Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Prodam: Arcanite Reaper (Shadow Moon)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 22/07/2005 :  19:59:29  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Prodam Arcanite Reaper http://www.thotbott.com/?i=14268
vyrobenej Field Marshalem Genjurem, zejména vhodné pro horďáka, ktreý by rád kosil Alienci zbraní od Genjura. Možná v tom někdo najde jisté uspokojení.

Cena dohodou

email : luckass@seznam.cz

Pozn.: ke Genjurovi nijak nevzhlížím, je to spíše ironie a recese

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/07/2005 :  04:23:30  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
lol
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/07/2005 :  22:25:17  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi warrior na shadowmoonu je Lakrampa ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 24/07/2005 :  02:28:30  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

Nejlepsi warrior na shadowmoonu je Lakrampa ...

ta katastrofa co nikdy nedueluje

so...
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 24/07/2005 :  04:26:41  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
az vyrostes treba pochopis ze duely nejsou to hlavni v pvp ...
jako ja jako shaman neshoutuju kolem sebe "Omg lol i 0wned mage !!11"

Catastrophe opakovane porazi(la) SA / DoF ve WG, co ty a zdechliny ?
porad jeste fungujete jako Rage_baterky kdyz se snazite utlouct Genjura kdyz ma za prdeli 2 priesty a druida ?

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 24/07/2005 04:32:39
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 24/07/2005 :  04:33:54  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
To bych rad vedel v cem je najlepsi? Celej WoW je jeden velkej easy mod ... u warra to plati 10 x vic. Celej duel warr vs warr je 80 % o stesti komu padne vic critical hitu a tech zbylich 20 % skillu najdes dnes snad u kazdyho warra.
Tak v cem je nejlepsi? V klikani na 4 klavesy ? Mozna nejvetsi lucker, ale nejlepsi warr ve WoW neexistuje. To sami plati i u vacsine ostatnych povolani ( za predpokladu ze znaji pvp zaklady ). Jo kdybichom mneli srovnavat euipment lakrampi vs genjurov (to je takdy jedna z veci ktera vyhrava duel), tak se lakrampa muze jit klouzat. Nahodou sem si ho dnes inspektnul a to co ma na sobe je standart pred 2 mesici, ne dnes v dob MC a BWL. Ja vim ze on je pvp "skillor" a proto se snizi na uroven instance, ale kterakolvek lama s par dobrejma dropama z raid instanci ti toho "nejlepsiho" warra rozcupe.
Jinak bych cekal od tebe stilgare objektivni nazor a ne "cpanisedoprdele" tvym sefum.

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 24/07/2005 :  04:42:15  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

To bych rad vedel v cem je najlepsi? Celej WoW je jeden velkej easy mod ... u warra to plati 10 x vic. Celej duel warr vs warr je 80 % o stesti komu padne vic critical hitu a tech zbylich 20 % skillu najdes dnes snad u kazdyho warra.
Tak v cem je nejlepsi? V klikani na 4 klavesy ? Mozna nejvetsi lucker, ale nejlepsi warr ve WoW neexistuje. To sami plati i u vacsine ostatnych povolani ( za predpokladu ze znaji pvp zaklady ). Jo kdybichom mneli srovnavat euipment lakrampi vs genjurov (to je takdy jedna z veci ktera vyhrava duel), tak se lakrampa muze jit klouzat. Nahodou sem si ho dnes inspektnul a to co ma na sobe je standart pred 2 mesici, ne dnes v dob MC a BWL. Ja vim ze on je pvp "skillor" a proto se snizi na uroven instance, ale kterakolvek lama s par dobrejma dropama z raid instanci ti toho "nejlepsiho" warra rozcupe.
Jinak bych cekal od tebe stilgare objektivni nazor a ne "cpanisedoprdele" tvym sefum.

- jak sme rikal vys, skill wara neni o tom postavit se celem k jinymu plechu a promacknout MS hotkey nekam pod uroven klavesnice ...
jde me o grup pvp (WG, hit&run v AV grupu ..)
-samozrejme ze muj vyrok o "nejlepsim warovi na SHmoonu" byl lehce nadsazenej bo tu neni zadny objektivni meritko, a neznam vsechny wary ... ale co muzu soudit z me zkusenosti, je nejlepsi (leader schopnosti do toho pocitam)
-je equip neni zadna prehlidka epicu (nosi full set Reward armor (blue) + TUF... kazdopadne ani to pred 2ma mesicema standart byt nemohl, .. nebo to tu mame AV uz tak dlouho ?
> ano, genjuro je rank 13, ma full set epic pvp armor, stejnou zbran ..> predpoklad ze v duelu do sejme (vicemene platnej). V PvP ale vyhrajeme my (snad )
-wow je easy mod .. CS je easy mod (jen spamujes levy mysidlo a miris na hlavy ...) ... no, ne neni.
-vim ze ses hadal s Cat a mas je / oni tebe na ignore, to jde mimo me, ja s tebou problem nemam a tyhle veci neresim
-"cpanisedoprdele" asi nebude mc fungovat kdyz clenem cat uz nejsem (rekneme ze jsem externi pracovnik )

