Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Expovani druida
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 16/06/2005 :  13:47:31  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Poradite mi nekdo jak nejlip vyexpit druida? Nekde sem cetl, ze nejak do 40-45 lvl jet jen feral, pak se preorientovat na balance a dojet 60ku. Nevim co je na tom pravdy...

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 16/06/2005 :  13:52:59  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
IMHO jed to co nejvic vyhovuje tvemu stylu hry. A delej Q, delej Q, delej Q :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 16/06/2005 :  13:55:32  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

Vzhledem k tomu jak je druid univerzalni, tak zkousim vsechny moznosti a svuj styl hry jsem si jeste nenasel... Navic nemam moc casu na hrani, takze me proste zajima jak se za druida nejlip expuje. Vim, ze 20-x je nej kocka na solo, ale jak je to pak 40-x?

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:03:07  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

quote:
Originally posted by Herbicid

Vzhledem k tomu jak je druid univerzalni, tak zkousim vsechny moznosti a svuj styl hry jsem si jeste nenasel... Navic nemam moc casu na hrani, takze me proste zajima jak se za druida nejlip expuje. Vim, ze 20-x je nej kocka na solo, ale jak je to pak 40-x?

Co hraju alta Druida, tak se mi nejvice osvedcila dukladna prace se shapeshiftem.
Pri solu jedu Wrath, moonfire, shift do medy a pak uz je to jako warrior :) Dochazi HP shift heal, heal, regrowth, shift do medy....

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:11:24  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
taky mi tahle kombinace na mem 30. lvl druidovi prisla jako "nejlepsi"... z te kocky jsem takovej zmatenej :-D

mam tam nejaky skilly co zvedaji nejaky combo points ci co, nejakej finisher... ale nikdy nevim kolik combo points uz jsem tam nasadil... jestli uz je dost casu na finishera...

navic me prijde ze v kocce dostavam vetsi tafky nez v medovi, ve stealthu me npccka vidi, a ty rany taky nejsou buhvico... proste nic pro me...

lepsi si v klidku sedet v medovi a hazet si ty jeho skilly

no mmo
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:14:38  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

taky mi tahle kombinace na mem 30. lvl druidovi prisla jako "nejlepsi"... z te kocky jsem takovej zmatenej :-D

mam tam nejaky skilly co zvedaji nejaky combo points ci co, nejakej finisher... ale nikdy nevim kolik combo points uz jsem tam nasadil... jestli uz je dost casu na finishera...

navic me prijde ze v kocce dostavam vetsi tafky nez v medovi, ve stealthu me npccka vidi, a ty rany taky nejsou buhvico... proste nic pro me...

lepsi si v klidku sedet v medovi a hazet si ty jeho skilly

Tak kombo pointy vidis vedle xichtu targetu jako takove cervene tecky a zda se mi, ze kocka dava mnohem vetsi dmg jak obyc meda... Jasne, ze dostavas v kocce mnohem vetsi tecky, pac mas mnohem mensi armor, ze? Nevim proste... Ale jak je to pak lvl 40 nahoru, pac tam uz shapeshift hodne ztraci co sem slysel a je pry skoro nepouzitelny na solovani.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:15:57  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Pokud chces solovat a mit nejlepsi pomer expy/cas tak davej vsechno do feral stromu a do lvl cca 50 jed kocku.Sice dostavas mnohem vetsi tafky nez treba v medovi,ale nemas zadnej coldown.Si sezen +str/agi/sta veci.Je to ozkousene,je to nejrychlejsi na solovani.Bohuzel jsi v grupe temer na nic..:) takovej hodne slabej odvar rogua.

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:16:12  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
A hele, pompo zacal hrat WoW:)
Zdravim. Kde hrajes?

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:17:33  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

Tak kombo pointy vidis vedle xichtu targetu jako takove cervene tecky a zda se mi, ze kocka dava mnohem vetsi dmg jak obyc meda... Jasne, ze dostavas v kocce mnohem vetsi tecky, pac mas mnohem mensi armor, ze? Nevim proste... Ale jak je to pak lvl 40 nahoru, pac tam uz shapeshift hodne ztraci co sem slysel a je pry skoro nepouzitelny na solovani.

jasne ze vim ze kocka nema armor bonus jako meda, za to ma attack bonus... to byl z me strany pokus o takovy... no rekneme zert...

dik za tip na ty kombo pointy... mrknu prilezitostne

po 40ce ma druid dire beara, ktery ma jeste vetsi bonusy nez meda predtim...

ale pocitam, ze celej hacek (aspon podle toho co mi vsichni tvrdi) je, ze druid proste zabiji pomalu, zato hodne vydrzi... takze bych rek, ze meda bude lepsi i po 40ce...
pochybuju, ze by jsi si ty moby po 40ce daval v caster forme jenom v leather...

no mmo
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:18:44  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

A hele, pompo zacal hrat WoW:)
Zdravim. Kde hrajes?

