Author |
Topic  |
|
Jirkamcz
Starting Member
31 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 22:14:52
|
Hele lidičky mam tu problém před týdnem jsem si přines domu čerstvš zabalený wow nainstalil hraju si hraju a od včera mi to začlo děsně blbnout vždycky když jdu odevzdat splněný kvest npc tak ho odevzdám a do 1 minuty mě to odpojí ze servru neví někdo co s tím už jsem fakt zoufalej :(
|
|
| |
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 23:32:26
|
quote: Originally posted by Jirkamcz
Hele lidičky mam tu problém před týdnem jsem si přines domu čerstvš zabalený wow nainstalil hraju si hraju a od včera mi to začlo děsně blbnout vždycky když jdu odevzdat splněný kvest npc tak ho odevzdám a do 1 minuty mě to odpojí ze servru neví někdo co s tím už jsem fakt zoufalej :(
Mě dělá občas to samý zase při přijmutí questu. Bude nějakým addonem v cosmosu. Mě vždy pomůže disablovat všechny addony - lognout a pak je opět zapnout a několikrát loguju než se chytnu. Zkoušel jsem povypínat různé addony ale nemůžu zaboha přijít na to kterým to je. Je to bohužel nepravidelný takže se to těžko odhaluje.
|
Noe
|
 |
|
Jirkamcz
Starting Member
31 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 00:32:26
|
já žádný adadony nemám :( předtím to šlapalo dobře ale teď mi to dělá u každýho odevzdání :( |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 01:01:55
|
tohle se mi stavalo taky je to nastavenim sitovky |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Jirkamcz
Starting Member
31 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 07:21:40
|
čím přesně? :-) |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 07:55:52
|
čím přesně? :-)
ze by tolik popisovany postup na ofiko forech Checksum offload - disabled a force full duplex?
ale tohle ma spis resit problemy s lagem ne s padanim clienta |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 08:19:10
|
quote: Originally posted by Little
Checksum offload - disabled a force full duplex?
kde se to pls nastavuje ani u vlastnostech síťovky ani ve vlastnostech připojení jsem tohle nastavení nenašel
- předem se omlouvám ale nemám dostatek jazykových schopností přečíst si to na offic. forech |
Noe
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 08:37:57
|
Tohle nastavení najdeš (jenom?) u Sítových karet, které jsou integrovány na základní desce.
Jinak je to: Ovládací panely > připojení k síti a internetu > síťová připojení. Tam pravým tlačítkem klikneš na připojení, které používáš a dáš "vlastnosti". Objeví se ti okno, kde nahoře máš vidět, jaký typ používáš a vedle toho je "Konfigurovat". Na to klikneš a je to pod záložkou "upřesnit".
Pokud ale nemáš integrovanou, tak to tam asi mít nebudeš. Ale nevím, moje síťovka (kromě integrované) je už nějaký ten rok stará  |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 09:14:48
|
quote: Originally posted by Aramir
Tohle nastavení najdeš (jenom?) u Sítových karet, které jsou integrovány na základní desce.
Jinak je to: Ovládací panely > připojení k síti a internetu > síťová připojení. Tam pravým tlačítkem klikneš na připojení, které používáš a dáš "vlastnosti". Objeví se ti okno, kde nahoře máš vidět, jaký typ používáš a vedle toho je "Konfigurovat". Na to klikneš a je to pod záložkou "upřesnit".
Pokud ale nemáš integrovanou, tak to tam asi mít nebudeš. Ale nevím, moje síťovka (kromě integrované) je už nějaký ten rok stará 
je to nejen na integrovanych kartach nicmene tohleto s tim vubec nesouvisi :)
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 09:26:04
|
quote: Originally posted by Mefisto
je to nejen na integrovanych kartach nicmene tohleto s tim vubec nesouvisi :)
ja taky nepsal ze to s tim souvisi, psal sem ze to ma resit nektere druhy lagu a ne padani clienta jen sem reagoval na post sheepera Setha a napsal sem co mozna myslel tim nastavenim sitovky  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 10:16:16
|
Noe, uz sem ti to psal tady :)
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15564 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 12:01:48
|
quote: Originally posted by Mefisto [br je to nejen na integrovanych kartach nicmene tohleto s tim vubec nesouvisi :)
Já to psal jako odpověď Noemu  Ten post hned na mým |
Edited by - Aramir on 17/06/2005 12:02:41 |
 |
|
Jirkamcz
Starting Member
31 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 14:00:35
|
uááááááááá pomóóóóc :-( |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 14:02:47
|
uááááááááá pomóóóóc :-(
Zkousel si to teda s tou sitovkou ? dostavas ten error msg ohledne FrameMML ?
Muzes zkusit reinstal, ale to je takove nouzove reseni :)
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 17/06/2005 14:03:10 |
 |
|
Jirkamcz
Starting Member
31 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 17:05:37
|
nedostávám žádný chybový hlášky :-) proste když odevzdam kvest tak mě to vykopne :-) skusím reinstal no ale kdo má stahovat těch 200MB patche když mám limit 5 GB :-( |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 19:07:46
|
Tohle je chybné nastavení síťovky (pro WoW)
Postup:
Ovládací panely > připojení k síti a internetu > síťová připojení. Tam pravým tlačítkem klikneš na připojení, které používáš a dáš "vlastnosti". Objeví se ti okno, kde nahoře máš vidět, jaký typ používáš a vedle toho je "Konfigurovat". Na to klikneš a pod záložkou "upřesnit" klikneš na "Checksum offload", na pravé straně je "Enabled", to změníš na "Disabled". |
 |
|
Jirkamcz
Starting Member
31 Posts |
Posted - 18/06/2005 : 16:03:11
|
I love you :D už je to dobrý díky moc jestli hrajes na SM tak ti za to třeba umícham healing potiony :-) |
 |
|
|
Topic  |
|