Author |
Topic  |
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 12:19:25
|
NEmuzu uverist ze tady jeste neni topic o nejvetsi udalosti okurkove sezony ;)
Tak aktualne: co myslite uvolnej policajti dalnici nasilim? ;)
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
| |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 14:11:11
|
Podle miho jim uz pritnou tipec.Neni mozne v tolika lidech neco delat nelegalne.Je to uz moc o drzku. Driv jsem navstevoval free velmi casto a rozhodne atmosfera posledich 4-5czechteku je naprosto odlisna a mnohem horsi nez ze zacatku.Takze nema vubec smysl tam jezdit pro me.Navic jse to zmenilo v podnik mladejch sjetejch lidicek kteri vubec netusej o co slo driv. Takze z meho pohledu je postup policie jeste moc mekej. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 14:56:39
|
quote: Originally posted by Speh
Podle miho jim uz pritnou tipec.Neni mozne v tolika lidech neco delat nelegalne.Je to uz moc o drzku. Driv jsem navstevoval free velmi casto a rozhodne atmosfera posledich 4-5czechteku je naprosto odlisna a mnohem horsi nez ze zacatku.Takze nema vubec smysl tam jezdit pro me.Navic jse to zmenilo v podnik mladejch sjetejch lidicek kteri vubec netusej o co slo driv. Takze z meho pohledu je postup policie jeste moc mekej.
A o co slo driv? :) Jestli ty si spis jenom nedospel :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 16:41:55
|
Mno to mas z casti kazdopadne pravdu.Ale driv jse to delalo, aby jse uzky okruh vyznavacu teto hudby seslo z cely republiky, v pohode popili nejaky piva zatrsali si, zkratka pobavili se.A to vse zadarmo, v pohode jsi po sobe uklidili a v klidku odjeli.Ale to jse neda srovnavat bejvalo nas tam treba 200 max coz jse jeste da.Dneska uz je to masova zalezitost bez jakychkoliv pravidel, z hromadou drog atd...V tudle chvili uz je zahodno z toho udelat akce jako crzmfields atd... tzn. slusne socialni zarizeni zachranky atd... A navic pokud se porovna dneska tekno nema vubec nic spolecnyho s tim starym, co se tyce rychlosti atd... Ale asi je jednoznacne pravda, z jsem z casti dospel.Ale i dnes se sejdem obcas v okruhu starych znamich a zahrajem si. |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 16:45:17
|
Z mýho poledu sou to pouhopouhý prasata, jediný co čeho sou schopný je neskutečnej rámus, příšernej bordel ( kterej po sobě samozřejmě neukliděj ) a hafec dalších, naprosto zbytečnejch komplikací.. Sráče zahraniční bych sem vůbec nepustil a sráče domácí bych řezal obuškem do modra než by přišli k rozumu -// |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 16:50:07
|
No dnes mi nezbiva nez souhlasit. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 17:12:19
|
banda prasat prijede delat bordel a fetovat |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 18:26:25
|
No dnes mi nezbiva nez souhlasit.
me jeste zbyva doporucit ti nejaky rychlokurs pouzivani i a y |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 19:22:48
|
quote: Originally posted by Pertha
No dnes mi nezbiva nez souhlasit.
me jeste zbyva doporucit ti nejaky rychlokurs pouzivani i a y
Pokud nejakej davas bylo by to fajn.Jeste ale u toho musis simulovat stresujici podminky z prace.Takze treba do me hucet ze neco nejde atd... Pak to bude naprosto paradni.Jinak se vsem pritomnym omlouvam:] |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 23:56:11
|
quote: Originally posted by Speh Pokud nejakej davas bylo by to fajn.Jeste ale u toho musis simulovat stresujici podminky z prace.Takze treba do me hucet ze neco nejde atd... Pak to bude naprosto paradni.Jinak se vsem pritomnym omlouvam:]
omluv se prytomnim a bude to uplne OK ;) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 01:00:46
|
Ja nekde pred dvouma dni cet ze to prej tento rok bude legalni ;) pravda nebo? |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 15:41:32
|
Dotali přes hubu a dotali přes ní imo ještě moc málo. Doufám, že příští rok se to típne už v zárodku.. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 16:17:15
|
