Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/06/2005 :  17:13:34  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Zde jsem pokusil slozit zajimavy "armor set" + weapon,rings, trinkets,... pro Warriora (lvl 60). Nejsou tady zadne uber dropy ala MC. Skoro vse je normalni BoP dropy.

ARMOR

Hands:

Death Grips

Binds when picked up
Hands Plate
404 Armor
+22 Strength
Requires Level 57
Equip: Immune to Disarm.
Sells for 1 Gold 6 Silver 88 Copper to

Dropuje:

Magistrate Barthilas - Stratholme

http://www.thottbot.com/?n=23032

Wrist:

Vigorsteel Vambraces

Binds when picked up
Wrist Plate
283 Armor
+7 Agility
+17 Stamina
Requires Level 57
Sells for 1 Gold 10 Silver 5 Copper to vendors

Dropuje:

Darkmaster Gandling - Scholomance

http://www.thottbot.com/?n=211493

Chest:

Breastplate of Valor

Binds when picked up
Chest Plate
657 Armor
+15 Strength
+10 Agility
+24 Stamina
+6 Spirit
Requires Level 58

Dropuje:

General Drakkisath - Blackrock Spire

http://www.thottbot.com/?n=479922

Helmet:

Helm of Valor

Binds when picked up
Head Plate
526 Armor
+15 Strength
+9 Agility
+23 Stamina
+8 Spirit
Requires Level 57

Dropuje: Darkmaster Gandling - Scholomance

http://www.thottbot.com/?n=211493

Shoulder

Spaulders of Valor

Binds when picked up
Shoulder Plate
470 Armor
+11 Strength
+9 Agility
+17 Stamina
Requires Level 55

Dropuje:

Warchief Rend Blackhand - Blackrock Spire

http://www.thottbot.com/?n=479925

Waist

Omokk's Girth Restrainer

Binds when picked up
Waist Plate
353 Armor
+15 Strength
+9 Stamina
Equip: Improves your chance to get a critical strike by 1%.

Quest Reward:

http://www.thottbot.com/?q=3851

Legs:

Eldritch Reinforced Legplates

Binds when picked up
Legs Plate
566 Armor
+15 Strength
+9 Agility
+20 Stamina
Requires Level 57

Dropuje:

Prince Tortheldrin - Dire Maul

http://www.thottbot.com/?n=476377

Feet:

Ribsteel Footguards

Binds when picked up
Feet Plate
438 Armor
+10 Strength
+10 Agility
+17 Stamina
Requires Level 56

Dropuje:

Urok Doomhowl - Blackrock Spire

http://www.thottbot.com/?i=10599

Back

Cape of the Black Baron

Binds when picked up
Back
45 Armor
+15 Agility
Requires Level 58
Equip: +20 Attack Power.

Dropuje:

Baron Rivendare - Stratholme

http://www.thottbot.com/?n=197406

Ring 1

Magni's Will

Binds when picked up
Finger
+6 Strength
+7 Stamina

Quest Reward: Je to quest od Kinga Magni Bronzebearda a je nutne zabit Emperora v BRD.

Ring 2:

Masons Fraternity Ring

Binds when picked up
Finger
+13 Agility
+5 Stamina

Quest Reward: Zullfarak, myslim ze kazdy zna

http://www.thottbot.com/?q=4396

Trinket 1:

Blackhand's Breadth

Binds when picked up
Trinket
Equip: Improves your chance to get a critical strike by 2%.

Quest Reward:

http://www.thottbot.com/?q=2020

Trinket 2

Ramstein's Lightning Bolts

Binds when picked up
Unique
Trinket
Requires Level 55
Use: Harness the power of lightning to strike down all enemies around you for 200 Nature damage.

Dropuje:

Ramstein - Stratholme

http://www.thottbot.com/?n=234016

Neck

Evil Eye Pendant

Binds when picked up
Neck
+15 Agility
Requires Level 57
Equip: Increased Defense +10.

Dropuje:

Immol'thar - Dire Maul

http://www.thottbot.com/?n=476885

WEAPONS

Tady je vyjimka jsou zde pouze BoE veci.

Main Hand:

Arcanite Reaper

Binds when equipped
Two-Hand Axe
153 - 256 Damage Speed 3.80
(53.8 damage per second)
+13 Stamina
Requires Level 58
Equip: +62 Attack Power.

