Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Neco pro zasmani.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 22/07/2005 :  07:56:49  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://www.spikedhumor.com/Article.aspx?id=475
machr ...

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 22/07/2005 :  09:12:45  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

machr ...

Slusny by me zajimalo kolik hodin travil zkousenim a trenovanim kazdopadne super.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Mendax
Starting Member

55 Posts

Posted - 22/07/2005 :  10:07:23  Show Profile  Send Mendax an ICQ Message Send Mendax a Private Message  Reply with Quote
quote:

machr ...

no ten sa musi riadne nudit, ked trenuje taketo kraviny... ale inak super, ten jak sa mu to odrazilo do vedlajsieho poharika bol riadna haluz :-)

http://bf2s.com/player/kormi/
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 22/07/2005 :  21:26:31  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Sem se chtěl voptat jestli můžu mít tenlectenc vobrázek v podpisku. takže asi jo

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 22/07/2005 :  22:45:45  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Sem se chtěl voptat jestli můžu mít tenlectenc vobrázek v podpisku. takže asi jo

mas pocit ze nas to zajima? to samy Mendax ...

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 22/07/2005 :  23:17:01  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

46 KB obrázek ?
nechceš si tam dát rovnou fotky z dovolený ?
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 22/07/2005 :  23:26:11  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Zajímavý je to určitě. Vůbec tyhle podpisy, ikonky atd. sou zajímavý téma. O tom by se dalo dost napsat... asi si ty zajímavý začnu fotit někdy do budoucna na zajímavej článek.

V "pravidlech" sem nenalezl omezení co se datový velikosti týče. Proto se slušně ptám, jestli sem to náhodou někde nepřehlídl.

Jen dodávám že se pohybuju hlavně v EQ2 a SWG fóru, tam ta datová velikost (a tim náročnost na systém) uživatelum určitě nepřekáží.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 24/07/2005 :  19:28:06  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zajímavý je to určitě. Vůbec tyhle podpisy, ikonky atd. sou zajímavý téma. O tom by se dalo dost napsat... asi si ty zajímavý začnu fotit někdy do budoucna na zajímavej článek.

V "pravidlech" sem nenalezl omezení co se datový velikosti týče. Proto se slušně ptám, jestli sem to náhodou někde nepřehlídl.

Jen dodávám že se pohybuju hlavně v EQ2 a SWG fóru, tam ta datová velikost (a tim náročnost na systém) uživatelum určitě nepřekáží.

Na tomto foru ju slusnosnost udrzovat podpis co nejmensi. Bylo by velmi laskave, kdybys ten obrazek odstranil.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 25/07/2005 :  00:54:54  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

quote:

Na tomto foru ju slusnosnost udrzovat podpis co nejmensi. Bylo by velmi laskave, kdybys ten obrazek odstranil.

Já vim, proto se ptám. Nikdo to tu nepoužívá a já to teď mám poprvé. Líbí se mi to a zdá se mi škoda to nepoužívat. Na jinejch fórech - zahraničních, se to používá bez problému.

Nechci abych tu byl jako jedinej "exot" kdo si to arogantně nechá když to všem "vadí", tak si to dám pryč. Ale o to víc se pak budu zajímat o "modernější" fóra kde sou všechny tyhle "vymoženosti" tolerovaný a podporovaný. Neni to trošku zpátečnický se tomu bránit?

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 25/07/2005 :  09:18:51  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Já vim, proto se ptám. Nikdo to tu nepoužívá a já to teď mám poprvé. Líbí se mi to a zdá se mi škoda to nepoužívat. Na jinejch fórech - zahraničních, se to používá bez problému.

Nechci abych tu byl jako jedinej "exot" kdo si to arogantně nechá když to všem "vadí", tak si to dám pryč. Ale o to víc se pak budu zajímat o "modernější" fóra kde sou všechny tyhle "vymoženosti" tolerovaný a podporovaný. Neni to trošku zpátečnický se tomu bránit?

Tem hnusnejm plakatum z nekterych zahranicnich (a bohuzel uz i tuzemskych) for rikas vymozenost? Vetsina lidi na tomto foru (i kdyz to tak mnohdy nevypada) pase po obsahu a ne po forme. Az budeme mit vsichni 100 Mbit lajnu, dame ti vedet, pak si sem dej treba ty fotky z dovoleny. Do ty doby nevidim duvod, proc stahovat zcela zbytecny data navic, staci, ze je celej internet zasvinenej zbytecnym bordelem, nemusi bejt jeste toto forum. Dik

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 25/07/2005 :  09:54:58  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Adventures and misadventures of Ohforfsake RSS feed
quote:
"modernější" fóra kde sou všechny tyhle "vymoženosti"
... jo, to je opravdu Neco pro zasmani!
Doporučuji se odvalit s tímhle někam ... jinam.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 25/07/2005 :  10:44:58  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dikes

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 25/07/2005 :  15:06:02  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
http://www.robpongi.com/pages/comboPOTATOPRIDE.html

jak se baveji soudruzi z KLDR :) ... jo mit takovou bramboru, to je vec :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 26/07/2005 :  20:16:02  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Adventures and misadventures of Ohforfsake RSS feed
quote:
"modernější" fóra kde sou všechny tyhle "vymoženosti"
... jo, to je opravdu Neco pro zasmani!
Doporučuji se odvalit s tímhle někam ... jinam.

