Author |
Topic  |
Horoděj
Starting Member
4 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 15:00:38
|
...
|
GM of TTH guild |
Edited by - Horoděj on 09/09/2006 19:33:22
|
|
| |
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 15:10:34
|
Njn, alinace  |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 04/07/2005 15:10:52 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 15:37:11
|
tesim se na flame, nudim se v praci  |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 15:38:18
|
Horodeji ver, ze 250 bodu je na jednu vec, ja dal za NS Cover 171 bodu a Jemen dal za brutality blade 200 bodu...
btw.. takovej Blackdave a Jemen maj u SA taky este okolo 500 bodu a uz NIKDY s nima nepudou protoze SA jednoduse nemaj misto... takhle to proste chodi |
Trance addicted <3 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 15:38:26
|
podobne 
|
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 15:54:38
|
kua flame se nějak nerozbíhá... |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
masseur
Starting Member
23 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 16:05:06
|
ja dal za staff of dominance 2150 bodu, ale vy to mate asi trochu zkrouhnutejsi ty body:))
jinak presne jak rika Shad3, je to problem hodne lidi ma u nas (salvation army) naky body ze s nama parkrat byli, ale vetsinou uz se na dalsi raid nedostanou :( |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 16:12:13
|
No tak jinak...
Horoději, snad každýmu musí být jasný, že se guilda snaží postupem času osamostatnit. My jsme chodili na raidy ve 4 guildách (25 míst Motion, 5 Warriors of the Moon, 5 Noční Hlídka a 5 TTH). Ještě před tím, než jsme na raidy vůbec začali chodit, jsme právě a pouze jenom vám, tj. TTH, nabídli spojení. Vy jste to ale odmítli. Proto jsme se scháněli po jiným řešení situace. Tenhle problém jsme nakonec vyřešili a tak už nemělo dál cenu chodit na raidy s váma.
Co nebylo už tak v pořádku byl fakt, že jsme vám oznámení o ukončení spolupráci poslali jen den předem. Jakej to mělo důvod, to přiznám se nevím. V tu sobotu sme měli taky v guildě trochu chaos (po spojení s Warriors of the moon), takže to invitování do MC mělo svoje mouchy. Určitě by ale šlo zařídit, aby s náma členové TTH, kteří mají řekněme 150+ bodů, s námi chodili i nadále, dokud jim nepadne nějakej item za kterej ty body utratí.
Hlášky jako "Já to takhle nenchám" a podobně bohužel taky nevypadají jako pokus o domluvu z vaší strany. Noztra to vydržel poslouchat zhruba 5 hodin, nediv se, že na tebe potom dal ignore. Pokud však máš pocit, že je nefér že vám zbyli neutracené body, zkus se radši in-game ozvat nějakýmu officerovi co na tobě ještě ignore nemá (třeba mně) a v klidu se domluvit s ním, než to řešit zakládáním zbytečnýho flame topicu, který se stejně zvrhne v klasický nerf palas. |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
Svarecka
Starting Member
13 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 16:12:16
|
Dalo by se tomu rict TTH centrismus a posedlost, od unora sem ti nabizel spojeni obou gild ktery si ignoroval, vic ti k tomu nereknu. 4 lidi od nas chodily ze zacatku s SA 2 k nim odesli a 2 zustali s jejich bodama bez sance ziskat item nebo penize boe/loot atd. Nikde neflamujou, nikde nervou, nikomu nenadavaj a berou to jako MC experience. Tvoje divadlo je maximalne trapny Horodeji vubec nechapu na co si hrajes.
PS> Tygr [lvl 60 hunter] v Green Iron Hauberku lvl 31 made by horodej byl pro nase raidovani v MC opravdu prinosem....
moob |
Jsem to ja. |
 |
|
Horoděj
Starting Member
4 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 16:30:44
|
Podivej se moobe, ty jsi prisel s tim ze s nami jako se spratelenou guildou pocitate na chozeni MC coz se stalo skutecnosti, protoze hned na prvnim MC pokud si dobre pamatuji byl Medved, Tygr, Zorander a Jarvis. Asi zapominas na to ze TTH nejsem pouze ja, ale i ostatni lidi za ktere ja samostatne nerozhoduji v tak zasadnich vecech ktere jste nam nabidli. O zadnym spojeni nevim ktere jste nam nabidli, mozna jo ale rozhodne ne primo a urcite nas znas dost dlouho na to aby jsi vedel jakou to ma sanci uspet - imho TTH je starsi klan nez motion a po 6 letech ktery spolu hrajeme ti asi jen tak nikdo nekyvne na spojeni guild. Ignore si na me Noztra dal, sice ta debata opravdu netrvala 5 hodin ( mluvim o debate ja + Noztra ) a opravdu v ni nepadlo zadne sproste slovo ani napadeni ( coz ti Noztra potvrdi pokud ma v sobe aspon trochu slusnosti ), ale taky v ni nepadla zadna rozumna nabidka ci navrh jak to vyresit ... Samozrejme castecne chapu Vase rozhodnuti, bylo to celkem logicke vyusteni snahy o samostatnost, jen jsem ocekaval ze tyhle "prasarny" mezi sebou nemusi delat "spratelene" ceske guildy, v nichz se rada lidi zna tak dlouho a doposud nebyl zadny problem, tohle fakt opravdu nepochopim.
P.S. Co se tu delo predtim nez jsem se o tom v sobotu odpoledne dozvedel mi prosim uz nepredhazujte, myslim ze pravda je nekde uprostred. Tezko muzete cekat kdyz nekomu oznamite ze jste s nim vyjebali ze jeho reakce bude kladna a chapajici ... |
GM of TTH guild |
Edited by - Horoděj on 04/07/2005 16:32:38 |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 16:41:57
|
btw este si zapomel na to, ze Zorander ma arcanist boty Horodeji.... |
Trance addicted <3 |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 17:45:25
|
Horodeji, prosim, nech toho, tohle neni podraz, to je normalni vyvoj v MMORPG, mame dost svych clenu a proste uz u nas neni misto, ale to uz psali jini. Nejaky ten epic take mate, nehlede na to, ze Jarvis ma Judgement Helmu a co rikal jemenovi, no to radeji no comment.
