Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Sraz hracu SWG - Seč 2005
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 28/07/2005 :  14:36:59  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ve dnech 12. az 14.8. se uskutecni sraz hracu SWG. Prijet muze samozrejme kazdy kdo chce, to jest i hraci jinych online her.
Sraz probehne v kempu na Secske prehrade http://www.kemp.cz. V tydnu pred srazem se udela nejaka rezervace, takze hlaste se co nejdrive. Bud tady do fora, nebo na mail mailto:michal.vesely@chello.cz

Ucastnici:

Michal Vesely (Almych) - chatka
Jaroslav Antoš (Airvash) - chatka
Martin Vítek (Lordchick) - chatka
Radek Vrzal (Akoh) - chatka
Elor - chatka
Tomáš Bureš (Sioux) - chatka
David Kilisek (Davidoff) - chatka

Edited by - Almych on 08/08/2005 16:16:36

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 28/07/2005 :  14:38:23  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
udelejte z tohohle sticky, prosim, a ten druhy topic smazte.
po srazu tohle smazem taky

Edited by - Almych on 28/07/2005 14:39:19
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 29/07/2005 :  10:21:45  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
zatim to vypada na rebelsky slet
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 29/07/2005 :  10:30:25  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Já jedu na 100 procent pokud možno taky chatka takže potvrzuji ůčast.Radek Vrzal
Go to Top of Page

Fantomas.cz
Starting Member

3 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:27:24  Show Profile Send Fantomas.cz a Private Message  Reply with Quote
Termín je super¨.Určitě přijedu - chatka nebo Tee pee Sioux
Go to Top of Page

Fantomas.cz
Starting Member

3 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:46:21  Show Profile Send Fantomas.cz a Private Message  Reply with Quote
Sioux - Tomáš Bureš
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 29/07/2005 :  18:46:47  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
lidi, cmon vezmu ssebou i gril pokud bude zajem hm?

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

Fantomas.cz
Starting Member

3 Posts

Posted - 30/07/2005 :  04:41:05  Show Profile Send Fantomas.cz a Private Message  Reply with Quote
Fantomas je Sioux a Sioux sem Já. Bohuzel tee pee potřebuje rekonstrukci, takže chatka to vyhrála.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/08/2005 :  01:57:07  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
koukam, ze se impum nechce, to oprvdu nikdo z vas nedorazi?
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/08/2005 :  05:32:32  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja asi ne, co tam?
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 01/08/2005 :  17:09:46  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
Mno ja bydlim v kempu v obytnym aute a mam tam CDMA gigabit od eurotelu + kompl... takze bych tam prijel napichnul se na 220V a stejne by sme se nevideli, pac byste byli offline a ja bych byl na Eclipse ;]]]

takze budu radsi v kempu doma na Eclipse ;]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/08/2005 :  18:23:58  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
podobné srazy online kamarádů jsem už zažil když jsem byl v clanu v jiny hře a dycky to dopadlo stejně, všichni jsme se totálně vožrali a zhulili a pak každej žvatlal jak by toho druhýho vykostil hehe sranda. Pak jsme v tom stavu sedali ke kompům a lamili jsme o sto šest. To byly ale srazy v herně to je něco jinýho. a hrát zhulenej a nachcanej star wars.. to si nedovedu představit, to by mě asi rozsekal každý BH :).

jůůz d fóós
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 01/08/2005 :  20:48:02  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
jj, alkohol je svinstvo. Ja som pod jeho vplyvom urobil posledny mozny respec na squad leadera
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 01/08/2005 :  21:42:01  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
no ale neznamena to panove ze nemuzete prijet, prece to ty 3 dny bez toho SWG vydrzite ne?

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/08/2005 :  23:23:24  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
No výborně.

Já se z vás pose*u. (nic ve zlym )

To je jedinej víkend v sprnu, kterej nemůžu. 14.8. je mi 18 let a hodlám to brutálně oslavit na chalupě u Blatnej, tudíž jsem celej víkend nedostupnej, bo budu mít na starost kolem 15-ti teenagerů, vožralejch a zhulenejch.

