Author |
Topic  |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 14:36:59
|
Ve dnech 12. az 14.8. se uskutecni sraz hracu SWG. Prijet muze samozrejme kazdy kdo chce, to jest i hraci jinych online her. Sraz probehne v kempu na Secske prehrade http://www.kemp.cz. V tydnu pred srazem se udela nejaka rezervace, takze hlaste se co nejdrive. Bud tady do fora, nebo na mail mailto:michal.vesely@chello.cz
Ucastnici:
Michal Vesely (Almych) - chatka Jaroslav Antoš (Airvash) - chatka Martin Vítek (Lordchick) - chatka Radek Vrzal (Akoh) - chatka Elor - chatka Tomáš Bureš (Sioux) - chatka David Kilisek (Davidoff) - chatka
|
Edited by - Almych on 08/08/2005 16:16:36
|
|
| |
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 14:38:23
|
udelejte z tohohle sticky, prosim, a ten druhy topic smazte. po srazu tohle smazem taky |
Edited by - Almych on 28/07/2005 14:39:19 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 10:21:45
|
zatim to vypada na rebelsky slet  |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 10:30:25
|
Já jedu na 100 procent pokud možno taky chatka takže potvrzuji ůčast.Radek Vrzal |
 |
|
Fantomas.cz
Starting Member
3 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 17:27:24
|
Termín je super¨.Určitě přijedu - chatka nebo Tee pee Sioux |
 |
|
Fantomas.cz
Starting Member
3 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 17:46:21
|
Sioux - Tomáš Bureš |
 |
|
airvash
New Member

107 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 18:46:47
|
lidi, cmon vezmu ssebou i gril pokud bude zajem  hm? |
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
 |
|
Fantomas.cz
Starting Member
3 Posts |
Posted - 30/07/2005 : 04:41:05
|
Fantomas je Sioux a Sioux sem Já. Bohuzel tee pee potřebuje rekonstrukci, takže chatka to vyhrála. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 01:57:07
|
koukam, ze se impum nechce, to oprvdu nikdo z vas nedorazi? |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 05:32:32
|
Ja asi ne, co tam?  |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 17:09:46
|
Mno ja bydlim v kempu v obytnym aute a mam tam CDMA gigabit od eurotelu + kompl... takze bych tam prijel napichnul se na 220V a stejne by sme se nevideli, pac byste byli offline a ja bych byl na Eclipse ;]]]
takze budu radsi v kempu doma na Eclipse ;] |
WoW: Axgri |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 18:23:58
|
podobné srazy online kamarádů jsem už zažil když jsem byl v clanu v jiny hře a dycky to dopadlo stejně, všichni jsme se totálně vožrali a zhulili a pak každej žvatlal jak by toho druhýho vykostil hehe sranda. Pak jsme v tom stavu sedali ke kompům a lamili jsme o sto šest. To byly ale srazy v herně to je něco jinýho. a hrát zhulenej a nachcanej star wars.. to si nedovedu představit, to by mě asi rozsekal každý BH :). |
jůůz d fóós |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 20:48:02
|
jj, alkohol je svinstvo. Ja som pod jeho vplyvom urobil posledny mozny respec na squad leadera  |
 |
|
airvash
New Member

107 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 21:42:01
|
no ale neznamena to panove ze nemuzete prijet, prece to ty 3 dny bez toho SWG vydrzite ne? |
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 23:23:24
|
No výborně.
Já se z vás pose*u. (nic ve zlym )
To je jedinej víkend v sprnu, kterej nemůžu. 14.8. je mi 18 let a hodlám to brutálně oslavit na chalupě u Blatnej, tudíž jsem celej víkend nedostupnej, bo budu mít na starost kolem 15-ti teenagerů, vožralejch a zhulenejch.
Takže sorráč, ale tam se nedostanu.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 23:24:07
|
quote: Originally posted by Jorssk
Ja asi ne, co tam? 