sry ale tohle mi prijde ze uz hranici s policejnim statem,pokud vim tak meli smlouvu s majitelem pozemku a jeste nez se zacalo neco dit,tak uz tam byli policajti a rubali je,tohle bylo naprosto neadekvatni,i kdyby rusili nocni klid nebo vstupovali na cizi pozemek tak nema smysl nasazovat naky tezkoodence a slznej plyn proboha,kde to zijem? dyt v nemocnici ted lezi spousta zranenejch lidi a uplne zbytecne,pripadam si jak za minulyho rezimu,hned jak se nekde zacnou srocovat lidi tak je este v zarodku zrubem kdyby nahodou...nerikam ze tuhle akci nak zeru,radsi si zajedu na cosmic nebo na summer,ale tak kazdej ma to svy a me je uplne jedno jestli tam fetujou nebo ne,je to jejich vec,rozhodne tady nebudu vykrikovat velkohuby kraviny jako atreus,chtel bych videt jeho kdyz by nekde v hospe popijel pifko a pribehli na nej policajti s obuskama a zacali ho mlatit pripomina mi to tu udalost jak na sjezdu KSC(M) ted nedavno grebenicek hlasal o komunistickym rezimu totalni lzi a nepravdy a kdyz tam jeden novinar zacal prohlasovat ze to neni pravda tak jenom grebenicek rek : odvedte toho imbecila,najednou se z davu vyritilo nekolik flojdu v civilu a uz ho vedli v poutech do policejni kary,kua kde to zijem? |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 16:56:09
|
no spis jde o to ze vsichni vy jak to dopadne, zfetujou se tam a zacnou delat bordel a rozbijet co jim prijde do cesty |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 18:27:42
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
no spis jde o to ze vsichni vy jak to dopadne, zfetujou se tam a zacnou delat bordel a rozbijet co jim prijde do cesty
pokud vim tak loni to tam vsechno uklidili,a i tak,je tady presumpce neviny ne? trestat lidi za to co este ani neudelali? trosku divny ne |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 19:06:43
|
quote: Originally posted by SHIMI
no spis jde o to ze vsichni vy jak to dopadne, zfetujou se tam a zacnou delat bordel a rozbijet co jim prijde do cesty
pokud vim tak loni to tam vsechno uklidili,a i tak,je tady presumpce neviny ne? trestat lidi za to co este ani neudelali? trosku divny ne
ne tomu se rika prevence .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 23:23:25
|
hm zato ted to tam bude uzasny .. presne jak psali na idnesu ze policajti vsechny lahve na zemi rozbijeli obusky aby je nemohli pouzit proti nim. to chci videt jak se tam bude uklizet tohle ..
fakt ten celej zasah nechapu. to se utratili miliony, zburcovala polovina policejniho zboru, zranilo nekolik lidi jenom kvuli tomu ze se nekomu mohla poslapat trava?
a zase .. meli tu debilni louku pronajatou a zadnej zakon ti nezakazuje prochazet cizim pozemkem. Policie zasahla s tim ze "predpokladala" trestnou cinost .. fakt sila
tu sortu lidi co tam sla sam nemusim ale to co napsal Atreus dokazuje jenom jeho omezenost (cikany,zidy,gaye,postizeny,moc vysoky, moc maly,moc hloupy,moc chytry nebo nevim koho bys mlatil taky jen tak z principu?) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 23:41:39
|
hehe
 |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 23:55:29
|
co jim tak asi prijde do cesty na nejaky pastvine kdesi za mestem? tak maximalne jejich vlastni auto, a to te rozhodne nemusi trapit.
P.S.: to neznamena ze tu hodlam hajit dotycny lidi, pro mne je v podstate jasno - nemeli povolenej od majitelu pristupovych cest prujezd, takze jim v prujezdu bylo (pozde, ale prece) zabraneno policii, imo takhle strucne receno je to nakonec v poradku. |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:02:01
|
quote: Originally posted by Tartaros ... nemeli povolenej od majitelu pristupovych cest prujezd, takze jim v prujezdu bylo (pozde, ale prece) zabraneno policii, imo takhle strucne receno je to nakonec v poradku.
na to abys prosel nejakym pozemkem nepotrebujes souhlas majitele proboha ... a hlavne jestli jsem to dobre pochopil tak k ty louce vedla cesta primo (ke ktery se logicky po zataraseni policii nemohli dostat)
a hlavne: opravdu si myslite ze tam povolali tisic warrioru (tu akci neplanovali par hodin, slo o tydny pripravovanou "prevenci") kvuli tomu ze nechteli nechat nekomu poslapat travnik????
komouse na letny nikdo takhle vyhazovat vodnimy dely nebude |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:17:46
|
quote: Originally posted by SHIMI
pokud vim tak loni to tam vsechno uklidili,a i tak,je tady presumpce neviny ne? trestat lidi za to co este ani neudelali? trosku divny ne
no pokud ja vim tak delaly bordel vsude na okolnich pozemkach, a lezli si jako by jim to tam patrilo |
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:19:15
|
quote: Originally posted by Reyden na to abys prosel nejakym pozemkem nepotrebujes souhlas majitele proboha
to ti rek kdo?
quote:
... a hlavne jestli jsem to dobre pochopil tak k ty louce vedla cesta primo (ke ktery se logicky po zataraseni policii nemohli dostat)
proc si teda stezoval majitel sousedni pastviny ze mu ji rozjezdili? vymyslel si to, nebo si ji rozjezdil sam?
quote:
a hlavne: opravdu si myslite ze tam povolali tisic warrioru (tu akci neplanovali par hodin, slo o tydny pripravovanou "prevenci") kvuli tomu ze nechteli nechat nekomu poslapat travnik????
