Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 PLS HELP !!!!!!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kuli
Starting Member

3 Posts

Posted - 19/07/2005 :  13:53:16  Show Profile Send kuli a Private Message  Reply with Quote
PLS nevite nekdo kde se da stahnout WoW-1.5.0-to-1.5.1-enGB-patch pls thx

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 19/07/2005 :  14:28:30  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
http://www.google.com/search?hl=cs&q=WoW-1.5.0-to-1.5.1-enGB-patch&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=
Go to Top of Page

kuli
Starting Member

3 Posts

Posted - 19/07/2005 :  14:59:39  Show Profile Send kuli a Private Message  Reply with Quote
No tam sem to taky takhle hledal, ale tam ti to najde jen 2 odkazy a z zadny ho to nejde stahnout :( PLS HELP

Edited by - kuli on 19/07/2005 15:08:40
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 19/07/2005 :  15:01:02  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8810

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

kuli
Starting Member

3 Posts

Posted - 19/07/2005 :  15:10:21  Show Profile Send kuli a Private Message  Reply with Quote
ale toto je komletni patch, ja bych potreboval jen 1.5.0 - 1.5.1 help
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 19/07/2005 :  15:13:33  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
nektere byly tak male, ze ani nestaly za to, aby je nekdo nekde umistil, to mozna bude ten problem... ikdyz nekde tady na foru je odkaz na stranku kde jsou uplne vsechny patche....
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 19/07/2005 :  15:16:49  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kuli

tak zkus tady:
ftp://ruwow.ru/euro/WoW-1.5.0-to-1.5.1-enGB-patch.zip
nebo
http://phwow.ru/e107_files/downloads/WoW-1.5.0-to-1.5.1-enGB-patch.zip

Fungují oba odkazy.

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 19/07/2005 :  16:03:37  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kuli

hm co se snazit trosku vic a celou tu stranku na tiscali si precist? mas tam 2 linky, a pod druhym bys nasel tohle : http://www.3dgamers.com/games/worldofwarcraft/downloads/

EDIT: Btw co priste psat nazev topicu trosku k veci .. samo ze tady vsichni potrebuji Help

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"

Edited by - Reyden on 19/07/2005 16:04:20
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 19/07/2005 :  16:14:51  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

EDIT: Btw co priste psat nazev topicu trosku k veci .. samo ze tady vsichni potrebuji Help

Ono nově registrovaní ani moc nečtou pravidla a hned tady postují, že ten jejich problém je ten nejdůležitější a největší. Tudíž se snaží co jak nejvíce upoutat pozornost...

Edit: imho kuli, nechybí ti v nadpisu nějaký vykřičník navíc?

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 19/07/2005 :  16:43:25  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by simir

quote:

Ono nově registrovaní ani moc nečtou pravidla a hned tady postují, že ten jejich problém je ten nejdůležitější a největší. Tudíž se snaží co jak nejvíce upoutat pozornost...

Edit: imho kuli, nechybí ti v nadpisu nějaký vykřičník navíc?

se vi ze mu tam chybi, na zacatku nazvu topicu zadny nevidim :)
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 05/08/2005 :  12:51:14  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
Nechtel jsem zbytecne zakladat novy topic a tak to soupnu sem, Prosim vas mohl by me nekdo poradit co mam udelat s tim, kdyz se mi pri vstupu do Uldamanu kouslo loadovani a musel jsem restartnou celej compik a pak kdyz jsem se vratil tak jsem najednou zacal umirat , ale nevidel jsem zadne textury a jen bilou obrazovku a modre slunce , dal jsem release a objevil se v nejake cerne dire ci co to je. Mam nad sebou i pod sebou cernou jakoby hvezdu a okolo sebe zamraceny nebe. Nevidim svoje telo a nemuzu se hybat,ale lidi co jsem s nimi byl v grupe rikali, ze nekam bezim pry .

Zkousel jsem vypnout wow na 10 minut jak mi bylo razeno a nepomohlo to. a dnes je to stejne . nevite co se stalo a co mam delat, abych se z toho dostal . Predem diky

Edited by - Rill on 05/08/2005 13:01:10
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 05/08/2005 :  12:57:55  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

....dal jse release a objevil se v nejake cerne dire ci co to je...

nj, vyzera to na tu ciernu dieru :)) s tym problemom tvojim
teraz vazne, neviem, mne sa raz stalo, ze som prepadol v mape a padal som asi pol minuty a dead... dufam, ze sa ti to podari nejak vyriesit, bo to nasere...
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 05/08/2005 :  13:58:10  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
melo by pomoct auto-unstuck

v pravvym dolnim rohu mas tlacitko Help Request (červenej otazník), tak na něj klikni, zmáčnki Stuck a pak auto-unstuck... jestli to nepomůže, napiš přes tejný tlačítko GMkům

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 05/08/2005 :  18:38:49  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Nepomuze ti nic. Obcas se tohle stane pri loadovani instanci. Jedina pomoc je od GMka, cili napsat page..a pak jen zkouset jestli te hodili nekam ven. Me se to stalo asi uz asi 2x..., prumerena doba za kterou ti pomohou je tak cca 4 hodiny.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 05/08/2005 :  22:28:31  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
JJ tak se i stalo. Musel jsem kontaktovatGmko a cekat jak osel nez me nekam vyhodi. Ale uz je to vse ok, ale asi ted to nejak pritahujua dnes se mi zase stala druha vec , ktera mi taky nejde moc na rozum. V southshore jsem si vzal gryphona do IF a cekal asi 10 sec nez vzleti, ale kdyz jsem videl, ze stale sedim na miste, zkusil jsem pohnout s mysi a co to. Mohl jsem ovladat gryphona kam se mi jen zachtelo , haha sice kousane , obcas , ale mohl. Tak jsem si prohlidl alespon zblizka zakladnu hrordy a pak dal reload a vse bylo ok. Stalo se vam to nekomu uz ??
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 05/08/2005 :  22:29:21  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rill

JJ tak se i stalo. Musel jsem kontaktovat Gmko a cekat jak osel nez me nekam vyhodi. Ale uz je to vse ok, ale asi ted to nejak pritahuju a dnes se mi zase stala druha vec , ktera mi taky nejde moc na rozum. V southshore jsem si vzal gryphona do IF a cekal asi 10 sec nez vzleti, ale kdyz jsem videl, ze stale sedim na miste, zkusil jsem pohnout s mysi a co to. Mohl jsem ovladat gryphona kam se mi jen zachtelo , haha sice kousane , obcas , ale mohl. Tak jsem si prohlidl alespon zblizka zakladnu hordy a pak dal reload a vse bylo ok. Stalo se vam to nekomu uz ??

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/08/2005 :  22:32:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rill
Mohl jsem ovladat gryphona kam se mi jen zachtelo , haha sice kousane , obcas , ale mohl. Tak jsem si prohlidl alespon zblizka zakladnu hrordy a pak dal reload a vse bylo ok. Stalo se vam to nekomu uz ??

Jasne. Je to bug, ktery je neopraveny uz rok +-, mozna dele. Celkem na to serou ).

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000