Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Sword/sword vs BS/ambush
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:27:37  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
Co je vice pouzitelne pro PvP napriklad pro BG.

Zatim s combat buildem jsem spokojenej, ale videl jsem rogueho, ktery s BS/ambush zabijel o dost rychleji :D

Taky mi pride ze combat build (adrenaline rush na konci) je takovy jednodussi na hrani, clovek jen spamuje SS nekdy da kidney shot nebo evis, zatimco backstab je vice o kombinacich :D

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:37:04  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jde o to co te bavi, co umis a co ti *pocitac* dovoli
kdyz ti laguje lajna nebo nestiha grafarna, tak s BS nemas sanci, souper je totiz vzdycky jinde nez vidis jeho model... (nostalgicky vzpominam na problemy s ex_interp v CS)
dalsi vec je, ze sehnat dobrej mec je narocnejsi nez si vysolovat shankera, coz je porad jeste high-end dagger

osobne v AV BG nejvic uziju CB+Ambush -> Backstab -> 3-4CP eviscerate, das tim 3k damage do clothu, zabere to cca 5sec a za dalsi vterinu umres, protoze se na tebe sesype 10 aliku
Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:48:14  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
no zatim asi zustanu u combat a na 60 prejdu na daggery, celkove ale dagger build je vic rare (teda aspon na shadowmoonu)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:51:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
az prida blizzard do hry dyku, ktera bude srovnatelna s reaperem - damage/stats/blacksmithing, tak uvidis, ze vyrostou jak houby po desti... ale to se asi nestane
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:14:19  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
problem je, ze ve hre neni zadna dobra vyrobitelna dyka, pouzitelna na lvl 60, dokonce ani zadna skutecne dobra z dropu z beznejch instanci, na lvl 50 se da ziskat Shanker , coz je pro lvl 50 elitni vec, ale pouziva se i na lvl 60 protoze proste neni lepsi dyka ve hre, krome MC/Onyx/Azuregos/Kazzak a to je dost zasadni chyba, navic shanker diky tomu co procuje je z principu nepouzitelnej...
Co se tyce vyrobitelne modre dyky Heartseeker, tak ackoliv se cenove pohybuje kolem 500g, neni duvod si ji porizovat, protoze nic nenabizi, prilis rychla na mainhand, prilis pomala na offhand, jedine co je zajimave je ten +1% crit.
Stacila by pritom jednoducha vec, dat heartseekeru rychlost a dmg rozsah Shankeru, ponechat +1% crit a razem by se z ni stalo neco jako reaper, tzn vec ktera je draha, jen o neco malo lepsi nez jine veci co se daji nafarmit jako drop ( Shanker treba ), ale uz dost draha a muzu vas ubezpecit ze razem by do ni spousta lidi sla, hlavne kvuli tomu ze by tam nebyl ten debilni bleeding effect co je na shankeru ( nechapu omg kdo ho tam dal, uplne to principialne kazi smysl te dyky)

Tak trosku...klokan

Edited by - Threepio on 15/06/2005 11:16:25
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:19:19  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
A co tohle?
http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=19324

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:24:28  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

A co tohle?

to neni zrovna CRAFTED zbran
... to je jeste min dostupny nez guttgore ripper z molten core
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:25:20  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
Originally posted by Deimos

A co tohle?

to neni zrovna CRAFTED zbran
... to je jeste min dostupny nez guttgore ripper z molten core

seredne se pletes ohleom dostupnosti

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:30:18  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
tak jedine dyka s honor systemu :D

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:33:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak povidej, to me zajima, jak snadno rogue ziska exalted reputaci? klidne se rad poucim, ta dyka by se mi hodila
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:35:03  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Starker

tak jedine dyka s honor systemu :D

to je vono, pro rogua neni zadna DOBRA relativne dostupna dyka ve hre - krome shankera
arcanite repaer muze mit (a ma) uplne kazdej at je to sebevetsi lama, heartseeker muze mit taky kazdej, ale heartseeker se neda nijak srovnavat s reaperem a dokonce ani s tim blbym shankerem
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:36:03  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
pracuju na reputaci v Av co muzu a uz brzo budu honored, tzn ze uz jen 2 dalsi mesice a budu mit dyku, wow tak to je "snadno" dostupna dyka... co ja bych dal za to kdyby neco bylo na ziskani tak easy jako arcanite reaper, material na to uz mam v bance asi 3x akorat proste neni co vyrobit :(

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:19:11  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no to ze vy nevite jak ji ziskat to neznamena ze to nejde.
uz existuji lidi s exalted reputaci
ja napr taky vim ale neprezradim jak na to
ale abych vas navnadil tady mate 1 screen
http://img294.echo.cx/my.php?image=zing17bn.jpg
uz 2 dni stary ;)