Shadowmoon, char je v podpise, zadny jiny nemam a ani neplanuju. :D

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:20:59  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

jasne ze vim ze kocka nema armor bonus jako meda, za to ma attack bonus... to byl z me strany pokus o takovy... no rekneme zert...

dik za tip na ty kombo pointy... mrknu prilezitostne

po 40ce ma druid dire beara, ktery ma jeste vetsi bonusy nez meda predtim...

ale pocitam, ze celej hacek (aspon podle toho co mi vsichni tvrdi) je, ze druid proste zabiji pomalu, zato hodne vydrzi... takze bych rek, ze meda bude lepsi i po 40ce...
pochybuju, ze by jsi si ty moby po 40ce daval v caster forme jenom v leather...

Ehm, kdo rikal, ze ja? Ja jen tvrdim co sem slysel... Do 40. levelu mam rekneme, ehm, dal nez do 30. :D

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:22:57  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Do 40 je kocka zabijak, rozdil v AC mezi cat formou a bear formou neni nijak zasadni. Od 40 bude asi taky zabijak, jen se budes muset cas od casu i healnout ;)
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:32:14  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Do 40 je kocka zabijak, rozdil v AC mezi cat formou a bear formou neni nijak zasadni. Od 40 bude asi taky zabijak, jen se budes muset cas od casu i healnout ;)

Co se slysel, tak po 40ce uz je lepsi pokud de o dmg respecnout se na balance, tak uvidime, zkusim. :)

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:42:12  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
nevim čim to je ale mam naprosto obrácenou zkušenost než většina z vás, buď to má blizzard tak dobře vybalancovaný že když se to umí je všechno stejně účinný nebo jsem z Marsu ;)

pro mě je nejrychlejší toto: starfire, moonfire, HoT na sebe, mlátim palicí (v caster formě!, ale nesmí to bejt nějaký párátko, jako nosí 90% druidů), čekam až mi dojede mana do full nebo moc klesnou HP, znova moonfire, heal + HoT na sebe, to opakuju dokud mi nedochází mana (což se v 1vs1 snad nemůže stát dřív než mob lehne), dám regrowth + HoT a přehodim se do médi a čekam na manu (druid bar mod je nutnost ;)), když potvora nelehne dřív než mi dojde mana do full, nebo mi ubere moc HP(i přes dva HoTy - což se 1vs1 už vůbec nikdy nestane ;)) přehodim do castera, HoTy, moonfire atd. dokola; základ je mít hodně INT a SPI, STA taky není úplně na škodu ;)

Edited by - Cotouch on 16/06/2005 15:46:11
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:50:32  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

nevim čim to je ale mam naprosto obrácenou zkušenost než většina z vás, buď to má blizzard tak dobře vybalancovaný že když se to umí je všechno stejně účinný nebo jsem z Marsu ;)

pro mě je nejrychlejší toto: starfire, moonfire, HoT na sebe, mlátim palicí (v caster formě!, ale nesmí to bejt nějaký párátko, jako nosí 90% druidů), čekam až mi dojede mana do full nebo moc klesnou HP, znova moonfire, heal + HoT na sebe, to opakuju dokud mi nedochází mana (což se v 1vs1 snad nemůže stát dřív než mob lehne), dám regrowth + HoT a přehodim se do médi a čekam na manu (druid bar mod je nutnost ;)), když potvora nelehne dřív než mi dojde mana do full, nebo mi ubere moc HP(i přes dva HoTy - což se 1vs1 už vůbec nikdy nestane ;)) přehodim do castera, HoTy, moonfire atd. dokola; základ je mít hodně INT a SPI, STA taky není úplně na škodu ;)

Nic proti tvoji teorii :) ,ale jak jsem to delal ja s feral equipem a s feral buildem.V kocce jsem se priblizil k mobovi stejneho levlu.ravage a uz to jelo von umrel kdyz jsem mel 1/3 Hp,dal jsem reschift+HT zase kocka a dalsi mob.Netrvalo to dele nez 40sec. :),jednou za 6-8mobu jsem vetsinou musel doplnit manu tzn.30sec zdrzeni.

.....
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:45:25  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Mam setjnou zkusenost, jen bez nutnosti doplnovat manu. Zabijel sem takhle moby o 3 levly vys nez ja (instant specky co pri missu/parry/dodge nezerou energy (presneji zerou naprosto zanedbatelnou hodnotu), finishing move (skill co ma ucinnost zavislou na poctu kombopointu), fakt neni co resit.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:46:09  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Jinak teda ciste restoration talenty ;)
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 16/06/2005 :  17:11:12  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
hmm tak to druid kiluje naozaj pomaly

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/06/2005 :  17:39:22  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Zhruba jako warr v dual wieldu nebo s obouruckou, mozna trochu rychlejs.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 16/06/2005 :  17:48:33  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Zhruba jako warr v dual wieldu nebo s obouruckou, mozna trochu rychlejs.