Proč mě ta votázka zrovna vod tebe vůbec nepřekvapuje? (opět nic ve zlym ) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 02/08/2005 : 05:37:50
|
Janek - To vis ja nejsem ten typ cloveka ktery hleda jakoukoliv zaminku aby ze sebe udelat ozraly a zhuleny prase. Kdyz nekdo chce aby mu bylo blbe a aby mel kocovinu tak je to jeho problem, to pak neco odpovida o jeho inteligenci. (Sorry nemuzu si pomoct, nic ve zlim) |
Edited by - Jorssk on 03/08/2005 05:48:31 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 02/08/2005 : 06:30:02
|
nikdo te nenuti se opit do nemoty, ja rad poznam osobne lidi, s kterymi travim podstatnou cast dne |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 02/08/2005 : 11:53:26
|
quote: Originally posted by Almych
nikdo te nenuti se opit do nemoty, ja rad poznam osobne lidi, s kterymi travim podstatnou cast dne
eeee ja sem ted prakticky na suchu s penezma takze se s vama srazit nemuzu  |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 02/08/2005 : 18:31:37
|
Janek - To vis ja nejsem ten typ cloveka ktery hleda jakoukoliv zaminku aby ze sebe udelat ozraly a zhleny prase. Kdyz nekdo chce aby mu bylo blbe a aby mel kocovinu tak je to jeho problem, to pak neco odpovida o jeho inteligenci. (Sorry nemuzu si pomoct, nic ve zlim)
jak souvisi chlast a fet s inteligenci? Jde videt ze o tom vis kouli. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 03/08/2005 : 05:44:25
|
To je snadne, chytri lidi nezacnou chlastat a fetovat .
Rekni mi co je na tom krasneho delat si sam sobe blbe, pak jde clovek rano na autobusovou zastavku a je na ni plno savli od ozralu kteri vecer tahly z hospod, diskotek atd. Nebo je vidis sjety nekde na zidli jak idiotsky cumej. Ne, nechapu lidi kteri tohle provozujou protoze to organizmu vubec neprospiva, nici ho to a cloveku je po tom akorat blbe. Chytry clovek nebude ublizovat sam sobe, to se na me nezlob. |
Edited by - Jorssk on 03/08/2005 05:47:41 |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 03/08/2005 : 09:01:36
|
Rekni mi co je na tom krasneho delat si sam sobe blbe, pak jde clovek rano na autobusovou zastavku a je na ni plno savli od ozralu kteri vecer tahly z hospod, diskotek atd. Nebo je vidis sjety nekde na zidli jak idiotsky cumej. Ne, nechapu lidi kteri tohle provozujou protoze to organizmu vubec neprospiva, nici ho to a cloveku je po tom akorat blbe. Chytry clovek nebude ublizovat sam sobe, to se na me nezlob.
Drogy a alkohol jsou špatné ... Áááánnoo? |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 03/08/2005 : 09:25:45
|
predpokladam, ze nikdo se tam nejede opijet do nemoty, nevidim nic spatneho na tom, ze si nekdo da par piv nebo panaku co se tyce drog, tak s tebou souhlasim (vcetne travy), dost to nesnasim |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 03/08/2005 : 10:08:21
|
Rekni mi co je na tom krasneho delat si sam sobe blbe, pak jde clovek rano na autobusovou zastavku a je na ni plno savli od ozralu kteri vecer tahly z hospod, diskotek atd. Nebo je vidis sjety nekde na zidli jak idiotsky cumej. Ne, nechapu lidi kteri tohle provozujou protoze to organizmu vubec neprospiva, nici ho to a cloveku je po tom akorat blbe. Chytry clovek nebude ublizovat sam sobe, to se na me nezlob.