Takže sorráč, ale tam se nedostanu.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/08/2005 :  23:24:07  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Ja asi ne, co tam?

Proč mě ta votázka zrovna vod tebe vůbec nepřekvapuje? (opět nic ve zlym )

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/08/2005 :  05:37:50  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Janek - To vis ja nejsem ten typ cloveka ktery hleda jakoukoliv zaminku aby ze sebe udelat ozraly a zhuleny prase. Kdyz nekdo chce aby mu bylo blbe a aby mel kocovinu tak je to jeho problem, to pak neco odpovida o jeho inteligenci. (Sorry nemuzu si pomoct, nic ve zlim)

Edited by - Jorssk on 03/08/2005 05:48:31
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/08/2005 :  06:30:02  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
nikdo te nenuti se opit do nemoty, ja rad poznam osobne lidi, s kterymi travim podstatnou cast dne
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 02/08/2005 :  11:53:26  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

nikdo te nenuti se opit do nemoty, ja rad poznam osobne lidi, s kterymi travim podstatnou cast dne

eeee ja sem ted prakticky na suchu s penezma takze se s vama srazit nemuzu
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/08/2005 :  18:31:37  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Janek - To vis ja nejsem ten typ cloveka ktery hleda jakoukoliv zaminku aby ze sebe udelat ozraly a zhleny prase. Kdyz nekdo chce aby mu bylo blbe a aby mel kocovinu tak je to jeho problem, to pak neco odpovida o jeho inteligenci. (Sorry nemuzu si pomoct, nic ve zlim)

jak souvisi chlast a fet s inteligenci? Jde videt ze o tom vis kouli.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/08/2005 :  05:44:25  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To je snadne, chytri lidi nezacnou chlastat a fetovat .

Rekni mi co je na tom krasneho delat si sam sobe blbe, pak jde clovek rano na autobusovou zastavku a je na ni plno savli od ozralu kteri vecer tahly z hospod, diskotek atd. Nebo je vidis sjety nekde na zidli jak idiotsky cumej. Ne, nechapu lidi kteri tohle provozujou protoze to organizmu vubec neprospiva, nici ho to a cloveku je po tom akorat blbe. Chytry clovek nebude ublizovat sam sobe, to se na me nezlob.

Edited by - Jorssk on 03/08/2005 05:47:41
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 03/08/2005 :  09:01:36  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rekni mi co je na tom krasneho delat si sam sobe blbe, pak jde clovek rano na autobusovou zastavku a je na ni plno savli od ozralu kteri vecer tahly z hospod, diskotek atd. Nebo je vidis sjety nekde na zidli jak idiotsky cumej. Ne, nechapu lidi kteri tohle provozujou protoze to organizmu vubec neprospiva, nici ho to a cloveku je po tom akorat blbe. Chytry clovek nebude ublizovat sam sobe, to se na me nezlob.

Drogy a alkohol jsou špatné ... Áááánnoo?

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/08/2005 :  09:25:45  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
predpokladam, ze nikdo se tam nejede opijet do nemoty, nevidim nic spatneho na tom, ze si nekdo da par piv nebo panaku
co se tyce drog, tak s tebou souhlasim (vcetne travy), dost to nesnasim
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 03/08/2005 :  10:08:21  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jorssku na tvém místě bych trochu zpomalil, fakt mám pocit že o tom moc nevíš.. Zkus se někdy zajet podívat do protialkoholické léčebny a budeš koukat kolik tam je v léčení vysokoškolsky vzdělaných lidí... ožrala nevidí že mu bude ráno blbě, to je nutné zlo které k tomu patří, ale není to nic ve srovnání se slastným pocitem se pěkně nachcat, k tomu si dát cigárko, popř ubalit špeka, pokecat s kámošema, s roštěnkama a prostě bejt v klidu :) neříkám že jsem ožrala ale při mé práci je občasný výplach mozku nutnost a taky v určitém věku zjistíš, že kamarády na které jsi byl zvyklej je vidět skoro každý den, ted vidíš s bídou jednou za měsíc protože maj rodiny, cestujou, dojíždí za prací..a lepší prostor na pokec než je hospoda neznám :)) Samozrejme jsou prasata so hází šavle ale k těm nepatřím :) A co se týše špatného vlivu na organismus, tak sezení u compu má taky svoje ne ? :)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 03/08/2005 :  17:40:40  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

quote:

Jorssku na tvém místě bych trochu zpomalil, fakt mám pocit že o tom moc nevíš.. Zkus se někdy zajet podívat do protialkoholické léčebny a budeš koukat kolik tam je v léčení vysokoškolsky vzdělaných lidí... ožrala nevidí že mu bude ráno blbě, to je nutné zlo které k tomu patří, ale není to nic ve srovnání se slastným pocitem se pěkně nachcat, k tomu si dát cigárko, popř ubalit špeka, pokecat s kámošema, s roštěnkama a prostě bejt v klidu :) neříkám že jsem ožrala ale při mé práci je občasný výplach mozku nutnost a taky v určitém věku zjistíš, že kamarády na které jsi byl zvyklej je vidět skoro každý den, ted vidíš s bídou jednou za měsíc protože maj rodiny, cestujou, dojíždí za prací..a lepší prostor na pokec než je hospoda neznám :)) Samozrejme jsou prasata so hází šavle ale k těm nepatřím :) A co se týše špatného vlivu na organismus, tak sezení u compu má taky svoje ne ? :)

jj ja souhlasim ze inteligence neodpovida urovni chlastani, nic proti jorrskovi, kazdej ma jiny zkusenosti v zivote...

dle me utyct z reality je podnetem urciteho dusevniho psychickyho rozpolozeni a ne inteligence, clovek nechce videt svet tak jak je, protoze to nedava, nebo protoze se nudi a proste ho to bavi, nebo protoze to dela kazdej kolem nej...

Jop a pokud je nekdo fakt ineligentni a vidi co se kolem ve svete deje a pochopi ze s tim udela akorat tak hovno, tak jedina cesta prezit a nezabit se prave opijeni se do nemoty .... ;[ bohuzel...

a prave spousta lidi svou vysokou inteligenci neunese, tresti ho z toho hlava a zjisti ze kdyz chlastaj tak si muzou ulevit...

na druhou stranu lidi co nemaji inteligenci a maj problemy, tak svy problemy taky resej tim ze chlastaj...

to mas fuk jak ses chytrej nebo ne, ale zalezi na tom jak se s cim vyrovnas... a co te bavi...

Edited by - Sanix on 03/08/2005 17:44:38
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/08/2005 :  22:10:30  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Znam plno lidi ktery nemaj zadny problemy a chlastaj protoze je to bavi to samy z hulenim. Taky sem znal jednoho kluka kterej zacal s cigarama pak s marianou a porad tvrdil ze to ma pod kontrolou pak zacal s tvrdyma drogama a nakonec prestal chodit i do skoly a asi skoncil nekde pod stromem. Ja s tim mam zkusenosti celkem dost, to si nemysli. Dokonce se divim kolik dnesni mladeze huli, chlasta atd. hlavne pak lidi z vesnic, jako kdyby nemeli treba na comp a nebyla tam jina zabava...
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 03/08/2005 :  22:14:34  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam plno lidi ktery nemaj zadny problemy a chlastaj protoze je to bavi to samy z hulenim. Taky sem znal jednoho kluka kterej zacal s cigarama pak s marianou a porad tvrdil ze to ma pod kontrolou pak zacal s tvrdyma drogama a nakonec prestal chodit i do skoly a asi skoncil nekde pod stromem. Ja s tim mam zkusenosti celkem dost, to si nemysli. Dokonce se divim kolik dnesni mladeze huli, chlasta atd. hlavne pak lidi z vesnic, jako kdyby nemeli treba na comp a nebyla tam jina zabava...

