Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Konec dobývání barman shankeru???
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 21/07/2005 :  10:12:22  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
včera jsme se s jedním roguem (já 54, on 60) zkoušeli sneaknout pro barman shankera v BRD, ale byli tam nějací demon hounds, kteří mě i jeho viděli i ve stealthu. ten rogue tvrdil, že to je úprava pro patch 1.6. vůbec se mi tomu nechce věřit, myslíte že je to možné? není možné že jsme šli špatnou cestou? nechce se tam nějakej dobrej rogue zajít podívat a prověřit to? :-)

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/07/2005 :  10:16:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nevim jestli patch neco menil, ale kdysi to bylo tak, ze pokud jsi sel spravnou cestou (s klicem), tak si na zadne psy nenarazil
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 21/07/2005 :  10:21:28  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

nevim jestli patch neco menil, ale kdysi to bylo tak, ze pokud jsi sel spravnou cestou (s klicem), tak si na zadne psy nenarazil

¨

...a myslíš, že do hospody v BRD vede vícero cest?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 21/07/2005 :  10:29:57  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Pokud mas klic tak rozhodne na zadne psy nenarazis.

To ze psi videj rogues je vseobecne zname a delo se to v BRD co pamatuju. Tazke uz minimalne vic jak dva mesice.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/07/2005 :  10:45:14  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

quote:

¨

jelikoz ste potkali psy, predpokladam, ze ste do ty hospody ani nedosli... tudiz nemuzu tusit jestli ste sli vubec cestou do hospody ;)
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 21/07/2005 :  11:22:32  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

Pokud mas klic tak rozhodne na zadne psy nenarazis.

To ze psi videj rogues je vseobecne zname a delo se to v BRD co pamatuju. Tazke uz minimalne vic jak dva mesice.

Sakra, tak teď jsi mě docela potěšil Tragede. ;-)))
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/07/2005 :  11:47:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jj a pokud spadnes z vetsi vysky a jsi stealth, tak te damage z padu nyni uz taky vyhodi ze stealth.
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 21/07/2005 :  12:16:32  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Šli jste hned po vstupu do BRD doleva do dveří co vyžadujou Shadowforge Key (dají se lockpicknout), pak hned zamčenými dveřmi doprava a opět hned zamčenými dveřmi doleva. Tam vlezete do místnosti, kde se otevírá brána do města (vyžaduje Shadoforge Key a nedá se lockpicknout) a pak nahoru, na schodech doleva, projít kolem těch Constructů s gnómy, fire elementály až do hospody (je tam spousta žlutých potvor - neutrálních)?

Šel jsem tam posledně pro MC attunement (tou dobou jsem měl 100% BWL attunement) a žádní psi po cestě nebyli.

Edited by - Tharn on 21/07/2005 12:17:42
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 21/07/2005 :  13:42:54  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

Šli jste hned po vstupu do BRD doleva do dveří co vyžadujou Shadowforge Key (dají se lockpicknout), pak hned zamčenými dveřmi doprava a opět hned zamčenými dveřmi doleva. Tam vlezete do místnosti, kde se otevírá brána do města (vyžaduje Shadoforge Key a nedá se lockpicknout) a pak nahoru, na schodech doleva, projít kolem těch Constructů s gnómy, fire elementály až do hospody (je tam spousta žlutých potvor - neutrálních)?

Šel jsem tam posledně pro MC attunement (tou dobou jsem měl 100% BWL attunement) a žádní psi po cestě nebyli.

Já jsem tam byl včera prvně a vedl mě ten rogue, takže si cestu moc nepamatuju, ale dneska se tam zkusím povídat sám a pak podám report. :) dík
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 21/07/2005 :  14:34:01  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Jinak jsem také narazil na tenhle popis:

And also found a very useful guide here about how to actually get to plugger, thanks to Beldukil...

1. Turn left when entering instance and unlock door.

2. Go thru door and there will be another door to your right to unlock. (watch out for roaming fire guard.

3. Go thru that door and there will be a door on your left to unlock. Straight ahead is the shadowforge lock.

4. At this point look for the roaming fire guard comming down the stairs and pin him with distract by the bottom of the stairs.