Who is General Failure?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:25:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jen to povez, to me zajima jak rogue ziska exalted za 5 dnu v AV
dokud to neuvidim, neuverim
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:31:41  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
nepovim
krom toho tahle infoska je celkem lehce ziskatelna
uz to vzbudilo celkem slusny ohlas

Who is General Failure?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:34:56  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jak vidis, tak snadno ziskatelna neni, nikdo z nas tu o tom nevi
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:39:24  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no kdyz to ma nekdo ani ne tyden po vyjiti BG tak si myslim ze to je lehce ziskatelne
mysli si o tom co chces.

Who is General Failure?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:42:45  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
vcera vecer sem v orgrimmaru nepotkal ani jednoho hrace na vlkovi z AV, proc na nem vsichni nejezdej kdyz je to tak SNADNO ziskatelny?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  13:03:31  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak jediny co sem na forech nasel je ninja looting mrtvol a strasne moc volnyho casu
jak rikam - repaer je dostupnejsi
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/06/2005 :  13:05:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

vcera vecer sem v orgrimmaru nepotkal ani jednoho hrace na vlkovi z AV, proc na nem vsichni nejezdej kdyz je to tak SNADNO ziskatelny?

možná si to Deimos plete s worg pup
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 15/06/2005 :  14:44:40  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

je tam na vyber iba vlk? pffff, je tam toho...
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:22:04  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
mece jsou fain, ale pouzivam special build a mam celkem vysoky DPS, takze PVE fakt vyborny, na PVP se s mym buildem celkem chytam hlavne proti priestum. Problem mi delaj magove nejvetsi asi. Ale jde o to jakej mas rad styl boje a kolik mas ping, me kdyz to laguje 100+ ping tak porad se da pvp hrat normalne. BS uz to ma horsi

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 16/06/2005 :  08:36:58  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
ja proste nezabiju paladina

dam mu kidney a SS pak dalsi kidney ale on ma porad preas 8/10 zivota :D

+mi dava dmg 200 a criticaly za 400 coz je vic nez davam ja
+ma nesmrtelnou bublinu
+a ten hnusnej healing

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/06/2005 :  09:17:29  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

+ma nesmrtelnou bublinu
+a ten hnusnej healing

crits za 400? to tě pižlal dýkou ne? mladá když jede za paladinku, tak crit je vždycky přes 600+ a to má level 44
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 16/06/2005 :  09:23:54  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

+ma nesmrtelnou bublinu
+a ten hnusnej healing

Pokud to delas presne v tomhle poradi, tedy KS, pak SS, pak asi Preparation, abys mohl dat nasledne hned dalsi KS, tak bude nejspis problem na Tve strane.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/06/2005 :  09:26:42  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
dobryho paladina taky nedam
crity spis za tech 800+
plate armor kdy crit backstab mu udela asi 500dmg
kdyz de do tuhyho tak mi hodil Repentance - ranged stun na 6sec, healnul se do full a slo se dal, kdyz sem ho pizlal rychleji tak musel pouzit i HoJ... diky jeho aure (nebo co to je) se mu doplnuje zhruba 30mana/tick .. to se fakt neda zabit
-----
nastesti dobryho sem potkal na shadow moonu jen jednoho, ostatni sou zabitelny :)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 16/06/2005 :  09:52:09  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

+ma nesmrtelnou bublinu
+a ten hnusnej healing

crits za 400? to tě pižlal dýkou ne? mladá když jede za paladinku, tak crit je vždycky přes 600+ a to má level 44

Podle me paladin fakt neda kazdej crit 600 na lvl 44 ... jako warr s crit buildem na lvl 43 davam kolem 500 - 600 crit a to ne casto ... obcas sice i za 800, ale to je fakt svatek kdyz to vyjde :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/06/2005 :  11:04:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Ono záleží do koho se seká, takový mág dostává 600+ vždy, navíc když se ti aktivuje vengeance.
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 19/06/2005 :  11:15:20  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
No nevím, já mám s roguem taky dost problém. I kdyý je pravda že každej co mě napadnul byl lvl 58+ a to sem byl pokažde min o 8lvl níž.

Nejvíc mě sere když mí dá critikal za litra :-( to prostě nestíham dát ani štít :-(.

Jinak critikal dávám jak s čím. S jednoručkou kolem 500+. S obouručkou 600+. Navíc pokud mám Seal of Command dost často dám critikal i s ním a navíc díky trash blade ještě další uder :-).

