Author |
Topic  |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 04:49:30
|
Cau chci se zeptat co mam delat nechce mne to pustit do hry a pise mi to World server is down. Uz jsem zkusil jinou postavu a ta jde v pahode a je na stejnem serveru jako ta co nejde. Tak vas prosim o radu co mam dela? uz je to druid na 49lvl a nerad bych o nej prisel
|
|
| |
Nightmarer
Starting Member
31 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 07:39:26
|
hmm tak to ti naporadim jas mam postavu na Shadowmoonu a vsechno bezi normalne... |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 07:56:20
|
quote: Originally posted by berousek
Cau chci se zeptat co mam delat nechce mne to pustit do hry a pise mi to World server is down. Uz jsem zkusil jinou postavu a ta jde v pahode a je na stejnem serveru jako ta co nejde. Tak vas prosim o radu co mam dela? uz je to druid na 49lvl a nerad bych o nej prisel
t.z. ze niektora masina obsluhujuca tu cast mapy, kde je tvoja postava je dole, ted napr cely lavy kontinent moze byt dole, ale napriek tomu sa muzes lognut v eastern kingdoms s inou postavou ktoru tam mas |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 09:07:33
|
ofic?  |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 09:39:38
|
Stačí počkat... |
Arokh Estarioll |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 10:55:11
|
nám se to stalo včera u azuregose a pak až to naběhlo tak se ten drak už nějak neuráčil přijít :( |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 16:13:31
|
jj, bylo to jen spadly, ted jsem prisel z prace, tak to chodi, ... skoda chtel jsem dat nejaky veci do aukce, tak az zitra... diky moc vsem:)
beldor5: jj ofic... jako jsi tezce nebusenej ... kam se muj druid na tebe hrabe
 |
 |
|
|
Topic  |
|