Jorssku na tvém místě bych trochu zpomalil, fakt mám pocit že o tom moc nevíš.. Zkus se někdy zajet podívat do protialkoholické léčebny a budeš koukat kolik tam je v léčení vysokoškolsky vzdělaných lidí... ožrala nevidí že mu bude ráno blbě, to je nutné zlo které k tomu patří, ale není to nic ve srovnání se slastným pocitem se pěkně nachcat, k tomu si dát cigárko, popř ubalit špeka, pokecat s kámošema, s roštěnkama a prostě bejt v klidu :) neříkám že jsem ožrala ale při mé práci je občasný výplach mozku nutnost a taky v určitém věku zjistíš, že kamarády na které jsi byl zvyklej je vidět skoro každý den, ted vidíš s bídou jednou za měsíc protože maj rodiny, cestujou, dojíždí za prací..a lepší prostor na pokec než je hospoda neznám :)) Samozrejme jsou prasata so hází šavle ale k těm nepatřím :) A co se týše špatného vlivu na organismus, tak sezení u compu má taky svoje ne ? :) |
jůůz d fóós |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 03/08/2005 : 17:40:40
|
quote: Originally posted by Kravka
Jorssku na tvém místě bych trochu zpomalil, fakt mám pocit že o tom moc nevíš.. Zkus se někdy zajet podívat do protialkoholické léčebny a budeš koukat kolik tam je v léčení vysokoškolsky vzdělaných lidí... ožrala nevidí že mu bude ráno blbě, to je nutné zlo které k tomu patří, ale není to nic ve srovnání se slastným pocitem se pěkně nachcat, k tomu si dát cigárko, popř ubalit špeka, pokecat s kámošema, s roštěnkama a prostě bejt v klidu :) neříkám že jsem ožrala ale při mé práci je občasný výplach mozku nutnost a taky v určitém věku zjistíš, že kamarády na které jsi byl zvyklej je vidět skoro každý den, ted vidíš s bídou jednou za měsíc protože maj rodiny, cestujou, dojíždí za prací..a lepší prostor na pokec než je hospoda neznám :)) Samozrejme jsou prasata so hází šavle ale k těm nepatřím :) A co se týše špatného vlivu na organismus, tak sezení u compu má taky svoje ne ? :)
jj ja souhlasim ze inteligence neodpovida urovni chlastani, nic proti jorrskovi, kazdej ma jiny zkusenosti v zivote...
dle me utyct z reality je podnetem urciteho dusevniho psychickyho rozpolozeni a ne inteligence, clovek nechce videt svet tak jak je, protoze to nedava, nebo protoze se nudi a proste ho to bavi, nebo protoze to dela kazdej kolem nej...
Jop a pokud je nekdo fakt ineligentni a vidi co se kolem ve svete deje a pochopi ze s tim udela akorat tak hovno, tak jedina cesta prezit a nezabit se prave opijeni se do nemoty .... ;[ bohuzel...
a prave spousta lidi svou vysokou inteligenci neunese, tresti ho z toho hlava a zjisti ze kdyz chlastaj tak si muzou ulevit...
na druhou stranu lidi co nemaji inteligenci a maj problemy, tak svy problemy taky resej tim ze chlastaj...
to mas fuk jak ses chytrej nebo ne, ale zalezi na tom jak se s cim vyrovnas... a co te bavi...
|
Edited by - Sanix on 03/08/2005 17:44:38 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 03/08/2005 : 22:10:30
|
Znam plno lidi ktery nemaj zadny problemy a chlastaj protoze je to bavi to samy z hulenim. Taky sem znal jednoho kluka kterej zacal s cigarama pak s marianou a porad tvrdil ze to ma pod kontrolou pak zacal s tvrdyma drogama a nakonec prestal chodit i do skoly a asi skoncil nekde pod stromem. Ja s tim mam zkusenosti celkem dost, to si nemysli. Dokonce se divim kolik dnesni mladeze huli, chlasta atd. hlavne pak lidi z vesnic, jako kdyby nemeli treba na comp a nebyla tam jina zabava... |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 03/08/2005 : 22:14:34
|
Znam plno lidi ktery nemaj zadny problemy a chlastaj protoze je to bavi to samy z hulenim. Taky sem znal jednoho kluka kterej zacal s cigarama pak s marianou a porad tvrdil ze to ma pod kontrolou pak zacal s tvrdyma drogama a nakonec prestal chodit i do skoly a asi skoncil nekde pod stromem. Ja s tim mam zkusenosti celkem dost, to si nemysli. Dokonce se divim kolik dnesni mladeze huli, chlasta atd. hlavne pak lidi z vesnic, jako kdyby nemeli treba na comp a nebyla tam jina zabava...
jorssku rekl bych vseho s mirou. Sedet denne pres pet hodin u kompu taky neni zrovna košer. Jo, ja ten vikend taky nemuzu , budu na www.loveplanet.cz 
... pit pyvko, kourit ciga a valet se v noci v trávě  |
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 05:22:54
|
Urcite lepsi valet se u kompu nez hulit a pak zkoncit nekde pod drnem. Krom toho ze sezeni u compu nedostanes rakovinu . Jinak nemel bys kourit, doplatis na to . |
Edited by - Jorssk on 04/08/2005 05:23:41 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 09:31:17
|
Urcite lepsi valet se u kompu nez hulit a pak zkoncit nekde pod drnem. Krom toho ze sezeni u compu nedostanes rakovinu . Jinak nemel bys kourit, doplatis na to .