Včera se mě povedl dvojnásobnej utek se seal of command a critikalem. Tudíš 500+500 500+500. Něco podobného :-). Jenže to vidím poprvé :-).
Jinak ale dost často dám dám dvojtej uder díky meči i 3x za boj a navíc s critikalem což opravdu je síla.

Proto jako rogue si dám do druhé ruky určitě meč.

Jo ještě jak si udělat abych mohl nosti meč na zádech se štítem ? Jsem to viděl a nechápu jak to někdo mohl udělat :-(.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 20/06/2005 :  12:42:16  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
Ja osobne teda jedu build 31/7/13 s Dalrendama a nemuzu si na swordy stezovat, kdyz prechazim do stealthu tak si prehazuju na Heartseekr (sem miner takze me to vyslo na nejakyh 20g za ostatni veci). Ambush do clothaka mam tak cca. 900-1,5k.

Jinak MeDo v AV mam uz 40% revered a je to fakt izy si udelat exalthed. Staci se proste plizit a jak uvidis mrtvolu tak hned sebrat insignii a kdyz chcipnes tak si ju seberes pak.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/06/2005 :  13:00:14  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nj, zaklad je insignie, uz na to taky prichazim :))
jestli pridaj nejakej zajimavej reward tak to mozna taky budu zkouset namaxovat
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 20/06/2005 :  13:16:04  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
Mno jakoze ten ten prsten je vic nez vpoho :) mam ten z MC ten Quick strike ring a tenhle za reputaci je asi stejne ne-li lepsi. Pak tak dyka je taky dost vpoho za myslim 100g (neivm ted jiste mozna min), ale jestlize mas Gutgore Reapera tak te to ais nezajima no :. Pak jeste kdyz namaksujes Exalthed tak mas Insignii rank6 (epic) a ma 5hp za 5s, 10 frost ressist a +2% dodge. Jinak namaxovat exalthed je asi nejlehci co de za 1 odevzdanou vec mas 1,1% kdezto z revered na exalthed je to 20 veci na 1% , asi nejakej bug tak toho chce vyuzit nez to opravi

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 24/06/2005 :  08:58:47  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Kde se dá kolem 45lvl sehnat nějaká slušná dýka?
A nebo mám na pořádný kusy čekat až do 60lvl? :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/06/2005 :  09:30:18  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
na ten level je naprosto superior Gut Ripper - sezenes nejlip v aukci
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 24/06/2005 :  10:17:12  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

na ten level je naprosto superior Gut Ripper - sezenes nejlip v aukci

To jo, ale v AH jsem ho nikdy nepotkal. :-)
Když to tady tak čtu, tak začínám pomalu přemýšlet o swordech. :-/
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/06/2005 :  10:21:38  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
az do lvl60 sem jel swordy (nebo mace, to je jedno) a kdybych jel rogue znova tak je jedu zase... dobry dyky proste nejsou
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 24/06/2005 :  11:53:52  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Kdybych se přeorientoval na swordy (nebo dagger&sword, kvůli jedům) asi bych chtěl zkusit nějak7 "stunlock" build.

Něco jako:

Assassination Talents (21 points)

Improved Eviscerate - 3/3 points
Malice - 5/5 points
Remorseless Attacks - 1/5 point
Murder - 2/2 points
Ruthlessness - 3/3 points
Lethality - 5/5 points
Relentless Strikes - 1/1 point
Cold Blood - 1/1 point

Combat Talents (5 points)

Improved Sinister Strike - 2/2 points
Improved Gouge - 3/3 points

Subtlety Talents (25 points)

Master of Deception - 5/5 points
Camouflage - 5/5 points
Elusiveness - 1/5 point
Initiative - 5/5 points
Improved Sap - 3/3 points
Improved Rupture - 3/3 points
Preparation - 1/1 point
Improved Cheap Shot - 2/2 points

Máte někdo nějaké zkušenosti? Co si o tom myslíte?
Zatím jsem na 43lvl.
Díky.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 24/06/2005 :  11:53:54  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobryho paladina taky nedam
crity spis za tech 800+
plate armor kdy crit backstab mu udela asi 500dmg
kdyz de do tuhyho tak mi hodil Repentance - ranged stun na 6sec, healnul se do full a slo se dal, kdyz sem ho pizlal rychleji tak musel pouzit i HoJ... diky jeho aure (nebo co to je) se mu doplnuje zhruba 30mana/tick .. to se fakt neda zabit
-----
nastesti dobryho sem potkal na shadow moonu jen jednoho, ostatni sou zabitelny :)

Už jich tam je víc

Ninjagon
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/06/2005 :  12:00:45  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

Kdybych se přeorientoval na swordy (nebo dagger&sword, kvůli jedům) asi bych chtěl zkusit nějak7 "stunlock" build.