jorssku rekl bych vseho s mirou. Sedet denne pres pet hodin u kompu taky neni zrovna košer.
Jo, ja ten vikend taky nemuzu , budu na www.loveplanet.cz

... pit pyvko, kourit ciga a valet se v noci v trávě

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/08/2005 :  05:22:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Urcite lepsi valet se u kompu nez hulit a pak zkoncit nekde pod drnem. Krom toho ze sezeni u compu nedostanes rakovinu . Jinak nemel bys kourit, doplatis na to .

Edited by - Jorssk on 04/08/2005 05:23:41
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/08/2005 :  09:31:17  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Urcite lepsi valet se u kompu nez hulit a pak zkoncit nekde pod drnem. Krom toho ze sezeni u compu nedostanes rakovinu . Jinak nemel bys kourit, doplatis na to .

sice sem abstinent a nekurak ... drogy neznam, ale netreba odsuzovat lidi co kouri/pijou je to jejich vec :)
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/08/2005 :  09:35:25  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

jorssku rekl bych vseho s mirou. Sedet denne pres pet hodin u kompu taky neni zrovna košer.
Jo, ja ten vikend taky nemuzu , budu na www.loveplanet.cz

... pit pyvko, kourit ciga a valet se v noci v trávě

pit pyvko ? ja myslel že kofolu (teda pokud skutečně staví hehe)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 04/08/2005 :  10:16:53  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Moje práce taky není nejlepší a potřebuju uniknout občas, ale to neznamená, že se kvůli tomu opiju do němoty. Nene, radši odtáhnu do SWG a tam se trochu odreaguju a zapomenu na starosti.

A když vidím, jak patnáctileté děcka musí každou přestávku za školu, aby si tam daly svoji cigaretu, je mi z toho špatně. Fuj.

Je to sice každého věc, ale abych šel do zakouřené hospody, abych se tam s někým potkal, ne děkuji.

Sezení u compu není nejzdravější (oči, páteř), ale podle mě je to zdravější než chlast a hulení (to už nemluvím o trávě a drogách), a navíc to tak neleze do peněž (pokud člověk nemá kreditku a přístup na e-bay :o)
Go to Top of Page

Toppan
Starting Member

toppan

93 Posts

Posted - 04/08/2005 :  13:27:39  Show Profile  Visit Toppan's Homepage  Send Toppan an ICQ Message Send Toppan a Private Message  Reply with Quote
Teda začalo to tu jako pozvání na sraz SWG a koukám, že se nám tu rozjela slučná debata o drogách a alkoholu :o)))

SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza)
SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza)

WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn
WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn

"1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup."
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/08/2005 :  15:17:26  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Presne zavyslaci od zakladky, a kdyz si jeste pomyslis ze jejich organizmus je ve vyvinu a jak je to muze poznamenat....
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 04/08/2005 :  17:39:12  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

pravy tyto zminene pripady nemaji nic spolecneho s inteligenci ale se slabosti pro urcitou vec... takze nejde o IQ ale jde o mentalni silu... a taky jde o hodnoty ktery ten clovek ma... nekomu to proste za to stoji...

a to nema nic spolecnyho s inteligenci...

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 04/08/2005 :  17:45:32  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
A kdo o tom pochybuje doporucuju si zajit si do nejblissiho solidniho socialniho kontaktniho centra pro lidi s problemama a popovidat si s nejakym rozumnym mladym odborne (VS + Odborna skoleni) vzdelanym clovekem...

on vam vysvetli proc to lidi delaji....

ja sam mam par nejblizsich kamosu zamestnanych v centrech pro fetaky, romy, alkoholiky, a i v centrech pro nactilete aby nedelali bordel po ulicich, ale sdruzovali se nekde pod dohledem....

byste cumeli co si lidi muzou zazit a nemuzou za to.... a hlavne s jakyma obyc vecma se lidi nesrovnaj a dusej to v sobe a pak to ventilujou na chlastu a sami o tom ani nevedi....

neodsuzujte lidi kdyz udelaji neco co vy nedelate, ale snazte se prijit na to proc to asi delaji... a pomoct jim ;]

a uz vubec nesrovnavejte jejich VNITRNI problemy s inteligenci...

