navic
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 10/08/2005 :  11:39:56  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No musim souhlasit ze rogue ktery nestoji ma pouzivat evaison, taky vem ze ne moc warru pojede na rogua v berserk stance, kvuli tem 10% dmg navic, coz je pak dost znat. Evasion je kurfa dobre vyuzitejnej na warra pokud je ten rogue dobrej ...
Opakuju, kdyz warrior charge rogua nebo zautoci prvni, tak tomu rougovi sanse na prezity drasticky klesnu, moznost ze vyhraje je skoro nulova :)

Ovsem, pokud se rogue pripravi zezadu na warra, s cooldownama, tak to je neco jiniho, situace se otoci (coz je pripad 80% duelu war vs rogue)

no predne kdyz ma war haluz tak nepomuze ani svecena voda
typickej priklad
zacal fight
cs resist
gouge miss
blind sem zmackl a zjistil sem ze nemam powder
crit
ms
crit
execute
a byl sem down, ale tohle je haluz ktera se nestava tak casto i kdyz se mi ty orc resisty nezdaj ... ono je to 25% a ja sem mel stavy kdy mi resistl i 8 postupnejch stunu v rade ... to si pak clovek muze jenom sednout a cekat na ten execute :P

btw. stilgare cos tim myslel ?

edit : btw. medo proc mas v buildu imp kidney shot ? dyt ti to akroat ten skill rve na diminishing returns :)

Edited by - Mefisto on 10/08/2005 12:06:22
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/08/2005 :  14:59:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
edit : btw. medo proc mas v buildu imp kidney shot ? dyt ti to akroat ten skill rve na diminishing returns :)

kdyz ti prvni KS resistne tak ten druhej mas proste o par sec driv :)
no ne, ono se to hodi, k dykam to je idealni, CP pouzivam vesmes jen na tohle, protoze evisc ma mensi damage nez backstab
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 10/08/2005 :  15:26:43  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kdyz ti prvni KS resistne tak ten druhej mas proste o par sec driv :)
no ne, ono se to hodi, k dykam to je idealni, CP pouzivam vesmes jen na tohle, protoze evisc ma mensi damage nez backstab

no na ten miss to je tak jediny .. preci jen si z 6ti sekund udelat 4 nic moc :)
ale evisc snad nejak posilej, tka jak je se stava nepouzitelnej .. v raidech jedu prakticky jen slice and dice ... a evisc jedine s cb

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/08/2005 :  19:45:20  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Q na main tanky: Co rikate na shield slam, pouzivate to nekdo?

Muj pocit je, ze je to na tankovani abilita na dve veci (2x sunder vyrobi mnohem vic aggra) a trapny pokus blizzardu udelat def build pouzitelny v pvp (50% chance to dispel magic effect, ostatne nechapu jak toho ten uder stitem docili) je docela dobry vysmech...
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/08/2005 :  09:17:48  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Muj pocit je, ze je to na tankovani abilita na dve veci (2x sunder vyrobi mnohem vic aggra) a trapny pokus blizzardu udelat def build pouzitelny v pvp (50% chance to dispel magic effect, ostatne nechapu jak toho ten uder stitem docili) je docela dobry vysmech...

jde o to, ze je to instant a dava za 500dmg... navic 6s silence ne?

Edited by - Warlord on 11/08/2005 09:18:11
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 11/08/2005 :  09:48:09  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

slam neni bash, teda ziaden silence a tych 30 rage ked premenis na sundery tak rage vyuzijes lepsie, chcel by som vidiet niekoho ako toto pouziva ako main agro abilitu. Jedine vyuzitie tohto vidim ako palenie nadbytocnej rage, inac uplne nanic

Edited by - Murro on 11/08/2005 09:48:45
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 11/08/2005 :  09:48:51  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

co sem slysel tka na to dost protect waru nadava .. resp. rikaji ze na tankovani byl tne starej skill lepsi

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/08/2005 :  12:12:24  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
no ja mluvil spis o pouzitelnosti v pvp
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/08/2005 :  12:33:52  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Dava to 50% sanci na dispel magic affectu z cile, alespon podle popisu. No vis, zkousel si nekdy vyrobit 30 rage s jednoruckou a stitem v pvp?
Ale hlavne, proc bych si jako def warr daval abilitu vyuzitelnou jen v pvp, to sem si rovnou mohl dat arms build a byl bych na tom o 200% lip.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/08/2005 :  15:55:36  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
mozna to tu uz bylo, docela slusnej seznam: http://69.41.171.36:1000/
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 12/08/2005 :  14:03:30  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nemohl jsem to postnout na paladinsky topic ...

In the next patch, at level 44 Paladins will have a new spell available to them called "Hammer of Wrath". This spell, useable only on wounded targets is a ranged attack which does holy damage. This spell is primarily designed to give Paladins greater control when fighting enemies which choose to flee.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-paladin&t=338065&p=1&tmp=1#post338065

Tak to bude urcite instant za 1k ..protoze jinak nevim . Jo a warriori z Horde side mohou rict Pa Pa na bandage, protoze te hitne na range okamzite. Konec taktiky Hamstring - odbehnuti - bandage - icept. Jeste ze uz jsem warriorrrr

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 12/08/2005 14:22:17
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/08/2005 :  14:38:20  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
# Damage 504-556
# Mana 425mana
# Cast 1second
# Cooldown 6seconds
# Range 30yards

tohle je info pro level 60 hammer of wrath

EDIT: a půjde to použít pokud má cíl pod 20 procent zdraví.

Edited by - spajdr on 12/08/2005 14:39:59
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 12/08/2005 :  14:46:14  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

# Damage 504-556
# Mana 425mana
# Cast 1second
# Cooldown 6seconds
# Range 30yards

tohle je info pro level 60 hammer of wrath

EDIT: a půjde to použít pokud má cíl pod 20 procent zdraví.

to trochu prehnali ne ? to je kurva lepsi nez execute ... stejne na 20% nikdo nema vic jak 1k hp .. spis min
sila no

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/08/2005 :  15:02:30  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no lepsi nez execute mi to zrovna neprijde
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/08/2005 :  15:08:03  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
bylo to třeba, protože nahánět někoho kdo má 5 procent života a nemoct ho za žádnou cenu dohonit, to bylo trapné
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,65 seconds. on eygor Snitz Forums 2000