komouse na letny nikdo takhle vyhazovat vodnimy dely nebude
a tohle je argument pro/proti cemu? prijde ti v neporadku ze velka verejna akce je doprovazena statem placenyma bezpecnostnima opatrenima? i shromazdeni komunistu, kdyz uz si to zminil, doprovazej policajti, a v pripade poterby pochopitelne ten dav rozpustej. |
Edited by - Tartaros on 01/08/2005 00:19:55 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:20:35
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by Tartaros ... nemeli povolenej od majitelu pristupovych cest prujezd, takze jim v prujezdu bylo (pozde, ale prece) zabraneno policii, imo takhle strucne receno je to nakonec v poradku.
na to abys prosel nejakym pozemkem nepotrebujes souhlas majitele proboha ... a hlavne jestli jsem to dobre pochopil tak k ty louce vedla cesta primo (ke ktery se logicky po zataraseni policii nemohli dostat)
komouse na letny nikdo takhle vyhazovat vodnimy dely nebude
pokud majitel neda svoleni tak na to potrebujes souhlas, jedna vec je kdyz ti po pozemku prijede 10 lidi a jedna vec kdyz ti pres ten pozemek najizdi nekam 10K lidi |
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:31:01
|
quote: Originally posted by Tartaros ...
nejakej sedlak si stezoval ze mu rozjezdili paseku a oni tam pritahli s 1000 ozbrojenci, vodnimy dely, vrtulniky a obrnenym vozem? to fakt sezerete vsechno co vam reknou?
imho to je proste tendencni akce namirena na zisk pozitivnich hlasu a zlepseni reputace pane Paroubka. Samozrejme ze spoustu lidi nastvou ale jeste vic si ziskali tim ze "jim namlatili hubu" jak tady nekdo inteligentne napsal. Vzdyt by tam stejne jenom fetovali ne? Tak jakapak svoboda ..
a opravdu potrebuji povoleni na pruchod cizim pozemkem na to abych se dostal na misto ktere mi patri? (treba i jen doceasne = smlouva na pronajem) a hlavne znova opakuji ze kdyby nezatarasili tu dalnici tak zadnej pruchod cizim pozemkem by nebyl treba
a jak uplne dole, ano prijde mi v neporadku kdyz kvuli "poslapane trave a predpokladu ze se spacha trestny cin" jsou utraceny miliony na zbytecnou a brutalni akci. A k tem komousum, kdyz tam Grebenicek placal ty svoje kecy a nejakej novinar rekl ze to neni pravda tak to byla ceska policie, kdo ovedl toho novinare s tim ze se nechova slusne ..
proste cela akce neni nic jineho nez nahaneni politickych bodu ( a vidim ze uspesne)
edit: jinak k tem komousum a samozrejmeho rozpousteni shromazdeni v pripade potreby .. co je horsiho: haneni republiky, schvalovani zlocineho rezimu a sireni nepravd nebo muzika (at uz je jakakoliv = byla dostatecne vzdalena od nejblizsich osad na to aby nebyla povazovana za neco vic nez hluk ze sobotni zabavy). a ted mi rekni kolik shromazdeni komousu rozhaneli slznym plynem a obusky? |
Edited by - Reyden on 01/08/2005 00:46:27 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:33:30
|
quote: Originally posted by †… Havran …† pokud majitel neda svoleni tak na to potrebujes souhlas, jedna vec je kdyz ti po pozemku prijede 10 lidi a jedna vec kdyz ti pres ten pozemek najizdi nekam 10K lidi
jo a co to je za zakon? zakon kde je napsano ze 10 lidi ti muze prejit pres pozemek a 11 uz ne ? Nebo 11 je jeste v norme? Tak treba 324 uz neni ? Nebo ti pres pozemek muzou chodit lidi ve smokingu ale lidi s dredama a v tilku ne? :) je to proste cely jenom vymluva na to aby obhajili to ze "ujeli" .. a vy jim to zerete |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:43:42
|
quote: Originally posted by Tartaros ...
nejakej sedlak si stezoval ze mu rozjezdili paseku a oni tam pritahli s 1000 ozbrojenci, vodnimy dely, vrtulniky a obrnenym vozem? to fakt sezerete vsechno co vam reknou?
imho to je proste tentencni akce namirena na zisk pozitivnich hlasu a zlepseni reputace pane Paroubka. Samozrejme ze spoustu lidi nastvou ale jeste vic si ziskali tim ze "jim namlatili hubu" jak tady nekdo inteligentne napsal. Vzdyt by tam stejne jenom fetovali ne? Tak jakapak svoboda ..