To zase ne,pokud ma war modrou zbran(a to kazdej "lepsi" war ma) tak kiluje o dost rychleji nez druid.......

btw:ty jsi mluvil o lvl 30-40,na lvl 40-50 uz +3lvl moba bez coldown urcite nedas :)

.....
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 16/06/2005 :  18:10:48  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no je sic pravda ze som kiloval moby tak 2-3 lvl pod sebou
ale to byly dole 15-20 sec. a downtime raz za 6-7 mobu 8 sec na bandaz
a to som MS warr.
furry build takto dokaze o hodne rychleji grindovat

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?

Edited by - Deimos on 16/06/2005 18:13:24
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 16/06/2005 :  22:39:12  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
mno mám 23 level skoro 24 mám 14 talentů a vůbec netušim kam je mám dát spíš sóluju neporadí někdo? :-) kdyžtak icq děkuju :D
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:59:22  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Vsetko do restoration, sezen si kamarata warra ktory neni totalny kreten a najlepsie XP duo v hre ....
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:00:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
lepsi kombo mas s magem a instantni arcane explosion... vlastne to je dobry i bez druida, jen s priestem a magem
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:10:58  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

lepsi kombo mas s magem a instantni arcane explosion... vlastne to je dobry i bez druida, jen s priestem a magem

IMHO...
s healerem je AE expovani bezpecnejsi, ALE pokud uz vis co a jak tak se ti urcite vyplati chodit jen na solo - prachu mas vic a i expa je solidni

s healerem je to super tehdy pokud si muzes dovolit pullnout 15-20 mobu soucasne - takove mista jsou ale velice vzacna a lisi se samozrejme lvl.

jinak od doby co mam maga, tak expim zasadne jen AE a vzdy mi prijde lito zabijet moba na solo, vzdy presmyslim ze bych jich mohl dat 3-5 :p

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:12:31  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Vsetko do restoration, sezen si kamarata warra ktory neni totalny kreten a najlepsie XP duo v hre ....

A nebyla by lepsi ta roguna nebo mag?

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:34:09  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
mno já nemám s kým hrát takže bych chtěl tu postavu sólo jde to něják přidat ty talenty aby šla dobře sólo? Popřípadně nějáká strategie :-)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/06/2005 :  18:04:55  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, de to, ale s warrom je to myslim best. Tebe moze byt jedno sk ym pojdes, hlavne s niekym kto robi dmg lebo tvoj dps je asi najmensi so vsetkych classov (okrem priesta). Ale ten warr je imho best, pretoze jeho pomer vydrz:dmg je asi najvacsia. I ked zalezi od situacie ...
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 17/06/2005 :  18:32:07  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, de to, ale s warrom je to myslim best. Tebe moze byt jedno sk ym pojdes, hlavne s niekym kto robi dmg lebo tvoj dps je asi najmensi so vsetkych classov (okrem priesta). Ale ten warr je imho best, pretoze jeho pomer vydrz:dmg je asi najvacsia. I ked zalezi od situacie ...

Shadow priest= dobra dmg
Nejmensi dmg output= pala

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 18/06/2005 :  12:08:46  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale zase úplně mizernej crowd control, ten druid mi přijde skoro lepší

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 18/06/2005 :  12:09:11  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud beru paladina z epic nebo hodne dobrou rare zbrani(coz ma skoro kazdy) tak ma na 60ce urcite vetsi dmg nez druid!!!!!!!

.....
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 18/06/2005 :  12:30:44  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

Pokud beru paladina z epic nebo hodne dobrou rare zbrani(coz ma skoro kazdy) tak ma na 60ce urcite vetsi dmg nez druid!!!!!!!

no druid provozujici moonfire spam ma sakra velkou KRATKODOBOU dps ... jenze je to neefektivni a manove narocne ( presto to stale nekteri delaji :) )

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 18/06/2005 :  12:42:42  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:
Originally posted by beldor5

quote:

no druid provozujici moonfire spam ma sakra velkou KRATKODOBOU dps ... jenze je to neefektivni a manove narocne ( presto to stale nekteri delaji :) )

no v duel pvp to má svý pevný místo ;)
v pvm by to dělal snad jenom šílenec

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/06/2005 :  13:18:17  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

quote:

ale zase úplně mizernej crowd control, ten druid mi přijde skoro lepší

Nechapem ... jaky crowd control ?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000