Author |
Topic  |
Giross
Starting Member
30 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 18:08:16
|
quote: Originally posted by riddle
Jerzee no ja nevim ale pokud to neudelali dneska tak vcera jsem ten valecnej konflikt zrusil ja osobne. Chtel jsem jim jen ukazat pokud budou otravovat a nicit nase zakladny tak je ztrestame tak ze si to za triko nedaji.
Ano vcerejsi valka byla nutna. Jelikoz se nenechame jen tak stale odstrkovat a z Bohemky vyhnat.
jj Enni, ty si valecny stav pozastavil, ale Ohacho valku pote hned ukoncil a uz nejsou mezi guild enemy (asi dostal pocetne mnozstvi tellu od guild memberu) :) . . . souhlasim s Ennim, vyhlaseni valky bylo otazkou cti, nekdy se musi trochu zariskovat . . . |
 |
|
Whom
New Member

139 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 20:33:50
|
quote: Originally posted by JerzeeG ocogaka, ktery byl LD, v MOP tloukl jeden prasivy pes.. ale nestihl to, protoze girossczr vcas zakrocil a toho smejda ztrestal
Toto som vobec nevedel, kedy sa to priblizne stalo? Inak dik girossi |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 03:33:18
|
ocogak - no pondeli nekdy kolem 9-10 vecer.. hned po tom, co jsi se odlogoval..
tak nam znicili krome te male u shuttle jeste i tu jednu velkou, na druhou uz asi nemeli naladu, nebo cas, protoze vsichi odleteli.. hlidal jsem tam do cca 3:20 
pocital jsem s tim, ze ty NPC padnou, ale ze to bude hned druhy den po postaveni.. 
a nejvic me sere, ze tam muzeme tak leda stat a cucet, jak odstreluji veze jednu po druhe.. kdyby aspon fungoval ten podelany /citywarn.. to by me uplne stacilo ke stesti.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:11:58
|
quote: Originally posted by JerzeeG kdyby aspon fungoval ten podelany /citywarn.. to by me uplne stacilo ke stesti..
Me naprosto take, to bychom jinak mesto ubranili a jeste bychom si uzili spoustu zabavy |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:17:36
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by JerzeeG kdyby aspon fungoval ten podelany /citywarn.. to by me uplne stacilo ke stesti..
Me naprosto take, to bychom jinak mesto ubranili a jeste bychom si uzili spoustu zabavy
uz se na to ptam tigse a csrek na chatu.. ale necekam zadnou kloudnou odpoved  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:54:57
|
Jak hned padnou? Ty nase predchozi vydrzeli skoro pul roku, ale kdyz jezdite do jejich mesta drazdit chrestyse bosou nohou tak se nedivte, meli by ste ty zakladny pak calovat kreditama. Jedinej dobrak jorssk kupuje kazdy den small base do zasoby  . |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 17:05:19
|
quote: Originally posted by Jorssk
Jak hned padnou? Ty nase predchozi vydrzeli skoro pul roku, ale kdyz jezdite do jejich mesta drazdit chrestyse bosou nohou tak se nedivte, meli by ste ty zakladny pak calovat kreditama. Jedinej dobrak jorssk kupuje kazdy den small base do zasoby  .
nojono, tak mas jezdit taky drazdit bosou nohou.. navic to mas jako jestera jednodussi, protoze si nemusis zouvat boty.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 17:06:26
|
Meli jsme jim tam postavit dokud to slo strasne moc baraku,prehlasovat starostu a pak to mesto zbourat :o))) |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 17:10:37
|
Urcite, je double expa a ja nemam nic jineho na praci nez se mlatit v PvPcku ktery muzu provozovat kdykoliv, pak jen musim jezdit do meho oblibeneho mesta a odrazet utoky vyprovokovanych rebelu. Ktere stejne neodrazim a tak jen prihlizet na to jak padaj nase baze. Pak nemam cas na grindeni, akce jako necro, avatar atd. pac porad ve meste zevluji v jednom kuse zhuleny AOTR a jejich kamosi.
Koukal sem v pub ze neco zmenili u riflemana mozna dostrel k lepsimu takze konecne nebude moct odstrelovat veze a dame je. Jinak by jeste pomohlo /citywarn ale nejde. Takze je bohuzel nase mesto bezbrane. |
Edited by - Jorssk on 29/06/2005 17:12:21 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 17:17:54
|
quote: Originally posted by Jorssk
Urcite, je double expa a ja nemam nic jineho na praci nez se mlatit v PvPcku ktery muzu provozovat kdykoliv, pak jen musim jezdit do meho oblibeneho mesta a odrazet utoky vyprovokovanych rebelu. Ktere stejne neodrazim a tak jen prihlizet na to jak padaj nase baze. Pak nemam cas na grindeni, akce jako necro, avatar atd. pac porad ve meste zevluji v jednom kuse zhuleny AOTR a jejich kamosi.