a opravdu potrebuji povoleni na pruchod cizim pozemkem na to abych se dostal na misto ktere mi patri? (treba i jen doceasne = smlouva na pronajem) a hlavne znova opakuji ze kdyby nezatarasili tu dalnici tak zadnej pruchod cizim pozemkem by nebyl treba
a jak uplne dole, ano prijde mi v neporadku kdyz kvuli "poslapane trave a predpokladu ze se spacha trestny cin" jsou utraceny miliony na zbytecnou a brutalni akci. A k tem komousum, kdyz tam Grebenicek placal ty svoje kecy a nejakej novinar rekl ze to neni pravda tak to byla ceska policie, kdo ovedl toho novinare s tim ze se nechova slusne ..
proste cela akce neni nic jineho nez nahaneni politickych bodu ( a vidim ze uspesne)
souhlas |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:49:01
|
Reyden: To ze ti nekde neco patri (nebo to mas pronajmuto atd.) neznamena ze mas pri pokusu se na ono misto dostat pravo chodit pres neci pozemek bez majitelova povoleni. A podle mych informaci neexistovalo ZADNY povoleni/pronajem pristupove cesty, nic krome smlouvy o pronajmu pozemku prave obklopeneho sousednimi soukromymi pozemky. Takze shrnuto: policie byla na miste aby zabranila prekroceni zakona a to taky (vice ci mene uspesne) udelala.
Uplne a naprosto jina vec je, jestli povazujes velikost pritomnych policejnich sil za prehnany. S tim bych mozna i souhlasil, ale na tom co a proc tam delali to vubec nic nemeni. |
Edited by - Tartaros on 01/08/2005 00:49:26 |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:50:22
|
quote: Originally posted by Tartaros
Reyden: To ze ti nekde neco patri (nebo to mas pronajmuto atd.) neznamena ze mas pri pokusu se na ono misto dostat pravo chodit pres neci pozemek bez majitelova povoleni. A podle mych informaci neexistovalo ZADNY povoleni/pronajem pristupove cesty, nic krome smlouvy o pronajmu pozemku prave obklopeneho sousednimi soukromymi pozemky. Takze shrnuto: policie byla na miste aby zabranila prekroceni zakona a to taky (vice ci mene uspesne) udelala.
Uplne a naprosto jina vec je, jestli povazujes velikost pritomnych policejnich sil za prehnany. S tim bych mozna i souhlasil, ale na tom co a proc tam delali to vubec nic nemeni.
chci videt kdybys jel treba na chajdu a cestou bys prejizdel souseduv pozemek a uz by tam kempili stovky policajtu a smazili do tebe slznej plyn kvuli tomu tam proste nebyli,to byla jen zaminka |
Edited by - SHIMI on 01/08/2005 00:50:53 |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:51:19
|
quote: Originally posted by †… Havran …† ...
... a vy jim to zerete
jst for the record: velice nerad bych byl spojovan s blitkama co tu produkuje krizek tritecky havran tritecky krizek, a to i pres to ze se jak se zda v jakesi obecne rovine nazorove shodujeme. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:53:43
|
asi ani ty ani ja nejsme pravnici, ale ze zajimavosti se na to zeptam ..
kazdopadne budou se takhle rozhanet houbari? vodaci co si postavi stan pres noc u reky? lidi co si jdou udelat odpoledne na louku piknik? myslis si ze tihle vsichni si shaneji povoleni k prechodu cizich pozemku? protoze jestli to nedelaji (podle tvyho vykladu zakona - neexistuje zadny zakon ktery neplati pro malou skupinku lidi ale pro velkou ano) tak vsichni porusuji zakon a zaslouzili by s slzakem do oci a vobuchem pres zada na rozloucenou .. je to prehnany ale jak rikam, nemuze existovat zakon ktery by tohle resil v pripade "technaru" a v pripade radoby "normalnich lidi" jinak |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:55:32
|
quote: Originally posted by SHIMI chci videt kdybys jel treba na chajdu a cestou bys prejizdel souseduv pozemek a uz by tam kempili stovky policajtu a smazili do tebe slznej plyn kvuli tomu tam proste nebyli,to byla jen zaminka
nahodou sem ve zcela opacne situaci, nase rodina ma chalupu zhruba nejakych 50 metru od obecni silnice, a tech 50 metru vede cesta ktera je soucasti naseho pozemku. A ano, najdou se lidi ktery, nezvani, po ty ceste chodej, a ano, vadi nam to (tj. nam a sousedovi), protoze na tu cestu nevyhnutelne navazuje nase zahrada nebo souseduv pozemek, pres ktery dotycni drzouni vesele projdou (protoze pak prebrodej potok co tam tece a nemusej tak chodit pres most nejakej kilometr navic). Nechodej tam davy, naopak je to vyjimecnej pripad, ale proc by sme jim to meli trpet, muzes mi rict jedinej duvod?