Já se lidem s rychlym internetem nesměju. Dokonce ani lidem co maj mobil. A nesnaž se mi namluvit že tohle fórum je optimalizovaný pro lidi s pomalym netem. A pokud jo, tak až se všichni odvalí, užij si to tu.

Edited by - Dargnon on 26/07/2005 20:17:38
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 26/07/2005 :  22:23:51  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Já se lidem s rychlym internetem nesměju. Dokonce ani lidem co maj mobil. A nesnaž se mi namluvit že tohle fórum je optimalizovaný pro lidi s pomalym netem. A pokud jo, tak až se všichni odvalí, užij si to tu.

urcite neni, ale je tu xtisic uzivatelu (valna vetsina neaktivnich) a nikdo to tu nerazi .. takze to je asi na tomto foru takto zazite. kdyz se dokaze ovladat vsech xyz uzivatelu, tak by bylo s podivem kdybys to nedokazal take .. krom toho je to zbytecna debata. zeptal ses, sundal si .. co vic resit.

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 27/07/2005 :  08:52:03  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Movies that Rock (:
quote:

Milej zlatej... snažím se ti naznačit, že jsi tady se svým pomýleným (jistěže dle mého názoru, ale to je v tomto případě úplně fuk) postojem ve špatném topiku.
Takže znova a polopatě. Toto je topik o vtipných věcech na internetu. Tvůj dotaz a následná diskuze je zde offtopic, není na tom nic směšného. Moje poznámka o "zasmání" byl pokus o sarkasmus (čerpající z názvu tohoto topiku), který se jak vidno minul účinkem.
Chceš-li se ptát lidí na názor ohledně obrázkových podpisů a obecném trendu na toto téma ve světe, prosím, přesuň se s tím do topiku jiného. Díky a čau.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 27/07/2005 :  17:49:26  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Můj názor je jasnej a správnej. Vim že je to off topic ale já čekal že to bude rychle vyřešený. Moderátor to stejně smaže.

něco pro zasmání... nebo spíš pro potěšení ... Spammer

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/07/2005 :  03:06:00  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
http://img.photobucket.com/albums/v458/Behe/Diverse%202005/hax.jpg

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 28/07/2005 :  20:03:18  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

Můj názor je jasnej a správnej. Vim že je to off topic ale já čekal že to bude rychle vyřešený. Moderátor to stejně smaže.

něco pro zasmání... nebo spíš pro potěšení ... Spammer

Udělal jsi mi tím odkazem opravdu velkou radost

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 29/07/2005 :  01:43:13  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
v srpnu konecne vyjde Cerveny trpaslik na dvd! :) teda zacne postupne vychazet

http://cerveny-trpaslik.cz/

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 29/07/2005 :  14:12:33  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

v srpnu konecne vyjde Cerveny trpaslik na dvd! :) teda zacne postupne vychazet

http://cerveny-trpaslik.cz/

v pripade ze bys mel zajem mam vecinu dilu dvd ripu v cestine.nejakej chudak si stim dal praci:)je to paradni pokoukanicko.

Edited by - Speh on 29/07/2005 14:13:05
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 29/07/2005 :  14:55:17  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh
v pripade ze bys mel zajem mam vecinu dilu dvd ripu v cestine.nejakej chudak si stim dal praci:)je to paradni pokoukanicko.

jako z anglickyho dvd? a jak tam dostal tu cestinu? protoze jestli tam daval to z CT tak tam byla dabovana jina verze (rozsirena) oproti tomu co je na puvodnich dvd co se prodava v anglii, takze tam nemuze sedet synchronizace. U nas se ted zacnou prodavat prave ty verze co se dabovali pro CT

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 29/07/2005 :  16:36:21  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Hele fakt to netusim dostalo jse to ke me nahodou, dabing je z ct.

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 29/07/2005 :  21:00:45  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
nevim jestli už to tady bylo, při pročítání topicu o czechteku jsem si na to dneska vzpoměl

Hluchoněmý mladík o svém útěku mlčí

důkaz kvalitně odvedené novinářské práce
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/07/2005 :  11:22:38  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
http://fun.rado1.cz/Video/pes_na_skejte.wmv

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 31/07/2005 :  00:59:53  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

nevim jestli už to tady bylo, při pročítání topicu o czechteku jsem si na to dneska vzpoměl

Hluchoněmý mladík o svém útěku mlčí

důkaz kvalitně odvedené novinářské práce

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 02/08/2005 :  13:41:47  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
http://krutek.info/pix/JFF2/cztk.jpg

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 02/08/2005 :  21:02:29  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
http://www.geekculture.com/joyoftech/joyimages/696b.gif