Comment: Cena na AH (objevuje se velmi vzacne) 800 a vice gold.

Crossbow/Gun

Heartseeking Crossbow

Binds when equipped
Crossbow
71 - 108 Damage Speed 3.10
+ 1 - 4 Shadow Damage
(29.7 damage per second)
+9 Agility
+4 Stamina
Requires Level 51

Comment: Maji ji skoro porad na aukci, ja ji koupil za 15gold a pridava skvele staty.

Guttbuster

Binds when equipped
Gun
49 - 92 Damage Speed 2.70
(26.1 damage per second)
+3 Strength
+8 Agility
Requires Level 45

nebo

Precisely Calibrated Boomstick

Binds when equipped
Range Gun
38 - 45 Damage Speed 1.50
(27.7 damage per second)
+14 Agility
Requires Level 43

Cena cca 150 gold, coz je dost.

Mount:

100% increased movement speed (Epic) Cena 1000g, 900g, 800g,...(podle reputace). Rank reward Epic mount 90 gold (rank 11 - Commander)

Soucasti tohoto slozeni nejsou veci z PvP ranku a ani super epic dropy ci BoE dropy (krome zbrani). Vsechny veci, snad krome Death Grips maji 5+ % pravdepodobnost na drop.

Edit: Malem bych zapomnel je to samozrejme bez enchantu.

Staty celkem:

Armor: 3742
Sta: 156
Str: 109
Agi: 106
Spi: 14
Int: 0

Pasivni bonusy:

Immune to Disarm
Improves your chance to get a critical strike by 5%
+82 Attack Power
+10 Skill Defense

Je to kompletni gear + Arcanite Reaper + Heartseeking Crossbow.

Nejake napady, jak to vylepsit apod. jsou jenom vitany.

Cya ingame Lorraine (Gnome Warrior)

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 09/06/2005 17:23:05
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 09/06/2005 :  17:42:08  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no vcelku ujde ale udelal bych par korekci ;)
za 1
Magni's Will = Aliancni Q
Blackhand's Breadth = Horde Q
tazke bohuzel muzes jenom 1

Rukavice bych dal Stronghold gautlets. Sezenu ti estli chces ;)
Masons Fraternity Ring bych vymenil za Band of Ogre king.

Jinak to ujde. I kdyz existuji jine alternavivy ktore sou rovnako dobre mozna i lepsi ale zavisi od buildu

Edit: i kdyz nevim proc radim alikovi

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?

Edited by - Deimos on 09/06/2005 17:42:59
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/06/2005 :  19:26:36  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Budes mit vetsi radost az ho pak zownujes?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/06/2005 :  19:43:13  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Blackhand Breath

Alliance quest - General Drakkisath's Demise

http://www.thottbot.com/?q=2020

Takze muzes mit oboje za Alli. Jak Magni Will, tak Blackhand Breath. Bohuzel v tomto ma horde nevyhodu. Band of Ogre King jsem nechtel z duvodu, ze nepridava agilitu ale sta+str.

Edit:
1. Ja jsem tady taky postnul tu sestavu a to vim, ze je 85procent WoW playeru registrovanych na foru Horde .
2. Stronghold Gauntlets jsem bral jako dalsi extrem, samozrejme je pozdeji planuju. Mozna to bude rychlejsi nez Death Grips.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 09/06/2005 19:45:53
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/06/2005 :  09:41:03  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

Hele, neviete ci je nejaka rare, alebo proste nejaka dobra throwing weapon ? videl som najlepsiu len tu co sa predava v general goods(ta ale ma iba nejak cez 16dmg/s)

vykasli se na thrown, zadny vrhaci zbrane nemaj + do statu
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/06/2005 :  10:47:15  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no ale thrown sou zase rychlejsi netrpi postihem na rychlost jak ostatni zbrane
a nezabiraji misto v inv ;)

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/06/2005 :  10:56:05  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no a ktomu Band of ogre king.
Kazdy rozumny warr ktory si to umi spocitat vi ze str > agility. Navzdory spamu noobu co radi vidi 35% sance na crit. Kazdy rozumny warr se zastavi kdesi na 25% sanci a optimalizuje vybavu na str/stam.

kua A zase mu radim

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 10/06/2005 :  11:07:19  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

no a ktomu Band of ogre king.
Kazdy rozumny warr ktory si to umi spocitat vi ze str > agility. Navzdory spamu noobu co radi vidi 35% sance na crit. Kazdy rozumny warr se zastavi kdesi na 25% sanci a optimalizuje vybavu na str/stam.

kua A zase mu radim

Ja jsem se jeste na 25 nedostal a je pravda ze nemam v planu mit pres 30 procent. Vsak uvidime. Btw. nic si z toho nedelej, ze radis Allikovi, vzdyt je to jenom hra .

