Author |
Topic  |
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 18/06/2005 : 19:58:09
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Keqin
..a k tomu CTF.. proc CTF?.. pod si dat duel.. dame si nekde sraz a uvidime jak vypada to tvoje "umim" v realu na 1v1... ne ty vase ferovy "5v1" "10v3" apod. ;) .. a pokud prijmes ten duel.. prosimte, pro objasneni.. 1v1 znamena ze za zadkem nebudes mit Hyermendacila nebo nejaky jiny typky.. ^_^
Proc chce do CTF? Imho kvuli idealnim nosicum vlajky tj paladinum.
paladin jako ideální nosič vlajky? no tak to je hodně rofl |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 18/06/2005 : 20:05:31
|
paladin ma na noseni vlajky vyhodu blessing of freedom a dispelu ... ale nema traver form / ghost wolf / spring / blink ... jak zrychlit svuj presun ... a bublinu nemuze
pokud ale znemozni vyse jmenovany "zrychklovadla" (jako ze asi jo) tak imo bude na noseni vlajky dobrej (prote proto ze je drzak) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
Posted - 18/06/2005 : 23:19:11
|
Ja furt nechapu co ma furt kazdej proti Paldinovi, vzdyt dobrej Shaman si ho vpoho povodi a ja jako rogue mam problem jen s nejakyma paladinama, takze pro rouga taky neni pala nepremozitelnej.
Imho na noseni vlajky je nejlepsi druid, kvuli tvale forme a kdyz jde do tuheho tak si hodi medveda a ten jeho Heal za cas. Bless of freedom je vcelku dobra vec ale to je jen proti tomu co te spomaluje nikoliv proti stunum, takze rogue paladina udrzi dlouho na miste |
http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 00:24:22
|
proti Paladinum ?
... pusky, pistole, samopaly ... |
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 02:14:34
|
quote: Originally posted by Zmrdimor
Imho na noseni vlajky je nejlepsi druid
tys to asi moc nezkousel co ? vis co se stane kdyz neses vlajku a das travel form ? muzes hadat 3x |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 02:31:10
|
quote: tys to asi moc nezkousel co ? vis co se stane kdyz neses vlajku a das travel form ? muzes hadat 3x
no nevim co se stane ;] ale bezne druid nosi vlajku v travelforme   |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
Edited by - Sacrifice on 19/06/2005 02:33:49 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 02:34:33
|
zvlastni, ja sem videl ze ta vlajka z nej hned spadla, stejne jako z vajickare |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 03:10:08
|
je tam nekde bug ... bo druidi s ni v travell form behaji celkem casto ... ptej se druidu.
Shaman muze do GW s vlajkou (imo taky spis bug nez feature) a imo znemozni i spring rougum. |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 10:07:25
|
quote: Originally posted by Mefisto
quote: Originally posted by Zmrdimor
Imho na noseni vlajky je nejlepsi druid
tys to asi moc nezkousel co ? vis co se stane kdyz neses vlajku a das travel form ? muzes hadat 3x
:) nestane se nic :)
Kazdopadne uz ted v CTF snad bude vice lidi,kdyz pridaji nove rewardy a hlavne toho mastera diky kteremu se muzes prihlasit do BG z orgrimaru. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Keqin
Starting Member
22 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 11:46:13
|
...me Warsong Gulch znechutili ty lidi s kterejma sem tam byl poprvi, ten prvni den.. byla to random grupa, a byly tak neschopny.. ze my to ty vlajky tak znechutili.. ze uz sem tam nikdy nesel :) |
http://ctprofiles.net/1094236 |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 12:25:01
|
quote: Originally posted by Keqin
...me Warsong Gulch znechutili ty lidi s kterejma sem tam byl poprvi, ten prvni den.. byla to random grupa, a byly tak neschopny.. ze my to ty vlajky tak znechutili.. ze uz sem tam nikdy nesel :)
super o jedneho mene v rade na CTF  |
 |
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 12:45:34
|
ja jako rogue jsem myslim nejlepsi na obranu protoze dam na obe zbrane cripling poison a kdyz veme vlajku zpomalim ho tak ze se da snadneji zabit