Divej se na to pozitivne, vis, jak zabit 8 bossu z 10ti v MC, myslim, ze bys mel byt rad, ze si i s tvoji malou guildou mel moznost toto zahrat a zkusenost ziskat. Myslim, ze je dost na cem stavet a ze by si toho misto hulakani tady mel vyuzit k posileni TTH a raidovani MC, GL ! |
http://motion.parba.cz |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 17:49:39
|
Jeste k par vecem:
v raid bance bylo 6 ks scale of onyxia, jelikoz vase pocetni zastoupeni v raidech bylo 1/8 hracu, byl i zasklani 1 kusu moc, protoze 6 deleno 8 neni 1, jak vsichni vime, ale zaokrouhlil jsem to.
Fiery a Lava core jsem poslal uplne stejnou matematikou.
Z raid banky jsem poslal celou 1/4 penez, cimz jsem nedodrzel spravny pomer, ale neva.
Medvedovi jsem zaplatil flasku of titans - 30g, kvuli ktere nas nazyval zlodeji a vyvadel jak maly kluk.
Tygrovi jsem zaplatil za repair bota.
Jinak pls nezminuj Jarvise, byl na par raidech a nosi na hlave neco, co jen tak nekdo nema a mit nebude, takze ...
Tygra taky radeji nezminuj, jeho dve prihlasky do MC, kdy se pak neuracil dostavit a ani se neomluvil, jsem taky neresil a nevyvadel ...
Jak uz jsem rekl, zkus prestat kopat kolem sebe a vyuzit tve know how, ktere ted mas, ku prospechu TTH a ja ti v tom drzim palce, narozdil zrejme od vas, totiz necitim proti vam zadnou zast. |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 17:53:49
|
Jeste to uzavru tim, ze davno pred vydanim wowu jsme byvali UT hraci chystali na IRC WoW guildu, vsichni se prihlasili, ty nejdrive take, pak si z toho ale vycouval a musel jsi si za kazdou cenu zalozit sve TTH, neberu ti to, ale nemuzes ocekavat, ze s malou guildou budes ziskavat epicy jak na bezicim pasu. Mozne to je, ale musis udelat kooperaci, ale casem narazis opet na to same, az nejaka guilda bude mit moc lidi, skoncite i s ni, deje se to kazdy den a vsude na svete, tak uz se na to vykasli a radsi se divej do budoucna :)
A jak uz jsem ti sam soukromne rekl, radeji si necham nadavat od vas, nez od 10ti lidi z nasi guildy, kteri se nevejdou do raidu :) |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 17:59:27
|
Frantare, protoze se fakt nedalo s medvedem mluvit a horodej byl mimo, pres jemena bylo v den MC TTH vzkazano, ze muzou s nami jit na posledni raid a kazdy z nich si vybrat 1 vec prednostne a ziskal by ji, medved nas poslal do ...
Takze tak :)
Myslim, ze to byla vice nez velkorysa nabidka. Horodej by si jeste mel uvedomit, ze s nami chodili kvuli sobe a svym dropum, ne ze nam pomahali. Asi nevi, ze za nima stalo v zastupu 10 dalsich lidi z Warriors of the Moon, kteri by klidne sli misto nich, takze nam rozhodne trn z paty netrhali.
Ale jak rikam, treba na to Horodej casem prijde a misto nadavani vse vyuzije ve svuj prospech, zaklad na to je. |
 |
|
Horoděj
Starting Member
4 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 18:20:35
|
Noztro sem rad aspon ze Tve prispevky maji hlavu a patu ( coz se o rade prispevku od jinych clenu Motion rici neda ... ).
Jen jedno upresneni:
Ano, byl jsem prihlasen do guildy planovane na irc z rad byvalych hracu UT, ale potom co prakticky cele TTH az na 1 clena ( liQuida ) preslo na WoW tak k tomuto kroku zmizel duvod - preci jen TTH sem ve WoWu nezakladal, jen jsme jeli dal ve stejnem slozeni jako od zacatku zalozeni TTH a preci jen po 6 letech nebudu trhat partu, coz jiste chapes tak nevim proc to tu zminujes. TTH se zakladalo pred 6 lety, ne kdyz Blizzard vydal WoW - koneckoncu kdyby ta nabidka na slouceni guild jiz v zacatku WoWu prisla od nas, verim ze na 90% by jste ji taky odmitli uz jen kvuli tomu ze mate zase partu z Motion ... Co se MC tyce, nerikam ze nejsem vdecny za know-how ktere jsme timto ziskali, ale neprehanel bych to zase v tom ze jsme v pocatku na tom profitovali predevsim my a jenom se vozili - byly i dny, kdy se proste nesehnal dostatecny pocet 60 lvl na raid. Zast vuci Motion necitim, spousta veci je psana v afektu a casem se to jiste zahoji, nicmene to nemeni nic na faktu ze tento "problem" sel resit jinak kdyby byla snaha z te ci one strany. Tot vse, dalsi debata pls uz pres irc, prip. /w ve WoWu, kde nebudu muset cist nektere mimo-misu prispevky clenu Motion ... |
GM of TTH guild |
Edited by - Horoděj on 04/07/2005 18:23:34 |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 18:48:06
|
Já bych už jenom tobě a celýmu TTH popřál hodně štěstí do budoucna, myslím že nikdo z Motion nemůže říct, že by s váma mělo nějakej problém, spíš naopak. Je to jenom hra, tak si ji užívejte. |
|
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 20:08:40
|
tadadam dam.. zase nudnej americkej happyend   |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 22:20:25
|
horodej ty ses kapet mimo bych rek :) co to je jak tomu ty rikas vyjeb? proste maj dost clenu na to aby sli samy a vas nepotrebujou, tj proste to ze velky guildy se stanou postupem casu samostatny a maly zaniknou tj proste fakt, dost dobre nechapu co tady resis za kraviny :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Jemen