Edited by - Shemiramoth on 10/06/2005 11:18:59
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/06/2005 :  11:35:41  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ale thrown sou zase rychlejsi netrpi postihem na rychlost jak ostatni zbrane
a nezabiraji misto v inv ;)

a neni to vsechno pro wara nedulezite a dulezite jsou pro nej jen ty staty? IMHO ano... ja teda pouzivam takovou ranged zbran, ktera ma nejvic staminy, ostatni me nezajima...
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/06/2005 :  11:43:25  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no nekdy ma rychla zbran sve vyhody ;)
kdyz ti napr nekdo zdrha s 100 hp ;) alebo stojis ve frost nove,rootoch. alebo kdyz potrebujes rychly pull.

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/06/2005 :  14:43:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Deimo a mluvis o deff warrovi (tank), nebo off warrovi? Ja bych skoro rekl, ze agility => dodge >> strength, alespon pro tanka. Co ja vim, tak na tankovani strength pomaha akorat na trochu damage a lepsi shieldblock.

BTW, co ovlivnuje sanci na shieldblock, pripadne sanci na parry, taky agility?
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/06/2005 :  15:16:57  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no deff warr to ma def>>stam>>str
def skill znizuje crity,zveda parry,dodge.
ale ja sem mluvil o ofenzivnim warrovi.
je sice pravda ze agil zveda parry,crit sanci.
ale str zveda dmg mnohem vice nez agilita pres %crit. krom toho s povolanimi ktore sou na mele nema warr problemy, on ma problemy s castermi takze na parry az tak nezalezi. receno Lehke souboje budu kapanek tehzi ale tezke souboje budu lepsi s str/stam oproti agil/stam
edit: krom toho 5% parry neni ani zdaleka 5% znizeny mele dmg.

Who is General Failure?

Edited by - Deimos on 10/06/2005 15:28:58
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/06/2005 :  16:03:07  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Bavme se tedy ciste o warriorovi v roli tanka, pvp warr mne az tak moc nezajima ;-)

Ja bych videl priority stam > def > agil > str.

Stam z toho duvodu, ze z pohledu priesta je manove o dost vyhodnejsi healovat tanka, ktery ma dost hp na to, aby se dal bezpecne healovat pres greater heal. Odhadem tak 7k+ hp na 60 by melo byt primerene a nejsem si jist, jestli war vytahne 7k hp, aniz by dal stamine hodne vysokou prioritu ;)

O vyznamu def skillu nepochybuju, nicmene na raidu vetsinou nebyva nouze o healing power, takze mi prijde opet lepsi stamina.

A agil vs str vidim porad stejne. Str deff warrovi (tankovi) pouze zvysi damage blocknutou stitem kdyz vyjde shieldblock...

Jinak 5% do parry samozrejme neznamena presne o 5% nizsi melee damage. To by znamenalo jen v pripade, ze by mel zakladni sanci na pary 0%. Pokud ma zakladni sanci vetsi nez nula, tak to znamena trosku vic ;-)
Nicmene sance na parry vypisovana u skillu parry je s nejvetsi pravdepodobnosti modifikovana statama protivnika (i kdyz mozna ne, kdo vi), takze bych rekl, ze ve skutenosti to na bosse bude min.
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/06/2005 :  16:49:54  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Bavme se tedy ciste o warriorovi v roli tanka, pvp warr mne az tak moc nezajima ;-)

Ja bych videl priority stam > def > agil > str.

Stam z toho duvodu, ze z pohledu priesta je manove o dost vyhodnejsi healovat tanka, ktery ma dost hp na to, aby se dal bezpecne healovat pres greater heal. Odhadem tak 7k+ hp na 60 by melo byt primerene a nejsem si jist, jestli war vytahne 7k hp, aniz by dal stamine hodne vysokou prioritu ;)

O vyznamu def skillu nepochybuju, nicmene na raidu vetsinou nebyva nouze o healing power, takze mi prijde opet lepsi stamina.

