Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Application critical error
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 15/07/2005 :  20:18:59  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
Tak už jsem naštvanej, nevim čim to je, ale po každym patchi mi wow určitou dobu padá s hláškou o critical erroru; minule to trvalo den nebo dva, teď se to opakuje a ne a ne přestat, máte s tím někdo zkušenosti?

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/07/2005 :  21:16:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

Tak už jsem naštvanej, nevim čim to je, ale po každym patchi mi wow určitou dobu padá s hláškou o critical erroru; minule to trvalo den nebo dva, teď se to opakuje a ne a ne přestat, máte s tím někdo zkušenosti?

Ja se s tim setkal poprve po tomhle patchi a myslim, ze pokazdy v AV.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 15/07/2005 :  22:37:56  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
njn me se to stavalo po 1.5 vetsinou 132 stacilo opravit nebo aktualizovat addony a od te doby ani pad, ale tedka na SM kdyz napisu do chat logu /3 a mezeru tak to proste spadne 3x sem to takhle udelal a 3x to spadlo...)))tak pouzivam /1 radej nebo makro
Go to Top of Page

Spider
Starting Member

40 Posts

Posted - 16/07/2005 :  10:35:17  Show Profile  Visit Spider's Homepage Send Spider a Private Message  Reply with Quote
me to zlobilo po patchi 1.5 a pomohlo zvysit pamet pro addony ze standardnich 32 na treba 48 nebo 64. chce to s tim laborovat...

Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 16/07/2005 :  12:36:28  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spider

me to zlobilo po patchi 1.5 a pomohlo zvysit pamet pro addony ze standardnich 32 na treba 48 nebo 64. chce to s tim laborovat...

to se nastavuje kde?

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 16/07/2005 :  13:26:01  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Mám problém s fatal errorem začlo to potom co mě dnes summonnuly na balkon před UBRS od té doby po 30 sec mě spadne wow s touto hláškou. Absolutně netuším co stím. Žádné addony jsem nepřidával. Po patchi mě to jelo do dnes bez jakýchkoliv potíží.

edit: tak po té co jsem leavnul raid a přes kámen šel do OG je to naprosto OK

Noe

Edited by - Noe on 16/07/2005 13:36:52
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 16/07/2005 :  13:56:52  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Jo tuhle hlasku mi to sere taky, imo je to vadna pamet.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/07/2005 :  13:59:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tuto hlasku mi hadzalo ked som si v raidu presiel kurzorom po vlastnom mene. Aktualizoval som raidassist a uz to ide v pohodicke.
Go to Top of Page

Hazz
Starting Member

6 Posts

Posted - 16/07/2005 :  14:50:35  Show Profile Send Hazz a Private Message  Reply with Quote
Mne to delala prehrivajici se grafarna.Koupiljsem na ni special vetrak a je to pryc.

Hrun human warrior - Wildhammer
Go to Top of Page

Spider
Starting Member

40 Posts

Posted - 17/07/2005 :  10:07:04  Show Profile  Visit Spider's Homepage Send Spider a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

quote:
Originally posted by Spider

to se nastavuje kde?

V menu s vyberem postavy kilknes na ADDONS a vpravo nahore v rohu je v MB velikost pameti.

Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000