No ja si to koupil jen kvuli tomu abych mohl dal delat bh protoze vsichni jedi jsou zalazly tam. No a jestli je tam prakticky nemuzu najit tak sou to vyhozeny penize....
Expi v Ryyat trails na Feral wookiee spawnu a na Urnsoris v myyydril caves.Kdyztak pak posli tell hraci Alexea a ta ti rada rekne na jaky instanci jsou jedi.Porad pobiha po ryyat trails instancich a zapisuje si jedi kteri tam jsou a pak to da na forum.
Expi v Ryyat trails na Feral wookiee spawnu a na Urnsoris v myyydril caves.Kdyztak pak posli tell hraci Alexea a ta ti rada rekne na jaky instanci jsou jedi.Porad pobiha po ryyat trails instancich a zapisuje si jedi kteri tam jsou a pak to da na forum.
Dik Chlupaci konecne info jaky sem hledal :)Malej problem je ze vubec nevim o jakych lokachich to mluvite bo na ty mape neni zadnej orientacni bod na Kashyyyku. Predpokladam, ze semusej otevrit nejakejma questama, no snad nejsou dlouhy... Da se to za hodku vsechno otevrit? No i kdyby dyl tak snad to pujde. Holt clovek musi chvyli trpet, kdyz se pak chce bavit..
quote: Vyhozený peníze?! Bez ROTW se nedá dělat skoro žádná z těch novejch věcí. Nemůžeš mít nový lodě, plnit questy = odměny atd.
Ve vesmiru nelitam. Jen v jachte a ta mi staci. Kdyby me bavily questy hraju EQ2 a ne SWG. Nevim jaky dalsi novy veci tam sou, uprime zadny znich nepotrebuju. Me ke stesti staci cile na ktery muzu utocit. Tech je ted kvuli tyhle p.....y planete malo, takze asi tak :)
Dik Chlupaci konecne info jaky sem hledal :)Malej problem je ze vubec nevim o jakych lokachich to mluvite bo na ty mape neni zadnej orientacni bod na Kashyyyku. Predpokladam, ze semusej otevrit nejakejma questama, no snad nejsou dlouhy... Da se to za hodku vsechno otevrit? No i kdyby dyl tak snad to pujde. Holt clovek musi chvyli trpet, kdyz se pak chce bavit..
quote: Vyhozený peníze?! Bez ROTW se nedá dělat skoro žádná z těch novejch věcí. Nemůžeš mít nový lodě, plnit questy = odměny atd.
Ve vesmiru nelitam. Jen v jachte a ta mi staci. Kdyby me bavily questy hraju EQ2 a ne SWG. Nevim jaky dalsi novy veci tam sou, uprime zadny znich nepotrebuju. Me ke stesti staci cile na ktery muzu utocit. Tech je ted kvuli tyhle p.....y planete malo, takze asi tak :)
To mám nejradši, lidi kteří ostatním přidávají starosti a ničí jejich hru, jenom proto, že se oni chtějí bavit. Zkus si dělat postavu přes rok, aby pak přišel nějaký mamlas a připravil tě o těžce vydřené body zkušeností (proti tomu, co je potřeba na BH - počítej s tím, že za Bola na lvl 80 Jedi dostává desetinu Jedi expu než ty třeba pistol expů. Takže když ty dostaneš 10000 expů, Jedi jen 1000. A přitom jeho skill boxy stojí mnohonásobně víc, než skill boxy blbého BHčka.
To mám nejradši, lidi kteří ostatním přidávají starosti a ničí jejich hru, jenom proto, že se oni chtějí bavit. Zkus si dělat postavu přes rok, aby pak přišel nějaký mamlas a připravil tě o těžce vydřené body zkušeností (proti tomu, co je potřeba na BH - počítej s tím, že za Bola na lvl 80 Jedi dostává desetinu Jedi expu než ty třeba pistol expů. Takže když ty dostaneš 10000 expů, Jedi jen 1000. A přitom jeho skill boxy stojí mnohonásobně víc, než skill boxy blbého BHčka.
Ja jediho mam me to nerikej.....
