Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Hraci karta
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

filistin
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/07/2005 :  11:29:30  Show Profile Send filistin a Private Message  Reply with Quote
Ahoj vsem, shanim dvoumesicni hraci kartu pro WoW, da se nekde sehnat?

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/07/2005 :  11:42:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Zazrak 20 stoleti - fulltextove a hierarchicke prohledavace. Zkusme treba google.com, ktery nam asi pred 7 lety doporucil p. Zajicek v jeho news on net:

1. www.google.com
2. vyhledat: warcraft herní karta
3. kliknout na prvni odkaz, ktery google vyplivne

A ejhle ...

Edited by - VT on 11/07/2005 11:44:02
Go to Top of Page

filistin
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/07/2005 :  11:43:44  Show Profile Send filistin a Private Message  Reply with Quote
Urcite je to dobry napad, jen kdyby tato karty byly na trhu....
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/07/2005 :  11:48:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by filistin

Urcite je to dobry napad, jen kdyby tato karty byly na trhu....

Obtelefonuj vsechny obchody.

Ja jsem ted namatkou zavolal do obchodu, ktery google vyplivnulo jako prvni a chlapek na druhe strane founu mi rekl, ze minuly tyden meli 100 kusu, dnes doprodali posledni a dalsi varka prijde koncem tydne.

Edited by - VT on 11/07/2005 11:48:52
Go to Top of Page

filistin
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/07/2005 :  11:58:04  Show Profile Send filistin a Private Message  Reply with Quote
Ja vim, dekuji. Ten obchod,o kterem mluvite jsem prave navstivil a z uzasneho emalilu, ktery mi nasliboval plne sklady, po navsteve ve me vzbudil klasicky letak - mame vsechno jen prijdte, a kdyz nahodou nebudeme mit to co potrebujete, muzete si kupit neco jineho. Mam pocit, ze v teto dobe neni mozne sehnat hraci kupon v obchode a touto cestou se snazim odkoupit kupon od nejakeho hrace, ktery si udelal doma spizirnu na karty. Ale i pres to Vam moc dekuji za rychle odpovedi.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 11/07/2005 :  12:25:51  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja vim, dekuji. Ten obchod,o kterem mluvite jsem prave navstivil a z uzasneho emalilu, ktery mi nasliboval plne sklady, po navsteve ve me vzbudil klasicky letak - mame vsechno jen prijdte, a kdyz nahodou nebudeme mit to co potrebujete, muzete si kupit neco jineho. Mam pocit, ze v teto dobe neni mozne sehnat hraci kupon v obchode a touto cestou se snazim odkoupit kupon od nejakeho hrace, ktery si udelal doma spizirnu na karty. Ale i pres to Vam moc dekuji za rychle odpovedi.

zkus Microgames.cz

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/07/2005 :  13:12:06  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
spis at zkusi novodobe praktiky jako je placeni kartou, kdyz ho tak serou ty obchody s letakama...
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/07/2005 :  13:40:40  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Novodobé (já vim, byla to ironie :p)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Ulan Baatar
Starting Member

6 Posts

Posted - 11/07/2005 :  13:57:44  Show Profile  Send Ulan Baatar an ICQ Message Send Ulan Baatar a Private Message  Reply with Quote
doporucujuu cdprojekt.cz, jeden den vecer sem si to tam obejdnal a druhej odpoledne uz sem to mel na poste...

Neznalek, Undead Warlock @ Dragonmaw [Malevolence Incarnate]
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 11/07/2005 :  15:31:43  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

ted v podstate nikde nejsou, koncem tydne tj v pulce cervence budou vsude..
nasel sem jeden kram kde je meli na skladu za "peknych" 999 ale uz nevim nazev
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 11/07/2005 :  15:51:56  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
zajdi si do ge money banky vloz tam 800,- daji ti kreditku zdarma na platby na naet a dalsi na bankomat a mas po starosti neni s tim zadnej problem a jeste je to levnejsi nez ta debilni karta

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,04 seconds. on eygor Snitz Forums 2000