jinak alliance hraje vic teamove, lidi v horde zas solujou, zatim jsem mel tak 2x dobrej team na CTF |
WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux
Champions online - pure fun |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 12:53:25
|
quote: Originally posted by Starker90%
ja jako rogue jsem myslim nejlepsi na obranu protoze dam na obe zbrane cripling poison a kdyz veme vlajku zpomalim ho tak ze se da snadneji zabit
jinak alliance hraje vic teamove, lidi v horde zas solujou, zatim jsem mel tak 2x dobrej team na CTF
Mno zase je pravda ze hraci hordy jsou s malymi vyjimkami lepsi na pvp nez aliancaci,ja mam v CTF i s random grupama 90% bilanci viteztvi.Pokud nenarazime na salvation army raid tak nemaj alici sanci.(ne ze byla SA nejaka uber ,1v1 nemaj sanci,ale hrajou celkem disciplinovane a vyuzivaj strategie paladina nezastavis :)))) ) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 13:08:15
|
quote: Originally posted by beldor5
quote: Originally posted by Starker90%
jinak alliance hraje vic teamove, lidi v horde zas solujou, zatim jsem mel tak 2x dobrej team na CTF
Mno zase je pravda ze hraci hordy jsou s malymi vyjimkami lepsi na pvp nez aliancaci,ja mam v CTF i s random grupama 90% bilanci viteztvi.Pokud nenarazime na salvation army raid tak nemaj alici sanci.(ne ze byla SA nejaka uber ,1v1 nemaj sanci,ale hrajou celkem disciplinovane a vyuzivaj strategie paladina nezastavis :)))) )
tak tak ... |
|
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 22:50:31
|
Jj je pravda ze horda to hraje lip, kdykoliv tam jdeme treba v 5 a chytnem 5 random hracu tak se to neda. Horda muze mit vsechny random a alici 5 sehranych hracu a furt ma horda pomalu navrch. V alianci vyhravaj CTF jen 3 grupy lidi a to SA, pak Genjuro a spol. a pak my jen kdyz nechytnem Xtorta, Snehuliaka atd. to je pak dost hard, jinak tam dost casto vyhravame.
Mefisto: jo prave ze vim co se stane, NIC. |
http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243 |
 |
|
McJenik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 02:06:57
|
quote: Originally posted by MegaDeath
az bude exalted tak ninjalootovat prestane afaik ninjaloot je zatim jedinej zpusob jak tu reputaci nejak zvednout v rozumny dobe
true (dneska po dvou tydnech ninjovani sem dodela maximum exalted a nebylo to nic moc tezkyho, staci trpelivost a rychla mys)
btw k tomu ctf imo za aliky zalezi na stylu hrani pokud se hraje na haluz fakovani tak je lepsi druid pac vsichni delaj bordel po stredu a v jejich bazi zatimco druid to zkousi prostealhovat a pak haluzacky donyst zpatky v travel forme kdezto kdyz se hraje na jistotu tak je podle me best pala pac hodi blessing of freedom + musi mit u sebe priesta na fear a na heal a krytej vetsinou svej grupy to donese v klidu. Jedinej pripad kdy tahle taktika nefungovala bylo kdyz me pred nasi bazi skripli xtort a snehuliak a naprali do me vsechno co meli to se nedalo ustat. Za hordu je to asi jasny tam shaman nebo druid v krajnim pripade mozna warr ale ten se hodi spis na delani bordelu a fearovani |
http://wow.allakhazam.com/profile.html?144099 |
Edited by - McJenik on 20/06/2005 02:09:56 |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 02:09:56
|
ja treba nezazil ani raz aby z 5+palatov co i len 1 healoval ostatnych pri fighte proste zadnej teamplay. kdyz maj priesta tak je v shadowforme ;]/to i u hordy/ ja zazil 3xshadowpriestov u alikov. shamany a palaty proste nehealuju  |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 03:29:28
|
quote: Originally posted by Zmrdimor Mefisto: jo prave ze vim co se stane, NIC.
mel si pravdu :) i was mistaken nicmene bych prisahal ze sme videl jak ta vlajka z toho druida spadla ale co uz :) |
 |
|
Kuzelka
Starting Member

43 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 07:10:46
|
Nenazrani SOBCI... |
WoW/DAoC/RO/EVE/WHO
Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest) Dorticek
-Shadowmoon (Drakthul) -Mordred -Czechro.net -Tranquility -Eltharion