asi ani ty ani ja nejsme pravnici, ale ze zajimavosti se na to zeptam .. kazdopadne budou se takhle rozhanet houbari? .. je to prehnany ale jak rikam, nemuze existovat zakon ktery by tohle resil v pripade "technaru" a v pripade radoby "normalnich lidi" jinak
bohuzel se mylis existuje zakon definujici co uz je "vetsi nez male mnozstvi" lidi, je to prave zakon pojednavajici o shromazdovani, o tom kdyz uz potrebujes povoleni ke shromazdeni a kdy jeste ne, atd. |
Edited by - Tartaros on 01/08/2005 00:58:44 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 00:59:27
|
quote: Originally posted by Tartaros jst for the record: velice nerad bych byl spojovan s blitkama co tu produkuje krizek tritecky havran tritecky krizek, a to i pres to ze se jak se zda v jakesi obecne rovine nazorove shodujeme.
vzdyt ja to taky tak beru ze normalne diškutujeme :) |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 01:01:36
|
quote: Originally posted by Tartaros existuje zakon definujici co uz je "vetsi nez male mnozstvi" lidi, je to prave zakon pojednavajici o shromazdovani, o tom kdyz uz potrebujes povoleni ke shromazdeni a kdy jeste ne, atd.
ale my tady probirame pravo prechodu, ne shromazdovani ... na pochod Praha - Prcice se shani taky povoleni od vsech majitelu stezek a cest? :) |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 01:15:48
|
ne, protoze se to chodi po statnich/obecnich cestach, kde skutecne mas pravo se svobodne pohybovat.
kazdopadne ja jen rikam ze proste je rozdil v poctu lidi, i z hlediska zakona. Co se tyce prechodu soukromyho pozemku tak je to pochopitelne jedno. Tj. kdyz budes spat ve stanu na cizim pozemku a majiteli se to nebude libit, muze na tebe zavolat policii, a ta pochopitelne neprijede s obrnenou armadou a nesmete te vodnim delem, protoze na to proste staci jedna uniforma s pendrekem. Na tisice lidi na akci tohoto typu pochoitelne jedna uniforma s pendrekem nestaci, a proto je tam obrnena armada.
Kazdopadne znova opakuju: opravnenost zasahu a o velikost nasazeny policejni sily sou dve uplne odlisny veci, takze se rozhodni o cem chces vlastne mluvit a o tom mluv :P |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 01:27:26
|
ok o opravnenosti (protoze na tom ze zasah byl neumerny se asi shodneme :)
mluvim o tom ze zasah byl imo neopravneny, ty lidi tam nedelali nic spatnyho, na tu louku chteli prijit normalni cestou. To jim znemoznila policie - samozrejme ze se tam teda chteli dostat jinudy - ano vstoupili pak na cizi pozemek, ale co bylo driv slepice (pritomnost policie) nebo vejce (vstup na cizi pozemek za ucelem pouheho prechodu)? Uz jenom to je nelogicke.
Policie nekolikrat lhala, to je v poradku? Zablokovali dalnici (s tim ze za viniky vlastne zase uvedla ty lidi co sly na tu louku (zase co bylo driv?)) Ti policiste si taky podle vseho vybijeli svoje agresivni choutky (ikdyz chapu ze byly asi taky vystresovani, ale pomer 1:5 neni pro opancerovaneho a vycviceneho policistu zas takovy nepomer)
A ve vysledku slysim od starsich lidi kolem sebe reci jako ze ono je to vlastne stejne dobre, vzdyt ta jejich hudba je prece divna, oblikaji se taky divne (to za jejich mladi nebylo ..) ... Takze politicke body pro Paroubka a tu jeho bandu socanu (tihle starsi lidi volit pujdou, ti co byly na ty louce maji prece jenom plnou hubu kecu ale volit nepujdou :). Tato akce byla pripravovana TYDNY dopredu = co jineho to je nez PR tah? A asi kazdy cetl clanek od socanu kteri sami pripustili ze si najali PR agenturu ktera uz vytahla nekolik stran ze sracek (a jak vidim musi to byt fakt chytri hosi :)
(btw ty () mam fakt asi rad :)) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 01:33:15
|
mame polici ktera neni schopna uhlidat jednoho zatceneho gaunera v jeho vile ale jsou to frajeri pokud si muzou bouchnout do nejakeho vyhulence .. proste nadhera :)
(jinak nepletu se kdyz Paroubek hned po tom co se to stalo tak velkohube rozkrikoval ze se to musi okamzite vyresit, ze ti policisti museji byt postaveni mimo sluzbu (+ body pro verejnost) a nakonec se jim nic nestalo (+ body mezi policisty)) Nebo to jak rekl tu chujovinu o duchodovy reforme? Ze vlastne neni potreba? A pak ze to novinari spletly ? Ze si mysli ze neni potreba ale asi ji budou muset udelat? Proste chytra horakyne jak svin |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 01:53:46
|
Našel jsem si to a pochopil takhle: Pokud se na tvůj vlastní pozemek nelze dostat jinak než přes pozemek cizí, tak ti vlastník cizího pozemku MUSÍ povolit přes něj projít.
Lze tedy předpokládat, že díky policejní blokádě nebyl jiný přístup možný a tedy bylo přejití (divný slovo=) legální.