A agil vs str vidim porad stejne. Str deff warrovi (tankovi) pouze zvysi damage blocknutou stitem kdyz vyjde shieldblock...

Jinak 5% do parry samozrejme neznamena presne o 5% nizsi melee damage. To by znamenalo jen v pripade, ze by mel zakladni sanci na pary 0%. Pokud ma zakladni sanci vetsi nez nula, tak to znamena trosku vic ;-)
Nicmene sance na parry vypisovana u skillu parry je s nejvetsi pravdepodobnosti modifikovana statama protivnika (i kdyz mozna ne, kdo vi), takze bych rekl, ze ve skutenosti to na bosse bude min.

pletes se ;)
takze nejprv k parry ;) uvedu ti nasledujici priklad.
bojujes proti rogue s 33% sanci na crit.
rogue ti udela 100 utoku s dmg 100]
takz 33 ran bude crit za 200 tj 6600 zo zvysnych 66 da dmg 6600.
dokupy to je 13200.
ty mas dajme tomu parry 10%.
kedze je crit automaticky zasah arry mas jedine na tych 66 non crit ran tj bloknes 6,6 ;)(prumerne) za 660 tj. 660 z 13200 je 5% dmg znegovaneho parry ;))) jasne zavisi to od vysky critu ale i tak by to melo byt zrejme. krom toho spu spekulace ze se miss/parry/dodge/block rataji postupne tak by to jeste znizilo efektivitu.

a teraz k deff warrovi.
Zasadne nesouhlasim ze healing power je dost, ved zistis ;)
Nedulezitejsi u Tanka je mitigace dmg. tu zabezpeci Armor/deff skill
zabezpeci ji i agilita ale v dost male mire, krom toho sou predmety povetsinou delane sta/def str/stam/def. Krome mitigace musi mit tank dostatek hp na healy, jak si podotkl tech 7k je uplne v pohode dosiahnutelne. (bavime sa o bufnutom warrovi) kdsi som videl screen s 13.5k hp warrom ;) a teoreticky jde dosahnout jeste vic ;).
Jak armor zabezpecuje mitigaci vysvetlovat nemusim.
Defence je uz zlozitejsi/ za 1 znizuje crit sanci. kazdych 25 def znizi sanci ze dostanes crit o 1%. lvl 60 mob ma defaultne na 60 postavu 5% sanci na crit. tj 425 defence to znizi na nulu. to znamena 5% dmg redukce z critu. plus absence dmg spike 2-3 4k crity za sebou. Dalsi efekt je +parry +dodge. takze 425 defense znizi dmg o 10 % na parry a dodge. Takisto defence znizuje sanci na Crushing blow co je taky humus. Tj dokopy znizeni dmg o 15% co je uz znat. plus je tu ta absence dmg spike co je nejvetsi nepritel tanku.
howg

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/06/2005 :  18:12:52  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Hmm, ze crit obchazi dodge parry a pod je zajimava informace, to sem netusil ;-)

Co se tyce pomeru stamina/def, je to asi dost zavisle od toho, z jakeho equipu muzes vybirat. Pro mne jako pro lowbika bude asi primarni cil vytahnout hp ;-)

A jinak zda se souhlasis s tim, ze agilita je lepsi nez str pro def warra?
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 10/06/2005 :  20:58:17  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
myslim ze crit nijak neobchazi parry dodge atd, resp neni pro to logicky duvod takze dokud nekdo nedoda cerne na bilem od blizzardu ze je to tak tak to povazuji za blbost, spis jde o to ze crit se pocita jenom z tech ran co skutecne trefi ( proto se to menuje critical strike ) , proto ze mozna zda ze ackoliv procentualne neni nijak vysoky, crity padaji jeden za druhym.
bezny crit u rogue se pohybuje kolem 18-35% v zavislosti na buildu, s tim ze na konkretni utoky se da ziskat az 70% critical (pouze ze sneaku ambush) nebo 60% crit (pozicni backstab).