[Stilgar]
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 24/07/2005 :  06:40:20  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

jako ja jako shaman neshoutuju kolem sebe "Omg lol i 0wned mage !!11"

porad jeste fungujete jako Rage_baterky kdyz se snazite utlouct Genjura kdyz ma za prdeli 2 priesty a druida ?

jezis a tvrdim snad neco takovyho??? jen me prislo dost smesny ze si lakrampa duelil pred AV (na cekacce) s nejakym shammym a kdyz sem ho opakovane vyzval ja tak declinul a rekl mi ze si semnou duel neda...

njn zdechliny jsou hold lamy pod tvoji urovej...
mozna ze WG je domenou mmt katastrofaku ale v takovym AV zas rulujem imo po pravu my a katastofy se tam zatim nezmohly na nic vic nez jen solo cp grind. I Xtort myslim priznal ze se schvalne joinuje do AVcek kde sme protoze ma pak zadarmo hafo CP...

so...

Edited by - Khandar on 24/07/2005 06:43:12
Go to Top of Page

Chihuri
Starting Member

67 Posts

Posted - 24/07/2005 :  09:57:05  Show Profile  Send Chihuri an ICQ Message Send Chihuri a Private Message  Reply with Quote
quote:

nikdy sem neprohral 1vs1 s warrem,tak asi mackam lip ty dve tlacitka...
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 24/07/2005 :  13:05:30  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
...a já chtěl jenom prodat sekerku
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 24/07/2005 :  17:10:00  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

souhlas pasovat kohokoliv na "nejlepsiho" je blbost to proste neni nikdo... respektive neexistuje zpusob jak neco takovyho objektivne posoudit. Critt warr vs critt je vazne jen o nahode a equipu takze bych mozna ten odmitnutej duel pochopil kdybych ovsem nebyl def gimp
Osobne pro me je v kazdy hre nejvetsi hnaci motor challnge jenze ta bouzel je na strane pvp prakticky nulova a tak sem se radsi vydal cestou pvp gimpa protoze jedina opravdova challenge jsou tu end game instance (BWL) ale i presto me pvp bavi a i kdyz hraju prakticky ten nejzgimpovanejsi char a sem odkazanej nato 80 % duelu prohrat stejne se toho nebojim a bojuju aspon si tim nejakou tu challenge vytvorim. Proste sem ho povazoval za skilled warra a chtel si s nim zmerit sily protoze critt vs def warr uz tak o stesti neni a proste me sklamal...

so...
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 24/07/2005 :  19:57:20  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka

...a já chtěl jenom prodat sekerku

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/07/2005 :  20:30:02  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chihuri

quote:

Nekecej negre :P Warra prave dost povolani 1na1 da celkem pohode ... teprve kdyz ma ten heal/buffy je z nej poradna kosa. A proto si vazim Genjura ze dokazal pro sebe obstaret poradnej heal a ze dokazu hrat sposlu, to ze ma super equip je nic, to dokaze sehnat kazdej blb ktery se rozhodne travit maldi u kompu a u wowu ;)

Kojot> dostavas titul nejblbejsi post poslednich 3 mesice ... gratz.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Chihuri
Starting Member

67 Posts

Posted - 25/07/2005 :  01:54:42  Show Profile  Send Chihuri an ICQ Message Send Chihuri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:
Originally posted by Chihuri

quote:

Nekecej negre :P Warra prave dost povolani 1na1 da celkem pohode ... teprve kdyz ma ten heal/buffy je z nej poradna kosa. A proto si vazim Genjura ze dokazal pro sebe obstaret poradnej heal a ze dokazu hrat sposlu, to ze ma super equip je nic, to dokaze sehnat kazdej blb ktery se rozhodne travit maldi u kompu a u wowu ;)

Kojot> dostavas titul nejblbejsi post poslednich 3 mesice ... gratz.

myslel sem jako proti warrovi (warr vs warr)... tim chci rict ze to fakt neni o MS spam...

Edited by - Chihuri on 25/07/2005 01:55:13
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  09:26:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to by me docela zajimalo, o cem teda war vs war je? kdysi kazdej warrior z nasi guildy i s mizernym equipem porazel genjura diky disarmu, ted uz je na to imuni co sem tak slysel, tak ho porazej diky overpoweru, pokud jim nedodgne nebo jim nevyjdou ctiry, tak chcipnou a pokud mas chihuri nejakej dobrej navod jak tomu zabranit, docela by me to zajimalo
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 25/07/2005 :  13:13:09  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

Ze by? ;]

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 26/07/2005 :  00:15:16  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Muzes me prosimte ukazat screeny kde ste opakovane dali DoF? Rad bych videl. Vetsinou si Caty davame a kdyz ne tak bud nam chybi nejaci lidi a jsou tam jen do poctu. vim ze kdyz byli Cat v plne sestave a my taky tak sme je porazili 3:1 dal si nevzpominam ale urcite ve WG jsou nejlepsi grupy Cat a Dof.

Lakrampa je lepsi warr jak Genjuro rikal to i on sam a i v duelu genjura porazil (jeste s reaprama)

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000