Koukal sem v pub ze neco zmenili u riflemana mozna dostrel k lepsimu takze konecne nebude moct odstrelovat veze a dame je. Jinak by jeste pomohlo /citywarn ale nejde. Takze je bohuzel nase mesto bezbrane.
tusim jedina vec co zmenili je minimalni dostrel u sniper shotu  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 03:15:00
|
jsem to ale stary dobrak..
v noci jsem nacapal v bohemce jednoho SF L80 rebela z PFFT, ten jak me videl, zdrhal k shuttle.. barc sice jeste stacil schovat driv, nez jsem se dostal na dostrel, ale pak uz dostal par zasahu, nacez zacal zadonit, at ho usetrim.. tak se mi ho zzelelo a nechal jsem ho odletet..
jsem to ale stary vul.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 09:13:08
|
quote: Originally posted by JerzeeG
v noci jsem nacapal v bohemce jednoho SF L80 rebela z PFFT, ten jak me videl, zdrhal k shuttle.. barc sice jeste stacil schovat driv, nez jsem se dostal na dostrel, ale pak uz dostal par zasahu, nacez zacal zadonit, at ho usetrim.. tak se mi ho zzelelo a nechal jsem ho odletet..
jsem to ale stary vul..
no fuj Jerzee, usetrovat rebelskou spinu myslis ze by usetril on tebe?  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 12:51:55
|
quote: Originally posted by Carmax
quote: Originally posted by JerzeeG
jsem to ale stary vul..
no fuj Jerzee, usetrovat rebelskou spinu myslis ze by usetril on tebe? 
jerzee se stává lepším člověkem (což je ve službách impéria nadlidský výkon) je jen velká škoda že podlehl vábivému šišlání strejdy Palpatina  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/07/2005 : 17:01:16
|
na offic. foru jsem vyhrabal odhady kolik pridavaji zakladny ke planetary score - nasel jsem nekolik verzi od hracu, SOE nechce presne udaje prozradit 
typ zakladny - cena FP () - pravdepodobna hodnota
PVE forward outpost - 7.500 (2,5x) - 1 PVE field hospital - 30.000 (10x) - 3 PVE tactical center - 45.000 (15x) - 4 nebo 5 PVE detachment headquarters - 60.000 (20x) - 10
PVP SF:FO - 11.250 (3,75x) - 2 PVP SF:FH - 60.000 (20x) - 6 PVP SF:TC - 75.000 (25x) - 8 nebo 10 PVP SF:DH - 90.000 (30x) - 20
taky snad zalezi i na tom, jak dlouho zakladna stoji na planete.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 06/07/2005 20:21:23 |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 03:39:25
|
Dnes sme s Jerzeem branili nasu zakladnu v meste AORT. Jednu nam zhodili, druha este stoji. Inak nemam nic proti tomu, ked niekto nechce bojovat, chapem, ze v SWG zacinaju, ale pristupili na boj len tak, ze mne a este jednemu impovi (obaja sme boli myslim lvl70) dovolili vojst do guild hally k nim (ich bolo sest) a potom ked sme boli na balkone nam zrusili pristup, takze sme sa nemohli dostat von z balkona. Jedina moznost bola zomriet. V tom nam samozrejme pomohli, za co som im vdacny. Dobra finta. Takze primerie z AORT skoncilo. Pocas primeria sa nezhadzuju nase zakladne a nenadava sa clenom guildy. Dostali od BOH este jeden darcek. Oproti town hallu sme im postavili s jerzeem S.F. zakladnu a este jednu NPC zakladnu. Ak ju nezhodia, casom ked sa im mesto rozrastie, budu ju mat miesto pesej zony. Dufam, ze prijmu vyhlasenie vojny.
|
Edited by - erdisk on 18/07/2005 03:43:33 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 12:06:54
|
erdisk - jestli tim prijetim vyhlasene vojny myslis guild war, tak to jiste neprijmou, vcera jsem si z ohacha na tohle tema utahoval a na tohle oni nemaji..
mimochodem vcera (dneska) jsem s nim mel asi hodinu rozhovor mezi 3 a 4 hodinou ranni - vypadal nasledovne - poslu mu jeden tell, prijde mi asi 5 tellu od nej v ostrem tonu, z toho alespon jeden s nadavkama, opet poslu jeden tell, zase prijde od nej 5 tellu.. atd atd..
na zacatku v nejostrejsim tonu a s nejvyssi hustotou nadavek na vetu ctverecni opet vyhrozoval, ze bude psat CSR, protoze jsme hackeri a postavili jsme jim ve meste zakladny, i kdyz uz si zapli zoning rights..  jo a jeste samozrejme nemohla chybet veta, ze ja (yerzee, crafter, level 1) zemru jeho rukou..
