Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Padání wow po odevzdání kvestu
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 16/06/2005 :  22:14:52  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
Hele lidičky mam tu problém před týdnem jsem si přines domu čerstvš zabalený wow nainstalil hraju si hraju a od včera mi to začlo děsně blbnout vždycky když jdu odevzdat splněný kvest npc tak ho odevzdám a do 1 minuty mě to odpojí ze servru neví někdo co s tím už jsem fakt zoufalej :(

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 16/06/2005 :  23:32:26  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jirkamcz

Hele lidičky mam tu problém před týdnem jsem si přines domu čerstvš zabalený wow nainstalil hraju si hraju a od včera mi to začlo děsně blbnout vždycky když jdu odevzdat splněný kvest npc tak ho odevzdám a do 1 minuty mě to odpojí ze servru neví někdo co s tím už jsem fakt zoufalej :(

Mě dělá občas to samý zase při přijmutí questu. Bude nějakým addonem v cosmosu. Mě vždy pomůže disablovat všechny addony - lognout a pak je opět zapnout a několikrát loguju než se chytnu. Zkoušel jsem povypínat různé addony ale nemůžu zaboha přijít na to kterým to je. Je to bohužel nepravidelný takže se to těžko odhaluje.

Noe

Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 17/06/2005 :  00:32:26  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
já žádný adadony nemám :( předtím to šlapalo dobře ale teď mi to dělá u každýho odevzdání :(
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 17/06/2005 :  01:01:55  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
tohle se mi stavalo taky
je to nastavenim sitovky

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 17/06/2005 :  07:21:40  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
čím přesně? :-)
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 17/06/2005 :  07:55:52  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

čím přesně? :-)

ze by tolik popisovany postup na ofiko forech
Checksum offload - disabled
a force full duplex?

ale tohle ma spis resit problemy s lagem ne s padanim clienta

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 17/06/2005 :  08:19:10  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Checksum offload - disabled
a force full duplex?

kde se to pls nastavuje ani u vlastnostech síťovky ani ve vlastnostech připojení jsem tohle nastavení nenašel

- předem se omlouvám ale nemám dostatek jazykových schopností přečíst si to na offic. forech

Noe

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 17/06/2005 :  08:37:57  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tohle nastavení najdeš (jenom?) u Sítových karet, které jsou integrovány na základní desce.

Jinak je to: Ovládací panely > připojení k síti a internetu > síťová připojení. Tam pravým tlačítkem klikneš na připojení, které používáš a dáš "vlastnosti". Objeví se ti okno, kde nahoře máš vidět, jaký typ používáš a vedle toho je "Konfigurovat". Na to klikneš a je to pod záložkou "upřesnit".

Pokud ale nemáš integrovanou, tak to tam asi mít nebudeš. Ale nevím, moje síťovka (kromě integrované) je už nějaký ten rok stará
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 17/06/2005 :  09:14:48  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Tohle nastavení najdeš (jenom?) u Sítových karet, které jsou integrovány na základní desce.

Jinak je to: Ovládací panely > připojení k síti a internetu > síťová připojení. Tam pravým tlačítkem klikneš na připojení, které používáš a dáš "vlastnosti". Objeví se ti okno, kde nahoře máš vidět, jaký typ používáš a vedle toho je "Konfigurovat". Na to klikneš a je to pod záložkou "upřesnit".

Pokud ale nemáš integrovanou, tak to tam asi mít nebudeš. Ale nevím, moje síťovka (kromě integrované) je už nějaký ten rok stará

je to nejen na integrovanych kartach
nicmene tohleto s tim vubec nesouvisi :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 17/06/2005 :  09:26:04  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

ja taky nepsal ze to s tim souvisi, psal sem ze to ma resit nektere druhy lagu a ne padani clienta
jen sem reagoval na post sheepera Setha a napsal sem co mozna myslel tim nastavenim sitovky

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/06/2005 :  10:16:16  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Noe, uz sem ti to psal tady :)

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15564

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 17/06/2005 :  11:31:01  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Noe, uz sem ti to psal tady :)

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15564

no vidíš jakej sem vůl, sorry a díky :))

Noe

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 17/06/2005 :  12:01:48  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto
[br

Já to psal jako odpověď Noemu
Ten post hned na mým

Edited by - Aramir on 17/06/2005 12:02:41
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:00:35  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
uááááááááá pomóóóóc :-(
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:02:47  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

uááááááááá pomóóóóc :-(

Zkousel si to teda s tou sitovkou ? dostavas ten error msg ohledne FrameMML ?

Muzes zkusit reinstal, ale to je takove nouzove reseni :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 17/06/2005 14:03:10
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 17/06/2005 :  17:05:37  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
nedostávám žádný chybový hlášky :-) proste když odevzdam kvest tak mě to vykopne :-) skusím reinstal no ale kdo má stahovat těch 200MB patche když mám limit 5 GB :-(
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 17/06/2005 :  19:07:46  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tohle je chybné nastavení síťovky (pro WoW)

Postup:

Ovládací panely > připojení k síti a internetu > síťová připojení. Tam pravým tlačítkem klikneš na připojení, které používáš a dáš "vlastnosti". Objeví se ti okno, kde nahoře máš vidět, jaký typ používáš a vedle toho je "Konfigurovat". Na to klikneš a pod záložkou "upřesnit" klikneš na "Checksum offload", na pravé straně je "Enabled", to změníš na "Disabled".
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 18/06/2005 :  16:03:11  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
I love you :D už je to dobrý díky moc jestli hrajes na SM tak ti za to třeba umícham healing potiony :-)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000