Starting Member
11 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 23:19:54
|
heh horodeji :DDD jak si rikal o ty hlave a pate zkus scollnout nahoru , tam si psal ze sme vam to rekli den pred MC (coz te zjevne stve a je videt ze si s tim pocital) a pak v dem raidu do MC kdyz sme vam napsali ze s nama este muzete tak najednou pises ze hodne lidi nemohlo a ze sem jim to nehodilo :DDD takze se pls nesnaz za kazdou cenu udelat z nasi guidly hazly,parchanty a zlodeje (jak nas nazyvate) , rika se tomu vyvoj a u nekterych zjevne zustal ten vyvoj stat,takze klidne tobe a tvy guilde popreju do budoucna ale stejne vim ze me posles nekam a ze na tomdle postu najdes naky vady na krase :D
P.S. Ten Jarvis :D sem mu psal estli by nesel DM a on ze ne ze ste s nama uplne skoncili pritom ten by nam mel libat nohy :X jo a zbytek TTH by nam taky mohl bejt alespon zcasti vdecnej ze sme vam todle vubec umoznili (raidy do MC,onyxie) pze jinak byste se tam asi tezko dostali , pravda CzH zacali raidovat taky takze pokud se k nim pripojite doufam ze vas to tam bude bavit
HF GL |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 00:10:31
|
lol, podobnost ciste nahodna ... 
a modri (z hordy) uz vedi   |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
TTH-Tygr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 09:12:41
|
Myslim si, ze jako z mala "poskozenejch" sem ani nepipnul, ale to co taky napsal moob je fakt sila. Mily Moobe, kdyz sem nebyl prinosem tak ste to meli rict ste snad dospeli ne? A i tak sem v huntrech koncil na 2 miste za majtym v dmg, kterej ma velmi pekny vybaveni. Dale tohle je pro mne stale nejlepsi brneni, protoze ostatni maji maly staty. Samozrejme, ze bych bral Beaststalker a jiny huntrovsky, ale toho se asi uz jentak nedockam diky Motion. Jinak pro tvou informaci Beaststalker's Tunic ma 370 armor 5str 21agil 16sta... a Green Iron Hauberk ma 358 armor 7str 11sta, takze jak vidis neni od toho moc velkej rozdil. Myslel sem si, ze jsme jeste z dob ut na velmi dobry urovni, co se tyce vztahu, ale mylil jsem se. Proste si mi predvedl, ze delas svymu remeslu cest - tzn si dutohlav se vsim vsudy (policajt pro nezasveceny). Dale Noztro 5G za repair bota... mrkni do aukce na suroviny 12xThorium bar 3G 4xRugged leat. 50S 2x Elem. earth 1G 1x Fused wiring 2G 1x Elemental fire 1G. Dale osvetleni me ucasti na raidech: 1 raid jelo motion samo s nekym, 2 raid (1 TTH) sem byl, dalsi jsem nemohl-omluvil sem se (nehlede na to ze na motion strance sem tam taky nebyl napsanej) dalsi uz mi Noztra napsal, ze musi brat lidi ktery sou ochotni jit tzn. mne ne, kdyz jsem 1x nemoh a omluvil se, dalsi raid sem nebyl na motion strankach, tak sem bral ze plati to co pred tim, pak byl tusim ten raid jak motion "skoncilo" s raidama s jinyma guildama tam sem nebyl pac Tranquilizing Shot se stale nerolovala ale davala predem urcenym lidem, po obnoveni raidu sem nebyl v sobotu ale v tydnu 2x, no a dal uz to znate (ukonceni tth v raidech). Tywe a to sme jeste ja a medved byli v motion a odesli s pocitem, ze motion je dobra guilda (teda aspon ja) ... Jinak TTH nevadi, ze nas vykopli, ale jakym zpusobem to udelali, tzn par hodin pred. Takze sme se to dozvedeli az kdyz sme prijeli na raid, ze nikam nejedem. Vyrovnani pro laceho bylo az kdyz brecel jak malej kluk, jak rika Noztra. Stejne tak na nabidli jit na ten raid az kdyz sme hodne nadavali. Smysl tohohle topicu vidim pro ostatni "male" guildy aby si davaly pozor, lepe receno, aby vedely co je ceka, pac tohle nastane vzdy, ze se chce guilda osamostatnit, proto jak sem psal na zacatku sem ani nepipnul, ale pak se zacnou ozyvat dutohlavove, kteri si proste musej hodit spinu na nekoho. Oni (Motion) misto, aby se to snazili udelat v klidu tak to proste vyhrocujou. To ze my mame horky hlavy chapu, ale nechapu je. |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 09:54:31
|
Tygre 21 AGI, coz je mmj. hlavni atribut huntera, je vazne nepodstatnej rozdil... :p |
Trance addicted <3 |
 |
|
Jemen
Starting Member
11 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 10:01:20
|
Beaststalker's Tunic ma 370 armor 5str 21agil 16sta... a Green Iron Hauberk ma 358 armor 7str 11st
neni velky rozdil ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rofl tygre prober se :DDDDD todle az si precte nakej hunta tak se ti vysmeje do xichtu :D |
 |
|
TTH-Tygr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 10:07:06
|
Tak jasne agi je na criticaly a ty zrovna nejsou moc zadouci, abych neprebral agro. Dal hunter se tezko vysmeje pac neni jenom hunter ranged spec ze. A dalsi vec je, ze beaststalker tunic je v tuto chvily jeste nedosazitelny pro mne a ostatni mail veci sou o hodne horsi jak beast. Nehlede na to ze ty 17 agi se daj nahnat i na jinych vecech ench. napr. |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 10:09:46
|
^^ OMG Tygr nema najlepsie vybavenie. Holka sa s nim kvoli tomu rozisla, kamaratov stratil, cez den chodi kanalmi.. Co si len pocneme ? Idioti.