Aha, já mám vypnuté podpisy, tak nevím kdo je kdo...
nezapomen, ze nikdo nikoho nenuti delat jedie.. a pokud ho nekdo chce, tak se musi smirit s podminkami jeho ziskani.. a mezi ne patri i tezsi trenink a riziko zabiti BHckem..
quote:Originally posted by Drizzt DoUrden To mám nejradši, lidi kteří ostatním přidávají starosti a ničí jejich hru, jenom proto, že se oni chtějí bavit. Zkus si dělat postavu přes rok, aby pak přišel nějaký mamlas a připravil tě o těžce vydřené body zkušeností (proti tomu, co je potřeba na BH - počítej s tím, že za Bola na lvl 80 Jedi dostává desetinu Jedi expu než ty třeba pistol expů. Takže když ty dostaneš 10000 expů, Jedi jen 1000. A přitom jeho skill boxy stojí mnohonásobně víc, než skill boxy blbého BHčka.
LooooooooooooooooooooL ty si vocas na se nic jinyho rict neda.
mne sa to nezda vyvaze, jedi po kazde strati.Ked BH za zabytie jedi, dostava prachy. Jedi straca mnzostvo expov. Ked zabyje jedi BH nedostane nic iba tak dlksi pobyt v terminale.... Na fore su aj nejake navrhy, v pripade neuspesnych misii by siel BH do termu a bol sam loveny Myslim ze toto by bolo omnoho zaujimavejsie
quote:Originally posted by Werrevlk edit: Hlavne na jedi jako ochechule ze je BH 2x zabije protoze jsou lamy a hned s hrou trisknou
No vcera jsme (jsem) s par lidma z IHC lechtal lightsaberem spoustu zviratek. Zjistil jsem ze BH jsou sorta docela hodnych lidi nebot Arnieho slusne zravej pekne si s nama popovidaj o vecne slave cisari zasalutujeme si poklonime se a zase jedou hledat nejakou rebelskou s***i. Docela se mi to libilo. Umim navic blesk :-)
Nevim v jake jsi guilde asi IHC a ta je v alliance ve ktere ma klid od imp. BH protoze clenove nesmeji lovit cleny. Ale koudy v zadne takove allianci neni a tak klidne na nej jako na impa prijdou tri BH a umlatej ho. Nevim proc tady loooolujes kdyz si zacal hrat pred nedavnem a nic takoveho si jeste nezazil.
Na Chimaeře to chodí tak že dobrý Imp. guildy jsou v alianci a jejich členové - BH - samozřejmě nesměj napadat Sithy (pokud dělaj pro Impérium a nejsou to svině).
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Nevim v jake jsi guilde asi IHC a ta je v alliance ve ktere ma klid od imp. BH protoze clenove nesmeji lovit cleny. Ale koudy v zadne takove allianci neni a tak klidne na nej jako na impa prijdou tri BH a umlatej ho. Nevim proc tady loooolujes kdyz si zacal hrat pred nedavnem a nic takoveho si jeste nezazil.
Jasne tak jen pro zajimavost..... Me napadalo pred prijeti do IMP aliance mnoho imperialnich BH z renovovanych guild. Ale ted co jsem se dostali do IMP Aliance tak me napadavaji pouze rebelsti BH a tech zas tak moc neni...
Na Chimaeře to chodí tak že dobrý Imp. guildy jsou v alianci a jejich členové - BH - samozřejmě nesměj napadat Sithy (pokud dělaj pro Impérium a nejsou to svině).
no jo, uz sem ho opravil. Rozhodl sem se ze si radeji udelam kuchtika, bojovani za toho zlorada Vadera uz mne nebavilo (kdo se mu ma porad klanet a cuchat ty jeho smradlavy nohy hihi)
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Jasne tak jen pro zajimavost..... Me napadalo pred prijeti do IMP aliance mnoho imperialnich BH z renovovanych guild. Ale ted co jsem se dostali do IMP Aliance tak me napadavaji pouze rebelsti BH a tech zas tak moc neni...
proti bh potrebujes enni alianci?? muhaha, dyt ses jedi knight chlape, hihi
proti bh potrebujes enni alianci?? muhaha, dyt ses jedi knight chlape, hihi
btw jaky jsou postihy za zabiti jediho z aliance impem rovnez z aliance? Existuji vyjimky? nejaka povolenka k jedilovu, doba hajeni, jedi sadky nebo tak neco..
Khaot - Temný Rytíř řádu Jedi Kamlin Khaot - Mistr Kuchař, Mistr Obchodník Olusriel (napůl s Hergothem) - Mistr Bio Inža --> sem to cetl Master Mindža hihi
no ta aliance ma takovou vyhodu ze te nepujde huntit particka BH z IMP's jako treba huntili me....
ted je to v pohode... pokud by se stalo ze by nekdo z aliance huntil nekoho se seznamu guild melo by to vazne dusledky... pro guildu ke se dany BH nachazi