Kdybych pokračoval v téhle hypotéze, tak by majitel pozemku který se cítil poškozen měl žalovat českou policii, kvůli které museli účastníci Czechteku přejít přes jeho pozemek.
Popis akce (upozorňuji že jsem tam nebyl, vše mám od třech známých, takže nemohu zaručit stoprocentní pravdivost) Na akci se snažilo dostat velké množství lidí po klasické přístupové cestě na legálně pronajatý pozemek(http://imgs.idnes.cz/oprilohy/infografika/technoparty/smlouva1.htm).
Cesta byla ovšem blokována velkým množstvím policejních jednotek (http://www.techno.cz/party/31923/czechtek-2005-exkluzivni-letecke-fotky?open=13961#cl13961), které nebyly schopny zodpovědět důvod blokády. (Do této doby nemohl být spáchán jediný trestný čin, takže blokáda byla bezdůvodná(preventivně zablokujem dálnici?=))
Lidé kteří jeli na tuto legální akci a nalezli zatarasenou cestu samozřejmě neodjeli a dostali se na plánované setkání jinak (Přes cizí pozemek. Jak vidno nahoře vlastně legálně).
Rozložila se aparatura a začala hrát hudba. Na vše dohlížela silná jednotka policejních těžkooděnců, která se po 15-ti minutách (nelíbila se jim hudba?=)zformovala do klasického kordonu a oznámila, že Czechtek se musí do půlnoci zrušit. Stále nebyli schopni udat jediný důvod a organizátoři akce nedokázali navázat s policií jakýkoli rozumný rozhovor.
Po další půl hodině byl dán povel k útoku na neozbrojený dav, který byl vyhnán z pozemku. Mnoha lidem nebylo dovoleno dovoleno vrátit se pro stan nebo auto, takže přespávali v lesích např. jen v tílku. (Několik podchlazených lidí v nemocnicích). Mnoha lidem (mím známým také) poskytli přistřeší lidé v nedaleké vesnici (Ano, to jsou ti co tak nenávidí všechny technaře a pro které tam byla policie).
Můj názor Policejní zátah považuji za přehnaný. Byl to jednoznačně politický cíl a počítalo se s tím, že se "něco" stane. To mi přijde jako opravdu totální úpadek českého práva, když se může použít několika stovek policistů proti občanům, protože "někdo" "něco" předpokládá. Předpokládat se totiž dá opravdu všechno...
Na závěr Nemám rád techno a ani neholduji těmto srazům. Nemám rád lidi co drogují, osobně bych každýmu feťákovi dodal tak kilogram čistýho stoprocentního fetu, ono by jich rychle ubylo a všichni by byli spokojeni. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 01:56:27
|
Trochu jsem se rozepsal... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 02:10:00
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Trochu jsem se rozepsal...
Tj, ale pekny hlouposti nejsi sam
quote: Originally posted by Kar-Chee
Našel jsem si to a pochopil takhle: Pokud se na tvůj vlastní pozemek nelze dostat jinak než přes pozemek cizí, tak ti vlastník cizího pozemku MUSÍ povolit přes něj projít.
Lze tedy předpokládat, že díky policejní blokádě nebyl jiný přístup možný a tedy bylo přejití (divný slovo=) legální.
Kdybych pokračoval v téhle hypotéze, tak by majitel pozemku který se cítil poškozen měl žalovat českou policii, kvůli které museli účastníci Czechteku přejít přes jeho pozemek.
Poskozeni sousednich pozemku bylo zpusobeno jinak. Technari nebudou chcat (vetsinou) na pozemku, kde se pari ze? Budou chodit jinam, do okoli. Technari nebudou (vetsinou) spat u rachotu tech aparatur, ze? Seberou se a pujdou ci pojedou autama do sirokeho okoli, do vetsiho klidu. A co tech odpadku vsude? Paleni ohnu vecer? Extremne hlasita hudba majici devastujici efekt na okolni zivotni pristrodi? Jsou vyse uvedene veci poskozujici a ovlivnujici jine pozemky, nez pronajaty ? (nepocitam, ze pronajaty pozemek mel 500km2) Prokazatelna distribuce a konzumace drog v neuverielnem mnozstvi?
Je toto jasne a markantni poruseni zakona ? Je 
|
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
Edited by - Sagger on 01/08/2005 02:13:35 |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 02:20:54
|
quote: Originally posted by Sagger Technari nebudou chcat (vetsinou) na pozemku, kde se pari ze? Budou chodit jinam, do okoli. Technari nebudou (vetsinou) spat u rachotu tech aparatur, ze?
Velmi pravděpodobně je to všechno pravda. Ale co když ne? Nic z toho zatím neudělali a je možné (i když velmi nepravděpodobné), že ani neudělají. Nemůžeš prostě poslat na lidi 1k těžkooděnců na základě předpokladu.