*nudi sa a prilieva trochu benzinu pre lepsi flame* |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
TTH-Tygr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 10:42:30
|
Takze ja si to jdu vlastne hodit :-). Ne flame sem nechtel, jen mne mrzi ten Moob - napise to az kdyz nas takhle nestandardne odstrci (motion). |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 10:46:45
|
Lidi prosím vás už nerýpejte do blbostí, jak noztra tak horoděj se shodli na tom že tohle je už uzavřený tak prosím kašlete na další flame.. díky |
|
 |
|
Jemen
Starting Member
11 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 10:51:44
|
precti si vejs kdo tu chtel flame,tak si pak pls nehraj na toho kdo to vsechno urovnal :X |
 |
|
TTH-Lace
Starting Member
7 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 10:59:22
|
No nedalo me to abych se taky neozval. 1. Zduvodneni my vas podrazime, protoze dva lidi od nas podrazilo SA. Je ala to same jako, kdyz reknu tamhle ten krade, tak ja budu krast taky. Zavadite zajimave standarty na ceske WOW scene. 2. Vidim, ze nekterym ubozakum od vas lezi stale v zaludku ta helma pro Jarvise. Specialne dutohlav moob breci na kazdym rohu ze ji nedostal, kdyz uz ji nemohl mit nicitel kvuli bugu. Neni nas problem ze dutohlav si vyplacal body na jine veci a pak na ni nemel. 3. TO ze jsem nazval noztru zlodejem a podrazakem je pravda a stojim si zatim. Ono kdyz si vzpomenu jak jste na me z motion nalehali abych s vama chodil na onyxii a na MC, ze nemate priesty a kolik casu jsem s tim stravil, tak se to jinak nez podraz a zlodejna nazvat neda. 4. K tomu, ze mame byt vdecni mily Noztro, ze vime jak zabit nektery bose v MC. Zrovna, tak muzete byt vdecni vy nam, ze jsme s vama chodili v obdobi ktere bylo tak akorat plne wipu, nez jste se to vubec naucili a ze jsme vam to i nasi ucasti umoznili. 5. Dale zpusob jakym jste se s nama rozloucili je bohuzel zpusob patnactileteho pubertaka a ne dospelych lidi. Alespon do te doby jsem si myslel, ze GM Motion uz dospel.. 6. Pokud budete Noztro z Jemene neustale predhazovat, ze jste nam nabizeli ze muzem jeste jednou jit, tak zkuste prestat lhat. Tuto nabidku jste nam dali az v momente kdy jsem ti a jemenovi ja napsal, jak bych si predstavoval slusny rozchod s tim, ze uz je na to pozde. 7. a Jemene ty si dej pozor, aby jsi neupadl az se zas prijdes naparovat pred AH co mas za vybavu.Mas ten rypak tak nahore, ze se ti to klidne muze stat. pulku veci z vybavy jsi ziskal prednostne a na spoustu veci s tebou chodilo mnohokrat instance hodne lidi vcetne me aby jsi tomel. Ono ale co bych chtel od nekoho s kym mlati puberta basti detsky predsnidavky a mozna mu jeste mama meni plinky.
Medved |
 |
|
TTH-Lace
Starting Member
7 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 11:06:58
|
Jo a abych nezapomel. Jak je to mozny, ze ta vase "velka guilda" co mela jeste pred par dny priblizne stejne clenu jako my se doted nezmohla ani na vlastni web a ma jen jedno upatlany forum  |
 |
|
Jemen
Starting Member
11 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 11:16:23
|
nebylo to v AH ale v bance to zaporve :X a i tak ja mam cistou radsot ze svyho equipu ze si s nim muzu stat kde chci :X aspon sem se nesnizil na tvoji uroven abys me a nozzovi nadaval do zlodeju,parchantu,okradacu atp. :X a to ze mame pouze forum ? co je na tom ? nam to staci takze se do nas prestan srat |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 11:17:36
|
mami mami on mi rozsekal babovicku di a udelej stim neco.Potom co jsem si to po dlouhy dobe precet jste me nejvic pobavili.Vsichni jse tu ohanej jak je kdo malej fakan pritom se tu vsichni chovate jak maly gumidkove kterym nekdo rozslap babovku. Prostre vas korektne kopli do prdele a dali vam najevo ze o vas nestojej a co? |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 12:21:22
|
to TTH, nevim jak vy, ale my (Nocni Hlidka) od zacatku pocitame s tim, ze nam reknou ze dne na den ze uz s Motion MC ani Onyxii nepujdeme, ze uz maj dost svych lidi, jestli ste si to neuvedomovali tak potom nevim... To ze vam to rekli v tu sobotu nebo den predem by me taky nastvalo, ale ne rozhodne na tolik, abych taky zakladal topic a hanil Motion nebo jakou koliv jinou guildu, konec koncu bych byl rad, ze sem se podival tak brzo do MC, ptze s nasi guildou se tam jeste nejakej casek sami nevydame, vim co tam jak delat az po majordoma a za to sem rad, aspon to pak budeme mit lehci... A kdyz nas odepisou, tak jim muzu jen podekovat, ze to usporadali a ze sme se tam s nima mohli podivat |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 12:55:51
|
Ja nevim, co porad resite :) My jsme to uzavreli :)
Lace: nevim, co to melo byt za vykrik, ale vetsina guild ma jen forum, to je ve svete MMORPG normalni, no a pokud ti pripada upatlany, to je tvuj problem, nam staci.