5. Stealth up to the shadowforge lock and click on it from directly behind it.

6. Restealth as soon as you can as the fire guard will path to you.

7. Walk up stairs one level and turn left. There is another roaming fire guard here you have to avoid by using distract or by letting him walk by s you are pinned to the wall.

8. Continue forward onto the covered bridge opened by the shadowforge lock. After the bridge is anotehr roaming fire guard. I usually just follow behind him.

9. You will make two lefts following the fire guard down the passage.

10. Turn right as the passage opens into a larger room and there will be a set of stairs going down to the RIGHT (left stairs go to general)

11. The next area is a bit like frogger. There are gnomes running back and forth in front of you. Avoid them and turn right at the end of the big room, before you get to the next big room.

12. Go straight and you will see 2 pairs of fire guards on a bridge. Walk through them into the bar.

13. Go upstairs and to the back of the bar.

14. Buy 10 beers from plugger (you only need 4 if you do it right)

14. Stand in the doorway of the dwarf questgiver and face right towards plugger.

15. Throw a beer at your feet along the back wall of the bar(same mechanism as distract).

16. Wait for bar patron to come over and get stunned by beer. DO NOT attack early.

17. Repeat 4 times and kill all the patrons in the bar.

18. Go stand in the back corner of the bar and drink your shadow and fire protection potions.

19. Wait till heal potion resets and attack. Mind numbing poisin helps.

20. Loot your green crap item and stealth out for the next attempt.

And some FAQ...

1. Yes you need the shadowforge key, it is impossible to get there without it.

2. Yes you (at least I) need at the very least regular shadow protection potions, but greater makes it easy as [Homemade Cherry Pie]. And yes they are expensive, tho if you just use the lesser ones you make the money back per potion each time you kill plugger (green items)

3. No you shouldnt see a single dog on the way to plugger

4. Reset the instance by inviting somebody before you leave, kicking them out once youre outside the instance, and then rezoning into the instance. Dont use the same person frequently, i cycle between 3 people.

5. He is immune to all stuns and spell interuptions, including kick, so dont waste your energy on them, all ss and evisc all the time!

6. Almost forgot, USE MIND NUMBING POISON it helps sooo much!

Well thats about it so good luck with it, and enjoy!

BTW i am 0/18 right now :((((
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 21/07/2005 :  15:46:23  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

¨

Jo, vede tam jeste cesta pres arenu a do te se jde prave kolem hlidek se psama, coz neni moc dobra cesta.

quote:

včera jsme se s jedním roguem (já 54, on 60) zkoušeli sneaknout pro barman shankera v BRD, ale byli tam nějací demon hounds, kteří mě i jeho viděli i ve stealthu. ten rogue tvrdil, že to je úprava pro patch 1.6. vůbec se mi tomu nechce věřit, myslíte že je to možné? není možné že jsme šli špatnou cestou? nechce se tam nějakej dobrej rogue zajít podívat a prověřit to? :-)

V podstate jsi si odpovedel sam a nekteri to tu jiz rikali. Sel jsi 100% spatnou cestou.
Ten popis cesty, kterou si tu postnul je spravny.
Jinac hodne stesti s lvlem 54, az budes prechazet ten kamenny most tesne pred hospodou, kde stoji tech 6 elementalu. 3 na kazde strane, tam samozrejme prochazis z te trojicky vzdy jen mezi 2ma. Na lvlu 54 je dobre pouzit prve distract a az pak mezi nema probehnout. Jeste koukni na jejich lvly, protoze se generuji mezi lvl 54-55, tak jdi samozrejme kolem toho nizsiho lvlu.
Lepe se ten run dela s druidem. Pricemz ten skrcek rad haze banish, tak je nejjednodussi, kdyz druid zaleze za roh a vyleze jen aby hodil heal a zase zalezl. Ten run je otazkou necelych 10ti minut, coz je cesta do baru + zabiti + cesta zpet z instance.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.