sice sem abstinent a nekurak ... drogy neznam, ale netreba odsuzovat lidi co kouri/pijou je to jejich vec :) |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 09:35:25
|
quote: Originally posted by Olusriel
Znam plno lidi ktery nemaj zadny problemy a chlastaj protoze je to bavi to samy z hulenim. Taky sem znal jednoho kluka kterej zacal s cigarama pak s marianou a porad tvrdil ze to ma pod kontrolou pak zacal s tvrdyma drogama a nakonec prestal chodit i do skoly a asi skoncil nekde pod stromem. Ja s tim mam zkusenosti celkem dost, to si nemysli. Dokonce se divim kolik dnesni mladeze huli, chlasta atd. hlavne pak lidi z vesnic, jako kdyby nemeli treba na comp a nebyla tam jina zabava...
jorssku rekl bych vseho s mirou. Sedet denne pres pet hodin u kompu taky neni zrovna košer. Jo, ja ten vikend taky nemuzu , budu na www.loveplanet.cz 
... pit pyvko, kourit ciga a valet se v noci v trávě 
pit pyvko ? ja myslel že kofolu (teda pokud skutečně staví hehe) |
jůůz d fóós |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 10:16:53
|
Moje práce taky není nejlepší a potřebuju uniknout občas, ale to neznamená, že se kvůli tomu opiju do němoty. Nene, radši odtáhnu do SWG a tam se trochu odreaguju a zapomenu na starosti.
A když vidím, jak patnáctileté děcka musí každou přestávku za školu, aby si tam daly svoji cigaretu, je mi z toho špatně. Fuj.
Je to sice každého věc, ale abych šel do zakouřené hospody, abych se tam s někým potkal, ne děkuji.
Sezení u compu není nejzdravější (oči, páteř), ale podle mě je to zdravější než chlast a hulení (to už nemluvím o trávě a drogách), a navíc to tak neleze do peněž (pokud člověk nemá kreditku a přístup na e-bay :o) |
 |
|
Toppan
Starting Member

93 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 13:27:39
|
Teda začalo to tu jako pozvání na sraz SWG a koukám, že se nám tu rozjela slučná debata o drogách a alkoholu :o))) |
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup." |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 15:17:26
|
Presne zavyslaci od zakladky, a kdyz si jeste pomyslis ze jejich organizmus je ve vyvinu a jak je to muze poznamenat.... |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 17:39:12
|
pravy tyto zminene pripady nemaji nic spolecneho s inteligenci ale se slabosti pro urcitou vec... takze nejde o IQ ale jde o mentalni silu... a taky jde o hodnoty ktery ten clovek ma... nekomu to proste za to stoji...
a to nema nic spolecnyho s inteligenci... |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 17:45:32
|
A kdo o tom pochybuje doporucuju si zajit si do nejblissiho solidniho socialniho kontaktniho centra pro lidi s problemama a popovidat si s nejakym rozumnym mladym odborne (VS + Odborna skoleni) vzdelanym clovekem...
on vam vysvetli proc to lidi delaji....
ja sam mam par nejblizsich kamosu zamestnanych v centrech pro fetaky, romy, alkoholiky, a i v centrech pro nactilete aby nedelali bordel po ulicich, ale sdruzovali se nekde pod dohledem....
byste cumeli co si lidi muzou zazit a nemuzou za to.... a hlavne s jakyma obyc vecma se lidi nesrovnaj a dusej to v sobe a pak to ventilujou na chlastu a sami o tom ani nevedi....
neodsuzujte lidi kdyz udelaji neco co vy nedelate, ale snazte se prijit na to proc to asi delaji... a pomoct jim ;]
a uz vubec nesrovnavejte jejich VNITRNI problemy s inteligenci...
;]]] dik za pochopeni... |
Edited by - Sanix on 04/08/2005 17:50:32 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 04/08/2005 : 18:12:17
|
Sorry, ale fakt nemám náladu to číst. Dovedu si dost dobře představit argumenty obou stran, ale do tohodle topicu to fakt nepatří.