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 11/06/2005 :  09:13:17  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

myslim ze crit nijak neobchazi parry dodge atd, resp neni pro to logicky duvod takze dokud nekdo nedoda cerne na bilem od blizzardu ze je to tak tak to povazuji za blbost, spis jde o to ze crit se pocita jenom z tech ran co skutecne trefi ( proto se to menuje critical strike ) , proto ze mozna zda ze ackoliv procentualne neni nijak vysoky, crity padaji jeden za druhym.
bezny crit u rogue se pohybuje kolem 18-35% v zavislosti na buildu, s tim ze na konkretni utoky se da ziskat az 70% critical (pouze ze sneaku ambush) nebo 60% crit (pozicni backstab).

no tak si to vyskousej ;) mas to mnohem rychlejsi jak cekat na blizzard ;). proste crit sance je o vsetkych zasahu a ne jenom s trefenych zasahu. ver mi

to rahman ano pro def warra je lepsi agil ako str bohuzel existujci equip diktuje inac. takze muzes rozhodnout tak cca o 20 agility kde to rozdelis ;P

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/06/2005 :  09:21:41  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
s warrem bych jel staty rozhodne
stam>agi>str

uz jen diky +100% dmg critu.....grrrr proc jen to neni u kouzel, grrr

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/06/2005 :  09:33:18  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
jde udelat build 31/20 tak aby v arms mel clovek specializaci na polearms?
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 11/06/2005 :  09:36:41  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

jde udelat build 31/20 tak aby v arms mel clovek specializaci na polearms?

Ide ale prides o improved harmstring. Ja mam nieco podobne, neni to este idealne a casom to mierne respecnem ale wara som robil zo zaciatku bez akychkolvek info z for a buildov ;)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 17/06/2005 :  21:22:23  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
nevim jestli jsem to tu prehlidl nebo to tu chybi, ale je nejaky rozdil v buildu mezi 2 H warem a dual wield warem ?? A popr. jak byste dual wield warra jeli

Predem diky
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 18/06/2005 :  01:48:21  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rill

nevim jestli jsem to tu prehlidl nebo to tu chybi, ale je nejaky rozdil v buildu mezi 2 H warem a dual wield warem ?? A popr. jak byste dual wield warra jeli

Predem diky

2h se jede na PvP na arms zamereni duel je na fury a na PvE odzkouseno osobne duel je proste onicem i po tom co udelali zmenu na duel

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 18/06/2005 :  13:40:33  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
no nevim jak pvp jelikoz toho jeste moc nemam, ale kdyz to srovnavam s pve tak se mi zda warr o dost vetsi masina na zabijeni prave jakou dual, v cem je ten zasadni rozdil mezi pve a pvp, jelikoz si zatim dual nemuzu vynachvalit, ten dmg output se mi zda daleko vetsi nez s 2 h zbrani a criticaly at sic nejsou tak velky jak napr a u2 h tak zas padaji v daleko rychlejsim tempu. Je tam jeste neco co jsem prehlidl ??

necham si radeji poradit, abych se pak nemrzel, ze jsem talenty dal nekam jinak . Dikec
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 19/06/2005 :  03:05:02  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

no nevim jak pvp jelikoz toho jeste moc nemam, ale kdyz to srovnavam s pve tak se mi zda warr o dost vetsi masina na zabijeni prave jakou dual, v cem je ten zasadni rozdil mezi pve a pvp, jelikoz si zatim dual nemuzu vynachvalit, ten dmg output se mi zda daleko vetsi nez s 2 h zbrani a criticaly at sic nejsou tak velky jak napr a u2 h tak zas padaji v daleko rychlejsim tempu. Je tam jeste neco co jsem prehlidl ??

necham si radeji poradit, abych se pak nemrzel, ze jsem talenty dal nekam jinak . Dikec

V PvP je prave problem se udrzet na targetu a proste do nej sekat mam namysli ze te nekdo porad fearuje nebo spomaluje tudis ty potrebujes dat charge nebo intercept a udelat co nejvetsi damage za kratkou dobu v tom je celi hacek.
[/quote]

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51

Edited by - Roman76 on 19/06/2005 03:06:08
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 20/06/2005 :  14:46:30  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Roman76

quote:

V PvP je prave problem se udrzet na targetu a proste do nej sekat mam namysli ze te nekdo porad fearuje nebo spomaluje tudis ty potrebujes dat charge nebo intercept a udelat co nejvetsi damage za kratkou dobu v tom je cely hacek.