Něco jako:
.....
.....
Zatím jsem na 43lvl.
Díky.

Jednu jedinou kosmetickou upravu bych udelal, ale muze ti HODNE pomoct
dej si improved gouge jen 2/3 a pridej HEMORHAGE - cili build 21/4/26

no a misto elusiveness (ani nevim co to dela) bych si dal radsi rapid concealment, neni nic horsiho nez kdyz zabijes soupere za 6sec a nemuzes se zpatky stealthnout ;)
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 24/06/2005 :  12:54:00  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Něco jako:
.....
.....
Zatím jsem na 43lvl.
Díky.

no a misto elusiveness (ani nevim co to dela) bych si dal radsi rapid concealment, neni nic horsiho nez kdyz zabijes soupere za 6sec a nemuzes se zpatky stealthnout ;)

mel sem hemo tejden a je to nepouzitelny
radsi bych dal dalsi ss nez hemo
+ to fakt muzes davat jen jednou za x uderu navic musis stale sledovat debuffy
+ me osobne to dost sralo pocitani energie, najednou sem mel dycky neocekavanej uder za 35 energie coz je min jak 40 ale neni to cely cislo a najednou sem v tom mel bordel nevychazeli mi udery tak jak sem byl zvyklej nevim no, osobne bych radsi sel do neceho jako 21/5/25
ted uz je mi to fuk :)
edit : jo k tomu buildu
NEMUZES mit imp sap ani rupture bez opportunity

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 24/06/2005 12:57:04
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/06/2005 :  13:04:42  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak prave o tom je hemmorhage, je to asi nejlevnejsi combo point a kazdej finisher stoji X5 takze tech 5 energy co mas navic proti SS se hodi, nekdy ti to prave zachrani celej jeden tick pripadne ti zbyde energie na gouge
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 24/06/2005 :  13:29:49  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak prave o tom je hemmorhage, je to asi nejlevnejsi combo point a kazdej finisher stoji X5 takze tech 5 energy co mas navic proti SS se hodi, nekdy ti to prave zachrani celej jeden tick pripadne ti zbyde energie na gouge

no nevim .. asi sem se to nenaucil pouzivat protoze mi to fakt prislo k prdu :)
clovek holt nemuze umet vse :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 24/06/2005 :  14:55:40  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Něco jako:
.....
.....
Zatím jsem na 43lvl.
Díky.

Člověče mě se Hemorhage taky moc nezdá. :)

A...
# Elusiveness - 1/5 point
Reduces the cooldown of your Evasion, Vanish, and Blind abilities by 15 seconds.

...mi připadáo něco výhodnější než...

# Rapid Concealment - 1/5 point
Reduces the cooldown of your Stealth ability by 1 second.
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 24/06/2005 :  15:04:19  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Člověče mě se Hemorhage taky moc nezdá. :)

A...
# Elusiveness - 1/5 point
Reduces the cooldown of your Evasion, Vanish, and Blind abilities by 15 seconds.

...mi připadáo něco výhodnější než...

# Rapid Concealment - 1/5 point
Reduces the cooldown of your Stealth ability by 1 second.

Jenze vanish, sprint, u blindu si tedka nejsem jistej, maj cooldown 5min, tzn bez preparation je za jeden boj stejne 2x nepouzijes, takze tech -15s je uplne k prdu, ale dej si co ti nejvic vyhovuje, osobne sem do 57 jel klasickej 21/30 sword/dagger a potom sem respecnul na 21/8/22 a sem s nim navysost spokojenej.

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/07/2005 :  10:46:33  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Máte někdo zkušenosti s ryzím combat buildem?

Buď:
Assassination Talents (20 points)

# Improved Eviscerate - 3/3 points
Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%.

# Remorseless Attacks - 1/5 point
After killing an opponent that yields experience, gives you a 8% increased critical strike chance on your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Ghostly Strike.

# Malice - 5/5 points
Increases your critical strike chance by 5%.

# Ruthlessness - 3/3 points
Gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target.

# Murder - 2/2 points
Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%.

# Relentless Strikes - 1/1 point
Your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy.

# Lethality - 5/5 points
Increases the critical strike damage bonus of your Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ghostly Strike, or Hemorrhage abilities by 30%.

Combat Talents (31 points)

# Improved Gouge - 3/3 points
Increases the effect duration of your Gouge ability by 1.5 seconds.

# Improved Sinister Strike - 2/2 points
Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy.

# Deflection - 5/5 points
Increases your Parry chance by 5%.

# Precision - 5/5 points
Increases your chance to hit with melee weapons by 5%.

# Riposte - 1/1 point
A strike that becomes active after parrying an opponent's attack. This attack deals 150% weapon damage and disarms the target for 6 seconds.