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 02/08/2005 :  21:06:40  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
IDNES perli :)

Režisér Harryho Pottera nenávidí děti (http://revue.idnes.cz/lidicky.asp?r=lidicky&c=A050802_150933_lidicky_lf)

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 08/08/2005 :  00:44:34  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://www.novinky.cz/zdravi/62381-osmnactileta-chce-ve-vile-vyvolenych-ztratit-panenstvi.html

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 08/08/2005 :  10:11:00  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.novinky.cz/zdravi/62381-osmnactileta-chce-ve-vile-vyvolenych-ztratit-panenstvi.html

yeahh kozicka az po desaty:)))

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 08/08/2005 :  11:41:01  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

Že bych se tam taky přihlásil? Rád pomůžu, když má někdo problémy ...

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 08/08/2005 :  12:26:30  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

quote:

Že bych se tam taky přihlásil? Rád pomůžu, když má někdo problémy ...

jasny budem ti fandit:)

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 11/08/2005 :  13:18:00  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 11/08/2005 :  13:37:51  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://www.redban.com/video/coyotee.wmv

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/08/2005 :  20:24:24  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

blby fory .. di s tim nekam

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 12/08/2005 :  12:53:42  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

blby fory .. di s tim nekam

Nějaký pervrzní porno? (nechce se mi to tahat)

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/08/2005 :  20:45:44  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 13/08/2005 :  17:34:17  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5791782530+
no nekupte to :)

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 14/08/2005 :  14:37:56  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Zlad je tu s novym mega songem.
http://www.jetlagtravel.com/molvania/eurovision.html

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/08/2005 :  19:24:15  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Talking smack in HALO-educational lesson #1
http://www.big-boys.com/articles/halo1.html

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 21/08/2005 :  15:55:42  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://www.rozvaga.info/www/tereveni/kill_crazy_frog.wmv
prezabakovano ... ?...!

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:28:13  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
nechcete nekdo koupit pocitac? ceny mirne, spickova technologie: http://www.n-gageforum.net/files/nab_dka-pc_979.jpg

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:39:55  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
tak todle je mazec:
http://www.volny.cz/breta.benes/Files/univerzalni_ovladac.pdf

Go to Top of Page

Agent
Starting Member

4 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:52:25  Show Profile  Send Agent an ICQ Message Send Agent a Private Message  Reply with Quote
Tato dálkový ovladač potřeby dva bit aby prace.

Dokonalej preklad:))
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 01/09/2005 :  00:06:42  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
PROČ MI NEUSTÁLE ZVĚTŠUJETE RYCHLOST INTERNETU?CHCI Z 2,0 MB/S ZPĚT NA PŮVODNÍ KTEROU JSEM TAM MĚLA A TED NEVIM PŘESNĚ 262 MB/S.MÁM VYSOKO RYCHLOSTNÍ INTERNET EXPRES 256/64 HIT A TAK TO CHCI MÍT I KDYŽ JETO DRAHÉ

Todle prislo v mailu znamimu :]

Edited by - Speh on 01/09/2005 00:07:54
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/09/2005 :  00:59:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

PROČ MI NEUSTÁLE ZVĚTŠUJETE RYCHLOST INTERNETU?CHCI Z 2,0 MB/S ZPĚT NA PŮVODNÍ KTEROU JSEM TAM MĚLA A TED NEVIM PŘESNĚ 262 MB/S.MÁM VYSOKO RYCHLOSTNÍ INTERNET EXPRES 256/64 HIT A TAK TO CHCI MÍT I KDYŽ JETO DRAHÉ

Todle prislo v mailu znamimu :]

ted nevim co je legracnejsi mail cloveka, ktery se nevyzna v technickych vecech, nebo clovek, ktery neumi zaklady sve rodne reci ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 01/09/2005 :  01:23:02  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

.....

ted nevim co je legracnejsi mail cloveka, ktery se nevyzna v technickych vecech, nebo clovek, ktery neumi zaklady sve rodne reci ?

ted nevim co je legracnejsi, clovek ktery neni schopen pochopit ze existuji lide kteri nejsou tak vsestrane nadany jako on a pokud nemusi tak to neresi.Nebo clovek, ktery tolik baziruje na pravidlech, mluvnici a zacne vetu z malym pismenem.

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 01/09/2005 :  08:41:16  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
A ještě bez háčků a čárek.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/09/2005 :  09:23:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pertha

quote:

.....

ted nevim co je legracnejsi, clovek ktery neni schopen pochopit ze existuji lide kteri nejsou tak vsestrane nadany jako on a pokud nemusi tak to neresi.Nebo clovek, ktery tolik baziruje na pravidlech, mluvnici a zacne vetu z malym pismenem.

hmm tak ono je to slozitejsi mezi mluvnici a gramatikou je zasadni rozdil mluvnice je samozrejme veci vsestrannych znalosti, kdezto gramatika je nikoliv nahodou ucivem prvniho stupne zakladni skoly

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,67 seconds. on eygor Snitz Forums 2000