...a abys toho dosahl, pouzijes dostupne ability jako napriklad mortal strike a whirlwind a logicky je lepsi kdyz tyhle "casove-rage omezene" ability pouzijes s 2H silnou zbrani nez s jednoruckama, protoze to pouzijes jen jednou zbrani a ne obema....

edit: ale na levelovani je vazne lepsi jet Dualwield pac generujes vic rage, jen si nedelej specializaci na dualwield a udelej si asi nejlepsi talent build 31arms/20fury se specializaci na axe (dualwield jed se sekerama) a improved hamstring, mortal strike... fury strom si udelej tak, abys dosahl na 5/5 Enrage

Edited by - Warlord on 20/06/2005 14:49:01
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 21/06/2005 :  11:44:56  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nejsem si zcela jistej, ze jenom arms/fury specka pro 2h je ta best. Tedka mam na 2h axe fury/arms spec. Nedaval jsem Bloothirst (mozna po patchi ano). Tedka mam Cruelty 5/5 Improved Demo/Battle shout 5/5, Piercing howl 1/1, Improved Cleave 3/3, Enrage 5/5, Flurry 5/5 a Deathwish 1/1. Arms jedu takto: Deflection 5/5, Rend 3/3, Deep Wounds 3/3, Impale 2/2, Overpower 2/2, Tactical Mastery 5/5, Axe Specialization 1/5.

Rikate, ze je nutne dat za urcity cas co nejvice dmg. To je samozrejme pravda, ale krome MS neni v Arms zadna vetsi vyhoda. Ano crit se pocita, ale ja mam zase +3% (+1 z axe spec) z ber stance. Flurry je zatracene znat a to nepocitam jeste Enrage, ktere me dostane na mnohem vetsi dmg, nez se muze Arms warrovi zdat. Zatim jsem nemel zadny problem v PvP ba naopak.

No uvidime respecnout muzu vzdycky, tedka to testuju a zatim jsem nadmiru spokojen.

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 21/06/2005 :  12:35:35  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
No MS warr muze mit i enrage.
dale ma sweeping strikes co je dalsi brutalitka, jenom to hodne lidi nevi vyuzivat. Samotny MS dela cca 50% celkovyho dmg. s impale samozrejme. taky deep wounds sou uz uchazejici dot. krom toho je to dot tak odpada nutnos udrzovat na roguovi rend napr. zase to ma nevyhodu v raid instancich kde se hra na debuff sloty.
Napr ja gdyz grinduji scarlet monastery s MS buildem drzim pres 300 dps. s furry warrem mne o moc nepredbehnes estli vubec. plus mam vyhodu vetsiho burst dps do pvp a heal debuf.

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 21/06/2005 :  13:28:24  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Nazdárek,
zaujímal by me Váš názor na to jaký revard zvolit pro Wara

1: Mark of Tyranny
Binds when picked up
Trinket Miscellaneous
180 Armor
+10 Arcane Resistance
Passive: Increases your chance to dodge an attack by 1%

2: Blackhand's Breadth
Binds when picked up
Trinket Miscellaneous
Passive: Improves your chance to get a critical strike by 2%

Škoda že nejdou vzít oba.Na kolik je Arcane rezistence učinná aby ze mě nebyla tak často ovečka?Co jsem tak procházel na netu tak moc věcí s arcane rezistem nejni.

Edited by - Eskymak on 21/06/2005 13:28:45
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 21/06/2005 :  13:41:08  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
+60 rezist z aury/buffu neni poznat vubec. Tak zvaz jak asi bude poznat ten mocny rezist +10...
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 21/06/2005 :  13:43:48  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Resistence jsou v rozmezi 1-300 (jako vetsina veci ve WoW :)
Takze mas zhruba predstavu jak moc se ti zvedne :)
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 21/06/2005 :  14:06:40  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
plus nesezenes nic podobneho blackhand breath co je best pvp trinket
ale sou podobne tankovaci jako mark of tyrany ;)

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 21/06/2005 :  20:12:14  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Nejsem si zcela jistej, ze jenom arms/fury specka pro 2h je ta best. Tedka mam na 2h axe fury/arms spec. Nedaval jsem Bloothirst (mozna po patchi ano). Tedka mam Cruelty 5/5 Improved Demo/Battle shout 5/5, Piercing howl 1/1, Improved Cleave 3/3, Enrage 5/5, Flurry 5/5 a Deathwish 1/1. Arms jedu takto: Deflection 5/5, Rend 3/3, Deep Wounds 3/3, Impale 2/2, Overpower 2/2, Tactical Mastery 5/5, Axe Specialization 1/5.