A stejne clenu jako vy jsme rozhodne nemeli, i pred spojenim s warriors of the moon jsme meli 40 level 60 hracu a dalsich asi 10 lidi bylo 55+, takze radsi se nauc pocitat :)
Ani nemluvim o dalsich 30ti, co jsou 40+ ... |
Edited by - Noztra on 05/07/2005 13:07:49 |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 13:03:08
|
Plusminus: vy jste ale jiny pripad a vysvetlim hned proc.
Kdyz jsem rozjizdel MC, sel jsem za nekolika guildami, TTH (Horodej) me poslal do haje, ze na MC nema myslenky a zajima ho TTH (dokonce za TTH jsem sel jako za 1. guildou ! (udelal jsem to ze znamosti z Unreal Tournamentu)), pak jsem sel za Arcane Ward a pochodil de facto stejne ((Csilla tomu take moc nakloneny nebyl)chodilo s nami jen 2 lidi od nich a medved z TTH). Jedine Nocni Hlidka a Warriors of the Moon nevahali a MC s nami rozjeli hned od prvniho dne a za to jim patri dik, Mystra a Susu se projevili jako zdatni GM. Proto taky nas vztah k nim je trochu jine urovne, nez k TTH, kteri se prifarili do raidu az na 4. MC, kdy se mi Horodej ozval a ja jsem TTH do raidovani oficialne pridal. To, ze skoncilo TTH, kdyz byly potreba mista pro lidi z Warriors of the Moon, je pouze vysledkem toho, ze kdyz se MC rozjizdelo, TTH mi dalo kosem a nechtelo spolupracovat od zacatku. Logicky jsem pak v pripade potreby "odepsal" tuto guildu jako prvni, prislo mi to spravedlive. Takze Nocni Hlidka se toho rozhodne bat nemusi a pokud by nekdy melo dojit k zruseni vasich garantovanych peti mist v raidech, tak se to urcite dovite dostatecne vcas a ukonceni bude stejne tak vstricne, jako byla vase vstricnost, kdyz se MC rozjizdelo, protoze bez Warriors of the Moon a Nocni Hlidky by se to nezadarilo.
Uznavam, ze "odepsani" TTH ze dne na den bylo rychle, ale nabidku jit posledni raid a kazdy si vybrat vec dostali, navic v nasi guilde byla po spojeni celkem hektika a rozhodne si lide z Wotm vice zaslouzili raidovat nez TTH, kteri se na nas vybodli (jako guilda, nemyslim jedince), kdyz zacalo MC.
Potom jsme dosli k zaveru z obou stran, ze s Warriors of the Moon se uz hodne zname, rozumime si na TSku a hraje se nam spolu skvele a spojili se, aby organizace a komunikace byla zase o trochu snadnejsi a proste pro TTH uz nezbylo misto, nic vic, nejedna se tedy o podraz, ale je to normalni vyvoj.
Nic vic k tomu nemam a nemuzu uz ani snad rict.
Tim bych rad pozadal vsechny cleny Motion, aby uz se k teto veci zde nevyjadrovali. PROSIM. |
Edited by - Noztra on 05/07/2005 13:19:03 |
 |
|
TTH-Tygr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 13:13:57
|
Ale plussminuss to presne je to o co nam slo, jen proste rict, ze to muze takhle vypadat. Sam pises ze by to to nastvalo, takze se nediv, ze nekteri to rozjedou trosku vic. Neznamena, ze ty bys to vzal v klidu, tak ostatni z guildy by uz tak klidni bejt nemuseli. Mne vadila ta spina potom od Mooba nic vic. Misto, aby to rekl ve hre, nebo jakkoliv jinak (irc). A to sem mu ze znamosti prodal pod cenou Arcane crystal. Kdyby mi to nerekli lidi z guildy tak to ani nevim, ze to tu je. |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 13:27:48
|
quote: Originally posted by Thundeeer
^^ OMG Tygr nema najlepsie vybavenie. Holka sa s nim kvoli tomu rozisla, kamaratov stratil, cez den chodi kanalmi.. Co si len pocneme ? Idioti.
*nudi sa a prilieva trochu benzinu pre lepsi flame*
Souhlasim, posmivat se nekomu kvuli equipu apod. neni spravne, je to kazdeho vec. Na druhou stranu si ale je nutne uvedomit, ze v MC si clovek nesoluje a sdili raid s 39ti jinymi lidmi a kdyz ma lepsi vybavu, maji ostatni neprimo a nekdy i primo diky tomu snazsi zivot ...
Nikde nebyly a nejsou stanoveny pravidla, ze do MC s nami lze jit pouze s full setem apod. ... je to kazdeho vec, jak je equipnuty, ale samozrjeme davam alespon z vetsi casti do raidu lidi, kteri jiz vybavu maji, posouva to raid dal k jeho cili.
Kdyz to reknu jednoduse, cca 5 mist nechavam hodne flexibilnich, kde se snazime dat prostor lidem, co maji 60 treba jen par dni, ale ziskavaji zkusenost a to je cenne. |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 13:33:08
|
quote: Originally posted by TTH-Tygr
Ale plussminuss to presne je to o co nam slo, jen proste rict, ze to muze takhle vypadat. Sam pises ze by to to nastvalo, takze se nediv, ze nekteri to rozjedou trosku vic. Neznamena, ze ty bys to vzal v klidu, tak ostatni z guildy by uz tak klidni bejt nemuseli. Mne vadila ta spina potom od Mooba nic vic. Misto, aby to rekl ve hre, nebo jakkoliv jinak (irc). A to sem mu ze znamosti prodal pod cenou Arcane crystal. Kdyby mi to nerekli lidi z guildy tak to ani nevim, ze to tu je.