Edited by - kundihrabka on 21/07/2005 15:49:49
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/07/2005 :  15:48:40  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jestli to das sam na lvl54, tak klobouk dolu, co sem se bavil s lidma od nas tak vetsinou i na lvl60 maj samotny docela problemy a casto chcipnou nebo to nedaj a vanishnou
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 21/07/2005 :  15:52:19  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

jestli to das sam na lvl54, tak klobouk dolu, co sem se bavil s lidma od nas tak vetsinou i na lvl60 maj samotny docela problemy a casto chcipnou nebo to nedaj a vanishnou

Ja tam chodil od lvlu 53 s kamosem druidem na 60 a to byla docela onanie, ale na tom 54 uz to celkem jde, ale porad se to zdrzuje, protoze musis v nekterych pasazich pouzivat distract, coz mas hned pul minutky pauzu. Stejne jsem toho Barmana dostal az na lvlu 60, protoze nejak porad nechtel padat, ale zas jsem mel slusnou zasobu receptu na kebely
U toho druida je aspon vyhoda, ze kdyz nekde skapes, tak muze dat ress. Teda pokud to neni na nejakem blbem miste.

Edited by - kundihrabka on 21/07/2005 15:54:46
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 21/07/2005 :  15:56:11  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mám 5bodů v MoD a Nightscape boots, takže snad to klapne...
Dám vědět. ;-)
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 21/07/2005 :  15:58:40  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kundihrabka

quote:

quote:

¨

Jo, vede tam jeste cesta pres arenu a do te se jde prave kolem hlidek se psama, coz neni moc dobra cesta.

quote:

V podstate jsi si odpovedel sam a nekteri to tu jiz rikali. Sel jsi 100% spatnou cestou.
Ten popis cesty, kterou si tu postnul je spravny.
Jinac hodne stesti s lvlem 54, az budes prechazet ten kamenny most tesne pred hospodou, kde stoji tech 6 elementalu. 3 na kazde strane, tam samozrejme prochazis z te trojicky vzdy jen mezi 2ma. Na lvlu 54 je dobre pouzit prve distract a az pak mezi nema probehnout. Jeste koukni na jejich lvly, protoze se generuji mezi lvl 54-55, tak jdi samozrejme kolem toho nizsiho lvlu.
Lepe se ten run dela s druidem. Pricemz ten skrcek rad haze banish, tak je nejjednodussi, kdyz druid zaleze za roh a vyleze jen aby hodil heal a zase zalezl. Ten run je otazkou necelych 10ti minut, coz je cesta do baru + zabiti + cesta zpet z instance.

díky.

potřebovali jste shadow protection potiony nebo se to dá udělat i bez nich?
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 21/07/2005 :  16:27:02  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
potřebovali jste shadow protection potiony nebo se to dá udělat i bez nich?

Nepotrebovali, vzdyt to je jen nejaky elite mrzak lvl 56, nebo kolik ma Fakt staci jen druid, ktery ti dava heal a vykostis ho sam. Jo abych nezapomel, tak je imuni na stun, tak ani nema cenu zacinat cheap shotem, nebo behem boje zkouset gouge a kidney shot.
Jediny problem, ktery u nej je, tak je prave ten banish, ale jinak zadne tajne esa v rukavu nema.

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/07/2005 :  16:30:37  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
rozhodne mind numbing poison - protahnes mu cast time na tak dlouho, ze si das bandage - kdyz se ti podari resist, tak stihnes celou bandage
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 21/07/2005 :  17:03:59  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Dali jsme tohodle borce v normální BRD partě, jenže jsme během toho naaggrovali celý bar, takže nás pěkně wipli, ale Barman Shanker padl, takže ho náš rogue lootnul už jako mrtvý .
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 21/07/2005 :  22:39:11  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Tak shanker padnul při 3. runu. :-)
Byl jsem tam s 59lvl roguem a šlo to naprosto hladce...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000