Rikate, ze je nutne dat za urcity cas co nejvice dmg. To je samozrejme pravda, ale krome MS neni v Arms zadna vetsi vyhoda. Ano crit se pocita, ale ja mam zase +3% (+1 z axe spec) z ber stance. Flurry je zatracene znat a to nepocitam jeste Enrage, ktere me dostane na mnohem vetsi dmg, nez se muze Arms warrovi zdat. Zatim jsem nemel zadny problem v PvP ba naopak.

No uvidime respecnout muzu vzdycky, tedka to testuju a zatim jsem nadmiru spokojen.

Shemi a jak je tedy znat ta dmg ?? Pokud pominu MS. Myslis si , ze davas daleko vetsi dmg nez klasicky arms/fury war ?? Nebo v cem presne vidis jeho vyhody do pvp ??
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/06/2005 :  08:48:01  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Tezko rict zda je lepsi build Arms nebo Fury (mel jsem oba buildy). U Arms mi prijde jednoznace vyhoda Mortal Striku (instant), ktery dava velke dmg plus -50% na efektivitu healu u obeti. U fury je Flurry naprosto vynikajici vec, ale ma to podminku criticalu (ovsem ten pada hodne casto). Dale generuju vice rage, proto dostavam za vic (o 10 procent). Neni to sice nic moc, ale i to se pocita. Mam proste pocit, ze ve fury je zabiti rychlejsi, ovsem to muze byt hodne zkresleny dojem .

Jak jsem rikal, jsem ve fazi testovani a uvidim jak to bude do budoucna. Zvlast jsem zvedavy na patch 1.6.0 a vylepseni nekolika veci, vcetne kompletniho predelani Bloodthirstu. Kazdy ma vlastni hlavu co je pro nej nejlepsi, ja chtel zkusit obe moznosti. Vyzkousim par duelu s Arms/fury warrem pro porovnani.

Treba se mylim a pokud ano, tak si vyholim hlavu a odejdu do klastera.

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 22/06/2005 :  09:21:44  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ja sem z fury presel na arms prave kvuli instatnimu MS a sem spokojenej...sweeping strikes je taky super kdyz se pouzije s rozumem
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 22/06/2005 :  10:35:14  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no mas vice rage v fury builde ale neni to imho kuli tomo ze bys delal vice dmg.
ma to vice duvodu.
1. mas ten bonus z berserker rage
2. bonus z berserker stanci
3. umbirdleth wrath (pri dualu je to hodne poznat)
4. MS build dela minimalne polovinu dmg pres specky( ten dmg mu rage neprida) furry warr dele pres specky tak 25-30% dmg.

furry warr ma problem rage minut

Who is General Failure?

Edited by - Deimos on 22/06/2005 10:35:47
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/06/2005 :  11:19:06  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vite nekdo neco podrobnejsiho o Bloodthirst, je to z tech patch notes v jinem topicu:

Bloodthirst - Design changed. Bloodthirst is now an instant melee attack that causes damage equal to 30% of the warrior's attack power. In addition, the next 5 successful melee attacks will restore health.

Bude to instantni dmg, ale ten heal mi nejak unika. Respektive kolik to bude apod.

Edited by - Shemiramoth on 22/06/2005 11:19:44
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 22/06/2005 :  11:32:17  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
to nevi nikdo
bohuzel
se to dozvime az bude test server s BWL von
alebo az ked bude patch live

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 22/06/2005 :  13:16:17  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bude to instantni dmg, ale ten heal mi nejak unika. Respektive kolik to bude apod.

IMHO to bude kolem 200HP jinak by to bylo moc uber... neco jako 5x 40-50HP
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 22/06/2005 :  13:32:29  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no bud to bude lecit moc hp a bude mit dlhy cooldown
alebo malo hp a rychly cooldown ;)

Who is General Failure?
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 24/06/2005 :  15:12:27  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak nějak...