jo, pisu ze by me to nastvalo, ale taky pisu ze bych kvuli tomu topic nezkladal, ze nas uz sebou nechtej, o to tu jde...
nozy,nebojim se nekorektniho jednani od vas, ani bych ho necekal, za tu dobu co sem vas poznal, jen pisu jak to vidime my a ze vime ze to neni na porad, ptze bud bude vas dost a nebo nas bude dost na vlastni, to je prirozeny vyvoj a tak to tak beru a jsem za to rad a ze to neni duvod k tomu zaklad hanlivy topic, tot vse
p.s. na tomhle foru je presne poznat, jak funguje celkove ally a horda ve WoW a tak to ma byt, ptze od pocatku warcraftu byla aliance sama pro sebe nejvetsi hrozba, ale stejne doufam, ze v tech nejhorsich chvilich se ally semkne a horda dostane na prdel  |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 13:35:55
|
quote: Originally posted by TTH-Tygr
Ale plussminuss to presne je to o co nam slo, jen proste rict, ze to muze takhle vypadat. Sam pises ze by to to nastvalo, takze se nediv, ze nekteri to rozjedou trosku vic. Neznamena, ze ty bys to vzal v klidu, tak ostatni z guildy by uz tak klidni bejt nemuseli. Mne vadila ta spina potom od Mooba nic vic. Misto, aby to rekl ve hre, nebo jakkoliv jinak (irc). A to sem mu ze znamosti prodal pod cenou Arcane crystal. Kdyby mi to nerekli lidi z guildy tak to ani nevim, ze to tu je.
Vstricnost ukonceni vaseho raidovani je v souladu se vstricnosti vaseho GM, kdyz jsme s vami chteli MC tehdy rozjet ...
Nezapomenu na tve divadlo s tim, ze jsem daval hunterum bez rollu Tranquilizing shot dle meho uvazeni a ty jsi ho nedostal. Divis se mi, kdyz jsi se 2x na MC prihlasil a neprisel ? Na magmadara potrebujeme huntera s tranq shotem, kteremu muzu verit, ze na raid pujde, kdyz je v sestave, a ne se 2x prihlasi a nikde neni ...
Takze pls Tygre bud alespon taky trochu soudny, souhlasim s tim, ze utoky na tebe kvuli equipu nejsou zrovna taktni a nelibi se mi to, ale chyba byla i u tebe ... |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 14:29:27
|
quote: Originally posted by TTH-Lace
No nedalo me to abych se taky neozval. 1. Zduvodneni my vas podrazime, protoze dva lidi od nas podrazilo SA. Je ala to same jako, kdyz reknu tamhle ten krade, tak ja budu krast taky. Zavadite zajimave standarty na ceske WOW scene. 2. Vidim, ze nekterym ubozakum od vas lezi stale v zaludku ta helma pro Jarvise. Specialne dutohlav moob breci na kazdym rohu ze ji nedostal, kdyz uz ji nemohl mit nicitel kvuli bugu. Neni nas problem ze dutohlav si vyplacal body na jine veci a pak na ni nemel. 3. TO ze jsem nazval noztru zlodejem a podrazakem je pravda a stojim si zatim. Ono kdyz si vzpomenu jak jste na me z motion nalehali abych s vama chodil na onyxii a na MC, ze nemate priesty a kolik casu jsem s tim stravil, tak se to jinak nez podraz a zlodejna nazvat neda. 4. K tomu, ze mame byt vdecni mily Noztro, ze vime jak zabit nektery bose v MC. Zrovna, tak muzete byt vdecni vy nam, ze jsme s vama chodili v obdobi ktere bylo tak akorat plne wipu, nez jste se to vubec naucili a ze jsme vam to i nasi ucasti umoznili. 5. Dale zpusob jakym jste se s nama rozloucili je bohuzel zpusob patnactileteho pubertaka a ne dospelych lidi. Alespon do te doby jsem si myslel, ze GM Motion uz dospel.. 6. Pokud budete Noztro z Jemene neustale predhazovat, ze jste nam nabizeli ze muzem jeste jednou jit, tak zkuste prestat lhat. Tuto nabidku jste nam dali az v momente kdy jsem ti a jemenovi ja napsal, jak bych si predstavoval slusny rozchod s tim, ze uz je na to pozde. 7. a Jemene ty si dej pozor, aby jsi neupadl az se zas prijdes naparovat pred AH co mas za vybavu.Mas ten rypak tak nahore, ze se ti to klidne muze stat. pulku veci z vybavy jsi ziskal prednostne a na spoustu veci s tebou chodilo mnohokrat instance hodne lidi vcetne me aby jsi tomel. Ono ale co bych chtel od nekoho s kym mlati puberta basti detsky predsnidavky a mozna mu jeste mama meni plinky.
