Author |
Topic  |
|
SeThCorttus
Starting Member
1 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 18:48:05
|
Mam problem, umrel jsem s postavou v bitve a kdyz jsem se vracel pro mrtvolu tak jsem se sekl pod nejakym kamenem odkud se nemuzu pohnout. Nevi nekdo jak se odtamtud dostat?
|
|
| |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 19:00:01
|
page gm |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 19:24:31
|
Myslim, ze je tam primo volba "unstuck" |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 20:53:19
|
na spodni liste je ikona "?" klikni na nej a dostanes se do nabidky helpu, pouzij "unstuck" -> portne te to tam, kde mas HS a resni se u ressera. Pokud ti to z nejakeho duvodu nebude fungovat, tak page GM. |
Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej. |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 22:39:34
|
jo to ja mel jednou takovej supr dotaz pro GM:
Neco jako dobry den, nefunguje mi login na forum w3 .. odpoved: neco jako .. zkus si odpoved najit na foru  |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 10:26:43
|
quote: Originally posted by Gamca
Neco jako dobry den, nefunguje mi login na forum w3 .. odpoved: neco jako .. zkus si odpoved najit na foru 
Vzhledem k tomu, ze login potrebujes jen pro zapis ale pro cteni ne. Tak to zas tak nesmysla odpoved neni. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 18:04:42
|
quote: Originally posted by Herbicid
quote: Originally posted by Gamca
Neco jako dobry den, nefunguje mi login na forum w3 .. odpoved: neco jako .. zkus si odpoved najit na foru 
Vzhledem k tomu, ze login potrebujes jen pro zapis ale pro cteni ne. Tak to zas tak nesmysla odpoved neni.
pravda pravda.. jen sem to spatne napsal.. samo ze psal at smeruju tenhle technickej dotaz na forum kde mi odpovi.. nj tak sem si to nakonec musel zjistit jinak. |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
|
Topic  |
|