Author |
Topic  |
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 16:50:44
|
quote: Originally posted by Rahman
Probha jeste jednou upresnim situaci, porad se mi snazite vnutit navody na stav, kdy je vse v pohode, ja mlatim moby, oni mlatej do mne, mam na nich sunder, hromadu rage a vsechno je v pohode.
Takze ne. Mluvim o situaci, kdy ja mam rage 0. Bloodrage je v rechargi. Jsem in combat, nebo z nejakeho jineho duvodu nemuzu dat charge (treba je taky v rechargi). A k tomu VELKY_ZLY_MOB zere nekoho, kdo umre trikat rychlejs nez ja bez stitu ;) (A jeste co cert nechtel, ten mob rezistnul taunt).
vies, su proste situacie, ked sa clovek pozastavi a povie si: "Tak to je ale kurva smola." |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 16:51:38
|
Jo takhle nejak to zatim resim taky ;-) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 16:52:18
|
to uz asi nestihnes ani dat logout, co?  |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 16:53:41
|
Zkusil bych priest > fade,mage > kostka,druid > medved,hunter > fd,rogue > vanish,shaman a warlock muzou umrit bo se nic nestane  |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 16:56:07
|
quote: Originally posted by Johny
Zkusil bych priest > fade,mage > kostka,druid > medved,hunter > fd,rogue > vanish,shaman a warlock muzou umrit bo se nic nestane 
ale on pocita s tym najsamhorsim scenarom, ked vsetky vsetky tieto ability ktore maju cooldown sa nabijaju :)
ne, proste kazda situacia poskutyje nejake riesenie, teoreticky je pravda, ze ak nemas ako, tak 2h vytlct agro..., ale niektore situacie sa zomelu tak rychlo, ze len cumis... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:03:36
|
chca nechca tak kazdej v parte ma nejakou abilitu ktera mu dovoli aspon chvili prezit kdyz se takova situace stane a melo by ti to dat cas alespon tech 3-5sec na to abys nejakou rage ziskal nebo resetnul u neceho cooldown
jako je jasny, ze 0 rage, vsechny cooldowny v <> a nulovy agro na sobe je uz hodne vaznej problem, ale co.. i wipe je nekdy reseni ;) |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:07:27
|
quote: Originally posted by Murro
Probha jeste jednou upresnim situaci, porad se mi snazite vnutit navody na stav, kdy je vse v pohode, ja mlatim moby, oni mlatej do mne, mam na nich sunder, hromadu rage a vsechno je v pohode.
Takze ne. Mluvim o situaci, kdy ja mam rage 0. Bloodrage je v rechargi. Jsem in combat, nebo z nejakeho jineho duvodu nemuzu dat charge (treba je taky v rechargi). A k tomu VELKY_ZLY_MOB zere nekoho, kdo umre trikat rychlejs nez ja bez stitu ;) (A jeste co cert nechtel, ten mob rezistnul taunt).
vies, su proste situacie, ked sa clovek pozastavi a povie si: "Tak to je ale kurva smola."
rage potion ? a mozno trochu rozmyslat pri odpalovani abilit. a ked uz nic tak fakt smolka |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:11:51
|
uz to nechajme, takato situaci mozno nastane 1 z 1000 pripadov, tak naco si robit zivot zlozity, vsak on je taky jednoduchy :) dorobit 51 a nejakyym sposobom ziskat ten polearm, to je problem ;) |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:32:17
|
1) Placnes moba a pak posles challenging shout nebo mocking blow, potom pokracujes sunder/revenge jako dycky. 2) Kdyz mas 0 rage, muzes vypit rage potion. 3) Bezvadny generator rage je recklessness (ale pozor na vedlejsi ucinky). |
Dutá hlava víc duní. |
Edited by - Pacient on 14/06/2005 17:36:30 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:46:23
|
Puvodni otazka byla na zkusene tankujici warriory jestli nekdo prehazovani na obourucku pouziva, a zda se ze nikoliv ;-)
Jinak tahle debata je samozrejme ciste teoreticka, zatim mam problem nezauzlovat si i pri podstatne klidnejsich situacich, ale uz se to snad trosinku zlepsuje...
Situace ktera vedla k tomu co popisuju je prilis aktivni shaman v grupe. Proste kdyz mam vedle sebe shammyho, ktery zacne eartshockem, po me tauntu hodi dalsi a kdyz zrovna nema co delat tak hodi jeste jeden, tak to vede vetsinou prave k tomu, ze nemam od mobu aggro a nemam rage takze nezvladam ucinne resit neplanovane situace.
Asi jedine reseni v takovem pripade, pokud si to ten shaman nenecha vysvetlit (coz nenecha), je nechat ho tankovat. Pak si zas v te grupe pripadam jak privesek. Holt neni kazdy den posviceni.
PS: WTB Mongo Crush! |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:55:17
|
Na 2hand prehazuju pri dobijeni utikajiciho moba, nebo kdyz zacne tankovat mage. |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 19:41:45
|
hele Rahmane nebyl jsi nahodou s nama v ubrs kdyz sem se rozhodl byt prvni na dmg listu ?  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 10:23:12
|
no kdyz neni rage, neni taunt. a mob utoci na nejakeho healra tak jedine mocking blow/chalenging shout. estli sou na cooldowne tak skupine dela neco spatne bo pouzit emergency ability 3 krat za par minut neni v poradku. krom toho prehazovat na 2h nema extra zmysel. teda zmysel to ma ale zas ne moc velky. vsimni si zbrane ze ty jednorucky nemaji az o tolik mensi dmg od obourucek. problem je v tom ze def stance ti ubira dmg napr. ale zase zvysuje threat. takze to nevyresis ani prepnutim stanci. recklesnes taky nic neresi bo musis byt v berzerker stanci aby fungovala recklesnes, a tam nemas dostatecne nastroje ne udelani agra a rage ti z vetsi casti zmizi kdyz prepnes stance naspet do def. Krom toho takato situace nebyva vetsinou na zacatku boje tak to agro na healerovi je dost vysoke na to aby se prebralo 2-3 critmi. Proste kdyz se casto vyskytujes v takovehle situaci neco je zle. bud s tebou nebo zo skupinou v ktere si. kdyz je to v tebe tak smula. kdyz je to v skupine tak wipe si zaslouzi. |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 11:55:32
|
Situace ktera vedla k tomu co popisuju je prilis aktivni shaman v grupe. Proste kdyz mam vedle sebe shammyho, ktery zacne eartshockem, po me tauntu hodi dalsi a kdyz zrovna nema co delat tak hodi jeste jeden, tak to vede vetsinou prave k tomu, ze nemam od mobu aggro a nemam rage takze nezvladam ucinne resit neplanovane situace.
Shit happens a každý občas přeagruje, ale pokud někdo konsistentně trhá aggro z tanka, tak řekni healerovi, ať si šetří manu a neléčí ho. Pokud bude healer spolupracovat, ten dotyčný se to pak naučí.
Osobně resheepuju taky jenom jednou.
Edit: Slepota, týkalo se vzorce na rage |
Edited by - Tharn on 15/06/2005 13:48:34 |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 12:22:05
|
sem rikal ze ten prvni vzorec byl omyl ;) |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 13:47:58
|
quote: Originally posted by Deimos
sem rikal ze ten prvni vzorec byl omyl ;)
Umm, promiň, slepota obecná |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 14:37:06
|
No jo, asi bych uz mel vlezt do nejake gildy. Nadavat svedovi, se kterym se uz nikdy v zivote neuvidim je ponekud zmar. |
 |
|
Topic  |
|