Každopádně zablokování přístupové cesty bylo prvoplánované a umělé vyhrocení situace.
A dále: Parcelní číslo: 919/13 Výměra: 26602 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/14 Výměra: 22890 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/15 (nikoliv 115 jak je chybně ve smlouvě) Výměra: 19987 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/16 Výměra: 9223 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/17 Výměra: 7552 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/18 Výměra: 3917 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/19 Výměra: 836 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
arcelní číslo: 919/20 Výměra: 433 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/21 Výměra: 560 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/22 Výměra: 1927 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/23 Výměra: 11144 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/24 Výměra: 12360 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
Parcelní číslo: 919/25 Výměra: 16288 m2 Druh pozemku: orná půda Ochrana: zemědělský půdní fond
To je dohromady pozemek o výměře 133719 m2, podle mě dost místa na to se vychcat |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 05:33:04
|
quote: Originally posted by Sagger Poskozeni sousednich pozemku bylo zpusobeno jinak. Technari nebudou chcat (vetsinou) na pozemku, kde se pari ze? Budou chodit jinam, do okoli. Technari nebudou (vetsinou) spat u rachotu tech aparatur, ze? Seberou se a pujdou ci pojedou autama do sirokeho okoli, do vetsiho klidu. A co tech odpadku vsude? Paleni ohnu vecer? Extremne hlasita hudba majici devastujici efekt na okolni zivotni pristrodi? Jsou vyse uvedene veci poskozujici a ovlivnujici jine pozemky, nez pronajaty ? (nepocitam, ze pronajaty pozemek mel 500km2) Prokazatelna distribuce a konzumace drog v neuverielnem mnozstvi?
Je toto jasne a markantni poruseni zakona ? Je 
ne, protoze v pravnim systemu CR je zakomponovana takova zajimava vecicka, rika se ji presumpce neviny.
chcani = to sis delal urcite srandu vid? (to ze policajti rozflakali vsechny lahve co byli na louce to ma urcite mensi devastujici nasledek.)
extreme hlasita hudba = verim ze berusky nemohly celou noc spat. (Zase policajti to svyma delobuchama aspon trosku vratili (uroven hluku) na prijatelnou mez.)
paleni ohnu = ooo jaky to zlocin, zavrel bych je vsechny, spolecne se vsema cundrakama a hodil bych jim do cely pro jistotu dymovnici (kterazto bude mit na lucni vegetaci urcite mene devastujici ucinek)
distribuce drog = mohli bysme teda nechat pro jistotu uzavrit celej vaclavak, hlavni nadrazi a dalsi dealerska mista, muhahaha to bysme celemu drogovemu kartelu daly pres papulu. (takze 1000 policajtu, kteri by mohli realne bojovat proti zlocinu nekde kde je to zapotrebi, bojovalo proti zlocinu ktery se nestal, Paroubek muze byt rad ze ma tak verne bojovniky).
nejvic me dostala ta tvoje veta "Je toto jasne a markantni poruseni zakona ?" . Ty ses asi koukal hodne na Minority report vid? Ale takhle se zatim zlociny neresi ... Vetsinou se soudi az potom co se nejakej prestupek stane. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 05:43:08
|
citace z dnesniho clanku na idnesu
Diktát veřejného mínění Paroubek, kterého politici opoziční ODS označují za demagoga a populistu, přiznává, že své počínání odvozuje od veřejného mínění. "Reálný politik musí velmi pečlivě sledovat průzkumy veřejného mínění a názory občanů," napsal minulý týden v článku do Lidových novin.
to jeste porad verite tomu ze tam slo o slapani po travniku (chcani po trave? :)) nebo spis se pan Quimby kouknul na statistiku ze ktere vyplynulo ze lidi s dredama jsou mene oblibeny nez "novaci"? :) |
 |
|
RadstaR
Starting Member
27 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 05:54:03
|
Tahle debata je o nicem. At uz policie zasahla nebo by nezasahla, vzdycky se ozve nekdo, komu se to nelibi a udela z toho kauzu nad kterou normalnimu smrtelnikovi zustava rozum stat. Jinak moje stanovisko k tomu ... normalnich lidi, kteri opravdu prisly jen poslouchat muziku a bavit se lituju, ostatnim smazkam to preju a doufam, ze alespon kazdej z nich hytil jednu po hlave aby se mu konecne rozsvitilo. |
www.manawydan.cz |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 07:21:46
|
Moc pěkně je to popsané tady |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 07:52:16
|
quote: Originally posted by Kar-Chee To je dohromady pozemek o výměře 133719 m2
To je docela dost, neni v tom nejaky hacek ?
Reyden - nemuzu ti zazlivat, ze nevis nic o skodlivosti hlasite hudby (ja myslim opravdu hlasite, diskoteka je oproti tomu hodne ticha, byl jsi vubec na nejakem CzechTeku?), ani to, ze by se ti urcite libilo na svem vlastnim pozemku, ke kteremu jsi nikomu nedal pravo pouzit timto zpusobem, mit vypalenych 50 ohnist, kolen nich bordel atd atd.