nasledne jsem mu vysvetloval, ze jsme to staveli za hranicemi, ze jejich mesto je "too small" a on teda ze nam postavi taky zakladny u bohemky, tak jsem mu podekoval, ze by se nam to hodilo na grind (ale asi se toho nedockame )
pote se me ptal jestli jsem "chicken irl", tak jsem mu psal, ze se musim podivat do slovniku ale ani jsem nemusel vysvetlil mi, ze irl je v americkem slangu girl.. tak jsem mu rikal ze nejsem, nacez nasledovala veta, kterou jsem cekal, a to ze jsem "freaky cosi" protoze hraju za zenskou postavu.. a ze teda on nemusi mit zabrany me zabit, kdyz nejsem ta chicken irl.. 
pak jsem ho asi pul hodiny presvedcoval, at se bud odstehuji pryc, nebo at se pridaji k imperialum, ze bychom mohli byt i pratele.. a vysvetloval jsem mu, ze rebelove jsou teroristi, jsou spatni a ze chteli zavrazdit cisare a ze jedi jsou spatni a sithove jsou spravni a ze imperialove chteji jen poradek a mir.. to uz vubec chudak nechapal.. 
nakonec jsem mu napsal, ze uz jdu spat, protoze "small freaky chicken irl" musi chodit brzo spat, ale ze se brzy zase potkame, kdyz jim budeme stavet kolem mesta dalsi zakladny..  nacez nasledoval prival jeho tellu s tim ze jsem tedy nakonec prece jen "chicken irl", tak mi nezbyvalo nic jineho, nez mu teda potvrdit, ze skutecne jsem "small chicken irl"  tak jeste chtel vedet, jestli jsem freaky jako hot and crazy nebo freaky jako weird (koukam do slovniku na weird - kouzelny tajuplny, osudny), tak moc nechapu a radeji se nechavam poucit 
takze jsem se od nej dozvedel, ze guys like hot and crazy and dont like weird (pry weird = strange) 
tak jsem mu rikal, ze mu to nereknu (at je trochu napjaty) a popral jsem mu "good hot freaky chicky night"..   |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 12:25:23
|
Cau :-)
prosim vas poslete mi coords do te jejich osady. Me, i kdyz nejsem clenem BoH ani IHC, jen v Bohemce bydlim, zacina me cela guilda AOTR mirne receno srat :-)
Nechci nejako predbihat udalostem, ale mozna se IMPS vypravi na mensi raid  |
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 13:24:05
|
jeste jsem mel rozepsany dodatek - prubeh vcerejsi party, ale bohuzel mi spadl pred odeslanim net.. takze to mam doma v textaku a postnu to az dorazim..
a wp poslat muzu, ale je to jednoduche, zapni si planetary map (ctrl+v) a vlevo klikni na polozku imperial a na mape se zobrazi (temer) vsecky pevnosti - takze na sever od bohemky asi 2km jsou hned 3 u sebe, tak to je mesto aotr..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 15:12:24
|
Jo, včera to bylo drsný... Ty jsi zařval na CZE že je útok na základnu, a IHC HQ bylo plné vojáků :) Měl jsem co dělat abych neutekl ze schůze :(( (ale to se nedělá ani ve slušných rodinách) takže jsem jen držel palečky :) Škoda že ti chomouti votrapujou takhle pozdě v noci... Ale kdyby ta jejich vesnice byla obklíčená imp. pevnůstkama, to by bylo breku :)
Včera jsme útočili na jednu rebelskou pevnost a byli tam elite pinčlíci level 88.. bylo to docela drsnýýýýýýýý (2x plný tým bez jedi). Kolik takováhle pevnůstka stojí? (rebelíci si ji musí chudáčci postavit znova) |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 15:35:56
|
Jestli by to slo tak bych rad domluvil setkani guildleaderu BoH a IMPS (pripadne i AOTR ) opripadne spolupraci mezi guildami ve valce s AOTR.