Medved
1. Nikdo to tak nezduvodnuje, realita je ale takova, ze uz vas nepotrebujeme, smir se s tim. 2. Jarvis ma helmu, at si ji uziva ve zdravi, mozna kdyby Jarvis si trochu videl s odpustenim do huby, tak by tohle moob nerikal, ale co rekl Jarvis Jemenovi, kdyz chtel jit DM ... no comment. 3. Nikdo na tebe nenalehal, nekolikrat si vubec na raidu nebyl a poradili jsme si i bez tebe = rozhodne jsi nebyl nepostradatelny a vyprosoval bych si ty urazky, neznas me. 4. Nemame vam za co byt vdecni, rozjeli bysme MC i bez tebe, jeden Medved by to neohrozil, ver ale tomu, ze vy bez ostatnich byste se tam nepodivali urcite. 5. Zpusob, jakym jsme se s vami rozloucili, je cca stejny, jako zpusob, jakym vase guilda chtela dychtive spolupracovat na MC :( Mozna bys mel vedet, ze vas GM me s MC poslal do haje a to jsem za vami prisel jako za prvnima :( Nevim, jak je to u tebe, ale ja dospel cca pred 10ti roky a myslim, ze to je i z meho projevu a chovani vice nez patrne, to se ale moc neda, bohuzel, rict o tobe, tve vykriky hranici s normalnosti - viz. tady o poctu memberu a foru a ve hre v sobotu to, co jsi mi posilal, az sem si na tebe musel dat ignore. Nejdriv se vasi guilde MC nezamlouvalo a nemeli ste zajem, pak padlo par epicu a vam se to zalibilo a my vas vzali, ale, bohuzel, je tomu konec, je mi lito, vase neochota spolupracovat na zacatku byla vasim minusem, kdyz bylo potreba uvolnit mista pro nekoho, kdo nevahal ... 6. Nabidku jste dostali, mozna, kdyby si nezacal mi hned nadavat a urazet me jako prvni, tak by to takhle nedopadlo. Odmitli jste, vase vec. 7. Jemen ziskal prednostne akorat Drillborer Disk (drop z Garra), o nicem jinem nevim. Jako MT si to jiste zaslouzil, anebo si to nemyslis ? Nevim, kde se kdo naparoval, ale nikdy jsem nevidel clena Motion v IF na general chatu spamovat, co maji za veci, aby se predvedli a za tim si stojim. Pokud myslis to, ze ma na sobe epicy a stoji v IF a lidi ho inspectuji, no tak zrovna vcera tam stal nehybne Jarvis uprostred s Judgement helmou na hlave, hned bys mu mel vycinit :) Podivej se, my behali treba s nekym pro veci jak blbi a ten pak z guildy odesel, a co ? Exhibujeme snad kvuli tomu na foru ? Nikoliv a to ani na nasich soukromych.
Lace, fakt uz se na to vykasli, nestoji to za to, misto nadavani udelej neco pro to, at se do MC zase rychle dostanes s nekym jinym, gl. |
Edited by - Noztra on 05/07/2005 14:38:02 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 15:18:33
|
Tak tomu už říkám flame  |
 |
|
Jemen
Starting Member
11 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 17:11:45
|
jj nozzi to je jediny co delam,stojim v bance uprostred a libi se mi to kdyz lidi davaj inspect :))) nic jinyho nedelam,to co mysli medved ze mi pomahal tj btw. pravda,chodil se mnou casto instance pro nakej defense equip a ja mu za to sem vdecny jenze tezko mu muzu podekovat kdyz me nazyva zlodejem atp. a kdyz na me ve hre ma urco ignore... |
 |
|
Baxik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 20:56:56
|
Tygre prosim te honem toho huntera smaz a zaloz si radeji paladina :), co jsem si zatim precetl, tak budes delat hunterum jenom a jenom ostudu. Tot muj nazor. |
 |
|
Svarecka
Starting Member
13 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 21:14:42
|
No nedalo me to abych se taky neozval. 2. Vidim, ze nekterym ubozakum od vas lezi stale v zaludku ta helma pro Jarvise. Specialne dutohlav moob breci na kazdym rohu ze ji nedostal, kdyz uz ji nemohl mit nicitel kvuli bugu. Neni nas problem ze dutohlav si vyplacal body na jine veci a pak na ni nemel.
Medved
_____________________________________________________________________ Dalo by se tomu rict TTH centrismus a posedlost, od unora sem ti nabizel spojeni obou gild ktery si ignoroval, vic ti k tomu nereknu. 4 lidi od nas chodily ze zacatku s SA 2 k nim odesli a 2 zustali s jejich bodama bez sance ziskat item nebo penize boe/loot atd. Nikde neflamujou, nikde nervou, nikomu nenadavaj a berou to jako MC experience. Tvoje divadlo je maximalne trapny Horodeji vubec nechapu na co si hrajes.
PS> Tygr [lvl 60 hunter] v Green Iron Hauberku lvl 31 made by horodej byl pro nase raidovani v MC opravdu prinosem....
moob _____________________________________________________________________ tohle je vse co sem napsal pouha fakta nechapu kde beres odvahu psat neco o me jako o dutohlavovi kterej breci nad helmou kterou nedostal ? o necem takovym sem se nikdy a nikde nezminoval, o tobe sem nerekl nic spatnyho naopak sem si myslel ze si v pohode ferovej clovek, ale pokud ti dela dobre si vymyslet a nekoho nepravem ocernovat smyslenejma pohadkama tak proc ne nikdo ti v tom nebrani, pouze to ukazuje na tvoji ubohost tot vse nvm in game |
Jsem to ja. |
 |
|
TTH-Lace
Starting Member
7 Posts |
Posted - 06/07/2005 : 10:56:32
|