Moc rad bych te chtel videt na miste tech poskozenych vlastniku pudy. Imho by jsi volal policii mezi prvnimi a zadal nasazeni tezke techniky proti technaru  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 07:53:37
|
je me to celkem fuk ... nehraju si na ochrance chudych...
je vic nez zrejmy ze tam trestna cinnost byla pachana ...
a kdyz to chcete presne podle paragrafu (SHimi, Reydene) tak oni urcite nejakou "blbost" (jako neopravneny vstup na pozemek) meli , diky ktere tam dojit mohli .. a pokud se tam pak semlela naka mela tak uz je to utok na verejnyho cinnitele ... sak oni si to uz nejak vykecaj.
jen host a vetsi kapky .. v tomhle state me uz neprekvapi nic... ale taky co sem o tomhle "typu" lidi videt (zabery z podobnych akci a pod) tak osobne tem zasah schvaluju .. rikej tomu jak chces .. ME by to tam vadilo.
Techno jako nemam rad... jen o trochu min nez ty lidi kolem toho.
to ze to byl do znacne miry politickej cin je taky zcela jiste pravda ... ale co neni ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 01/08/2005 07:54:55 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 09:28:55
|
... je zajímavé, proč takhle policie nedrtí ty fašouny, co si k nám jezdí zahailovat. Nojo, oni si to holt umí zařídit tak, aby na ně nemohli. Pak jen policie nic nedělá a bezmocně čumi na zatažená okna a veřejnost poukazuje na její neschopnost. Pak se není čemu divit, že si to politici potřebují u veřejnosti trochu urovnat a využijí příležitosti. Nemám rád techno, nelíbí se mi typ těchto akcí, ale čeho je moc, toho je příliš... |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 09:58:20
|
Ja si myslim, ze policie je rozehnala opravnene a dle meho nazoru s nimi jednali stale v rukavickach. CR se tvari jako pravni stat a s kazdym pravem je spojena i povinnost (ja vim, ze se to spouste lidi nelibi, ale je to tak). Takze se CR tvari jako svobodny stat. Svoboda kazdeho jedince konci tam, kde zacina svoboda jineho jedince. Totez plati i pro skupinu jedincu a vztahuje se i na majetek jedince/jedincu.
Takze chteji-li se technari bavit, at se bavi. Nikdo jim v tom branit nebude. Ale!
Budou splneny vsechny pravni nalezitosti, mezi ktere nepatri jen a pouze misto konani, ale i dalsi zakonem stanovene parametry (povoleni od mistne prislusneho uradu s navaznosti na dalsi platne zakony). Dale bude zajisteno, ze nedojde k poskozeni okolniho majetku a stejne tak, ze bude zajisten uklid tak, aby nedoslo k poskozeni prav a majetku ostatnich jedincu.
Nevsiml jsem si, ze by byl pronajaty prostor vytycen a bylo zajisteno, ze nedojde k poskozeni okolnich pozemku. Nevsiml jsem si, ze by byly zajisteny hygienicke standardy (a ty plati z urciteho duvodu, kdyby vam nekdo sral za barakem, asi by se vam to taky nelibilo) a take povoleni na hluk, ktery bezpochyby takovouto akci provazi. nazyvejte si to byrokracii, ale je to platne. Co se uklidu po akci tyce, je mi to putna, pokud to neuklidi "organizatori", uklidi to majitel pozemku.
Za dalsi. Policie vyzyvala k odchodu, toto nebylo uposlechnuto. Jako neuveritelne zustava, jak si vubec nekdo muze dovolit zautocit na policii. Co predstavuje policie myslim netreba resit. Pokud k takovemu cinu dojde, vetsinou to ma (a s tim souhlasim) vazne nasledky (teda pokud nenasleduje zmena na urovni vedeni statu, ale to byva vyjimecne). "Organizatori" rozhodne neudelali vse pro to, aby akce probehla bezproblemu. Spise udelali vse tak, aby mohlo ke kofliktu dojit a ani to nezastirali. Doufejme, ze na pristi rok se pouci a sezenou si nejen pozemek (pokrok, loni to nedokazali), ale i dalsi povoleni a konecne probehne akce tak, jako "podobne" akce.
Copak jsou "organizatori" tak neuveritelne neschopni, ci jen proste chteji udelat "organizovany" bordel nekde a pak delat ramena, jak jsou uzasni, ze si mohou delat co chteji? Verim tomu, ze se nekdy pouci, vyridi se vsechna potrebna povoleni a pak jim nikdo nic nebude moct. Stejne tak jako na jinych akcich. Anebo ze by to bylo tim, ze by potom neco stalo par penez a preci neprichazi v uvahu, aby se nekomu platilo? |
Edited by - Khaot on 01/08/2005 10:02:32 |
 |
|
Topic  |
|