PS: Co vim tak by se z IMPS ucastnili pouze lidi z SF, hlavne demo teams, ale i par jediu 
Kdyby mela BoH zajem, prosim kontaktujte ve hre PanDorren Blackheart. Uz jsem o AOTR napsal na guildovni forum (jak prudej, nici sem tam imp baze v Bohemii) |
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 17:33:18
|
quote: Originally posted by WereHamster
Jo, včera to bylo drsný... Ty jsi zařval na CZE že je útok na základnu, a IHC HQ bylo plné vojáků :) Měl jsem co dělat abych neutekl ze schůze
Asi tak pet minut jsem si pohraval s myslenkou, ze meeting prerusime a vrhnem se na nej ale bylo potreba temata dokoncit, jindy by se tezko hledal cas :(
Nicmene dneska bychom mohli po Corvette zaprudit trosku, rozhodne jim tam skocim postavit nejakou zakladnu  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 18:37:40
|
Naozaj by to nemalo vyznam. Mali odvahu bojovat len ked som tam bol s Yerzeem. Aj to sme ich zatlacili do guild hall. K veziam nemohli a ked som im troch postupne tri krat incapol a poslal do clone, stiahli sa dnu. Ked prislo este par impov a jeden jedi knight, uz sa von neukazali, len nas oslovovali, aby sme po jednom-dvoch isli dnu do guild hall na balkon, kde nas chceli zavriet. Ostatni impovia to rychlo vzdali, podakovali sme sa im, ale nemalo zmysel s AOTR travit cas. "Fight was unbalanced for AOTR when Yerzee (lvl1) had come." |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 18:49:42
|
a ja tady mam jeste zminovany dodatek :)
to si tak stojim na namesti v bohemce a koukam, ze u shuttle jsou dva SF rebelove, prijdu bliz a hle, jeden je z AOTR, tak to vsem pisu, hergoth a khaot se hned bezeli hodit SF, ale bohuzel uz ti dva rebilci mezitim jeli pryc.. bylo jasne ze jedou do sveho mesta, tak jsme se tam vydali, khaot se po ceste nekde ztratil, tak jsem tam dorazil a udelal pruzkum a hergoth zustal kousek stranou.. bylo jich tam pozehnane.. asi 15 lidi, skoro vsichni SF a snazili se znicit girosovu prtavou SF zakaldnu hergoth na ne odvazne vlitl, ale bohuzel, proti takove presile nic nezmuze ani mocny jedi horac, tak aspon hrdinne padl za vlast.. nasledne jsem tam okounel a cekal jeslti prijdou posily, bohuzel nikdo nemel cas :(( v tu chvili jsem udelal chybu, ze jsem se hned neobratil na nase spojence z imperialni aliance.. zajel jsem tedy do bohemky aspon pro zakladny a veze, ale bohuzel jsem je nemohl postavit, protoze uz nemam volne loty na zakladny takze jsem cekal, dokud nedorazil erdysk, nasledne jsme postavili hned vedle novou zakladnu s vezema, ale bohuzel ta puvodni byla mimo dostrel.. takze jsme se hodili SF a ja jsem byl v zakladne u vezi, prece jen yerzee sice je velmi statecna a hrda valecnice, ale nema moc combat skillu, vlastne zadne.. a erdysk se odvazne vydaval sam do boje a kryt palbou vezi podnikal najezdy a ostreloval ty teroristy.. ti samozrejme neumeli nic jineho, nez zalezt do radnice jako chicken.. nekolik se mu jich podarilo i zabit diky 3X incapu 
napadlo me kontaktovat tech par imperialu co znam a versatti mi preposlal kontakt list, nacez jsem ho pouzil a vyzkousel si tak, ze je to vynikajici vec a dokonale funguje.. behem chvile se mi ozvalo mnoho lidi..
mezitim se bohuzel rebelove proplizili mimo dostrel vezi do te male zakladny a podarilo se jim spustit odpocet a o zakladnu jsme prisli  pak se dokonce pokusili o zoufaly utok na tu novou, ale behem nekolika sekund se vsude valely jen mrtvolky..
nacez se zacli sjizdet ze vsech stran imperialove a nakonec jsme udelali plnou grupu (ostatni jsem vsecky pokud mozno odvolal, protoze uz bylo v podstate po boji) pak jsme chvili lelkovali kolem a cekali jestli ty rebel chicken vylezou z baraku ven, ale hold smula.. jedina na co se zmohli bylo to, co psal erdisk.. nakonec jsme to rozpustili a postavili s erdou jeste ty dve dalsi zakladny, at maji AOTR radost..
a to je vse pratele  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 18:53:59
|
Muhahah uz se tesim az se vratim a bude PVP :] |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 18:55:11
|
wanargi - rekl bych, ze asi nema vyznam se zatim na necem domlouvat, protoze aotr se budou vzdy jen schovavat a spolupraci mame domluvenou s temi lepsimi imp. guildami vcetne IMPS diky elorovi a ennimu :) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 19/07/2005 : 13:14:25
|
Vcera vecer nam znicili jednu vezu na NPC zakladni v AOTR (na tej pri ich guildhall). Pockal som potrebny cas od utoku a doplnil som ju. poprosím, skocte niekto do AOTR a skontrolujte večer veže na NPC zakladniach. Prípadne ich doplnte. Yerzee ma pristup do nemocnice, su tam nejake veze. ja vecer nebudem online. dakujem
|
Edited by - erdisk on 19/07/2005 13:15:56 |
 |
|
Topic  |
|