# Dual Wield Specialization - 5/5 points
Increases the damage done by your offhand weapon by 50%.

# Blade Flurry - 1/1 point
Increases your attack speed by 20%. In addition, attacks strike an additional nearby opponent. Lasts 15 seconds.

# Sword Specialization - 5/5 points
Gives you a 6% chance to get an extra attack after dealing damage with your Sword.

# Aggression - 3/3 points
Increases the damage of your Sinister Strike and Eviscerate abilities by 6%.

# Adrenaline Rush - 1/1 point
Increases your Energy regeneration rate by 100% for 15 seconds.

nebo:
Assassination Talents (21 points)

# Improved Eviscerate - 3/3 points
Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%.

# Remorseless Attacks - 1/5 point
After killing an opponent that yields experience, gives you a 8% increased critical strike chance on your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Ghostly Strike.

# Malice - 5/5 points
Increases your critical strike chance by 5%.

# Ruthlessness - 3/3 points
Gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target.

# Murder - 2/2 points
Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%.

# Relentless Strikes - 1/1 point
Your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy.

# Lethality - 5/5 points
Increases the critical strike damage bonus of your Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ghostly Strike, or Hemorrhage abilities by 30%.

# Cold Blood - 1/1 point
When activated, increases the critical strike chance of your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Eviscerate by 100%.

Combat Talents (30 points)

# Improved Gouge - 3/3 points
Increases the effect duration of your Gouge ability by 1.5 seconds.

# Improved Sinister Strike - 2/2 points
Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy.

# Deflection - 5/5 points
Increases your Parry chance by 5%.

# Precision - 5/5 points
Increases your chance to hit with melee weapons by 5%.

# Riposte - 1/1 point
A strike that becomes active after parrying an opponent's attack. This attack deals 150% weapon damage and disarms the target for 6 seconds.

# Dual Wield Specialization - 5/5 points
Increases the damage done by your offhand weapon by 50%.

# Blade Flurry - 1/1 point
Increases your attack speed by 20%. In addition, attacks strike an additional nearby opponent. Lasts 15 seconds.

# Sword Specialization - 5/5 points
Gives you a 6% chance to get an extra attack after dealing damage with your Sword.

# Aggression - 3/3 points
Increases the damage of your Sinister Strike and Eviscerate abilities by 6%.

Přemejšlím, že bych ho zkusil do 60lvl, než přejdu na daggery, ale trochu mám strach z 0 bodů v Subtlety tree.
Co vy na to?
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 11/07/2005 :  12:34:11  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Nemam Adrenaline Rush ani Cold Blood, jinak mam prakticky totez. V PvM skvely, v PvP se neztratim ackoliv nemam komplet stunlock. Donedavna jsem nosil Thrash Blade (mec) a v offhandu Scarlet kris (dagger, rychlost 1.5).

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/07/2005 :  13:00:56  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
adrenaline rush je imho silnejsi a dulezitejsi nez cold blood
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/07/2005 :  13:54:51  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

adrenaline rush je imho silnejsi a dulezitejsi nez cold blood

Proč myslíš, že je důležitější?
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/07/2005 :  13:56:38  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Nemam Adrenaline Rush ani Cold Blood, jinak mam prakticky totez. V PvM skvely, v PvP se neztratim ackoliv nemam komplet stunlock. Donedavna jsem nosil Thrash Blade (mec) a v offhandu Scarlet kris (dagger, rychlost 1.5).

Jaký tedy jedeš build?
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 12/07/2005 :  12:56:17  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Momentalne:
Subtlety Mastery
Master of Deception Rank 2
Subtlety Total: 2

Combat Mastery
Improved Gouge Rank 3
Improved Sinister Strike Rank 2
Improved Backstab Rank 3
Deflection Rank 5
Precision Rank 5
Riposte Rank 1
Dual Wield Specialization Rank 5
Sword Specialization Rank 5
Aggression Rank 3
Combat Total: 32

Assassination Mastery
Improved Eviscerate Rank 3
Malice Rank 5
Ruthlessness Rank 3
Relentless Strikes Rank 1
Lethality Rank 5
Assassination Total: 17

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/07/2005 :  13:04:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
IMHO ani jedna specialni combo_generujici abilita je velkej handycap, v PvM te predci i seal fate i adrenaline rush manik, v PvP te predci uplne kazdej kdo ma cokoliv z cold blood/seal fate/adr. rush/preparation(/setup- i kdyz je to <>vina)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000