;]]] dik za pochopeni...

Edited by - Sanix on 04/08/2005 17:50:32
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/08/2005 :  18:12:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Sorry, ale fakt nemám náladu to číst. Dovedu si dost dobře představit argumenty obou stran, ale do tohodle topicu to fakt nepatří.

Konec diskuze na téma alkohol. Jedna dvě poznámky jsou fajn, ale pokud máte zájem diskutovat na tohle téma, zapněte si ICQ a bafte se tam.

Tenhle topic je o srazu hráčů SWG. Já osobně bych tam třeba hrozně rád přijel, ale nemůžu. Co vy ostatní? Držte se pls tématu, ať nejsem nucen sahat k drastičtějším metodám.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 05/08/2005 :  17:15:22  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Sorry, ale fakt nemám náladu to číst. Dovedu si dost dobře představit argumenty obou stran, ale do tohodle topicu to fakt nepatří.

Konec diskuze na téma alkohol. Jedna dvě poznámky jsou fajn, ale pokud máte zájem diskutovat na tohle téma, zapněte si ICQ a bafte se tam.

Tenhle topic je o srazu hráčů SWG. Já osobně bych tam třeba hrozně rád přijel, ale nemůžu. Co vy ostatní? Držte se pls tématu, ať nejsem nucen sahat k drastičtějším metodám.

třeba nás opět buzerovat o čem se můžem bavit, že jo..

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 05/08/2005 :  17:29:10  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

..taky ale mužeš zjistit, že jsi ve 30 nikde nebyl, nic nezažil a nevidel, zato ale skvele vyhledavas v googlu, ve forech SOE, máš skoliozu pateře a hemeroidy z neustaleho sezeni.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 05/08/2005 :  20:44:21  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Třeba.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/08/2005 :  14:26:13  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Třeba.

od toho je moderator.. stejne jako ja.. takze nesrat janka a jirku

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 07/08/2005 :  17:29:47  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Lidi - odjizdim na cestu na tyden , v patek se snad ukazu na Secske prehrade - date mi nekdo na sebe telefon (kdo tam 100% bude) abych se mohl s nekym spojit az tam dorazim a nejak vas nasel?
dik jinak tel na me je 602/563410

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/08/2005 :  17:41:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
605720449
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 10/08/2005 :  11:40:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Tak sraz je vazne ohrozen, v tomto kempu maji cele prazdniny chatky beznadejne zamluvene. Pod stan si mi v tomto pocasi vubec nechce. Takze ma nekdo nejake konstruktivni reseni?
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 10/08/2005 :  12:00:53  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
no vzhledem k tomu ze mi nejak nedoslo ze asi vsechny campy budou plny (sakra v cechach PLNY camp!!!)

tak jsme s almychem vymysleli ze by mozna v poctu 7mi lidi nebyl problem na nejakou chatu:)

ma nekdo chatu a ma zajem tam mit 7 SWGckaru?

Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 11/08/2005 :  06:57:56  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Tak sraz je vazne ohrozen, v tomto kempu maji cele prazdniny chatky beznadejne zamluvene. Pod stan si mi v tomto pocasi vubec nechce. Takze ma nekdo nejake konstruktivni reseni?

Takze sraz se ted o vikendu na seci nekona, chapu to dobre, ze?

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/08/2005 :  08:04:47  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Pokud se dnes do 12:00 nenajde nahradni reseni, musim bohuzel vikendovou akci zrusit.
Jestli se nekomu podari neco vymyslet, hned se mi prosim ozvete na ICQ nebo na mobil (605720449)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/08/2005 :  16:31:35  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Timto rusim planovany sraz.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000