Mily Noztro zkus prestat lhat na MC raidy chodili od nas vsichni co mohli krom pripadu kdyz byl nekdo v praci. Dale tva "ferova" nabidka vybrani bodu znela presne takto: muzete s nama jit dnesni raid a prednostne si vybrat jednu vec pokud ji budete moci uzit. Coz je pro smich. Za prve jedna vec za tu hromadu bodu jen znacny neumer a za druhy za celou dobu co jsem ty raidy chodil padla jedna wandka co jsem mohl uzit. takze ty jsi moc dobre vedel ze nabidku davas v takove podobe jakou ji nikdo neprijme. V kazdym druhym postu nebo mailu od tebe a nekolika dalsich clenu slysim porad ze si nemame na co stezovat, ze ma Jarvis helmu co nikdo nema. Je zajimave, ze jste nas kopli do prdele hned druhy den po tom co Jarvis tu helmu vyhral a ze o ni stale meldujete. Shrnuli to, tak mam za to ze tady slo predvsim o pubertackou zavist a to jak jsi to vyresil vypovida opravdu o tom ze jsi pred deseti lety skutecne nedospel. A zlodej u me nejsi ty a ostatni motion kuli lahvi, ale predevsim kvuli tomu ze jste nas okradli o body alias veci. A to presne vypovida o tvem nedospelem pubertackem charakteru. To same plati o dalsich clenech motion nebo jak jsi sam rekl slo o kolektivni rozhodnuti .. jedinej slusnej post jsem tu cetl od frantara, ktery necht to prosim na sebe nevztahuje. nebot to co tam psal on by se dalo povazovat za ferove ukonceni spoluprace. Bohuzel vychcany pubertak noztra mel svou "ferovou nabidku" |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 06/07/2005 : 12:00:11
|
Mily Noztro zkus prestat lhat na MC raidy chodili od nas vsichni co mohli krom pripadu kdyz byl nekdo v praci. Dale tva "ferova" nabidka vybrani bodu znela presne takto: muzete s nama jit dnesni raid a prednostne si vybrat jednu vec pokud ji budete moci uzit. Coz je pro smich. Za prve jedna vec za tu hromadu bodu jen znacny neumer a za druhy za celou dobu co jsem ty raidy chodil padla jedna wandka co jsem mohl uzit. takze ty jsi moc dobre vedel ze nabidku davas v takove podobe jakou ji nikdo neprijme. V kazdym druhym postu nebo mailu od tebe a nekolika dalsich clenu slysim porad ze si nemame na co stezovat, ze ma Jarvis helmu co nikdo nema. Je zajimave, ze jste nas kopli do prdele hned druhy den po tom co Jarvis tu helmu vyhral a ze o ni stale meldujete. Shrnuli to, tak mam za to ze tady slo predvsim o pubertackou zavist a to jak jsi to vyresil vypovida opravdu o tom ze jsi pred deseti lety skutecne nedospel. A zlodej u me nejsi ty a ostatni motion kuli lahvi, ale predevsim kvuli tomu ze jste nas okradli o body alias veci. A to presne vypovida o tvem nedospelem pubertackem charakteru. To same plati o dalsich clenech motion nebo jak jsi sam rekl slo o kolektivni rozhodnuti .. jedinej slusnej post jsem tu cetl od frantara, ktery necht to prosim na sebe nevztahuje. nebot to co tam psal on by se dalo povazovat za ferove ukonceni spoluprace. Bohuzel vychcany pubertak noztra mel svou "ferovou nabidku"
Urazej si nekoho jineho. Zadna oficialni spoluprace TTH s nami na raidech nebyla a to je holy fakt, Horodej ji nechtel, chodili jste, ale chodili jste jen na dobre slovo. A to je vsechno, ofic. spolupraci ste chteli navazat az od 4. MC. Preber si fakta.
Jako ty se nechova ani zhrzena milenka. |
 |
|
TTH-Lace
Starting Member
7 Posts |
Posted - 06/07/2005 : 12:31:54
|
quote: Originally posted by Noztra
Mily Noztro zkus prestat lhat na MC raidy chodili od nas vsichni co mohli krom pripadu kdyz byl nekdo v praci. Dale tva "ferova" nabidka vybrani bodu znela presne takto: muzete s nama jit dnesni raid a prednostne si vybrat jednu vec pokud ji budete moci uzit. Coz je pro smich. Za prve jedna vec za tu hromadu bodu jen znacny neumer a za druhy za celou dobu co jsem ty raidy chodil padla jedna wandka co jsem mohl uzit. takze ty jsi moc dobre vedel ze nabidku davas v takove podobe jakou ji nikdo neprijme. V kazdym druhym postu nebo mailu od tebe a nekolika dalsich clenu slysim porad ze si nemame na co stezovat, ze ma Jarvis helmu co nikdo nema. Je zajimave, ze jste nas kopli do prdele hned druhy den po tom co Jarvis tu helmu vyhral a ze o ni stale meldujete. Shrnuli to, tak mam za to ze tady slo predvsim o pubertackou zavist a to jak jsi to vyresil vypovida opravdu o tom ze jsi pred deseti lety skutecne nedospel. A zlodej u me nejsi ty a ostatni motion kuli lahvi, ale predevsim kvuli tomu ze jste nas okradli o body alias veci. A to presne vypovida o tvem nedospelem pubertackem charakteru. To same plati o dalsich clenech motion nebo jak jsi sam rekl slo o kolektivni rozhodnuti .. jedinej slusnej post jsem tu cetl od frantara, ktery necht to prosim na sebe nevztahuje. nebot to co tam psal on by se dalo povazovat za ferove ukonceni spoluprace. Bohuzel vychcany pubertak noztra mel svou "ferovou nabidku"
Urazej si nekoho jineho. Zadna oficialni spoluprace TTH s nami na raidech nebyla a to je holy fakt, Horodej ji nechtel, chodili jste, ale chodili jste jen na dobre slovo. A to je vsechno, ofic. spolupraci ste chteli navazat az od 4. MC. Preber si fakta.
Jako ty se nechova ani zhrzena milenka.
Necitis mokro? Rekni mamce ze te zapomela prebalit |
Edited by - TTH-Lace on 06/07/2005 12:32:13 |
 |
|
Jemen
Starting Member
11 Posts |
Posted - 06/07/2005 : 13:10:48
|
lacy si nemocnej,a to vazne,prestan urazet nozze chovas se jak dmnt |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 06/07/2005 : 13:27:15
|
Ve Zdechlinách tomu říkáme - fialové zatemnění mozku. :-) |
 |
|
TTH-Lace
Starting Member
7 Posts |
Posted - 06/07/2005 : 13:39:47
|
Urazet? to je hole konstatovani faktu. Popravde ja noztru i tebe "obdivuju" Nekdo kdo lze, krade a podrazi by mel chodit kanalama ale vy ne vy tu jeste moralizujete jak jste na nas hodny |
 |
|
Topic  |
|
|
|