Konec diskuze na téma alkohol. Jedna dvě poznámky jsou fajn, ale pokud máte zájem diskutovat na tohle téma, zapněte si ICQ a bafte se tam.
Tenhle topic je o srazu hráčů SWG. Já osobně bych tam třeba hrozně rád přijel, ale nemůžu. Co vy ostatní? Držte se pls tématu, ať nejsem nucen sahat k drastičtějším metodám.  |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 05/08/2005 : 17:15:22
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Sorry, ale fakt nemám náladu to číst. Dovedu si dost dobře představit argumenty obou stran, ale do tohodle topicu to fakt nepatří.
Konec diskuze na téma alkohol. Jedna dvě poznámky jsou fajn, ale pokud máte zájem diskutovat na tohle téma, zapněte si ICQ a bafte se tam.
Tenhle topic je o srazu hráčů SWG. Já osobně bych tam třeba hrozně rád přijel, ale nemůžu. Co vy ostatní? Držte se pls tématu, ať nejsem nucen sahat k drastičtějším metodám. 
třeba nás opět buzerovat o čem se můžem bavit, že jo..  |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 05/08/2005 : 17:29:10
|
Urcite lepsi valet se u kompu nez hulit a pak zkoncit nekde pod drnem. Krom toho ze sezeni u compu nedostanes rakovinu . Jinak nemel bys kourit, doplatis na to .
..taky ale mužeš zjistit, že jsi ve 30 nikde nebyl, nic nezažil a nevidel, zato ale skvele vyhledavas v googlu, ve forech SOE, máš skoliozu pateře a hemeroidy z neustaleho sezeni. |
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 05/08/2005 : 20:44:21
|
Tenhle topic je o srazu hráčů SWG. Já osobně bych tam třeba hrozně rád přijel, ale nemůžu. Co vy ostatní? Držte se pls tématu, ať nejsem nucen sahat k drastičtějším metodám. 
třeba nás opět buzerovat o čem se můžem bavit, že jo.. 
Třeba.  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/08/2005 : 14:26:13
|
třeba nás opět buzerovat o čem se můžem bavit, že jo.. 
Třeba. 
od toho je moderator.. stejne jako ja.. takze nesrat janka a jirku   |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Vlada
New Member

230 Posts |
Posted - 07/08/2005 : 17:29:47
|
Lidi - odjizdim na cestu na tyden , v patek se snad ukazu na Secske prehrade - date mi nekdo na sebe telefon (kdo tam 100% bude) abych se mohl s nekym spojit az tam dorazim a nejak vas nasel? dik jinak tel na me je 602/563410 |
LOTRO - [EN-RP] Laurelin Miranori GRD Miranel LM Miraniwen CPT
SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 07/08/2005 : 17:41:10
|
605720449 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 11:40:38
|
Tak sraz je vazne ohrozen, v tomto kempu maji cele prazdniny chatky beznadejne zamluvene. Pod stan si mi v tomto pocasi vubec nechce. Takze ma nekdo nejake konstruktivni reseni? |
 |
|
airvash
New Member

107 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 12:00:53
|
no vzhledem k tomu ze mi nejak nedoslo ze asi vsechny campy budou plny (sakra v cechach PLNY camp!!!)
tak jsme s almychem vymysleli ze by mozna v poctu 7mi lidi nebyl problem na nejakou chatu:)
ma nekdo chatu a ma zajem tam mit 7 SWGckaru?  |
 |
|
Vlada
New Member

230 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 06:57:56
|
quote: Originally posted by Almych
Tak sraz je vazne ohrozen, v tomto kempu maji cele prazdniny chatky beznadejne zamluvene. Pod stan si mi v tomto pocasi vubec nechce. Takze ma nekdo nejake konstruktivni reseni?
Takze sraz se ted o vikendu na seci nekona, chapu to dobre, ze? |
LOTRO - [EN-RP] Laurelin Miranori GRD Miranel LM Miraniwen CPT
SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 08:04:47
|
Pokud se dnes do 12:00 nenajde nahradni reseni, musim bohuzel vikendovou akci zrusit. Jestli se nekomu podari neco vymyslet, hned se mi prosim ozvete na ICQ nebo na mobil (605720449) |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 16:31:35
|
Timto rusim planovany sraz.    |
 |
|
|
Topic  |