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/06/2005 :  16:00:51  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno, Bloodthirst bude instant a cooldown jako MS, na to bych dal krk. Velky cooldown nemuze mit posledni specka v talent tree, to mi prijde jako nesmysl. Nevim proc, ale prijde mi to jako konkurent MS. MS ma snizenou efektivitu healu u obeti a tohle zase healuje. Taky nechapu, proc tam nenapisi hodnotu healu, napriklad healne to za 2 procena zpusobeneho dmg apod.

Omg doufam, ze to nebude nejaka kravovina. Uplne jsem si vzpomnel na Blizzardi Restore 10HP every 5second a tady bude per hit

Edited by - Shemiramoth on 24/06/2005 16:06:55
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 24/06/2005 :  16:13:40  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no zrovna to bude nejaka taka debilina imho ;)
staci si vsimnout jak si predsavuji regeneraci v fury tree ;)
a skor to bud mit vcelku rychly cooldown. bo je tam heal dalsich 5 utoku. a furry tree smeruji na dualwield. takze 5 utoku mas minutych za par sec. takze to muze mit klidne cooldown 6 sec ako MS.
Ten dmg tiez tomu nasvedcuje . 30% z attack poweru to je tak 250-300 na zasah.
imho to bude neco blizkeho k tomu
300 dmg na ranu(cca) 10 hp vyleci na ranu a 6 sec cooldown

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 27/06/2005 :  16:44:17  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Sice se to netyka primo Warrior buildu, ale je to vybava pro warriory.

Pokud nekomu padne Plans: Lionheart Helm nebo Plans: Stronghold Gauntlets, at se mi ozve, koupim.

Plati i pro Horde (mame prece Gadgetsan) ne pouze Alli. Sance je sice mala, ale proc neoslovit vsechny.

Edit: Zapomnel jsem na Plans: Whitesoul Helm

Edited by - Shemiramoth on 27/06/2005 16:46:31
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 27/06/2005 :  17:24:07  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sice se to netyka primo Warrior buildu, ale je to vybava pro warriory.

Pokud nekomu padne Plans: Lionheart Helm nebo Plans: Stronghold Gauntlets, at se mi ozve, koupim.

Plati i pro Horde (mame prece Gadgetsan) ne pouze Alli. Sance je sice mala, ale proc neoslovit vsechny.

Edit: Zapomnel jsem na Plans: Whitesoul Helm

stronghold gaunlety v horde uz nekdo prodava
plan asi nekoupis .... zadna gilda neni tak blba aby si tohle pustila mimo :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 28/06/2005 :  11:04:06  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no v tomhle se pletes.
padlo to nejakemu manikovi v low gilde kde byl sam jediny lvl 60 a nebyl BS. takze je prodal. ;)
ale semi ozvi se mi zaridim ti koupi ;) ale priprav se na mazec bo magor si je vedomy ze je nikdo neumi delat takze pyta hoodne moc za ne

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 28/06/2005 :  11:24:47  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

no v tomhle se pletes.
padlo to nejakemu manikovi v low gilde kde byl sam jediny lvl 60 a nebyl BS. takze je prodal. ;)
ale semi ozvi se mi zaridim ti koupi ;) ale priprav se na mazec bo magor si je vedomy ze je nikdo neumi delat takze pyta hoodne moc za ne

Mno musel by jsi to prodat pres Gadgetsan. Kolik za plany na Stronghold Gauntlets vlastne chce?? Pouzij moje ICQ kdyz tak.

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 28/06/2005 :  11:33:27  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
ty plany nekdo koupil za cca 2k G myslim
a to ze sme jako guilda nebyli schopny ty 2kg sehnat a byuoutnout to byla sakra velka chyba :X

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 28/06/2005 :  12:41:57  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

ty plany nekdo koupil za cca 2k G myslim
a to ze sme jako guilda nebyli schopny ty 2kg sehnat a byuoutnout to byla sakra velka chyba :X

kdyby lidi nebyli mamlasi a dalsich 9 dalo to co ja tak to mohlo byt nase....
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 28/06/2005 :  12:56:08  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Treba se mylim a pokud ano, tak si vyholim hlavu a odejdu do klastera.

neeee dalsi paladin neeee

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 28/06/2005 :  13:15:39  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
New BloodThirst:
Instance Attack
30 rage
6sec cooldown
Restores 20 HP per tick at rank 4 for 5 swings. Lasts 8 seconds.
30% AP damage.

tak som sa temer trafil

Who is General Failure?
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page